FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jale mare la rapizi!

«12»
fcsteaua.ro27.04.2007 20:24

Jale mare la rapizi! Astia nu mai castiga nici in meciuri blatuite. Gurile rele spun ca cel mai suparat dintre rapizi era Tata Jean.

Gurita si Neaga la Steaua (Fanatik)! Bine, rau? Ioan Andone (GSP): Nu stiu cine ar spune nu Stelei! Muresan, Prepelita, Mardare si alte visuri…Cand patronul nu se pricepe…banii castigati din fotbal nu sunt reinvestiti in fotbal…transferurile se bazeaza exclusiv pe "nasul" managerului si pe afinitatile antrenorului (PS) ... cand nu ai juniori promovati la echipa mare, ajungi cum e Steaua acum! Ai 10 jucatori si o banca de rezerve plina de rezervisti! Gigi, razboiul ala pe care il declari, nu se mai face prin parjolirea pamantului si otravirea fantanilor. Ai patru mijlocasi stanga si patru la inchidere, nu ai fundas dreapta, nu portar, nu rezerve de fundasi centrali. Mai adu Gigi inca doi la inchidere si doi mijlocasi stanga, daca ii gasesti liberi de contract. Pe urma da vina pe altii!

Care te pricepi la matematica? O serie matematica este: Cartu, Stefan Stoica, Dorinel Munteanu…..parca urmeaza Olaroiu! Nu-i asa formula?

"Deja am vazut ca lumea ma priveste altfel, asa ca pot spune ca de acum eu dau imagine Stelei. Suporterii pe care i-a castigat Steaua in ultimul timp, au fost castigati datorita mie" (Becali, SPT)! Asa incepuse si Ceausescu…..caz clasic de psihiatrie! Pacient tratabil la urne!

Cernea, Bostina, Lovin si Ovidiu Petre la controlul anti-doping (Fanatik)! Trebuia sa le dati sticle de doi litri! Eprubetele nu au fost de ajuns si au dat…si pe CFR.

Tata Jean (Ziarul): "Nu am vrea sa ingropam Rapidul!" Pai tineti-i lumanarea macar! Cum sinteti saraci si impotriva tuturor, va ofera Nae Stanciu solutia: Rapid sa-si ia lumanari de banii mei! (PS) Fostul capitan al celor de sub pod mai declara: Rapid nu reprezinta absolut nimic! Sa ma stearga din analele clubului. Nu vreau sa aud de ei.

Discutie intre traseiste (Fanatik): Zotta (Hackle): "Noua nu ne place sa dansam, sa ne prostituam in tribune", Borcea:" Macar eu nu ma prostituez in birou la Copos" ALO!!! CNA-ul! Nu ne auziti? Beeep, de la Stelisti, atunci!

Am avut un cosmar. Conduceam acasa, in minutul 30, pe Jiul. Se fac inlocuirile: Iese Badea intra Baciu, iese Iacob intra Ov. Petre, iese Elton intra Gigel Coman. Uite asa poate omul sa moara in somn….

Fostul Bin Laden oltean, Salih Jaber: Adrian Mititelu e un ospatar! M-as bucura sa retrogradeze Craiova (Prosport)! Circul nu ar fi fost suficient daca nu i se facea memoriu la Liga. Bai Saddam, Mititelu a fost sef de sala! Nu ospatar! Copos a fost vice-presedinte la UTC, nu simplu utecist samd! Sa-ti intre in cap! Vrei sa te ajunga blestemul prazului?

Dica, intre cei nominalizati pentru jucatorul sezonului in CL! Bravo Nicule! Meriti!

Si ca sa-i tina companie lui Hackle, auzi ce zice Jackle: "Sunt convins ca Dinamo a furat mult!" Aici ai dreptate (nr)!

Rapid e marginalizata! Ne pun bocancul in gura daca indraznim sa visam un loc la masa! (Copos, Ziarul) Daca n-ai casa in Ferentari, sa-ti plateasca Gigi curentul….. E jale mare in Ghiulesti!

Dankressman

zloty27.04.2007 20:38

f f bun articolul

brav027.04.2007 20:43

ah, cum le zici tu Dankressman... inconfundabil! singurele articole pe care le citesc cu deosebita placere.

AndyQ27.04.2007 20:45

"Jale mare la rapizi! Astia nu mai castiga nici in meciuri blatuite. Gurile rele spun ca cel mai suparat dintre rapizi era Tata Jean. "

Danke... in afara de fraza asta, restul articolului e ok. Sunt mai multe premise pentru care Gloria nu a facut blat sezonul asta, faptul ca inainte Gloria ajungea undeva pe 5-6-7 in TUR iar in retur "isi vindea marfa". Uite ca in campionatul asta nu se mai intampla asa ceva. Daca meciul asta era blat, se termina precum celelalte blat-uri ale Rapidului, la 2-3 goluri diferenta... Vorbesti din amintiri domnule, adevarat, destul de urate pentru fotbalul romanesc din componenta caruia face parte Padureanu, dar inclin sa cred ca sezonul asta Nea Jean nu prea a avut "intrare" si cuvant la echipa, peste Sabau, altfel Sabau era plecat de mult. Asta nu ai mai luat-o in calcul. Pai daca meciul cu Rapid a fost blat, era frumos din partea Bistritei sa o lase moale dupa golul 2, nu sa egaleze dupa 1 minut. Asta inseamna ca a fost blat si cu Steaua, nu? tot in favoarea RAPID-ului...

Deja o dai in lalaiala citita prin presa fara sa cunosti realitatea de la Bistrita, pe care, crede-ma ti-o pot explica, in particular, ca sunt de-al locului... In rest articolul e ok.

Hai sanatate.

SSK27.04.2007 21:17

si sa nu uitam....Dumnezeu va fi stelist! ;)

AmuntBoy27.04.2007 21:26

super

bv Dank

ssinpadureacualune27.04.2007 22:15

BRAVO...imi era dor de un articol al tau.E superb,mai ales faza cu mijlocasii la inchidere si stanga.Incaodata BRAVO si sper sa continui cu astfel de articole!

Becali PLEACA DIN Ghencea!!!!!

Johnny123427.04.2007 22:35

Acest forum este jalnic...va rog lasati ca inainte toate raspunsurile! Cine gotarasete ce sa se posteze? in ce calitate? Suporterul are dreptul la o opinie, oricare ar fi ea! Bineinteles, mai putin cele jignitoare si "nesimtite"! Va rog din tot sufletul faceti site-ul la fel ca inainte, il citeam cu mai multa placere, acum parca suntem controlati...apropo de comunism...

SSK27.04.2007 22:59
Acest forum este jalnic...va rog lasati ca inainte toate raspunsurile! Cine gotarasete ce sa se posteze? in ce calitate? Suporterul are dreptul la o opinie, oricare ar fi ea! Bineinteles, mai putin cele jignitoare si "nesimtite"! Va rog din tot sufletul faceti site-ul la fel ca inainte, il citeam cu mai multa placere, acum parca suntem controlati...apropo de comunism...

Ce anume te deranjeaza, mai concret? Ca vad ca aduci acuzatii serioase...

dankressman127.04.2007 23:11
si sa nu uitam....Dumnezeu va fi stelist! ;)

Ai dreptate:

Dumnezeu va fi stelist!

sinnerman27.04.2007 23:27

bravos. :lol:

danielcristian27.04.2007 23:32
Ce anume te deranjeaza, mai concret? Ca vad ca aduci acuzatii serioase...

Johnny exagereaza, dar si eu sunt de parere ca virgula comentarea articolelor e parca mai greoaie in acest format nou.Nu poti urmari la fel de bine comentariile, de fapt s-a transformat totul intr-un nou forum.Dar ,e doar o parere,eu nu va acuz de comunism,stiu ca nu sunteti... :lol: Forumul este excelent,sunteti in pas cu moda...Felicitari!

De asemenea,articolul lui Dankr. e excelent. steagcruce2

cozmin27.04.2007 23:44

cata caterinca..marfa rau articolu`! bravo :))

w3bmaster28.04.2007 00:58

Am si eu o intrebare

De ce merita sa aducem aminte despre acea echipa de sub pod chiar si ironic

Cred ca pentru ei e un privilegiu si asta

SSK28.04.2007 01:31

@danielcristian

Unor critici civilizate si proportionate le vom raspunde mereu. Comentarea articolelor este intr-adevar altfel. Mai simpla sau mai greoaie ... este o chestiune care tine de fiecare. Sincer iti spun ca eu gasesc comentariile in acest format mai usor de urmarit. Pana la urma, cred ca e si o problema de obisnuinta. Niciun inceput nu e usor.

pif_bull28.04.2007 06:09

NU MAI AM CE COMENTA! PENTRU CA IN SAPTAMANA ACEASTA NE-A MERS FOARTE BINE. SPER, DUPA MASACRUL DE LA Cluj, NE-AU COTONOGIT LA GREU, SÃ FACEM FATA SFARSITULUI DE CAMPIONAT SI SA CASTIGAM TOT. MERITAM TOTUSI LOCUL 2.

LA MULÞI ANI fular-campionii Walter Zenga 47 fular-campionii !!! AI FOST ªI VEI RÃMÂNE MEREU ÎN INIMILE NOASTRE!

FORZA fularsteaua2

Nu mai abuza de Caps Lock. Moderatorii

DexOne28.04.2007 07:02

prea tare....am ras ceva ... dar mai rau ca e adevar mult acolo...

dar asta e..sunt stelist deci sunt de sex inteligent steagcruce2

malasorte1328.04.2007 08:03

Da... SUPER !!! M-am "stricat" (la burta) de ras, mai ales la faza cu Ov.Petre si G.Coman... oamenii astia doi, care nu au mai jucat de vreo doua luni pentru. Steaua, continua sa provoace cosmaruri suporterilor stelisti si ce e si mai GRAV continua sa fie de vina pentru. toate insuccesele Stelei !!! Auzi tu ce nerusinare din partea lor... sa distruga jocul Stelei chiar si din tribuna sau din clinica de la Bologna !!! Dezgustator...

AdrianUltras2528.04.2007 08:27

rapidistii totdeauna au fost frustrati si vor fi frustratii pana la moarte

ei de 3 ani au cel mai bun lot si cel mai bun antrenor dar le lipseste performanta

de ce le lipseste?

nu pentru ca sunt slabi sau pentru ca nu au valoare(uiati-va la jucatori:Griffiths cel mai scump transfer din Liga 1, expediat in china;sapunaru-rupator profesionist,rada-doctorat in ruperea gleznelor;zicu-un jucator pe care nu il atinge nici Ronaldinho si nici nu cred ca ar vrea.Punctul forte al lui zicu:piciorul drept;buga-golgeter care nu da goluri;Mazilu- o dovada a profesionalismului oficialilor giulesteni.ei nu cumpara jucatori accidentati;urmeaza Ganea si Moldovan,impreuna pot juca 75 de minute;emil Dica-cumparat pentru ca Copos credea ca Dica de la Steaua a fost dat afara si se antrena cu argesul in acele momente;Stancu-vai de capul lui;perja-:)))portarii lor de rezerva-mult mai varza decat Carlos si cand portughezul era beat; si deasupra la toti Razvan Lucescu,copilul minune,murinio din giulesti,cel mai mare antrenor din tara si din strainatate,anul acesta ar fi luat ussor campionatul si Cupa UEFA doar ca din gresala, ma-sa i-a spalat fularul norocos, si asa s-a dus dracului toata munca din sezonul trecut)

ca Borcea se prostitueaza si ca Dinamo fura stiam de foarte mult timp

asta chiar nu ma surprinde

cel mai neplacut lucru pe care l-am auzit a fost faza in care becalii zicea ca oamenii tin cu Steaua pentru el

daca s-a ajuns in halul asta

eu sincer imi doresc ca echipa sa retrogradeze si sa se faca o "curatenie" intre suporterii Stelisti.sa ramana cei adevarati alaturi de echipa si sa se duca ceilalti la f.c. becalii pipera

e o problema foarte mare faptul ca multi oameni identifica Steaua cu becalii

Steaua nu e becalii

acest cioban a adus numai mizerii si a patat emblema Stelei

trebuie sa plece

la mceiul cu CFR un lucru m-a deranjat foarte tare

in momentul in care becalii a aparut la stadion, o buna parte din suporterii din sectorul Stelei au inceput sa ii scandeze numele

acest lucru e inadmisibil

omul asta a stricat Steaua

si atata timp cat unii oameni ii tot striga numele

si il fac sa creada ca stelistii il sustin, acest om nu va pleca niciodata de la echipa si va continua sa pateze numele Stelei

Jiji becalii, nu te vom vota!!!!!!!!

cip28.04.2007 12:38

Sport Total FM:

Mihai Stoica a plecat de la Steaua !!!

danielcristian28.04.2007 12:52
Sport Total FM:

Mihai Stoica a plecat de la Steaua !!!

MM are probleme cu mama sa,care a suferit un infarct.Nu cred ca a plecat de la Steaua,se anunta imediat peste tot!Probabil ca cei de la sport total fm vor sa se mai auda si de ei si inventeaza stiri din astea...

GRATIAN28.04.2007 13:58

Acest site este al Stelei, de ce va intereseaza de milogii alea? Ce legatura are Steaua cu Rapid? Acest articol nu are nici o importanta pentru strelisti. steaua_ro forzateaua steagsimplu steagsahmic steagcruce2 fularsteau2 fularultrasfularsteaua2fular-campionii

#2328.04.2007 15:32

In locul unor articole de genul asta, mai bine ati scrie ca maine de la 11 pe Ghencea II este derby-ul campionatului la rugby Steaua-Dinamo. Poate asa ar veni mai multi sa-i incurajeze pe baietii nostri.

valy28.04.2007 17:06

...

MavericKk28.04.2007 17:11

Dankressman...si ce dor imi era de tine...

«12»