FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Visul continua.

«12»
w3bmaster28.04.2007 00:56

Suntem condamnati sa ajungem pe locu 2

Atat zic ca inca nu juaca echipa dupa renumele Stelei asta e alceva om trai si om vedea da suntem condamnati sa luam locu 2

Kreator28.04.2007 07:02

Incredibil frate!

" Visul continua

Visul pentru obtinerea locului 2 la finalul campionatului ..."

Asadar pentru Steaua a ajuns un vis sa termine campionatul pe locul 2!

Deja cu locul 3 (sau 4) ne-am obisnuit, si visam (!!!!!!!!!) sa ajungem pe locul 2!

Nu imi vine sa cred ca am ajuns in asemenea hal, incat evitarea locului 4 (sau 3) sa fie un vis!

In asa hal am ajuns cu Cosmin Olaroiu la timona echipei Steaua!

Asta este mentalitate de invingator?

Asta este mentalitate de stelist?

Spunem multumesc daca terminam mai sus de locul 3?

Si asta daca ne ajuta rezultatele contracandidatelor, pentru ca momentan suntem la 3 puncte distanta de ocupanta locului 2, si ne rugam de Rapid sau dinamu sa joace bine cu CFR Cluj...

Incredibil unde am ajuns!

Probabil ca daca acest antrenor de locurile 4-10 ramane la acest club, la finele sezonului viitor vom visa sa ramanem in Liga 1!

FORZA Steaua!

bebe_nord28.04.2007 10:28

asa va fi sprecl2

AGRESSIVO198+129.04.2007 01:17

nu stiu unde ai vazut tu jocul agresiv?unde ai vazut tu ca Lovin a jucat bine?

esti sigur ca nu ai scris despre meciul din tur?

de ce umflii mini-performantele?

Virgil29.04.2007 08:09
Incredibil frate!

" Visul continua

Visul pentru obtinerea locului 2 la finalul campionatului ..."

Nu cred ca ai citit atent.Pentru ca nu ai prins esenta.Dar nu esti singurul.Sa fi fost prea subtila formularea ? Fii atent aici :

Visul pentru obtinerea locului 2 la finalul campionatului si - ce e mai important - pentru calificarea în preliminariile Champions League, continua.

Visul este în directa legatura cu participarea Stelei în Champions League.Ce fel de Stelisti am fi daca am visa la locul 2 ?

In situatia prezenta locul 2 este la fel de important ca locul 1.

Mai gânditi si voi înainte de a va repezi sa criticati.Fara suparare.

«12»