FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Visul continua.

«12»
fcsteaua.ro27.04.2007 03:48

Visul pentru obtinerea locului 2 la finalul campionatului si - ce e mai important - pentru calificarea în preliminariile Champions League, continua.

Gratie unui joc mai bun decât anterioarele, realizat de Steaua împotriva CFR-ului la Cluj. Gratie celor doua goluri ale lui Iacob si Goian. Cu pretul accidentarilor lui Thereau si mai ales a lui Radoi, care se pare ca e foarte grava.

In urma unui meci presarat cu numeroase duritati si caracterizat prin dese întreruperi provocate de jucatorii echipei gazda. Exact tipul de meci pe care ni l-au oferit ori de câte ori am jucat împotriva lor la Cluj.

Olaroiu m-a surprins tactic prin acel stil agresiv, bazat pe atac, combinat cu pressing atunci când adversarii aveau posesia, pe care nu l-a mai folosit de foarte mult timp. M-a impresionat devotamentul jucatorilor în aplicarea acestei tactici si dorinta lor de Victorie. Desi cu o formula inedita la mijlocul terenului, fara Paraschiv si Bostina, Steaua s-a descurcat foarte bine, remarcatul general fiind surprinzatorul Lovin. Acel Lovin pe care pâna mai ieri îl doream cel mult pe banca de rezerve, iar atunci când se afla în teren, îl ceream afara.

Steaua a jucat o carte importanta în tentativa de obtinere a locului 2. In stil de campioana, nu la cacealma, asa cum a facut-o Gigi cu contractul lui Oli mai zilele trecute.

Am obtinut o victorie mare, care pentru cei mai multi dintre noi, sincer, era o fantezie irealizabila.

Si totusi s-a putut. Fara sprijinul arbitrilor, fara mijloace specifice. Asa cum ar fi procedat probabil într-o situatie pe muchie de cutit ca aceasta, cluburi celebre pentru astfel de practici. Constat ca se poate. Ca Oli poate mai mult decât credem noi acum. Ca echipa, bine motivata, îsi poate duce la bun sfârsit obiectivul de meci : Victoria.

Speram ca aceasta Victorie, obtinuta cu sudoare si sacrificii, coroborata cu Victoria anterioara împotriva Iasiului, sa constituie renasterea acelei echipe care învingea Standard-ul pentru a se califica în LC si continua superb cu o Victorie zdrobitoare la Kiev.

In aceasta etapa, am realizat apropierea la 3 puncte de CFR si distantarea la 2 de Rapid, egala Gloriei la Bistrita.

In etapa care urmeaza, Steaua va primi în Templu vizita Otelului. Din pacate fara spectatori. Lucru care va conta mult pentru jucatori. Dar si în aceste conditii e normal sa-si doreasca si sa-si apropie Victoria. Cât de greu poate fi un meci împotriva unei echipe care si-a rezolvat obiectivul ? Ramânerea în Liga I.

Pâna la finalul campionatului mai sunt 6 etape. 6 meciuri pe care pentru a termina sigur pe locul doi, va trebui sa le câstigam. Iar Clujul ar trebui sa piarda 3 puncte. Trebuie sa fim hegemonii ultimelor 6 etape. MM sa traiesti !

Oare e posibil sa le luam fata clujenilor si în clasament? Radoi a declarat dupa meci ca CFR-ul nu poate face fata meciurilor din CL. Dar noi mai putem ?

Poate ca nu, poate ca da...

Visul continua.

Virgil

ss lucki27.04.2007 04:48

"Oli poate mai mult decat credem noi'??? "un stil agresiv bazat pe atac combinat si pressing"???... Ma intreb Virgile daca am vazut acelasi meci... Cateva remarci si intrebari retorice:

1. Cine l-a impiedicat pe Oli pana acum sa ne arate ca stie mai multe decat credeam? O fi fost interzis de regulament sa-ti etalezi toate secretele tactice inainte de etapa a 27-a???

2. In ultimele 20 de minute de ce om fi fost mai dominati decat pe bernabeu sau pe stade gerland? Tot din cauza inovatiilor tactice marca Oli pe care noi nu le intelegem?

3. O fi oare Oli masochist? Poate ca asemeni masochistilor hardcore care ajung la orgasm doar cand sunt la un pas de moarte prin sufocare, permiteti-mi analogia, poate asa si olita savureaza o victorie doar cand e obtinuta cu proprii jucatori aparandu-se pe 6 metri si degajand la disperare...

Nici sa traga de timp nu mai stie bravul nostru antrenor... nu reuseam sa iesim din corzi si sa tinem mingea in jumatea adversa sau sa ne indreptam spre fanioanele de la colt...

Da, visul continua, normal, dar e un vis care atarna de un fir de par din barba calugarului Andrei...

Doamne-ajuta!

diego_cj27.04.2007 06:38

Campania gsp de dezinformare si de bagat strambe continua

""MM ironizat de Gigi

Înainte de a pleca de la stadin, Gigi Becali a ținut sã-l înțepe subtil pe MM Stoica, absent ieri de la Cluj. "De ce m-a fost MM aici? Pãi, nu v-a zis el cã are probleme de sãnãtate? Nu știu dacã va reveni lîngã noi, sã vedem ce diagnostic vor da medicii în privința lui", a spus Becali, care fost contrat de Rãdoi: "Dacã ne-a purtat noroc absența lui MM? Sã nu vorbim așa, pentru cã dacã n-ar fi fost el, eram acum în partea a doua a clasamentului". (Dan Udrea)

Cernea atacã dur!

Dupã ce, la sfîrșitul meciului Poli Timișoara - Steaua 1-0, din Cupa Timișoreana, MM Stoica i-a catalogat "mercenari" pe mai mulți jucãtori, Cornel Cernea (foto) a replicat acid ieri: "Sã nu uite anumite persoane cã de la partida din Cupã sînt aceiași cu cei care au bținut acum un rezultat mare la Cluj". Portarul s-a luat și de Rãdoi, care își acuzase colegii cã nu pun suflet: "N-avem nevoie de Polițiști la echipã. ªtim sã ne purtãm și singuri de grijã". ""

Am vazut la TV declaratiile lui Gigi si Cernea.. este o noua minciuna dintr-un lung lant al gsp si o noua tentativa de a dezbina Steaua... Nici una din declaratiile celor doi, nu a avut tenta data de gsp.. Gigi zicea ca Meme are in continuare probleme de sanatate (fara nici o urma de ironie), iar pe Cernea l-au intrebat ceva de genul : daca politia din vestiar si-a aratat roadele, iar el a raspuns simplu: ca la Steaua nu sunt politisti in vestiar. Iar bulangii astia de la gsp trag concluzia ca l-a atacat pe Radoi.

Stiu ca s-au mai facut apeluri aici, dar mai fac si eu unul: NU MAI CUMPARATI ZIARUL!!! GSP este o mizerie, plin de spurcati frustrati (buzarin, geambasu etc etc).. hai sa-i lovim unde-i doare!!!!!!

mihai84TGV27.04.2007 07:27

Ai dreptate.Am vazut si eu declaratiile la TV si in niciun caz nu erau cum au incercat aia sa distorsioneze adevarul.Deci e pur si simplu penibil cum incearca aia sa faca tot posibilul sa invrajbeasca jucatorii intre si asa mai departe.Forza Steaua!!!Singuri deasupra tuturor.

Matrixone27.04.2007 07:29

@ diego_cj

Despre meci, ce sa spun i-am batut din experienta si tactica. tin sa remarc evolutia lui Lovin si Nesu, in special si echipa in general pentru cum au stat in teren, nedandu-le nicio sansa ceferistilor pe benzi.

Referitor la declaratiile lui Cernea, de acord cu tine, el a spus ca in vestiar nu a fost nicio discutie legata de reprosurile pe care le-a facut Radoi in presa!!!! si apoi a spus ca nu avem nevoie de politai in vestiar, dar presa noastra.... le-a cazut greu la "stomac" victoria noastra si egalul coloratilor:))

steagcruce2

iov27.04.2007 07:33

Si tu bati putin campii. Personal pot spune ca iar m-au chinuit,"joc de exceptie" la fel ca si in presa arunci cu cuvinte grele care nu prea au legatura cu realitatea din teren.Olaroiu a distrus si distruge in continuare jucatori.

Legat de accidentari- va spun eu ca tot vina lui este pentru ca practica un fotbal prin care isi expune jucatorii, un joc in care un-doiul,triunghiuri de pase,combinatii pe spatii mici este interzis, nu se exerseaza asa ceva la antrenament, important la el e sa-si anihileze fiecare adversarul, un joc in care jucatorul este izolat in general in joc si trebuie sa care singur mingea fara suportul evident al coechipierilor.

Oli niciodata nu o sa fii antrenor pentru noi, nu vei avea aprecierea mea, poate doar respectul.

tutankhamon_je27.04.2007 08:13

Stai linisitit ca nu doar cei de la gsp sau antena au dat aceasta tenta declaratiilor, ci si Pro TV-ul, nu stiu ce saz mai scorneasca pentru "a iesi in fata".

costy_k1_G.27.04.2007 09:29

Inca e un vis frumos dar sper sa nu fie un cosmar dupa meciul cu Otelul mai ales ca defensiva ii lipseste jucatori Radoi Nesu si mai ales atacantul Thereau. Sper ca Oli sa faca o strategie frumoasa.

capone27.04.2007 10:32

Meciul nu l-am vazut dar ma bucur pentru rezultatul obtinut de Steaua si sper sa o tina asa pana la sfarsitul campionatului, pentru a prinde locul 2 si a merge din nou in grupele CL. Dar consider ca e prea devreme sa spunem ca Steaua si-a revenit si ca Oli e un antrenor bun, cred ca putem afirma acest lucru dupa mai multe meciuri castigate si obiective indeplinite, deocamdata pentru Steaua acest sezon este ratat, am sperat ca, Cupa va mai spala din rusine, dar am pierdut si acea sansa, acum ne putem toate sperantele intr-o noua participare in grupele CL, dar asta ar fi un singur obiectiv indeplinit din cele 3 vizate de Steaua, si cred ca acest lucru sprijina afirmatia " pentru Steaua acest sezon este ratat ". Oricum noi ramanem superiori!!! steaua_ro

R.s.C.27.04.2007 11:33

Nu puneti meciul pe tracker?

greco27.04.2007 11:44

mie ocuparea locului 2 nu mi se pare nici pe departe un vis. locul 2 nu e pentru noi ! sezonul e oricum compromis...

pda27.04.2007 11:45

Ok, acum nu stiu ce meci ati vazut voi, da eu n-am vazut deloc un meci de exceptie. Din punctul meu de vedere a fost un meci prost, foarte fragmentat si fara ocazii mari de gol. Daca excludem cele doua goluri, cam ce ocazii a mai avut Steaua? bine, nu ca CFR ar fi jucat mare lucru dar totusi, asta a fost un meci pentru locul 2, loc de Champions League oameni buni. Acum incepem sa zicem ce mare antrenor e Olaroiu, ce mare antrenor e? Doua faze fixe, doua goluri... extraordinar. Eficace n-am ce zice, dar foarte putin pentru ce vreau eu sa vad la Steaua si nu numai eu.

Danntes27.04.2007 12:02

Ratatu de olita o sa ne tina in perfuzii....nici nu murim dar nici nu traim...

Daca infectul de cioban il mai tine si de la vara va fi jale, o sa ne bucuram cel mult(! desi ma mir sa avem rezultate cu rateu de olita) de rezultate dar spectacolul fotbalistic va deceda complet.

Mda Lovin marele jucator...mai prinde un meci cat de cat bun, la fel si Coman, Saban, Stancu,etc....si vom avea jucatori pentru sezonul urmator...bag mana in foc ca asa va considera agramatu sef.

vlad7527.04.2007 12:19

Sper sa o tinem asa pana la capat.Si cu ajutorul lu' trimisu' lui Dumnezeu sa terminam pe 2. Aici Principele are nota 10 ,pentru ca este pe Milog la a gestiona un final de campionat foarte important pentru noi.

Sa nu ne innecam ca lautarul la mal! (am facut aceasta deductie dupa ce Moldovan a zis ca jocul fara spectatori este ca nunta fara lautari!)

stelutawillis27.04.2007 12:36

Steaua, nu RENUNTA.forzza Steaua

dr.adrian927.04.2007 13:08

nu fiti asa entusziasmati ca se poate intampla altcumva

romanului i se urca succesul la cap si se da mare smecher

am castigat si noi 2 meciuri la rand, dar cu cine cu Iasi ba va spun eu ca ala miroase a ...

si cu cluju am avut si bulan in ultimele minute am crezut ca innebunesc ce comenta ala de la steauafc.ro ---suspans pur

noi mai avem mult de lucru ... si stiti exact la ce ma refer

eu zic ca Oli nu se potriveste la Steaua-chiar daca e un baiat de nota 10. pai nare tupeu ala sa spuna lu bkl ca[.......................]ca el face echipa.

near trebui unu care sa fie mai obraznic chiar si decat BKL

unu sai critice pe jucatori in presa sa se invete minte

PS sper sa ajunga in CL

NU FITI OPTIMISTI CA SUNTETI DUPA AIA DEZAMAGITI

forever_STEAUA27.04.2007 13:11

@dr.adrian9

Jucatorii nu trebuie criticati in public... Ce tine de vestiarul unei echipe e bine sa ramana acolo.

Lorentzo_77727.04.2007 13:18

Locul 2 nu este un vis,...,eu de mult am fost sigur ca Steaua va lua cel putin locul 2 pentru ca ea este o campioana care ar trebui sa fie mereu pe 1 dar din pacate nu de fiecare data castigi chiar dak esti cel mai bun !!! Eu deja consider Steaua pe 2 pentru ca dak ne gandim logic baietii nu mai au la ce sa se gandeasca decat la meciurile din campionat pentru ca din cupa am iesit si din CL si UEFA la fel,...,asta e ultimu obiectiv si parerea mea este ca echipa o sa se mobilizeze in aceste ultime 6 etape pentru a realiza macar acest obiectiv care oricum este putin pentru o campioana incontestabila cum este Steaua,...,asta e mai au si campionii eterni cate un sezon mai slab dar la anul sunt 100000000000000000000% sigur ca o sa ne luam revansa cu varf si indesat si noi o sa fim la finalul campionatului pe locul 1 la 18 pct de locul 2 !!! Va fi greu ac fara Mirel si Thereau dar nici echpele cu care ne int in aceste ultime 6 etape nu sunt echipe de temut,....,nu sunt de nasul lui Steaua !!! Dak baietii se vor concentra la max putem lua 18 pct din 18 si sa prindem locul 2 fara probleme care eu zic ca ne e asigurat !!! P.S.:-ca sa si fabulez un pic : ce tare ar fi sa castige Steaua tot si javrele sa piarda tot si sa ieie Steaua campionatu,...,ar fi prea tare !!! Si-ar da lame Borcea si cateii dupa el =))=))=)) !!! Fiti si voi mai optimisti ca deja echipa are moral mai bun dupa cele 2 victorii consecutive mai ales ca una din ele a fost meciul decisiv pentru locul 2 dupa parerea mea !!! CFR nu a fost,nu este si nu va fi niciodata peste Steaua,...,dovada fiind rezultatele directe (4-2 pentru Steaua in tur si ac 2-1 pentru Steaua la CFR acasa,suntem net mai buni decat ei,incontestabili) !!! ULTRAS 4 EVER !!! FORZA Steaua !!! steagcruce2 spre cl fularsteaua2

Cipri STEAUA4ME27.04.2007 14:52

am avut si vom avea mereu boala [...]

forta Steaua si daca vreti sa ma cunoasteti luati id meu ciprian_gaman steagcruce2

Atentie, nu suntem pe stadion! Moderatorii

vasilestelistul27.04.2007 15:31

este foarte importanta aceasta victorie pentru ca ne-am apropiat l 3 puncte de CFR si sper ca acesta victorie sa ne fie e folos ca sa obtinem locul 2 si calificarea din nou in UCL

MANDRU ca SUNT STELIST

FORZA fularsteaua2fular-campionii Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2

Za Best27.04.2007 16:06
mie ocuparea locului 2 nu mi se pare nici pe departe un vis. locul 2 nu e pentru noi ! sezonul e oricum compromis...

Asta da mentalitate de campion!Sunt total de acord...chiar daca locul 2 reprezinta turul 3 preliminar al CL,reprezinta (si) un esec...Steaua trebuie mereu sa-si doreasca sa fie prima...

cristinelly27.04.2007 17:35

Locu doi nu este un vis.

Liga Campionilor INSA ESTE UN VIS. UN VIS CHIAR FOARTE FRUMOS,CARE DEOCAMDATA NUMAI LA NOI A DEVENIT REALITATE. SA SPERAM CA VOM PRINDE LOCU 2, SI CA Milan VA CASTIGA CL.:))

SebaSS27.04.2007 18:34

La anul nu isi mai permite Gigi sa nu ia campionatul, pentru ca totusi...sunt alegerile :D Daca face iar un sezon ca asta(in special partea a doua) va mai pierde voturi...ceea ce nu prea cred ca intra in calculele lui

Ic3MaN27.04.2007 18:49
fular-campionii Sa speram ca baietii vor ramane la fel de concentrati ca in meciul cu CFR.Trebuie sa castigam cu Otelul pentru a nu anula ultimele puncte obtinute.Tineti-o tot asa si va fi bine...LUPTA Steaua!!!!
r.ochirosii27.04.2007 20:20

INTODEAUNA MANDRU ca SUNT STELIST!! FORZZA Steaua PAN' LA MOARTE fularsteaua2 steagcruce2 forzateaua

«12»