FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sezonul e ratat!

«12»
papillon26.04.2007 14:35
Explica-mi te rog cum vine asta cu "mai mult decat onorabil" ca eu una nu pricep...

Am pierdut in Ghencea cu 3-0 si 4-1 !!! Am facut un egal in Ghencea datorita greselilor de arbitraj (doua goluri anulate adversarilor)... Si nu asta ar fi singura problema. Jocul de pe teren propriu a fost PENIBIL!!!

Nu stiu ce inseamna pentru unii onorabil, dar pentru mine a fost departe de asa ceva...

forever_STEAUA, 5 puncte intr-o grupa cu real, Lyon si dynamo Kiev, la prima participare in Liga dupa 10 ani inseamna "mai mult decat onorabil". Nu vreau sa incep iarasi o polemica pe marginea bugetelor si participarilor in Liga a adversarilor pe care i-am avut, pentru ca s-a tot vorbit.

Repet, locul 3 intr-o astfel de grupa, dupa 10 ani de neparticipare in UCL, reprezinta o performanta.

forever_STEAUA26.04.2007 14:39

@papillon

OK. Iti dau dreptate. Daca ne oprim aici. 5 puncte intr-o grupa cu Real, Lyon si Kiev. Eu m-am referit la jucatori. In Ghencea nu s-au prezentat deloc onorabil.

PS: nu vreau sa intru intr-o polemica, cu tine. Imi place foarte mult cum scri, in ciuda faptului ca uneori avem pareri diferite.

Singur26.04.2007 15:00
@Singur

Ce rost are aici comparatia dintre Steaua si Manchester?!

"Sa ucizi?" Da' ce? I-am dat in cap cuiva?

La anul te vei multumi cu locul 3-4?... Peste doi ani cu locul 10? Ca tu susti Steaua si la bine si la greu...

Faptul ca, imi spun parerea despre conducerea Stelei nu inseamna nici pe departe ca nu imi sustin echipa la greu...

Si hai mai spune-mi cum e sa fi suporter adevarat... Imi place cum povestesti...

Eu am facut o comparatie intre Steaua si Manchester ...pentru ca asta este exemplu cel mai bun pe care lama gasit si sar gasi multe exemple ...cat despre suporter nu ma pot numi ultras...dar niciodata nu am contestat pe nimeni in afara lui Olaroiu si a catorva jucatori de la Steaua..ce pot spune contesti conducerea Sincer pe Gigi nul agreez nici eu dar e bine ca baga bani e mai prostut el asa dar e printre singurii care baga bani in fotbal in Romania..cat despre MM nu cred ca are rost sa zic ceva impotriva lui deoarece a facut ff multe la Steaua ...si a incasat fff multe pentru Steaua...MANDRU CA SUNT STELIST

claudiu2004200226.04.2007 15:05

Eu vad ca e foarte bine sa jucam fara suporteri ca , castigam de fiecare data

cosminho26.04.2007 16:52

bai ma lasi, cu prostiile tale... asta e ... spurcatii au reusit sa fure destul si au avut noroco cacalau ca sa castige campionatu asta... si??? noi terminam pe 2... mergem lejer iar in Champions League... mai cumpara Jiji niste jucatori... poate sa trecem si de grupe... iar spurcatii n-o sa treaca de turu 3... fiindca Milan va castiga competitia... si sunt sigur ca veti scrie dupa aia... "Steaua din nou mandria Romaniei in europa"... ca acolo conteaza... in europa... ca in campionat stim ca-i cea mai buna ;)!!! asa ca nu mai scrie "sezon ratat"... poate tu esti RATAT!!!! apreciaza orice efort si orice castig ba BAIATULE ba!!!! steagcruce2

cosminho26.04.2007 16:55

si inca ceva... ia exemplu in afara... ca sunt sanse ca echipele de pe locurile 4 din anglia si italia sa castige Liga Campionilor... asta inseamna ca si ei au sezonu ratat.... esti patetic frate... nu mai scrie aiureli... ca te crede lumea... RATAT steagcruce2

SSK26.04.2007 16:58

"frate"...ce-ar fi sa te exprimi civilizat si sa ataci ideea, nu persoana?...

«12»