FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sezonul e ratat!

«12»
fcsteaua.ro25.04.2007 22:48

Așa e, azi jucãm un meci decisiv pentru locul 2. Loc care ne-ar putea duce în Champions League, locul de unde vin banii. ªi gloria. ªi evident, n-o sã nege nimeni cã e mai bine sã ieși pe doi, decât pe trei sau chiar pe patru. Dar sper cã e clar pentru toatã lumea: sezonul acesta e unul ratat!

Niciodatã locul doi nu s-a premiat pe nicãieri. Asta pânã la apariția acestui sistem de calificare "la masa bogaților". În care e bun și locul doi. Pe la alții, zici bogdaproste și dacã prinzi trei sau patru. Locul unu pare sã fi devenit o statisticã inutilã. Pentru cã importanți sunt banii, nu-i așa?

Pe moment, nu mi-am dat seama, însã mai târziu m-a durut rãu de tot. O echipã de talia Stelei sã fie scoasã din semifinalele Cupei României de o formație precum Poli Timișoara. Dupã un meci în care n-am avut decât o ocazie! Ce rușine!

Singura cale de a salva acest sezon era sã luãm Cupa! Ultimul trofeu pus în joc la care mai aveam șanse. Ne-am bãtut joc și de șansa aceea. Oricum, Cupa e ,,pentru loseri", nu-i așa?

Sezonul s-a încheiat pentru Steaua. Sigur, asta nu înseamnã cã nu trebuie sã ne batem pentru a câștiga toate meciurile care au mai rãmas de jucat. Asta nu înseamnã sã nu ne dorim locul doi (mai bun decât locul trei sau patru, cert). ªi nu înseamnã sã dramatizãm. Dar hai sã punem lucrurile la locul lor: sezonul e ratat. În statistici, numele nostru nu va apãrea în 2007. Pe nicãieri.

Ar fi cazul sã ne gândim la viitor. Sã vedem ce construim și mai ales cu cine! Dar cel mai important, în favoarea cui? De suporteri oricum se pare cã nu-i pasã nimãnui.

ªi încã ne mai așteaptã surprize...

Cu Steaua pânã la moarte!

Ovidiu

alpopa25.04.2007 22:55

Ba da, in statistici va aparea anul 2007 : prima calificare in CL dupa 10 ani, in sezonul 2006-2007[.

si, desigur, ceva trofee cu indicele 2007-2008. Sunt sigur de asta :D

Batem la Cluj !

w3bmaster26.04.2007 01:13

Sezonu asta a fost ratat cam de prin toamna

Sincer de cupa ma durea in paispe

Pe mine ma supara jocu Stelei eu vreau sa vad Steaua jucand ca pe vremuri cu Juve B Dortmund cand ne bateau de sareau apele in noi dar jucam jucam spectaculos din prima sau mai recent ca in meciu cu Lens (am inregistrarea acasa l-am revazut recent doamne cum am outut juca) vreau sa vad Fotbal ma uitam la MU cu Milan a pierdut milanu da poti sa reprosezi ceva la cum a jucat vreau sa nu pot reprosa nimic jucatorilor dupa un meci pierdut chiar si la 4 - 5 goluri ....

Vreau sa vad lupta pentru fiecare balon vreau sa cant dupa infrangeri de bucurie ca am jucat fotbal

Oare Oare cand om ajunge si noi asa cand ? in 10-20 ani ma indoiesc

ssinpadureacualune26.04.2007 04:57

Foarte bine subliniat.Si tb evidentiat inca un lucru...nu ma intereseaza Liga Campionilor pentru banii castigati,pentru ca tot la ciobgan ajung.Si din cauza asta e atat nebunie cu locul 2,pentru ca toti vor sa se imbogateasca.Toti,in afara de Gigi,care pe langa partea financiara,dorind sa-si scoata banii si el sa nu mai investeasca deloc(Steaua sa se autofinanteze) mai vrea si imagine.Eu am adus la Bucuresti pe Real Madrid bla bla.Nu spune el ca nu conteaza banii???Si a adus 3 jucatori si un jucator si astia praf.A scris cineva si ii voi da dreptate ca dupa revenirea lui Dica si a celorlalti accidentati ,iar avem echipa si nu ne mai trebuie nimik.De aproape 2 ani se chinuie sa ia un portar si un fundas dreapta...au luat cate 2 din fiecare si tot ce aveam inainte e mai bun.

Deci nu ma intereseaza banii din LC,nu ma intereseaza imaginea pe care si-o face prin asta Gigi,noi oricum am fost acolo si oricum suntem mult deasupra tuturor.Daca a venit randul altora,asta e,dar nu vreau sa depindem de alte echipe ca sa prindem locul 2.Locul 2 nu exista.Esti campion sau invins si la revedere.Iar cupa un torfeu pentru care ar tb sa se lupte cu mandrie si din orgoliu a fost distrus tot de cioban,tocmai din cauza ca nu exista bani multi ca premiu sau macar imagine.

Becali PLEACA DIN Ghencea!!!!!

ibadarau26.04.2007 05:41

Eu as zice sa te hotarasti. Ori e un sezon ratat, ori vom reusi o noua performanta, o calificare in LC.

Sa privim si spre alte campionate: vrei sa spui ca toate echipele din Anglia care se pozitioneaza pe locurile 2-4 sunt echipe ratate.... Te-as ruga sa privesti programul semifinalelor LC si vei vedea ca din 4 echipe, trei sunt englezesti... si nu au sezoane ratate.

E clar ca nu ne-a iesit asa cum ne-am fi dorit, dar in aceste momente cand echipa are mai multa nevoie de noi, nu inteleg cum site-ul care se mandreste ca ar fi cel al suporterilor Stelei, poate titra "Sezon ratat!".

Iti propun sa te iei de mana cu "principele" si sa lasati Steaua in pace. Invatati si voi ca Steaua nu va muri niciodata si nu va avea niciodata un sezon ratat! Sezonul 2006-2007 a inceput in vara lui 2006 si cuprinde toate reusitele si nereusitele din acest interval. Daca tu nu gasesti nimic bun la Steaua, du-te mai bine la "caini". Suporterii Stelei nu sunt ca altii, alaturi de echipa numai la victorie....

ibadarau26.04.2007 05:44
Foarte bine subliniat.Si tb evidentiat inca un lucru...nu ma intereseaza Liga Campionilor pentru banii castigati,pentru ca tot la ciobgan ajung.Si din cauza asta e atat nebunie cu locul 2,pentru ca toti vor sa se imbogateasca.Toti,in afara de Gigi,care pe langa partea financiara,dorind sa-si scoata banii si el sa nu mai investeasca deloc(Steaua sa se autofinanteze) mai vrea si imagine.Eu am adus la Bucuresti pe Real Madrid bla bla.Nu spune el ca nu conteaza banii???Si a adus 3 jucatori si un jucator si astia praf.A scris cineva si ii voi da dreptate ca dupa revenirea lui Dica si a celorlalti accidentati ,iar avem echipa si nu ne mai trebuie nimik.De aproape 2 ani se chinuie sa ia un portar si un fundas dreapta...au luat cate 2 din fiecare si tot ce aveam inainte e mai bun.

Deci nu ma intereseaza banii din LC,nu ma intereseaza imaginea pe care si-o face prin asta Gigi,noi oricum am fost acolo si oricum suntem mult deasupra tuturor.Daca a venit randul altora,asta e,dar nu vreau sa depindem de alte echipe ca sa prindem locul 2.Locul 2 nu exista.Esti campion sau invins si la revedere.Iar cupa un torfeu pentru care ar tb sa se lupte cu mandrie si din orgoliu a fost distrus tot de cioban,tocmai din cauza ca nu exista bani multi ca premiu sau macar imagine.

Becali PLEACA DIN Ghencea!!!!!

De acord cu tine in ceea ce-l priveste pe Becali.

Insa banii din LC si imaginea castigata ajuta enorm echipa.

Ai bani, poti face transferuri. Ai imagine, joci in LC, poti atrage jucatori de valoare...

Crezi ca daca Dinamo nu era virtual campiona, Lobont mai juca la ei?....

Fotbalul s-a schimbat mult fata de cel care-l stiam noi....

Daca am juca numai pentru spectacol, ne-am inscrie in div. C si nu ne-ar mai interesa nici un trofeu...

grim_lovesteaua26.04.2007 06:20

Doamne fereste!!! 8-O ce pot vedea pe "site-ul suporterilor stelisti": UN SEZON RATAT??? ce e asta??........Imi vine greu sa cred ca unul de al nostru a scris acest articol!!! Cum adica un sezon ratat?? ........ cum meciurile din CL ajuta la un sezon ratat?? nominalizarea lui Dica pentru tiplul de cel mai bun jucator din CL sustine un sezon ratat?? plus multe alte momente frumoase pe care le am trait sezonul asta.......toate astea te duc cu gandul la un sezon ratat??.......Poate "Steaua traverseaza o pasa proasta" suna mult mai verosimil sau poate: "Datorita accidentarilor Steaua intampina dificultati" si asa mai merge!!.........dar incetati cu porcariile si demonstrati ca Steaua e echipa pe care o iubiti si la bine dar si in momentele dificile!!!............love4Steaua4ever

cristinelly26.04.2007 06:32

Nu sa premiat niciodata locul 2, dar... asta e, nu avem ce face. Nu putem sa iesim in fiecare an campioni.

DOAMNE AJUTA SA CASTIGE Milan SAU Liverpool UCL, SI SA TERMINAM NOI PE 2. DACA SE VA INTIMPLA ASA SUNT SIGUR CA SI anul ASTA SINGURA ECHIPA CARE O SA FIE UN CL VA FI Steaua. sprecl2 steaua_ro

DOUBLE26.04.2007 06:39

Buna dimineta tuturor ! Asta in primul rind...

In al doilea rind, acest articol mi s-a parut "tare potrivit" pentru ziua de azi. Sezon ratat ?! Este sezonul in care am avut meciul in grupele UCL, am reusit sa iesim in primavara din grupa noastra... Sezon ratat ?! In privinta jocul prestat in ultima vreme, atunci da, merita discutat. Dar poate in alt context, nu asa dur. Noi, suporterii, stim ca trebuie schimbat ceva, dar repet, piinea si cutitul NU sunt LA NOI. Concret, ce putem face noi ?

Si toate sezoanele in care nu vom lua titlul vor fi ratate ?

zloty26.04.2007 07:03

da cred ca este un sezon ratat ,nu am luat niciun trofeu ,avem un joc penibil , sper sa fie dat afara Oli sa mai avem sanse sezonul viitor, cat despre partida de azi la ce jucam numi fac mari sperante

steagcruce2

onlySteaua26.04.2007 07:36

sa fim seriosi, exceptand participarea in cl, nici un obiectiv nu s-a realizat. deci sezonul este aproape in totalitate ratat. este adevarat, intrarea in grupele cl nu este tocmai la indemana oricui, dar sa nu uitam totusi conjunctura prin care am ajuns din nou in cl.

oricum, din punctul meu de vedere nu asta ar fi marea problema de la Steaua. un regres este firesc sa apara dupa o lunga perioada de satisfactii.

singura mare problema e reprezentata (cu brio) de cioban, care in ultima perioada a scapat complet de sub control. de fapt, pe el in vad ca fiind principala cauza a acestor nereusite.

sadeyes26.04.2007 07:41

Sezonul ar fi complet ratat daca am pierde locul 2 sau 3 si nu am merge in cupele europene (nu ca ar fi Cupa UEFA mare afacere dar macar am juca si noi in Europa, ar mai auzi lumea de noi).Ideal ar fi sa mergem in L.C in grupe si cu niscaiva rezultate bune sa se faca uitat acest sezon. De asemenea cred ca in orice campionat exista o alternanta, si daca ea nu este realizata intervin alte "forte obscure" pentru a se ajunge la aceasta alternanta(de exemplu Anglia, Spania, Italia, iar exceptia este Franta cu Lyon de 6 ori campioana- campionat in declin asta vazandu-se si in rezultatele lor cu echipele de club in Europa).

Nu conteaza ca Steaua nu etaleaza un joc de locul 2, trebuie sa ajunga pe 2. Dinamo isi merita cumva locul 1 la 18 puncte de Steaua si rapid? CFR-ul isi merita cumva locul 2 la 6 in fata Stelei?Nu, dar ele totusi stau bine merci si nu-si pun asemenea intrebari: daca isi merita sau nu locul locul 1 sau 2? O asemenea atitudine nu trebuie sa fie nicidecum cea potrivita, dar pentru. sezonul asta se potriveste.

audiopixel26.04.2007 07:52
Sa privim si spre alte campionate: vrei sa spui ca toate echipele din Anglia care se pozitioneaza pe locurile 2-4 sunt echipe ratate.... Te-as ruga sa privesti programul semifinalelor LC si vei vedea ca din 4 echipe, trei sunt englezesti... si nu au sezoane ratate.

Pai echipele englezesti pe care le-ai pomenit tocmai de asta nu au sezoane ratate:ca pot castiga Liga.Si daca tot facem tam tam pentru locul 2 stau si ma intreb de ce dracu' se mai chinuie Cheslea sa recupereze 3 pct si sa ajunga Man Utd ca tot in Liga se duc?Sau in Spania ,unde lucrurile sunt si mai complicate:de ce se lupta vreo 4-5 echipe pentru titlu cand oricum primele 4 duc tot in Liga?

Atata timp cat suntem la aproape 20 pct de Dinamo si facem naveta intre locurile 3-4 nu e sezon ratat?Cand vezi un sut pe meci(si asta se intampla extrem de des) nu e sezon ratat?Hai sa nu mai facem caz de cat de stelisti suntem,ca nu se pune problema sa-si schimbe careva simpatiiile.Trebuie sa fim corecti si sa recunoastem ca avem un sezon ratat.Altfel ne apropiem de atitudinea dinspre Giulesti...

Mihai Gruia26.04.2007 08:14

Nu inteleg cum poate fi sezonul ratat cum nu inteleg unde sunt suporterii adevarati ai Stelei ! Pe vremea lui Ceasca cand nu se poate plange nimeni ca nu aveam resurse, am terminat pe 5, pe 6 si totusi am ramas uniti si am facut performante extraordinare.

Acum avem un an in care nu am castigat titlul dupa 2 sezoane consecutive si zici ca a venit al treilea razboi mondial, asa tare ne lamentam, desi am iesit mai mult decat onorabil din CL.

Toata lumea se agita de ce nu pleaca Olaroiu, Becali, ma stiu eu care de parca asta ar fi treaba noastra. Pai aia de la Inter Milano ce ar trebui sa faca ca au castigat un singur campionat in 18 ani de zile ???? Sau aia de la Bayern care sunt pe 5 ???? Sa protesteze impotriva lui Moratti? Lui Rummenige?

Da, Steaua nu joaca bine acum, dar are cineva interesul sa nu joace bine ??? Ce castiga MM, Becali sau Oli daca Steaua nu joaca bine ???

Eram pe San Siro cu un prieten din Italia si ii spuneam ca eu cred ca Ancelotti ar trebui schimbat pentru ca Milanul nu joaca foarte spectaculos. A facut niste ochi mari si mi-a spus cum sa schimbi un antrenor dupa numai un sezon si jumatate (atat avea ancelotti, cam atat are si Oli).

Daca vrem performante trebuie ca alaturi de jucatori, conducerea, dar mai ales suporterii sa aiba o mentalitate europeana, profesionista.

De multe ori galeria Stelei a fost mult inaintea echipei, eu sunt increzator ca vom redobandi acea mentalitate de familie care ne va aduce iarasi in fata.

steagcruce2

forever_STEAUA26.04.2007 08:27

avea dreptate cel care a spus ca vi s-a urcat la cap campionatul Angliei... De ce tot dati exemple de acolo? E totusi diferenta intre Premiersip si Liga 1, nu? Sau poate ma insel eu... Acolo sunt cateva echipe puternice care emit pretentii la castigarea UCL. La noi exista Steaua, dinamii (avem nevoie si noi de un rival ca ne-am plictisi) si restul lumii...

Fara nici un trofeu, fara sa fi iesit invingatori din nici o competitie in care am participat ... Scuzati-ma, dar e un sezon ratat!

EL Fenomeno26.04.2007 08:32
fularsteaua2 sezonul a fost ratat inca din momentul in care javrele ne-au invins pe terenul lor spurcat.Acum ne umilesc avand ca obiectiv strangerea a peste 20 de puncte peste noi,dar sa fim seriosi...Cine a jucat sezonul acesta in grupele Champions Legue?...Noi nu ei.Parerea mea e ca oboseala acumulata in Cupa si in CHL ne-a adus in aceasta situatie dar si accidentarea unui jucator care era la o forma maxima,in acel moment.Trebuie sa ne rugam pentru Dica sa-si revina mai repede si sa vina pe gazon in aceeasi forma in care era cand s-a accidentat.
audiopixel26.04.2007 08:33
Nu inteleg cum poate fi sezonul ratat cum nu inteleg unde sunt suporterii adevarati ai Stelei ! Pe vremea lui Ceasca cand nu se poate plange nimeni ca nu aveam resurse, am terminat pe 5, pe 6 si totusi am ramas uniti si am facut performante extraordinare.

Acum avem un an in care nu am castigat titlul dupa 2 sezoane consecutive si zici ca a venit al treilea razboi mondial, asa tare ne lamentam, desi am iesit mai mult decat onorabil din CL.

Inteleg ca suporterii adevarati ai Stelei sunt multumiti si atunci cand echipa merge prost.N-am zis nimic de razboaie sau lamentari,dar mi se pare absolut logic sa recunosc ca Steaua are un sezon foarte prost(din mai multe puncte de vedere).

S-ar putea sa fie si o confuzie:protestele galeriei.Din cate stiu eu acestea au aparut in principal din cauza conducerii Stelei si abia apoi s-a ajuns la jucatori.Oricum au fost destul de toleranti,asa ca nu vad rostul sintagmei "nu suntem suporteri adevarati".

forever_STEAUA26.04.2007 08:40
desi am iesit mai mult decat onorabil din CL.

Explica-mi te rog cum vine asta cu "mai mult decat onorabil" ca eu una nu pricep...

Am pierdut in Ghencea cu 3-0 si 4-1 !!! Am facut un egal in Ghencea datorita greselilor de arbitraj (doua goluri anulate adversarilor)... Si nu asta ar fi singura problema. Jocul de pe teren propriu a fost PENIBIL!!!

Nu stiu ce inseamna pentru unii onorabil, dar pentru mine a fost departe de asa ceva...

audiopixel26.04.2007 08:40
Eram pe San Siro cu un prieten din Italia si ii spuneam ca eu cred ca Ancelotti ar trebui schimbat pentru ca Milanul nu joaca foarte spectaculos. A facut niste ochi mari si mi-a spus cum sa schimbi un antrenor dupa numai un sezon si jumatate (atat avea ancelotti, cam atat are si Oli).

Ca tot a venit vorba:adu-ti aminte in turul acestui campionat ce scandaluri au fost la Milan si cat l-au contestat suporterii pe Ancelotti.

Daca vrem performante trebuie ca alaturi de jucatori, conducerea, dar mai ales suporterii sa aiba o mentalitate europeana, profesionista.

Conducere profesionista implica Becali-profesionist.Iti poti imagina asa ceva?

LITISH26.04.2007 08:55

Ai dreptatae Ovidiu,nu se ca Steaua sa se multumeasca cu locul 2,pe care nici nu se stie daca-l va prinde... e trist,dar eu unul ma asteptam la un recul dupa 3 ani de performante si parca nu ma doare atat situatia din clasa ment cat ma doare modul in care suntem trata tii noi suporteri acestei echipe de un cioban...asta e...FORZZA Steaua steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

pentru Steaua MURIM
SSK26.04.2007 09:52

@ibadarau

Inteleg ca nu esti de acord cu articolul meu, dar ai putea s-o exprimi si fara atacuri la persoana (cu sugestii precum "du-te la caini" si altele...)

Cand am zis sezonul, m-am referit indeosebi la aceasta jumatate de sezon! (dupa cum se vede, asa m-am si exprimat, ca in 2007 numele nostru nu va aparea nicaieri). Ce a fost in toamna, intra in contul lui 2006 (care, da!, a fost un an glorios pentru noi). Dar doar pentru ca anul trecut a fost bine, nu inseamna ca trebuie sa mintim si sa nu spunem ca anul asta e rau!

Iar daca recunoastem un fapt (ca in 2007 am ratat cele doua trofee puse in joc, implicit pe un al treilea - Supercupa), NU inseamna ca suntem mai putin stelisti. Sau ca nu mai tinem cu Steaua! Inseamna pur si simplu ca spunem lucrurilor pe nume!

Sigur, dupa cum zic si in articol, s-ar putea si mai rau - adica am putea termina pe 4, Poli sa ia Cupa iar noi sa ne uitam la TV din vara. Atunci, sezonul ar fi un dezastru! Asa, doar pentru ca mai avem sansa sa ne calificam in Europa (atentie, si daca terminam pe 2 prea repede ne vedeti in UCL...mai avem totusi 2 tururi preliminare de trecut), el este doar ratat. Pentru ca cele doua trofee puse in joc au fost ratate.

makaan26.04.2007 10:20

Steaua inseamna nr. 1;din moment ce nu vom termina pe 1 ,putem spune ca am ratat acest sezon! Noi nu suntem cioroii aia ca sa ne facem obiectiv o simpla participare in europa...

Zoli26.04.2007 10:57

Da, se poate considera un sezon ratat. Dar nu din punct de vedere al jocului, pentru. ca inca sintem in grafic pentru obiectiv: Liga Campionilor. E un sezon rata dpv al jocului, al prestatiei jucatorilor. Jucam haotic. Ratam incredibil, iar ceea ce este mai important, din punctul meu de vedere, cred ca fotbalistii nu sunt bine asezati pe teren. De fapt, sluga de Olaroiu asculta tot felul de pareri si are curajul de a folosi fotbalistii pe posturile lor adevarate. Sin unul dintre cei care care cu tarie ca Elton trebuie sa fie varf si nu in alta parte. sunt unul care cred ca Radoi trebuie sa fie la mijlc si nu in aparare si maicared ca cinci - sase jucatori din 11-le de baza nu au ce sa caute in lot. Am auzit ca nici in meciul de azi nu joaca Elton. E o mare greseala. Parerea mea. Chiar daca e mic, pustiul se descurca de minune in careu. Nu trebuie sa-l scoti pe Elton ca sa il babi pe Croitoru. Cred ca au loc amandoi pe teren. spre cl forzateaua

Singur26.04.2007 11:40
avea dreptate cel care a spus ca vi s-a urcat la cap campionatul Angliei... De ce tot dati exemple de acolo? E totusi diferenta intre Premiersip si Liga 1, nu? Sau poate ma insel eu... Acolo sunt cateva echipe puternice care emit pretentii la castigarea UCL. La noi exista Steaua, dinamii (avem nevoie si noi de un rival ca ne-am plictisi) si restul lumii...

Fara nici un trofeu, fara sa fi iesit invingatori din nici o competitie in care am participat ... Scuzati-ma, dar e un sezon ratat!

Scuzama frate da la tine ce INSEAMNA SUPORTER ADEVARAT...uitatate la Manchester care acum 2 ani a iesit din grupe si nici macar UEFA nu a prinso si nici in campionat na facut nimic si nu a castigat nici o cupa..si ce au inceput suporterii afara cu presedintele afara patronu afara ...antrenor jucatori de kkt sau ceva de genu...eu de mic am invatat sa tin cu Steaua si la bine si la greu cand a avut sezoane cand nu iesea nici pe 2 atunci ce trebuia sa faci sai ucizi pe toti asa ca da-mi pace si terminatio cu sezon ratat..pentru ca sincer e cam aiurea ai fost in grupe CL ai mers mai departe in UEFA iesi pe locul 2 mie mi se pare bunicel nu bine ca normal as fi vrut mai mult dar e binisor ..MANDRU CA SUNT STELIST

forever_STEAUA26.04.2007 11:49

@Singur

Ce rost are aici comparatia dintre Steaua si Manchester?!

"Sa ucizi?" Da' ce? I-am dat in cap cuiva?

La anul te vei multumi cu locul 3-4?... Peste doi ani cu locul 10? Ca tu susti Steaua si la bine si la greu...

Faptul ca, imi spun parerea despre conducerea Stelei nu inseamna nici pe departe ca nu imi sustin echipa la greu...

Si hai mai spune-mi cum e sa fi suporter adevarat... Imi place cum povestesti...

«12»