Așa e, azi jucãm un meci decisiv pentru locul 2. Loc care ne-ar putea duce în Champions League, locul de unde vin banii. ªi gloria. ªi evident, n-o sã nege nimeni cã e mai bine sã ieși pe doi, decât pe trei sau chiar pe patru. Dar sper cã e clar pentru toatã lumea: sezonul acesta e unul ratat!
Niciodatã locul doi nu s-a premiat pe nicãieri. Asta pânã la apariția acestui sistem de calificare "la masa bogaților". În care e bun și locul doi. Pe la alții, zici bogdaproste și dacã prinzi trei sau patru. Locul unu pare sã fi devenit o statisticã inutilã. Pentru cã importanți sunt banii, nu-i așa?
Pe moment, nu mi-am dat seama, însã mai târziu m-a durut rãu de tot. O echipã de talia Stelei sã fie scoasã din semifinalele Cupei României de o formație precum Poli Timișoara. Dupã un meci în care n-am avut decât o ocazie! Ce rușine!
Singura cale de a salva acest sezon era sã luãm Cupa! Ultimul trofeu pus în joc la care mai aveam șanse. Ne-am bãtut joc și de șansa aceea. Oricum, Cupa e ,,pentru loseri", nu-i așa?
Sezonul s-a încheiat pentru Steaua. Sigur, asta nu înseamnã cã nu trebuie sã ne batem pentru a câștiga toate meciurile care au mai rãmas de jucat. Asta nu înseamnã sã nu ne dorim locul doi (mai bun decât locul trei sau patru, cert). ªi nu înseamnã sã dramatizãm. Dar hai sã punem lucrurile la locul lor: sezonul e ratat. În statistici, numele nostru nu va apãrea în 2007. Pe nicãieri.
Ar fi cazul sã ne gândim la viitor. Sã vedem ce construim și mai ales cu cine! Dar cel mai important, în favoarea cui? De suporteri oricum se pare cã nu-i pasã nimãnui.
ªi încã ne mai așteaptã surprize...
Cu Steaua pânã la moarte!
Ovidiu