Eu zik ca transferurile sunt bune.Nu este neaparat ca Gurita sa joace in meciurile din CL sau din UEFA,poate sa joace in campionat...intra in repriza a2-a si poate rezolva un meci.
Eu zik ca transferurile sunt bune.Nu este neaparat ca Gurita sa joace in meciurile din CL sau din UEFA,poate sa joace in campionat...intra in repriza a2-a si poate rezolva un meci.
sa zicem ca nu-i rau privind aceste doua transferuri. Gurita e un alergator pursange si cred ca are sa ne bucure cu multe goluri. Neaga o sa fie responsabilul cu ruperile de ritm exact ceea ce Stelei ii lipseste.
F bune aceste transferuri,dar stiti e e cel mai imp pentru Steaua? sa nu plece Dica,asta asi considera nu fel de transfer f imp steagcruce2 poti sa aduci tu 10 Elton ca tot nu face cat un Dica(parerea mea) steagcruce2
fularsteau2 acu el este nominalizat la cei mai buni jucatori ai UCL-ului,Dica te rog REVINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2
Si eu cred ca transferurile sunt bune. Nu rupem CL-ul acuma ca i-am adus pe Gurita si Neaga, dar sigur ne intarim, pentru campionatul viitor si eventual pentru grupele CL sau Cupa UEFA. Despre Gurita, numai de bine. Cel mai bun si cel mai profesionist jucator de la Farul, pe departe (l-am vazut in cateva meciuri, contra noastra si a rivalilor, si m-a mirat viteza lui si faptul ca stie sa o bage si in ate), este sufletul echipei aleia si fuge de rupe. Sper doar sa rezolvam transferul lui, pentru ca oficialii de la Cta au inceput cu declaratiile ca are contract pana in 2009, etc, doar n-o pleca jucator valoros de la ei fara sa incaseze ceva... :roll:
Despre celalalt transfer, pot spune doar:...RICA Neaga.....RICA Neaga.....RICA Neaga!!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........ALE ALE ALE!!! Repatrierea lui Rica ar fi intr-adevar o bomba, un atacant super-valoros revenit sub culorile ros-albastre, si o concurenta cu adevarat puternica la nivelul atacantilor, care s-a vazut in acest retur ca lipseste cu desavarsire. O linie de atac Neaga-Badea, sau Thereau-Gurita ar fi foarte buna, zic eu. Oricum, sa nu presupunem prea mult pana nu-i vedem la conferinta de presa cu tricoul in mana. Am impresia ca NR. 25 este inca liber pentru RICA al nostru, iar Gurita cred ca poate lua numarul 7, numarul purtat de un alt mare sufletist stelist, dar murdarit de tradatorul Oprita, care era mai mult interesat de pretioasele lui pariuri si de femeile din italia decat de Steaua. Oricum, un inceput bun. Sa vedem si restul. Eu totusi nu cred ca era vorba de Prepelita si Herea. Patronii lor stiu exact cat valoreaza si vor cere preturi exorbitante de 2-3 milioane....Sincer nu cred ca avem atat de mare nevoie de intariri la mijloc. Poate la fundasii laterali...si cel putin un fundas central de valoare, sa intareasca cuplul G&G pentru cazuri extreme de accidentari+suspendari, cum am avut returul asta. Oricum, imi place ca MM da semne de viata, si ca vrea sa scape de anti-fotbalistii din lot.
Andrey
Nicolita Radoi Goian Marin
Croitoru Neaga Paraschiv Elton
Dica Badea
Imi spuneti si mie ce e de reprosat acestui "11"?
Trup&Suflet.............
Thereau
Iar ne adoarme conducerea cu transferuri. Am un deja vu!....mai mult de 3 ju8catori nu va lua Steaua...doi vor fi Caramarin si Canu,iar al 3-lea l castigat la o mana sau la o cacealma cu Seche.
PS nu vreau sa fiu carcotas...dar vorba lui Jiji:"Hai ma,lasati-ma cu Neaga asta!Avem jucatori peste campionatul Romaniei.Si vorba aia a inceput MEMEgemonia Stelei!
- Care e situația ta contractualã cu Ilhwan Seongnam?- Am contract pînã pe 10 iulie 2009, însã în varã se activeazã o clauzã de reziliere în valoare de un milion de dolari. Dacã vor fi plãtiți banii, clubul nu se poate opune plecãrii mele. Pe 23 iunie se terminã turul în Coreea și apoi începe un turneu la care trebuie sã participe campioanele Chinei, Japoniei și Coreei și noi sîntem în competiție deoarece am cîștigat titlul în Coreea de Sud. Cred, totuși, cã pe 23 iunie se poate achita clauza de reziliere.
- Deci...
- ªi mai e ceva. Din acel milion de dolari, 20 la sutã îmi revin mie, așa scrie negru pe alb în contract. Eu sînt gata sã renunț la cei 200.000 de dolari, deci ar mai rãmîne de plãtit 800.000. În plus, pentru cã am un salariu foarte mare aici, sînt gata sã susțin și eu o parte, pe lîngã ce mai dã Steaua, pentru a reveni în Ghencea. Îmi doresc enorm sã mã întorc.
- Dar de unde aceastã Dorințã a ta?
- Am vãzut și declarațiile lui MM și mi-a dat seama cã sînt dorit cu adevãrat. Cum sã nu vrei sã te întorci acolo unde te-ai simțit extraordinar, unde ai cunoscut cele mai mari împliniri ca fotbalist și unde ai simțit ce înseamnã fani adevãrați? Am fost înjurat în Ghencea în primii doi ani, însã nu ai cum sã nu rãmîi pe veci îndrãgostit de tot ce înseamnã Steaua. Cînd am plecat am spus cã sufletul meu a rãmas în Ghencea.
gsp.ro
Respect RICA!!!
Andrey
Nicolita Radoi Goian Marin
Croitoru Neaga Paraschiv Elton
Dica Badea
Imi spuneti si mie ce e de reprosat acestui "11"?
Trup&Suflet.............
Nicolita? Sa zicem ca in locul lui ar merge un fundas adevarat
Iar Elton nu prea are ce face saracu in 11-le asta ca e cam singur, poate macar in locul lui Para un mijlocas la fel de rapid si tehnic ,gen Elton .
Croitoru inca nu cred ca are un loc castigat in echipa ,la cate meciuri la folosit Oli....nu prea stim multe despre el
..a da ..si Olaroiu ... daca ar antrena la alta echipa... sau macar de dragul nostru sa isi schimbe strategiile si sa-i mai dea dreq pe copiii lui de suflet ca mi sa scarbit de ei ,nus cum ii mai suporta gazonul ![]()
de Gurita nu prea stiu chiar asa de multe(stiu doar ca a facut meci bun impotriva lui Dinamo si a Stelei)................insa RICAAAAAAAAAAAA NEAGAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! da merita!!! bravo MM...si RICA Te Asteptam!!!!!!!!/////////// si inca ceva OLIIIIIII pleaca draq departe!!!!!!.....la draq in praznic si !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLEGGGGGG Protasov hai si scoatene din kkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pentru ca ceva tre facut la echipa si mai ales la !antrenor! msi!
Doamne, am vazut cum a jucat Gurita contra cainilor. Pai asta nu este om de Steaua. Pai cum era atins de un jucator cadea, si nu stiu daca a dat 2-3 pase bune.(nu am vazut tot meciul).
Nu mi-a placut deloc cum a evoluat.
F bune aceste transferuri,dar stiti e e cel mai imp pentru Steaua? sa nu plece Dica,asta asi considera nu fel de transfer f imp steagcruce2 poti sa aduci tu 10 Elton ca tot nu face cat un Dica(parerea mea) steagcruce2fularsteau2 acu el este nominalizat la cei mai buni jucatori ai UCL-ului,Dica te rog REVINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2
intradevar , aceasta ar fi o miscare foarte buna Dica e cel mai bun jucator pe care l-a avut Steaua si il are , insa si de Neaga este mare nevoie , sa ne amintim ce lucruri mari a facut inainte sa fie "fugarit" de la Steaua ... plus ca a zis intr-un interviu mai vechi ca s-ar intoarce la Steaua chiar si pe o bicicleta ,iar reporterii au zis ca i-ar lua cam 3 luni si a raspuns ca nu are nici o importanta daca ii va lua mult timp , ca ar face orice pentru Steaua ............. forta Steaua !!!
Doamne, am vazut cum a jucat Gurita contra cainilor. Pai asta nu este om de Steaua. Pai cum era atins de un jucator cadea, si nu stiu daca a dat 2-3 pase bune.(nu am vazut tot meciul).Nu mi-a placut deloc cum a evoluat.
am fost la mciu lu faru si cred ca nai vzt bine ,a jucat excelent Gurita ,si chiar opus la ce ai spus tu , cred ca daca stia sa cada scotea faru vreo 2 penaltiuri dar el nu e genul asta de jucator care sa ceara pomana cred ca o sa se integreze bine la Steaua
Daca pentru voi Gurita si Neaga ai transfer reusit......nu mai am ce sa zic.cu astia vrem noi sa defilam in Liga.Pun pariu ca dupa vreo 2 luni toata lumea o sa-i injure.Daca astia sunt fotbalistiii.............trist
@ 86Steaua si`l convingi tu pe jijica sa aduca alti jucatori? el abia scoate banii pentru Neaga, sau pentru un jucator din tara.. dar sa mai fie si de alta nationalitate..