FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gurițã + Neaga (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro23.04.2007 23:40

Steaua a rezolvat deja primele douã transferuri pentru viitorul sezon: atacantul Farului vine gratis, în timp ce pentru Ricã se va plãti o sumã de bani.

Cu fix o lunã de zile înaintea terminarea actualului campionat, Mihai Stoica anunțat asearã în emisiunea Fanatik Show primele transferuri pe care le va face la varã.

"Ne-am înțeles deja cu Mihai Gurițã, de la Farul. E liber de contract, îl vom lua gratis, am discutat cu el, am bãtut palma. Am copiat modelul Manchester, care l-a luat pe Henrik Larsson la 35 de ani", a spus MM.

În afara constãnțeanului, un alt jucãtor este acontat în proporție de 99 la sutã: Ricã Neaga (28 de ani).

"El se aflã în capul tabelului cu transferuri. Am vorbit cu el, are o clauzã de reziliere, pe care o vom plãti împreunã, Steaua și el, pentru cã își dorește mult sã joace aici. Va renunța și la o sumã din contractul sãu", a spus MM despre fostul atacant al Stelei, care acum evolueazã Ilhwa Seongnam (Coreea de Sud).

Urmeazã Herea și Prepelițã

În afarã de cei doi, Stoica a mai dezvãluit cã "vom mai face douã oferte pentru jucãtori care sînt foarte aproape de a ajunge în Divizia B".

Cei doi sînt mijlocașii Ovidiu Herea (22 de ani), de la FC Național, și Andrei Prepelițã (21 de ani), de la FC Argeș.

În plus, managerul din Ghencea a declarat cã n-a renunțat la jucãtorii strãini.

"Avem un post deficitar și nu vãd nici o soluție în țarã", a explicat MM referindu-se la fundașul dreapta.

"E ireal!"

- Mihai, din varã vii la Steaua?

- Se pare cã da. Am vorbit sãptãmîna trecutã cu domnul Becali și cu MM și ne-am înțeles. Eu semnasem deja cu Farul pe 3 ani, dar am o clauzã cã în cazul în care primesc o ofertã pot pleca liber.

- Îți dorești...

- Problema nu era dacã îmi doream eu sã joc la Steaua, ci dacã eu eram dorit în Ghencea. Cînd am fost solicitat, am acceptat în secunda doi. Steaua e Steaua. ªi în 1980, și în 2007, și în 2070.

- Sincer, te mai așteptai?

- Nu. Parcã nu e adevãrat. Am, totuși, 34 de ani. E cea mai mare provocare a carierei mele.

CV Mihai Gurițã

Nãscut: 01.02.1973

Debut în "A": 02.08.1997, Foresta - FC Argeș 1-2

A jucat la: Bucovina Suceava (1993-'96), Foresta Fãlticeni ('97-'98), Oțelul Galați ('98-2003), Farul Constanța (2004-prezent)

Meciuri / goluri în "A": 281 / 60

Evoluția în sezonul 2006-2007: 27 de meciuri / 6 goluri

Media notelor în GSP: 6,10

inches24.04.2007 00:48

Gurita este absolut stupid si absurd. Ce dracu sa faca el la Steaua? Asta este marele transfert marca Becali ? Bai ar fi trebuit aia de la Farul sa ne dea bani sa il luam la varsta care o are ...

In plus comparatia Gurita - Larsson este chiar comica, Larsson peste tot a marcat si a fost un jucator de World Class (or mai fii si la varsta de 35 de ani), are peste 70 de selectii la nationala Suedeza, in schimb ce a facut Guritza? Nimik.

De Neaga nu prea ma pronunt ca nu l-am vazut nici o data jucand (cind era el la Steaua n'aveam cum sa prind pe TV TVRi), si ma intreb daca nivelu lui care il stiiti voi este acelas cu cel care il are acum dupa nustiu cit ani printe coreeni ? Nu este stie cine ce campionat acolo.

Herea si Prepelita ar fi mult mai interesanti, sa vedem ce se resolva, si jucatoru de banda dreapta in aparare, din moment ce nu vine din campionatul Israelian (sau Cipru, Andora, sau Moldova) din moment ce este bun de Steaua, nu conteaza ca este sau nu Roman.

Hai Steaua

Jony_stelist24.04.2007 05:05

Imi place inceputul,sper sa nu fie numai vorbe,astept fapte,cand o sa-i vad la Steaua atunci o sa cred,mai trebuiesc inca 2 fundasi buni,sau f buni,2-3 mujlocasi f buni si 2 atacanti,HAI Jiji scoate banu ca vin alegelire;))))) steagcruce2 steaua_ro steaua_ro

Dragoshel24.04.2007 05:30

Gurita, este in momentul de fata PRAF, el nu are ce cauta intr-o echipa care are pretentii la Champions League.Cred ca a fost adus la Steaua, mai mult ca era MOCA.

cargobot24.04.2007 06:04

In ciuda varstei pe care o are, Gurita inca are o viteza foarte buna si poate sa joace pentru Steaua chiar foarte bine. Cine a vazut meciul Rapid - Farul 2-1 din sezonul asta, stie despre ce vorbesc.

Bun venit in Ghencea, Gurita! Sa nu ne dezamagesti!

Cat despre Rica...no comment. Nu mai are nevoie de nicio prezentare :)

Dragoshel24.04.2007 06:09

Neaga, a fost si va fi bine venit oricand in Ghencea(templul fotbalului romanesc) pentru tot ce a facut si sper ca va face pentru noi.

zloty24.04.2007 06:14

@ inches

numa vorbi despre jucatori despre care nu stii nimica ,ala la 34 de ani e sufletul echipei faru ,si daca o sa vina la Steaua o sa fie cel mai rapid jucator din lot iti garantez eu asta ,asa ca taci din gura daca nu stii despre ce vb

cristian01424.04.2007 06:19

Intr-adevar, Mihai Gurita in ciuda varstei are o viteza si un sprint extraordinar, si chiar daca a evoluat doar la Foresta, Otelul si Farul are o experienta destul de mare in campionatul nostru. Personal prefer un vitezist ca el, decat un Victoras Iacob ca melcu'.

Dica, Badea, Iacob, Thereau + Gurita si Neaga. Cine va pleca oare ?

capone24.04.2007 06:35

Daca vine si Rica Steaua va avea prea multi atacanti. Stau si ma gandesc ca unii dintre ei vor trebui sa paraseasca clubu, dar oare cine vor fi aceia??? steaua_ro

Virgil24.04.2007 07:28

Victoras Iacob în mod sigur.

mariuss_d24.04.2007 07:54
Daca vine si Rica Steaua va avea prea multi atacanti. Stau si ma gandesc ca unii dintre ei vor trebui sa paraseasca clubu, dar oare cine vor fi aceia??? steaua_ro

Depinde si in ce competitii vom juca. Este evident ca ne trebuiesc si rezerve. 5 atacanti, presupunand ca Iacob va pleca, pentru cate meciuri sunt nu e chiar exagerat.. Suspendari sau accidentari pot aparea destule pe parcursul unui sezon.

makaan24.04.2007 08:06

Iacob nu mai are loc...Asta e fotbalul,oricum asa e mai bine pentru noi.

mutulik24.04.2007 09:09
Gurita, este in momentul de fata PRAF, el nu are ce cauta intr-o echipa care are pretentii la Champions League.Cred ca a fost adus la Steaua, mai mult ca era MOCA.

ma intreb cate maeciuri ale farului ai vazut in acest campionat.sa-mi fie iertat dar Gurita la 34 de ani e cu 10 clase peste oprita la 25 sau cat avea.daca nu ma insel are un plus mare si peste Banel..stie jocul,il gandeste.se poate ca transferul sau sa renteze la un moment dat,dar la fel de bine poate esua asta daca va avea parte si de "tratmentul" lui Oli la fel ca in cazul lui Croitoru.sper pentru a nu stiu cata oara ca va fi o campanie de achizitii asa cum trebuie,iar Mihai Stoica,singurul om de la Steaua pe care il duce capu cat de cat,sa realizeze ca pentru a face fata si in campionat+cupa si intr-o cupa europeana iti trebuie un lot de 30 de jucatori ft competitivi.INTOTDEAUNA SUPERIORI!FORZA Steaua!

stelutawillis24.04.2007 09:15

fular-campionii Neaga, abia astept sa revii la Steaua...

sunt asa de bucuroasa:)

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica.

Za Best24.04.2007 09:16

Daca era Gurita luat acum cativa ani,era o lovitura intradevar!Asa...ma bucura doar venirea lui Rica Neaga!Un stelist adevarat si un jucator foarte bun!

mirceagm0624.04.2007 09:50

Neaga e oricand bine venit in Ghencea. A fost o pierdere atunci cand a plecat. Acum o sa fie un castig pentru atac. Nu cred ca ar trebui sa plece nici un atacant. Concurenta e buna, plus accidentari sau suspendari putem ajunge ca acum cand nu prea avem solutii in atac.

Despre Gurita nu ma pronunt dar e o vorba "cine nu are batrani sa-si cumpere". Timpul va dovedi daca e un lucru bun sau rau ca a venit la aceasta varsta la Steaua.

razvan_cmi24.04.2007 10:37
Intr-adevar, Mihai Gurita in ciuda varstei are o viteza si un sprint extraordinar, si chiar daca a evoluat doar la Foresta, Otelul si Farul are o experienta destul de mare in campionatul nostru. Personal prefer un vitezist ca el, decat un Victoras Iacob ca melcu'.

Dica, Badea, Iacob, Thereau + Gurita si Neaga. Cine va pleca oare ?

de ce trebuie sa plece cineva?

Am stat vreo 4 ani numai intr-un atacant : Raducanu

Acuma sa ne speriem ca de ce 5 , ca-s prea multi?! poftim , returul asta am ramas in 3

Si sa nu uitam ca atat Diaca cat si Neaga pot juca in spatele varfurilor

Daca vrem echipa de CL ne trebuie lot de CL si deabia apoi ECHIPA....

babalak_ful24.04.2007 10:41

f bine Ca vine gutita la Steaua plus Rica Forza Rica neagaaaaa Ole,ole Forta Steaua niste transferuri Bombaaaa

adyultras24.04.2007 11:25

ar trebui sa mai vina si rosu care e un stelist adevarat plus t Balan Herea Prepelita vlad Munteanu Gurita Neaga cernat am avea o echipa f buna

Wally24.04.2007 11:55

Vlad Munteanu n-are ce cauta la noi!!!

dica_10steaua24.04.2007 12:11

O surpriza placuta asta cu transferurile! :wink:

w3bmaster24.04.2007 13:29

Neaga va fi un castig sigur

Gurita cred ca doar sa dea la numar ....

Daca vin Herea si Prepelita ar fi f bine dar nu r trebui sa ne oprim aici( mai avem nevoie de inca un Mijlocas f bun in afara de astia 2 cares si f tineri)

Plus fundasu dreapta e o problema mare

Sa vedem ce mai vine

Vl Munteanu nu ar veni la noi

Forza Steaua

pisiclaibric24.04.2007 13:29

Din punctul meu de vedere, orice jucator care joaca cu sufletul este binevenit! Gurita, la 34 de ani, joaca cu mai multa ardoare decat un pusti cu cas la gura care ar trebui sa manance terenul pt a se afirma... Nu ma intereseaza varta unui jucator atata timp cat da tot ce poate pt culori, cand vad un chip transfigurat de efort....

costy_k1_G.24.04.2007 15:27

Steaua A INVIAT :mrgreen: In sfarsit face si MM. transferuri steagsahmic Herea si Prepelita sunt jucatori de viitor, iam vazut in campionat ca joaca bine sunt tehnici, tineri bravo MM. Ma bucur ca vine Neaga e si normal dar nici Gurita nu e un jucator adormit dupa parerea mea are si el viitor la Steaua chiar daca viitorul o sa fie mai scurt. CAMPIONATUL VIITOR O SA FIE MULT MAI PUTERNIC DAR SIGUR Steaua VA AVEA UN VIITOR DE NOTA 10 SI ASTA DATORITA LUI Becali CARE A BAGAT BANII SI MM. CARE E UN OM DE NOTA 10 CEI CARE STRIG PLECAREA LUI MM. SUNT BOLNAVI FORtA Steaua fular-campionii

dr.adrian924.04.2007 15:47

ba oamenilor sa fim seriosi.

noi avem nevoie si de un mijlocas de hazna. de ex Bogdan Stancu de la Unirea

astia il aduc pe Herea la dorinta lui 0LI ... ca el la si promovat.

Prepelita ar fi o concurenta pentru Banel- jucatoru meu preferat-

ca sia cam luat in cap, din pacate

in rest avem nevoie de fundasi de treaba. pai Stancu + Saban = varza

Goian+Ghionea au cam schioapat cam tare anul asta.

apoi nesu+Marin alearga ca nebuni pentru cine?

ceea ce am uitat este ca am auzit de ceva discutie intre Steaua si otopeni

cum le zice la jucatori aia de care sa povestit

dativa cu parerea

DAR MAI URGENT CA TOATE AVEM NEVOIE DE UN ANTRENOR

CA 0LI ESTE 0 ESTE DEPASIT DE SITUATIE

UNU CARE ARE TUPEU SI NUL LASA PE BKL SAI FACA ECHIPA

EU ZIC CA Rednic E foarte bun cea a fost Dinamo sezonu terecut si ce e azi?!

datorita lui

«12»