FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ne vor supuși

«12»
alexblaja24.04.2007 19:45

Offtopic:

http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html

dati la min 2:52.....AM FOST ACOLO! TREBUIE SA MAI AJUNGEM ACOLO NEAPARAT!

HAI Steaua!HAI Steaua!HAI Steaua!

HAI Milan! HAI LIVERPOOOL! :)

STELISTA DE MOI24.04.2007 20:48

Pai daca au fost provocati nu trebuia sa reactioneze in halul asta. Nu demonstrezi nimic daca rupi scaune si le arunci pe teren. Plus ca trebuia sa se invete minte de la meciul Dinamo-Steaua, unde la fel au fost provocati si au reactionat si stim ce s-a intamplat. Daca ar fi invatat ceva atunci, acum nu ar fi reactionat asa.

mikenisme24.04.2007 21:30

foarte bun articol ! e si normal doar e scris de greco..... si ca sa adaug si eu off topic http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html

VOTATI Dica ! VOTATI Steaua !

Mihai Somanescu24.04.2007 22:30

un articol care te pune pe ganduri. Bravo greco!

Dysc025.04.2007 12:58

Ai spus ca au fost provocati de rapidisti si timisoreni. In ceea ce am spus ma refeream si la ei...si cei care au aruncat in galeria stelista sunt tot huligani, si ei trebuie pedepsiti , chiar mai aspru decat aceia care au reactionat. Ati spus ca sunt prea multe cateva zile de inchisoare, dar atunci ce trebuie facut??? Ce trebuie facut ca sa poti veni cu prietena la stadion fara sa se gaseasca anumiti inapti mintal care sa tipe si sa urle de parca ar fi vazut cine stie ce. Cand o sa ajungem ca in anglia sa vedem batrani ocupandu-si locurile in tribuna? E chiar asa de greu sa ne respectam locurile de pe bilete/abonamente?Am usura si accesul in stadion, am putea sa venim si noi ca oamenii cu 20 de minute inaintea inceputului meciului fara sa ne fie teama ca nu mai gasim nici un loc liber...

Se vor gasi 10-15 care sa faca 5-10 zile de inchisoare, si apoi inca 5 care n-au inteles din prima lectie, si apoi....nimeni nu va mai risca, pentru ca stie ce-l asteapta.... E un punct de vedere, si atat. Hai Steaua!

SSK25.04.2007 13:34

Sau nu mai bine organizam un sistem de "securitate" in care spectatorii civilizati sunt incurajati sa "dea informatii" despre orice manifestare huliganica, putand fi eventual rasplatiti cu bilete gratis sau macar cu reduceri la articole promotionale cu Steaua? Si daca tot am ajuns aici, ce-ar fi sa le interzicem de-a dreptul celor care se manifesta zgomotos sa intre pe stadion? Pasul final: interzicem steagurile de gard si revenim la vechile "Sanatate si recreere prin sport".

Exagerez. Insa eu o fac de dragul retoricii, tu pare ca o faci serios. Daca pui problema atat de radical si nediferentiat nu vei rezolva nimic. Mai mult, vei incuraja o riposta la fel de radicala si nediferentiata.

«12»