Mihai Stoica a mãrturisit la FANATIK SHOW cã Mihai Gurițã va veni la Steaua din varã, liber de contract.
Mihai Stoica a mãrturisit la FANATIK SHOW cã Mihai Gurițã va veni la Steaua din varã, liber de contract.
Ce sa zic, cat mai multe goluri...
Sunt cam sceptic in privinta acestui transfer, insa nu vreau sa-l judec...sa vad intai ce poate si apoi...ii urez bafta si sa inscrie cat mai multe goluri!
Ar fi excelent sa vina Gurita. Cam tarziu, la fel ca si in cazul lui Croitoru. Insa este senzational Gurita. Pare genul lui Andrei Cristea, un atacant de viteza care lipseste muuult Stelei la ora actuala.
Un transfer bun,zic eu,oricum Gurita ii un stelist adevarat.A demonstrat asta!Yo chiar speram ca el sa vina la Steaua si uite ca asa se va intampla.FORZAAAAAAAA Steaua!!!!!!!!!
Mama doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... luam jucatori de 40 de ani.....au asteptat sa fie liber de contract...super...il dam pe oprita si il luam pe Gurita.....am trait s-o vad si pe asta!
Nu cred ca va avea vreo influenta acest transfer .. sincer..
Daca te uitai la emisiune vedeai si u ce caracter avea marele Oprita mai avaem si tricou cu el. ,,Dupa un meciu cu Dinamo 2-2 cand am condus cu 2-0 el in loc sa fie suparat ca toti jucatiri el s-a dus sa caute un TV sa vada daca i-au iesit meciurile la pariurii'' Iti dai seama cat de mult ii pasa sau ,,Cu 2 zile inainte de meciu cu Real cand el era titular la ora 1:30 avea botez fara sa anunte pe nimeni" + ca a mai facut multe panarame prin Italia asa ca nu-l mai aparati pe Oprita...
Are dreptate MM avem nevoie de jucatori care simt ceva pentru Steaua ca dovada primele 2 transferuri anuntate Gurita( care a dem in nenumarate randuri ca este stelist prin declaratiile sale) si Neaga.
MM a zis ca foarte probabil va veni si Neaga.In sfarsit vesti bune!
Unde a fost pana acum?
Gurita trebuia sa fie la Steaua de acum 10 ani...
,,Dupa un meciu cu Dinamo 2-2 cand am condus cu 2-0 el in loc sa fie suparat ca toti jucatiri el s-a dus sa caute un TV sa vada daca i-au iesit meciurile la pariurii'' Iti dai seama cat de mult ii pasa sau ,,Cu 2 zile inainte de meciu cu Real cand el era titular la ora 1:30 avea botez fara sa anunte pe nimeni" + ca a mai facut multe panarame prin Italia asa ca nu-l mai aparati pe Oprita...
Asta nu stiam.Daca e ca tine inseamna ca oprita e o jigodie..NEAGA .. SUPER !! ALA STELIST ADEVARAT!
e bene sper sa vina mai multi jucatori de valoare gen Neaga, cl Raducanu, t Balan
Balan, cl Raducanu? glumesti?
Gurita cred ca e un transfer tip "Dinamo 2006", adica sa fie, sa dea la numar...alegem mai multi si poate iese ceva. In general mi-a placut Gurita, insa nu cred ca e un atacant pe potriva pretentiilor actuale ale Stelei. Sau poate sunt eu prea pretentios... Bine macar ca vine gratis.
Neaga intr-adevar reprezinta Altceva! 28 de ani, stelist adevarat, un atacant cu calitati...sa speram ca mai stie fotbal si nu e si el "chimchi", vorba lui Dankressman.
Ce transfer e asta?Gurita trebuia luat acum 4-5 ani,cand avea intradevar o explozie extraordinara...dar acum,la 33 de ani!?Eu am crezut ca vine un Keseru,un Neaga...cand vad,ma trezesc cu Gurita...vai de noi... :neutral:
vine si neaga ma dar e bun si Gurita.
Al dreaq Meme asta ce le mai stie el pe toate, de ce naiba il aduce pe asta??? ca mai are putin si iese la pensie. Cred ca nu ia priit deloc vacanta pe care a avut-o, probabil a fost mancarea alterara pe acolo sau aerul a fost mult prea rarefiat. Anti Gigi!!! Eu nu il votez!!! steaua_ro
e bene sper sa vina mai multi jucatori de valoare gen Neaga, cl Raducanu, t Balan
doamne unde traiesti omule????cl Raducanu e o panarama si jumatate iar Balan e prea demoralizat ca sa mai conteze!!!!!!
Nu cred ca Gurita e un jucator de Steaua , are totusi o varsta ... Altii sunt cei care ar trebui luati ....
Cica Elton va pleca de la Steaua la anul daca nu se va adapta.... :neutral: :sad:
Asa e!transferul lui Gurita e facut pentru a ingrosa lotul subtire.Ce atacanti avem noi?Badea si Thereau.Pe Iacob nu il pun ca nu a mai dat gol de 2 ani.DAr,totusi,Gurita are 34 de ani.Asa se construieste o echipa?cu jucatori de 34 de ani.Astept cu nerabdare venirile lui Belodedici,Ilie Stan si Damian Militaru.
Astept cu nerabdare venirile lui Belodedici,Ilie Stan si Damian Militaru.
Scuza-ma, dar intre super-vedeta de Lovin sau Banel, eu parca tot pe Militaru l-as lua ca macar nu s-ar lovi mingea de el ca de gard. Iar Militaru a fost mijlocas bun.
Nici pe mine nu ma entuziasmeaza prea tare transferul lui Gurita, dar hai sa nu-l desfiintam inainte de a ajunge aici.
Poate o sa fie Gurita un fel de Ganea pentru noi...
Hmm nu mai stiu ce sa cred asa vrea Gigi 40 de jucatori 20 aproape de pensie .....
Sau facem si noi ca Milanu echipa de pensionari ......
o veste buna venirea lui Gurita!..asta inseamna plecarea lui Gigel Coman!..dupa ce i-a dat un cot in gura la Constanta Gigel va pleca de buna voie ,nu de alta dar il va bate Gurita pe la vestiare ![]()
e bun guritza, la 34 de ani cred ca o sa fie cel mai rapid jucator din lotul Stelei ,asta vo zic fara dubii
cred ca va face treaba la Steaua ,va datzi seama e ultima sansa pentru el ,si imi place la el ca este un jucator care joaca cu sufletu nu vezi la el pic de indolentza