auzi dupa ce ai scris sunt curios si eu sa vad catzi ani ai, ne spui si noua? ca am impresia ca vb cu un copil de clasa 8 a
Pai poate ne intalnim si noi si vezi cu ochii tai ca , daca iti zic nu ma crezi , ce zici?
auzi dupa ce ai scris sunt curios si eu sa vad catzi ani ai, ne spui si noua? ca am impresia ca vb cu un copil de clasa 8 a
Pai poate ne intalnim si noi si vezi cu ochii tai ca , daca iti zic nu ma crezi , ce zici?
Ba,dar tu altceva nou nu mai ai de spus,sau continui sa-i obosesti pe toti de pe site-ul asta...? Mai iesi dracului pe afara,ia un pic de aer...poate cu ocazia asta da si vreo masina peste tine! :twisted:
Bai obositule , aici este un forum nu este la [...] acasa sa vorbesti cum vrei ! Revizuieste-ti vocabularul inainte sa vb cu mine!
PS. pana acum am fost afara (ora 19:50)stai tu linistit.
Editat de moderatori. bogdanbabes, ai avertisment!
offtopic:
Singura solutie cu bogdanbalaoaches asta este sa-l ignorati, nu-i raspundeti la mesaje si pina la urma o sa se plictiseasca de scuipat in stinga si in dreapta. UNICA solutie! (in afara de ban, desigur)
Haideti sa-i dedicam cu totii frumoasa si melodioasa piesa cu nr. 17 (Payback) de pe albumul Parazitii - BEST OF.. PRIMII 10ANI[...] auditie placuta!
Editat de moderatori. Incearca sa te abtii de la astfel de exprimari!
Editat de mine: ok, era vorba despre o melodie... nici macar nu e manea ![]()
later edit: am reformulat
Nu va mai obositi sa-i raspundeti terminatului asta de bogdanbabes!Nu-l mai bagati in seama,ca va pierdeti timpul.Baiatul asta e dus,singura sa ratiune de-a exista este de a-i incomoda pe altii.Si reuseste asta perfect,din cate vad!
Nu va mai obositi sa-i raspundeti terminatului asta de bogdanbabes!Nu-l mai bagati in seama,ca va pierdeti timpul.Baiatul asta e dus,singura sa ratiune de-a exista este de a-i incomoda pe altii.Si reuseste asta perfect,din cate vad!
Ce-mi place cand va vad asa uniti ! De ce nu va uniti asa spre binele Stelei? Sau voi va uniti doar impotriva Stelei?(din cate se pare) .Va uniti impotriva unui stelist de al vostru care va arata realitatea asa cum este ea ci nu fabulatiile si povestile pe care unii dintre useri le posteaza doar ca sa ma incite. Din pacate nu stiti sa vorbiti politicos si folositi cuvinte abjecte gen "terminatului" , "asta e dus" , "date-n gatu matii" deoarece voi insusi sunteti uscaturile din padurea Stelei . Nu pot sa va raspund la fel ca pe urma ar inseamna sa fiu in aceeasi oala cu voi si raia se ia.Daca m-ati ignora ar fi si mai bine dar vad ca imi ridicati mingia la fileu si eu va dau sah mat mereu.Din cate se pare cei care ma jignesc nu patesc nimic , iar eu daca raspund cu aceeasi moneda sunt sanctionat dar deh .. daca toti sunteti la fel , niste marsavi , golani ,huligani nu se poate sa sanctionezi unul de al vostru.
Ma nene da' ce tot aveti cu Bogdan. Omu isi spune parerea, si de unde stiti ca nu are dreptate. Doar voi puteti avea dreptate?? Eu unu l-am sustinut, il sustin, si o sa il sustin si in continoare pe Oli, si asta pt ca ii respect pe toti cei care obtin mari performante la Steaua. Iar Oli a obtinut cele mai mare performante de dupa '90 la Steaua, chiar daca voi ziceti ca a facut performanta pe urma lu Zenga. Ma rog...pacat ca aveti atitudinea asta:(((
Fac si eu o gluma proasta, se ne mai descretim un pic fruntile:
daca intrati pe profilul lui bogdanbabes o sa vedeti in partea din dreapta ca scrie asa :"Nu are nici un prieten" ![]()
Fac si eu o gluma proasta, se ne mai descretim un pic fruntile:
daca intrati pe profilul lui bogdanbabes o sa vedeti in partea din dreapta ca scrie asa :"Nu are nici un prieten"
gata ati ramas in pana de idei si faceti bascalie de profilul meu dp hi5? pai daca nu faceam public adresa mea , cum iti mai descretai fruntea ? pai cati isi fac public adresa dp hi5? nu multi , majoritatea de frica sa nu le rupa capu!
Si mie imi este teama since si nu pot sa nu zic ce am fost si ce am ajuns astazi,eu nu vad nimik schimbat si presimt o mare infrangere,nu inteleg de ce e atat de sigur pe el acest oier imputit,poate a facut vreun blat cu arbitri si porma zice ultima lui expresie penibila:''DACA TI-AS ZICE MAI CREDE'' Doamne cat de penibil s afi,noi nu avem nicio sansa sa-i batem pe Cluj la ce jucam in momentu de fatza,acum puteti veni sa-mi ziceti,da dar uite ca nu aveam nicio sansa nici in Giulesti,dar acolo sincer poate ca am fost nebun dar totusi parca aveam un sentiment ciudat ca nu o sa pierdem in Giuleti si tocmai dasta am avut curaju sa-l vad cun rapidist convins care zicea ca ne da 3-1 si cand vad GOOOOOL STEAUAA!!sanumai zic de golu de 3-2 ca era pe jos,cred ca afost prima bcrie pe 2007 din partea Stelei,fpatul ca i-am batut pe cioroi.Si revenind la finalu articolului sa sti ca nu doar u iti aduci aminte cu regret sua chiar lacrimi de clipele bletemate din semifinala de anul trecut,si cand ma gandesc ca am avut 3-0 era o performanta imensa,dar la fel pot sa risc s acad in penibil dak va zic ca am avut tot la fel o presimtire ciudata cand am vazut 2-0 pe River Side Stadium,mi se parea prea simplu si dupaia au venit cand nu trebuia gafele lui Carlos am luat gol prea rapid si totu a devenit un cosmar sincer parca imi dau lacrimele :-( :-( :-(
Bai fratilor voi nu stiti sa discutati intr-un mod constructiv ?Sau v-ati molipsit de la Gigi si trebuie sa faceti circ de fiecare data cand aveti ceva de spus!E pacat si rusinos ca ne injuram intre noi!!!!!!!Forza Steaua!!!