FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Atat de aproape...

«12»
fcsteaua.ro22.04.2007 22:14

Ce mai e de spus? Nu stiu, chiar nu mai stiu ce sa mai cred. Ca si cum rezultatele si jocul Stelei n-ar fi fost de ajuns ca sa-mi provoace caderi nervoase si dureri de inima, acum a mai aparut si episodul asta cu semnarea/nesemnarea contractului cu Oli. In prima faza nu mi-a venit sa cred cand a anuntat oierul ca i-a prelungit contractul fricosului asta, dar macar stiam cum stam. Asta a fost alegerea conducerii Stelei. Buna, rea, stiam o directie. Insa, ideea ca totul sa nu fi fost decat o mare cacealma, transforma totul intr-o mare scarba si in acelasi timp, intr-o mare rusine. Nu stiu de ce ma mai mira tot acest circ - fara-ndoiala pus la cale de maestrul papusar becali - de la fostul urs, actual principe ar fi trebuit sa ne asteptam la orice. Dar, parca asta e prea mult, iar faptul ca Olaroiu a participat cu zambetul pe buze la acest circ, dovedeste ca el e de fapt din acelasi aluat alterat si total nepotrivit pentru Steaua ca si becali insusi. Din acest punct de vedere, vreau sa iau neparticiparea conducerii executive la acest "media-circus", ca pe un act de onoare si decenta. Pentru a face asta iti trebuie un caracter puternic, pe care antrenorul nostru a dovedit a mia oara ca nu-l are. Nu stiu daca Hagi e mai bun ca Olaroiu ca antrenor. Insa ca om, n-am dubii. Oare ar fi participat vreodata, macar si pentru o secunda, la o astfel de mascarada? Dar Walter? Oleg? Cred ca stim cu totii raspunsul. Poate si din acest caracter puternic s-a nascut si clasa de campioni ADEVARATI pe care o au cei enumerati mai sus, clasa pe care este evident ca fostul jucator al Giruetei Bucuresti si al lui Carpati Nehoiu, nu o are.

Destul despre Olaroiu. M-am saturat sa scriu despre el. Demnitatea si mentalitatea le ai de la nastere, asa ca nu mai are rost sa vorbesc de el. Insa ceea ce ma doare cel mai mult e ca am senzatia de teama, de penibil pe care o am uitandu-ma la meciurile Stelei. Mi-e teama ca s-ar putea intampla orice. Mi-e teama de teama si nesiguranta jucatorilor. Mi-e teama cand ma gandesc unde eram acum doar un an... Dar cel mai teama mi-e cand ma gandesc ca poate toate acele performante n-au fost decat rodul unei conjucturii si muncii unor mari antrenori. Nu vreau sa cred asta, vreau sa cred ca Steaua noastra a contat. Si era 1-0 pentru Steaua, ce gol a dat Dicanio! Eram atat de aproape! De finala! FI-NA-LA! A fost adevarat sau aievea? Mi-e teama...

Mihai Somanescu

SSK22.04.2007 22:25

Da, a trecut un an... Ce vremuri am trait!

bogdanbabes22.04.2007 22:29

Las-o in colo de Finala ! Nu va mai ganditi la trecut , ce a fost a fost , se vede ca priviti doar paharu gol si nu numai in privinta performantei Stelei ! Ia gandeste-te tu , ba , am vazut pe Robinho la 3 m de mine , si cu putin noroc , o sa il vad si pe Ronaldinho! parca e altfel , nu crezi?

MR.KILLER.ULTRAS22.04.2007 22:42

na,ai postat si tu sa te afli in treaba...ca de fiecare data de altfel...Pacat ca au apus prea devreme acele timpuri!

danielcristian22.04.2007 22:44

Ai mare dreptate in ce-l priveste pe Oli,in legatura cu caracterul sau si cu" semnarea" contractului,si in acelasi timp m-ai ajutat sa-mi "pice fisa" referitor la faptul ca MM nu a fost prezent la acel episod trist!Daca MM a lipsit in mod voit, nedorind sa fie de fata la o asemenea sceneta,atunci pot sa spun cu mana pe inima ca ii adaug o bila alba langa cele negre pe care i le-am acordat in ultimul timp!Interesant e ca nici la meciul cu Poli Iasi nu a fost,chiar remarcam asta, dar chestia ca ar fi plecat dupa Keseru mi se pare mai mult un zvon decat o realitate.Oricum, ni s-au cam terminat tuturor argumentele, cred ca trebuie sa asteptam sfarsitul acestui episod din viata noastra,care va avea loc odata cu jucarea ultimei etape de campionat.Dup-aia vom vede ce-o mai fi! steagcruce2

Mihai Somanescu22.04.2007 22:47
Da, a trecut un an... Ce vremuri am trait!

Sunt dezolat cand ma gandesc. Parca vad si acum mingea lui Dicanio ducandu-se in vinclul portii engleze... Intoarce-te repede Nicule!

SSK22.04.2007 23:45
Sunt dezolat cand ma gandesc. Parca vad si acum mingea lui Dicanio ducandu-se in vinclul portii engleze... Intoarce-te repede Nicule!

Acum nu ne dam seama, dar peste ani, cand toata nebunia de azi se va estompa, le vom povesti copiilor nostri de semifinala pe care am trait-o...de avioanele catre Eindhoven la care ne gandeam la 2-0 in retur...asa cum altii ne povestesc noua astazi.

razvan7522.04.2007 23:48
Din acest punct de vedere, vreau sa iau neparticiparea conducerii executive la acest "media-circus", ca pe un act de onoare si decenta.

Eu cred ca MM nu a fost la semnarea contractului pentru ca n-a fost invitat! Sau grav bolnavior :? Ce ne facem sa credem ca a avut brusc un puseu de demnitate, ambitz carevasazica? Pe mine personal nimic.

"S-a dus în Brazilia dupa jucatori", a motivat Gigi Becali, ironic, absenta lui MM Stoica. "S-a dus sa faca transferuri din alea reusite 25%, cum a spus Mitica."

Parerea mea este ca MM nu prinde sfirsitul campionatului in schema de organizare a Stelei... sper sa nu ma insel de data asta. forzateaua

steven_gerrard23.04.2007 01:02

HAY Steaua pacat de anul trecut ca puteam lua Cupa sau macar finala da asta e aku da d Jiji a vazut ca Steaua e cam praf si tre sa ya p cineva se vehiculeza: MURESAN,SEPSI [GLORIA], Keseru [NANTES], ZMEU,NEAGU[Vaslui], Stancu[Urziceni] KIM [GALATI] de la Galati e bun SZEKELI vedeti ca nu e asa bun vranjkivoc na facut nik si la vara crek se cara de la javrele astea imputite

steagcruce2 fularsteaua2fular-campioniifularultras fularsteau2 steagsahmic steagsimplu forzateaua steaua_ro

gabi2923.04.2007 04:31

ce rahat. de jucat la carpati nehoiu stiam ca a jucat si eram tare suparat ca a patat numele acestei echipe (acolo ma duc eu la tara), dar sa aflu ca a jucat si la girueta ma intristeaza rau de tot. girueta era echipa cu cel mai apropiat stadion de mine (mai juca si venus pe el)

mwyee Oli.

zloty23.04.2007 06:16

din cate am citit Meme e plecat dupa jucatori ,deja curatzenia la echipa incepand ,sper ca barem de data asta sa se aduca un mijlocas dreapta si un fundas dreapta de calitate , si sa fie cedatzi Lovin ,nicolitza, Coman , pentru ca ,cu acesti oameni nu se poate spera la performantza

cat despre jucatori cred ca ar fi buni : prepelitza, hora (uta), picfalvi(Jiu), Stancu(Urziceni), neagu(Vaslui) , Keseru

cristinelly23.04.2007 06:32

offf....parca nici nu vreau imi mai aduc aminte. Mereu traiesc cu impresia ca Steaua a ajuns in finala, dar cand ma trezesc...Asta e...!! Ne lipseste foarte mult dica10 Sper sa revina cat mai REPEDE. Acum sa mai accidentat si Thereau.... Cand iti lipsesc atatia jucatori importanti e greu....:(((

capone23.04.2007 06:39

Aseara m-am uitat pe tvr1 unde era gig invitat si dupa ceva timp moderatorul l-a intrebat cum e treaba cu contractul si unde e Meme. Referitor la contrat a zis ca a fost la misto, doar de ochii presei si a mai zis, citez: "eu nu am nevoie de contract, nu am nevoie de contract cu Olaroiu pt ca e un om de caracter". Despre marele manager Meme a zis ca e intradevar plecat din tara, dar ca e plecat in vacanta, citez: "a plecat sa se relaxeze ca era stresat, nu obosit, era asa ... de la stresu din ultimul timp, nu stiu unde e ca are telefoanele inchise, dar nu e dupa jucatori pt ca la Steaua nu mai aduc straini". steaua_ro

audiopixel23.04.2007 08:47

Si ca sa citez in continuare din marele clasic fost urs,actualmente elefant(sau principe,nu stiu exact).Tot aseara,la aceeasi emisiune,lepefistul Alexandru spune ca nu-i in regula sa fie meciuri fara spectatori "e ca si cum la opera se canta pentru o sala goala;si oricum la noi pe stadioane nu-i asa de grav cum se intampla la un psg-marseille,lazio-roma,etc...".La care intervine actualul elefant si spune:"nu-i asa,la opera se canta pentru public,la fotbal se joaca pentru puncte."

Sincer,in momentul de fata mi se pare o nimica toata ca jucatorii isi dau cu stangul in dreptul sau ca Olaroiu nu stie cum sa tina vestiarul la Steaua.Faptul ca elefantul(sau principele) nu are legatura cu Steaua si cu fotbalul in general mi se pare mult mai grav.

MichaelCorleone23.04.2007 09:50

SA ASTEPTAM MECIUL CU CFR!!!

Cam asta este totul!!

Daca castigam, locul2 este sigur, DACA NU, ne asteapta 3ani FRUMOSI!!!!

Bundy23.04.2007 11:31

Cand pleaca Olaroiu si vine un antrenor de Steaua dispar toate problemele...

bogdanbabes23.04.2007 11:55
Ce mai e de spus? Nu stiu, chiar nu mai stiu ce sa mai cred. Ca si cum rezultatele si jocul Stelei n-ar fi fost de ajuns ca sa-mi provoace caderi nervoase si dureri de inima, acum a mai aparut si episodul asta cu semnarea/nesemnarea contractului cu Oli. In prima faza nu mi-a venit sa cred cand a anuntat oierul ca i-a prelungit contractul fricosului asta, dar macar stiam cum stam. Asta a fost alegerea conducerii Stelei. Buna, rea, stiam o directie. Insa, ideea ca totul sa nu fi fost decat o mare cacealma, transforma totul intr-o mare scarba si in acelasi timp, intr-o mare rusine. Nu stiu de ce ma mai mira tot acest circ - fara-ndoiala pus la cale de maestrul papusar Becali - de la fostul urs, actual principe ar fi trebuit sa ne asteptam la orice. Dar, parca asta e prea mult, iar faptul ca Olaroiu a participat cu zambetul pe buze la acest circ, dovedeste ca el e de fapt din acelasi aluat alterat si total nepotrivit pentru Steaua ca si Becali insusi. Din acest punct de vedere, vreau sa iau neparticiparea conducerii executive la acest "media-circus", ca pe un act de onoare si decenta. Pentru a face asta iti trebuie un caracter puternic, pe care antrenorul nostru a dovedit a mia oara ca nu-l are. Nu stiu daca Hagi e mai bun ca Olaroiu ca antrenor. Insa ca om, n-am dubii. Oare ar fi participat vreodata, macar si pentru o secunda, la o astfel de mascarada? Dar Walter? Oleg? Cred ca stim cu totii raspunsul. Poate si din acest caracter puternic s-a nascut si clasa de campioni ADEVARATI pe care o au cei enumerati mai sus, clasa pe care este evident ca fostul jucator al Giruetei Bucuresti si al lui Carpati Nehoiu, nu o are.

Destul despre Olaroiu. M-am saturat sa scriu despre el. Demnitatea si mentalitatea le ai de la nastere, asa ca nu mai are rost sa vorbesc de el. Insa ceea ce ma doare cel mai mult e ca am senzatia de teama, de penibil pe care o am uitandu-ma la meciurile Stelei. Mi-e teama ca s-ar putea intampla orice. Mi-e teama de teama si nesiguranta jucatorilor. Mi-e teama cand ma gandesc unde eram acum doar un an... Dar cel mai teama mi-e cand ma gandesc ca poate toate acele performante n-au fost decat rodul unei conjucturii si muncii unor mari antrenori. Nu vreau sa cred asta, vreau sa cred ca Steaua noastra a contat. Si era 1-0 pentru Steaua, ce gol a dat Dicanio! Eram atat de aproape! De finala! FI-NA-LA! A fost adevarat sau aievea? Mi-e teama...

<span class="blueboldtext">Mihai Somanescu</span>

Eu cred , adica nu cred , sunt sigur ca acest articol a fost scris cu rea intentie ca sa starneasca ura suporterilor impotriva lui Oli! restu sunt doar niste vorbe..

zloty23.04.2007 12:29

fular-campionii

Eu cred , adica nu cred , sunt sigur ca acest articol a fost scris cu rea intentie ca sa starneasca ura suporterilor impotriva lui Oli! restu sunt doar niste vorbe..

crezi ca mai e ceva care sa starneasca ura suporterilor impotriva lui Oli?? mie cel putzin imi ajunge jocul umilitor al Stelei

bogdanbabes23.04.2007 12:31
fular-campionii

crezi ca mai e ceva care sa starneasca ura suporterilor impotriva lui Oli?? mie cel putzin imi ajunge jocul umilitor al Stelei

Pai poate ca unii nu sunt asa de radicali si pesimisti ca tine , pt cei ca tine nu meritati ca Steaua sa ia locul 2.

makaan23.04.2007 12:51

Bai baieti,lasa-ti-l dracului pe Oli,gg,si pe MM...e deja prea multa oboseala implicata cand vorbim de ei! Ne vedem la Cluj, si 'om vedea apoi ce mai e de zis...

makaan23.04.2007 13:06

Aaa,si,apropo de ce a zis ala aseara,ca la noi nu e inca cala PSG-Marseille sau Roma-Lazio....

pai noi suntem copii de clasa I cu 7 ani de acasa fata de aia...dar daca astia cu gaborii lor si cu "testoasele ninja" alea in albastru or sa continuie in halul asta,o sa fie incet incet si la noi asa.o sa se ajunga sa ne injunghiem si noi cu cutite si sabii inainte de meci, in fata stadionului...asta e!ca deja se contureaza

zloty23.04.2007 13:57
Pai poate ca unii nu sunt asa de radicali si pesimisti ca tine , pt cei ca tine nu meritati ca Steaua sa ia locul 2.

cred ca ,confunzi termenul pesimist cu cel realist , cum vine asta ca suporteri ca mine nu merita Steaua pe locul 2 ,la ce jucam nu cred ca suntem nici de locul 3 , asea ca mai uitate si u la fotbal la TV poate invetzi asea ,eu in continuare sustin ca Oli e cel mai slab antrenor al Stelei din istorie

tu Bogdan potzi sa susti cat vrea **** ta ca Oli e mare antrenor ,realitatea e ca jucam ca o echipa din partea de jos a clasamentului,si cine se pricepe la fotbal vede cu ochiu clar asta

bogdanbabes23.04.2007 14:10
cred ca ,confunzi termenul pesimist cu cel realist , cum vine asta ca suporteri ca mine nu merita Steaua pe locul 2 ,la ce jucam nu cred ca suntem nici de locul 3 , asea ca mai uitate si u la fotbal la TV poate invetzi asea ,eu in continuare sustin ca Oli e cel mai slab antrenor al Stelei din istorie

tu Bogdan potzi sa susti cat vrea **** ta ca Oli e mare antrenor ,realitatea e ca jucam ca o echipa din partea de jos a clasamentului,si cine se pricepe la fotbal vede cu ochiu clar asta

Realitatea este ca suntem pe locul 3 si la 6 pct de locul 2 ! pt mine nu e un motiv sa fiu pesimist iar cei care tot contesta echipa(cuprinzand antrenori,jucatori,patron) nu merita sa vada pe Steaua in UCL!

makaan23.04.2007 14:36

Ba,dar tu altceva nou nu mai ai de spus,sau continui sa-i obosesti pe toti de pe site-ul asta...? Mai iesi dracului pe afara,ia un pic de aer...poate cu ocazia asta da si vreo masina peste tine! :twisted:

zloty23.04.2007 15:07
Realitatea este ca suntem pe locul 3 si la 6 pct de locul 2 ! pt mine nu e un motiv sa fiu pesimist iar cei care tot contesta echipa(cuprinzand antrenori,jucatori,patron) nu merita sa vada pe Steaua in UCL!

auzi dupa ce ai scris sunt curios si eu sa vad catzi ani ai, ne spui si noua? ca am impresia ca vb cu un copil de clasa 8 a

«12»