forzza Steaua, forzza Neaga ![]()
forzza Steaua, forzza Neaga ![]()
poate sa vina dar trebuie sa plateasca nea Jiji vreo 1M de Euro clauza > eu stiu ca l-a dat el afara ca avea viatza extrasportiva tumultoasa si a luat pe el 1M Euro - nu cred ca il va aduce oierul inapoi
Si trebuie sa-i dea si vreo 300k salariu ca acum are 1M de euro
Aceeasi sursa care ne (dez)informeaza despre eventuala intoarcere a lui Neaga in Ghencea sustine si ca acesta e la sfarsitul contractului... Deci din punctul asta de vedere e jucatorul ideal in viziunea lui Jiji...
PS: dan_pantelimon are dreptate, de fiecare data cand incepe campania de transferuri primul nume vehiculat e cel a lui Neaga.
Il respect pe Neaga,cu adevarat un mare stelist,dar si pustiul Urziceniului,Bogdan Stancu,este de viitor...se preconizeaza a veni si Keseru...macar sa vina unul dintre astia trei...
Pustiul Urziceniului Bogdan Stancu este jucatorul lui Netoiu.Cat despre Keseru e putin probabil sa ajunga in Romania. E tanar, si sigur va fi cumparat de vreo echipa din Franta. Mai adauga si faptul ca nu cred ca vrea sa se intoarca de la un salariu mare, evident superior celui pe care il va primi la Steaua.
Il respect pe Neaga,cu adevarat un mare stelist,dar si pustiul Urziceniului,Bogdan Stancu,este de viitor...se preconizeaza a veni si Keseru...macar sa vina unul dintre astia trei...
RICHI VA FACE SPECTACOL SUNT SIGUR DE ASTA!!! Forza Steaua
M-as bucura sa se intoarca Neaga inapoi. A fost coleg de echipa cu Dica, inca de la juniorii lui FC Arges si s-ar intelege bine la capitolul relatii de joc. eu inca il socotesc dator fata de Steaua si cred ca are datoria morala sa se intoarca AICI!!!
"Mã bucur cã sunt în fruntea listei de achiziții a Stelei, mereu mi-am exprimat drința de a mã întoarce în Ghencea, acolo am petrecut cea mai frumoasã perioadã din viața mea. Am vorbit la telefon cu Mihai Stoica, ne-am înțeles verbal, acum sper sã se și realizeze. La noi, turul se terminã pe 23 iunie. Clauza de reziliere de un milion de dolari intrã în vigoare la 10 iulie. Din aceastã clauzã, 20 la sutã sunt banii mei și sunt dispus sã renunț la ei pentru ca Steaua sã plãteascã mai puțin, adicã 800.000 de dolari", a spus Neaga. (gsp)
tot respectul pentru el. de asa oameni chiar avem nevoie.
rica te vrem inapoi in Ghencea.
avem nevoie de un jucator care sa dea totul pe teren si la sfarsit sa vina sa ne salute(pe NOI galeria ) steagcruce2