FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga, inapoi in Ghencea? (OLS)

«12»
fcsteaua.ro22.04.2007 00:16

Atacantul Adrian Neaga ar putea reveni la Steaua din aceasta vara, informeaza Pro TV.

Acesta ar putea reveni liber de contract in Ghencea, deoarece contractul cu Seognam Dragons expira in aceasta vara si atacantul de 28 de ani isi doreste foarte mult sa revina la echipa sa de suflet.

Adrian Neaga a mai fost legitimat la Steaua intre 2001 si 2005, evoluand in tricoul ros-albastru in 79 de meciuri, cand a marcat si 26 de goluri.

auzihaipa22.04.2007 01:21

la Steaua ar trebui adusi doar jucatori care simt ceva pentru acest club!

fl022.04.2007 01:23

Sa vina Neaga la Steaua si sa plece Oli si MM sa il caute prin asia, poate scapam de ei!!!

grizzly22.04.2007 06:16

mdea, aceeasi conducere care l-a dat afara sa il aduca inapoi? nu prea cred. doamne fereste sa nu ajunga pe la Dinamo sa ne-o traga si el cand ne prinde.

nu ar fi un transfer chiar rau, dar nu stiu daca de atacanti avem nevoie. oricum va fi binevenit daca se va intampla minunea

antimanelist22.04.2007 06:42

sa vina fularsteaua2

Joga Bonito22.04.2007 07:46

Ar fi un transfer excelent, ar putea sa joace rolul lui Elton, care treptat, sub comanda lui Oli dezamageste.

babalak_ful22.04.2007 08:52

Domnule Becali aducetil pe Neaga Inapoi la Steaua asta va rog ce'l mai mult Forza staua cu Neaga iar In echipa Steaua va avea fata de UCL si va face furori In europa cu Neaga si Dica Forza Steaua

cosmin muller22.04.2007 09:55

cel mai bun lucru auzit de Steaua in ultimul timp. Este un STELIST adevarat

adytza_steaua_8622.04.2007 10:11
la Steaua ar trebui adusi doar jucatori care simt ceva pentru acest club!

mie chiar miar placea daca sar intoarce Neaga la Steaua!!!!e un jucator bun cu multe calitati!!!

asv_alekv22.04.2007 11:10

Parerea mea este ca aceasta posibila venire va aduce doar beneficii Stelei deoarece Rica este un jucator foarte iubit de majoritatea suporterilor si stie cu adevarat ce inseamna sa fii stelist, sa lupti pana la epuizare pentru echipa ta. Ar fi excelent ca el sa vina sa ne ajute sa trecem de aceasta perioada nefasta.

puyol22.04.2007 11:18

vrajeala ieftina a presei... ar fi trebuit sa va dati seama ;)

AmuntBoy22.04.2007 11:24

poate sa vina dar trebuie sa plateasca nea Jiji vreo 1M de Euro clauza > eu stiu ca l-a dat el afara ca avea viatza extrasportiva tumultoasa si a luat pe el 1M Euro - nu cred ca il va aduce oierul inapoi

Si trebuie sa-i dea si vreo 300k salariu ca acum are 1M de euro

SSK22.04.2007 11:27

Si eu am auzit ca chiar sunt sanse ca Neaga sa vina la Steaua din vara! Nu cred ca ar fi prea costisitoare aducerea lui, sunt convins ca si el s-a saturat sa joace unde si-a intarcat dracu' copiii si ar prefera sa revina in Ghencea, chiar pe bani mai putini.

frunji22.04.2007 14:26

Sa vina il asteptam sa DEA multe goluri! forza Steaua NEAGA25

steaua_ro

Te asteptam Neaga!

fularsteau2

dulcicutza22.04.2007 15:50

ar fi ceva super bun sa revine...n'as prea crede dar sper :)

Dragoshel22.04.2007 15:53

Am avea mare nevoie de el, daca este in forma in care a plecat de la noi.

dr.adrian922.04.2007 15:56

ba sa fim seriosi

cand la luat de la Arges na jucat nimic - absolut nimic - chiar mai rau decat Lovin

DUpa aia sa dus pe la arabi si sa intors. si a jucat bine .

sa va spun si de ce.

pai la Arges sa dopat l-au si prins dar a intervenit Jiji

dupa ce sa intors a jucat bine ca... cea facut ???

nu la dat afara Zenga ca la prins cu seringa inaintea meciului cu valencia si de atunci na mai jucat nimic

asta e realitatea .

mai bun ar fi Bogdan Stancu de la Unirea

e tanar si de perspectiva. in plus un Prepelita nar strica Stelei.

sa se orienteze in tara la JUNIORI

asta e viitoru

PAI strigati si voi pe stadion asta

cixx22.04.2007 17:38

normal !!! sa vina la Steaua !!! m-ai ales ca e gratis nu cred ca va pierde aceasta ocazie MM si Becali

Jony_stelist22.04.2007 18:40

@ dr.adrian9

Scuze ca iti zic ,dar esti cam penibil, l-a prins cu seringa,daca vrei sa sti,el nu a jucat inainte de acel meci pt ca trebuia sa plece imediat si lui Jiji nu i-a convenit,din cauza lui nu a jucat,nu din cauza siringii............Oricum NEAGA este UN STELIST ADEVARAT, care nu prea cred ca s-ar duce la dinamu IL VREAU PE NEAGA INAPOI steagcruce2 VREAU STELISTI ADEVARATI LA Steaua NU MERCENARI steaua_ro

cozmin22.04.2007 19:05

@ dr.adrian9

doctor Adrian probabil e cel care te-a internat pe tine la spitalul 9.in mintea ta probabil,crezi ca rica se intoarce in tara sa faca trafic de heroina,mai ales ca vine din orient.

Lasand gluma la o parte,cred ca Neaga va fi cel mai iubit jucator al nostru daca s-ar intoarce.El intotdeauna a afirmat ca in Romania daca s-ar intoarce n-ar juca decat la Steaua sau FC Arges.Un exemplu de caracter si devotament pentru culorile noastre.Te asteptam cu bratele deschise Rica!

Stryker22.04.2007 19:34

Sa se intoarca si Neaga si Hamu! Avem mare nevoie de ei in reconstructia echipei !

Za Best22.04.2007 19:39
NEAGA este UN STELIST ADEVARAT, care nu prea cred ca s-ar duce la dinamu IL VREAU PE NEAGA INAPOI

Il respect pe Neaga,cu adevarat un mare stelist,dar si pustiul Urziceniului,Bogdan Stancu,este de viitor...se preconizeaza a veni si Keseru...macar sa vina unul dintre astia trei...

pda22.04.2007 20:09

Rica a fost mereu un mare stelist, si se vedea in jocul sau ca o facea cu suflet. Problema se pune cum va juca in sistemul tactic a lui olitza, cred ca l-ar pune mijlocas dreapta la mintea lui ingusta, asa a invatat la Coverciano.

MR.KILLER.ULTRAS22.04.2007 21:51

mah,exista vreo declaratie,scrisoare,telegrama,interviu in care Rica spune ca din vara revine acasa?daca da,imi cer scuze...daca nu,nu mai fiti atat de naivi sa inghititi gogosile mediei...stiu astia la fel de bine cum stiau si de [...] de oprita ca pleaca la javre.sa fim seriosi,cauta rating...[...] MEDIA ROMANA!

Editat de moderatori

dan_pantelimon22.04.2007 23:33

Deci, LOL. Cum se face ca de vreo 2 ani, exact de cand a plecat Neaga, spre sfarsitul fiecarui sezon (tur, retur) apar zvonuri cum ca se intoarce Ricky.

Ar fi superb sa vina, imaginati`va trio-ul Elton-Dica-Neaga, insa nu mai cred o iota. Desi sanse exista, prin aceasta mutare conducerea si`ar imbunatati mult relatia cu suporterii, care este in mare regres in ultimul timp.

«12»