FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau:"pacat Pentru Suporteri"

«12»
neaga521.04.2007 06:08

re:Razvan 75

gloabele din ro ne bat acum cu dezinvoltura, gloabe din ro joaca la rapid, chiar si la Dinamo sunt majoritari...problema este ce gloabe vor ajunge la Steaua si daca vor juca ele (vezi caz Croitoru-a-prpos poate cineva sa-mi spuna de ce nu joaca baiatul asta pentru care s-au batut cu Dinamo?!)

parerae mae este ca tb sa plece doar vreo 2-3 jucatori si nu atati cat au anuntat astia; m-am mirat f tare vazandu-l pe Goian pe lista disponibilitatilor-abia asteapta astia sa cumpere tot ce pleaca de la Steaua; iar ciuda cea mai mare o sa o avem cand aceeasi jucatori care pleaca de la Steaua ca "nu sunt stelisti"(in traducere -ii deranjeaza cumva pe cei de la conducere), ne vor rupe poarta in sezonul viitor; dar, sa nu disperam , atat timp cat cei ce vor veni vor fii peste Goian, Bostina , oprita...

juby21.04.2007 21:28

Imi pare sicner rau pentru el. A venit la Steaua intr-un moment cum nu se poate mai prost. Il respect, este un jucator cu adevarat talentat si muncitor, dar uneori imi zic: "parca nu are ce cauta aici..." (referindu-ma la conducere si la situatia actuala a echipei).

Sper sa iesiim din groapa cu ... in care ne aflam.

FORZA Steaua !

makaan23.04.2007 17:45

BA,omul asta e un model pentru toti jucatorii si oficialii Stelei! Ce inseamna educatia si mentalitatea adevarata de profesionist! Mi-a placut de cand a venit la Steaua, si daca o sa continue asa,o sa devina un nou idol in Ghencea! Respect

Wally23.04.2007 17:49
Imi pare sicner rau pentru el. A venit la Steaua intr-un moment cum nu se poate mai prost. Il respect, este un jucator cu adevarat talentat si muncitor, dar uneori imi zic: "parca nu are ce cauta aici..." (referindu-ma la conducere si la situatia actuala a echipei).

Si eu imi zic deoseori acelasi lucru: merita ceva mai bun! Insa daca ne-am reveni, mai bine decat aici nu i-ar fi nicaieri...

djcas100000025.04.2007 15:18

Dupa parerea mea de mult timp ne-a lipsit un asemenea jucator!

RESPECT Thereau!!!...

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

«12»