FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau:"pacat Pentru Suporteri"

«12»
fcsteaua.ro19.04.2007 23:19

Atacantul francez al FC Steaua Bucuresti, Cyril Thereau, a declarat, la finalul meciului cu Poli Timisoara, scor 0-1, din semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, ca ii pare rau pentru situatia de criza existenta la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"A fost un meci dificil, ei au marcat cu putin timp inainte de pauza, iar noi nu am avut ocazii pentru a marca si a castiga. Este pacat pentru Steaua si foarte pacat pentru suporteri", a spus Thereau, care a urmarit partida de la tribuna oficiala, fiind accidentat.

Quetzalcoatl20.04.2007 04:30

Deseori l-am remarcat pe Thereau facand niste gesturi care m-au impresinat placut. La marcarea golurilor, saruta stema Stelei de pe tricou ori vine spre peluze/tribune pentru a ni-l dedica si a se bucura cu noi. De mult timp n-am mai vazut asta la vreun jucator al Stelei.

Respect Thereau!!

Jony_stelist20.04.2007 04:49
RESPECT Thereau steagcruce2 steaua_ro
Andrei Hancu20.04.2007 05:22

la ora actuala e printre putinii profesionisti din echipa....RESPECT!

axl2320.04.2007 05:26

da, francezul intotdeauna a fost unul dintre cei mai fair-play jucatori ai Stelei. paradoxal, are doua cartonase rosii pana acum. subiectiv. si poate-i mai bine asa, nu mi se pare prea la indemana sa i se dea (de catre Gigi, noul mazarin) un bilet care sa glasuiasca astfel: "c'est par mon ordre et pour le bien de l'equipe(etat) que porteur du present a fait ce qu'il a fait".

floroflores20.04.2007 06:00
da, francezul intotdeauna a fost unul dintre cei mai fair-play jucatori ai Stelei. paradoxal, are doua cartonase rosii pana acum. subiectiv. si poate-i mai bine asa, nu mi se pare prea la indemana sa i se dea (de catre Gigi, noul mazarin) un bilet care sa glasuiasca astfel: "c'est par mon ordre et pour le bien de l'equipe(etat) que porteur du present a fait ce qu'il a fait".
axl2320.04.2007 06:02

@floroflores

din nou, sunt confuz si usor amuzat.

adytza_steaua_8620.04.2007 06:33

bravo Thereau!!!!cred ca Dica Radoi si Thereau sunt singurii care pot face diferenta(si Vali Badea)din teren si sunt singurii oameni carora le pasa de public!!!!!respect!!!!! fularsteaua2

predatorpulse720.04.2007 07:04

Pai ce va mira,francezul e cel mai profesionist jucator de la Steaua,indraznesc sa spun ca doar Dica il depaseste ca atitudine si joc.E in primii trei jucatori ca valoare de la Steaua iar declaratia aceasta e una normala pentru un profesionist.Daca ar fi declarat asta g Coman sau Bostina,imi sarea mustarul.Ma uitam ieri la Ghionea la TV,se vedea pe fata lui cat il durea cand Dinamo conducea cu 3-0 pe Ghencea si cat de suparat era dupa meci.Se vedea imediat ca e stelist si vorba lui MM,simte ceva pentru echipa.Daca ar fi sa-i gasesc un defect lui Cyril e faptul ca e mult prea altruist pentru un atacant,in loc sa mearga pe sut de foarte multe ori cauta coechipierul,insa nimeni nu poate nega ca Cyril are clasa. Imi pare rau pentru el ca a nimerit in acest sezon dezastruos al echipei,insa avem nevoie de un asemenea jucator,daca mai aveam 2-3 ca el si inca unul ca Elton eram departe acum.

bobo2120.04.2007 07:57

Asta da jucator.Becali inca 3 jucatori ca Thereau si unu ca Elton si putem sa sperm si noi mai mult de la Liga

Dragoshel20.04.2007 09:33

este singurul jucator care este "cu caplu pe umeri", din cate declaratii am vazut la televizor, nici un jucator nu a spus ceva de suporteri, si asta s-a intamplat la multe meciuri.

Wally20.04.2007 09:46

Cyril...un jucator cu adevarat profesionist!!! A aratat ca pune suflet, sau cel putin lasa impresia ca asta face si conteaza foarte mult pentru noi...personal as dori sa-si incheie cariera la Steaua...Allez, Thereau! Allez, Thereau!

costy_k1_G.20.04.2007 09:49

intotdeauna Thereau a jucat pentru suporteri si sa vazut mai ales cand era stadionul plin a jucat cu trup si suflet BV. Thereau ca te gandesti si la noi ca Becali ne cam da deoparte... steagcruce2 si RESPECT pentru Nesu care dupa parerea mea a fost cel mai bun jucator din meciul Steaua Poli BV. Nesu steagcruce2

mihai20_18320.04.2007 10:49

Adevarat Thereau a fost si va ramane un adevarat profesionist:D!!respect Thereau:D!!da dak doamne fereste se intampla sa plece de la Steaua acuma cand e cel mai bun jucator al Stelei!!inseamna ca sunt cei mai slabi in conducere sa mor:D!!si asa suntem slabi cu MM maneger:D!! steagcruce2 FORZA Steaua!!pana la moarte cu Steaua si dupa moarte tot cu Steaua fularsteau2

oliviu20.04.2007 11:36
fularsteaua2fularsteaua2 steagcruce2 asa mai Thereau ,,sa stii ca suntem peste tot cu voi la bine si la greu suporteri stelisti vom fi mereu...in mare parte unele scandarril ale galerie sunt pe buna dreptate pt ca este inadmisibl sa vi la stadion si sa mai te bati si cu jandarmii si uni jucatori au uitat ca sunt la Steaua..rusina sa le fie...nu merita o asemenea echipa ..nici macar numele sa le apara pe tabele Stelei
LanDSharK20.04.2007 11:36

ALLEZ Thereau ALLEZ Thereau !!!! TOT RESPECTU !!! steaua_ro steagsimplu steagcruce2 steag2

LanDSharK20.04.2007 11:38

P.S. crek Thereau si Mirel merita si ei o pictograma ca cea a lui Dica :D Respect ...

stelist_4_ever9020.04.2007 11:57
Pai ce va mira,francezul e cel mai profesionist jucator de la Steaua,indraznesc sa spun ca doar Dica il depaseste ca atitudine si joc.E in primii trei jucatori ca valoare de la Steaua iar declaratia aceasta e una normala pentru un profesionist.Daca ar fi declarat asta g Coman sau Bostina,imi sarea mustarul.Ma uitam ieri la Ghionea la TV,se vedea pe fata lui cat il durea cand Dinamo conducea cu 3-0 pe Ghencea si cat de suparat era dupa meci.Se vedea imediat ca e stelist si vorba lui MM,simte ceva pentru echipa.Daca ar fi sa-i gasesc un defect lui Cyril e faptul ca e mult prea altruist pentru un atacant,in loc sa mearga pe sut de foarte multe ori cauta coechipierul,insa nimeni nu poate nega ca Cyril are clasa. Imi pare rau pentru el ca a nimerit in acest sezon dezastruos al echipei,insa avem nevoie de un asemenea jucator,daca mai aveam 2-3 ca el si inca unul ca Elton eram departe acum.

ca joc da dar Dica nu are atitudine de profesionist. Vezi meciu cu boro cand dupa ce a luat galben aiurea si rata finala in loc sa joace in continuare el mai avea putin si plangea.

forever_STEAUA20.04.2007 12:01

@stelist_4_ever90

Evident ca a fost un soc pentru el primirea cartonasului galben... Aici a gresit Oli din nou. Normal trebuia sa il schimbe in momentul respectiv...

Dica este jucator profesionist. De multe ori ne-a scos... De fapt pe Oli l-a scos in primul rand...

As adauga aici si momentul mai neplacut al carierei sale cand a intrat in conflict cu galeria...

trance_tactics20.04.2007 12:08

nu e ma baiatu asta tot timpu a fost cu bun simt. defapt nici nu l-as fi acuzat pe el sau pe alt strain daca nu ne-ar saluta pentru ca deh vine la Steaua vede nesimtirea celor autohtoni si isi inchipuie ca asa se procedeaza aici. dar Cyril ... care va mai amintiti meciu de la Constanta cu Otelu ?

dica_10steaua20.04.2007 12:36

Respect Thereau! steagcruce2

MALDINI_STEAUA20.04.2007 13:05

Allez Thereau !! Allez Thereau !! Allez Thereau !! Allez Thereau !! Allez Thereau !!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Flaviu8620.04.2007 13:39

allez Cyril !!! va dati seama dc ar fi si Camus la Steaua !!! ar trebui sa mai aducem francezi la echipa :)

potra20.04.2007 15:46

se vede ca e o viitoare legenda....sau poate mentalitatea occidentala isi spune cuvantul...sau poate amandoua...oricum ar fi RESPECT!!!!

razvan7520.04.2007 15:46

ar trebui sa mai aducem fotbalisti la echipa, nu neaparat francezi :lol:

dar... dupa ultimele declaratii ale "eu patronu' Stelei" se pare ca ne vom multumi cu gloabele din RO, presimt niste transferuri spectaculoase gen Alexa, Caramarin, Plesan sau alte muraturi din astea autohtone dar pe placul patronatului. sprecl2

«12»