FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Idei noi, mentalitati vechi

«12»
DanStan20.04.2007 15:55
(...)cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

Corect. Cu un amandament : intamplator, tocmai ceea ce ne-a ajutat ani de zile (ambitiile personale ale lui GG) ne poate ingropa acum.

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

Omule, depinde de ce intelegi prin 'Steaua'. Daca la tine Steaua = GG + MM + Oli +25 de jucatori atunci se poate spune ca multi de pe-aici nu pot fi numiti suporteri. Daca insa 'Steaua' = totalitatea evenimentelor si persoanelor ce au avut legatura cu clubul (inclusiv echipa de fotbal, dar nu numai) incepand cu 1947 si pana azi atunci prea putini de pe aici 'ataca Steaua'. Vezi tu, ce se intampla in aceste zile e o rusine ce pateaza 60 de ani de istorie ros-albastra. Iar cei ce participa din greu la macularea ascestei istorii numai 'Steaua' nu pot fi numiti. Poate 'Fc Steaua'.

Cristi TiTi21.04.2007 09:03

poi stitzi dupa parerea mea ce se intampla acum?....suporterii(nu totzi ci doar aia mai dushi la minte = ultrashii) nu accepta ca am pierdut meci dupa meci....dar qm a zis si zipper...uitatzi cumva ca anul acesta am ajuns in Champions League, unde nicio echipa nu s-a mai calificat de mai bine de un deceniu?....uitatzi ca anul trecut am ajuns in semifinalele cupei UEFA unde nu a mai ajuns nicio echipa romaneasca de cativa ani buni?...uitati ca anul acesta am fost in al 3 lea an calificatzi in primavara europeana?...incercatzi mai ultrashilor sa fitzi si voi mai ingaduitori...acceptatzi pt ca si jucatorii sunt oameni ce draq?....si la faza cu plecarile jucatorilor....OPRITA LA DINAMOO??...nu mi-a venit sa cred cand am auzit asa ceva...el , un stelist adevarat, a plecat la dusmana de moarte??....mdea...a plecat ...si tot din cauza lu Jiji...care se crede Dumnezeu....zice ca nu mai e bun de nimic...hai sa ne aducem aminte cine ajuta mult echipa acum 2-3 ani?....juca el in echipa?...nu, el statea pe scaun si dadea din gura ca o tzatza....dar in schimb oprita juca fotbal .....si acum pleaca si Victoras Iacob...suntetzi nebuni oamneilor??....opritzi-l...nu-l lasatzi sa plece...e prea valoros....daca din ghinion s-a accidentat aia nu inseamna ca nu e bun fotbalist....dak vretzi aducetziva aminte acum catziva ani cand a venit la Steaua....era bun jucator...dar culmea acum nu mai e....nu e chiar asa mai!...tzine-tzi jucatorii nu-i mai vindetzi....voi mai mult vindetzi jucatori decat sa cumparatzi...acum echpa e in spatele a 20 si ceva de jucatori...nu ajung may!!..nu ajung!....nu-i lasatzi sa plece pe niciunul...HAI Steaua!!!

forever_STEAUA21.04.2007 09:09

@Cristi Titi

Cum adica suporterii nu accepta sa piarda echipa meci dupa meci? Tie ti se pare ceva normal, nu? Ti se pare normal sa nu avem un sut pe poarta 90 de minute? Ti se pare normal sa pierdem in Ghencea cu 4-1? Sau cu 3-0? In Ghencea?! Ti se pare normal sa fim la 18 puncte de dinami?

OFF TOPIC: nu mai faulta limba romana, te rog eu frumos...

Cristi TiTi22.04.2007 13:17
@Cristi Titi

Cum adica suporterii nu accepta sa piarda echipa meci dupa meci? Tie ti se pare ceva normal, nu? Ti se pare normal sa nu avem un sut pe poarta 90 de minute? Ti se pare normal sa pierdem in Ghencea cu 4-1? Sau cu 3-0? In Ghencea?! Ti se pare normal sa fim la 18 puncte de dinami?

OFF TOPIC: nu mai faulta limba romana, te rog eu frumos...

nu mi se pare normal..crede-ma...dar dak asa se intampla asta este , trebuie sa acceptam....caci dak echpa pierde si noi ne intoarcem impotriva echipei, noi care suntem un aujotr pt ea, atunci echipa devine din ce in ce mai slaba, dovada fiind cele intamplate acum....si sincer....nu mi se pare normal sa avem atatea puncte in spatelel lui Dinamo dar nici Olaroiu n-a facut anul acesta treaba buna......asta este...HAI Steaua!

«12»