FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Idei noi, mentalitati vechi

«12»
fcsteaua.ro19.04.2007 17:02

Am asteptat pana in ultima clipa ca Oli sa-si dea demisia. Dupa meciul cu Dinamo mi-am spus ca un stelist adevarat, care stie ce inseamna un meci pierdut pe teren propriu impotriva alb rosilor, isi va asuma acest esec. Cu demnitate. Nu a fost cazul. Au urmat apoi infragerile cu Bistrita si ratarea ultimului obiectiv: Cupa Loserilor. Pentru prima data in ultimii ani echipa Steaua Bucuresti oferea o dubla dezamagire. Nici fotbal, nici rezultate. Suporterii stelisti se obisnuisera deja cu absenta fotbalului spectacol si acest aspect nu mai era o problema. Era o mahnire mocnita. Devenise zgomot de fond aceasta turca odata ce, pe parcursul a sase ani, Piturca si Olaroiu au reusit sa ridice la rang de arta atacul prin intarirea defensivei, posesia prelungita in detrimentul progresiei si verticalizarii. Atata vreme cat au existat rezultate, suporterii au fost dispusi sa faca concesii.

In clipa de fata Oli si-a prelungit contractul. Conteaza mai putin perioada, ci creditul pe care-l primeste. Mesajul acestui act. Practic, sunt acceptate antifotbalul si lipsa rezultatelor la Steaua (unde este mentalitatea "Steaua se bate doar pentru locul 1 an de an"?. Cel mai probabil jucatorii vor fi scosi vinovati. Se va face o evaluare de jos in sus si nu in functie de responsabilitatile fiecaruia conform organigramei. O evaluare becaliana conform careia cei mici sunt vinovati de micimea lor. In acest fel descoperim ca omul intr-adevar a devenit un politician autentic. Vor pica capetele "soldatilor". Daca in privinta lui Lovin, Coman, Saban si Ovidiu Petre nu ar exista regrete prea mari, ma tem ca vor fi gasiti necorespunzatori tocmai aceea care ar putea face minuni daca ar fi integrati intr-un sistem sanatos care sa urmareasca adevarata performanta: Elton, Thereau, Andrey sau Goian (unde esti tu uriasule din perioada Oleg?). Culmea e, ca aceeasi fotbalisti care acum doi ani faceau spectacol sub baghetele lui Zenga si Protasov sunt in prezent niste bulgari de slana, inerti si cu atitudini de fete mari.

Culpabilitatea i-a determinat pe Mihai Stoica si George Becali sa faca front comun cu antrenorul. Sa accepte compromisul total in numele unei noi "renasteri". Poate fi o prelungire a agoniei sau poate fi momentul unui nou inceput. In clipa de fata nu avem de ales. Continuarea manifestarilor extremiste impotriva conducerii tehnice nu va aduce nimic pozitiv. Suntem condamnati sa-l acceptam pe Oli pentru a asigura un climat de calm in jurul echipei. Analizand rational, jucatorii si antrenorul poarta vina rezultatelor dar nu sunt principalii vinovati intr-un cadru general. Daca e sa combatem cu virulenta ceva, atunci acel ceva e diletantismul, carpeala, ipocrizia si populismul, cultul personalitatii si imensa prostie, groaznicul infantilism "Dumnezeu e cu mine". Suna a dictatura, nu-i asa?

godfather8619.04.2007 17:15
Am asteptat pana in ultima clipa ca Oli sa-si dea demisia. Dupa meciul cu Dinamo mi-am spus ca un stelist adevarat, care stie ce inseamna un meci pierdut pe teren propriu impotriva alb rosilor, isi va asuma acest esec. Cu demnitate. Nu a fost cazul. Au urmat apoi infragerile cu Bistrita si ratarea ultimului obiectiv: Cupa Loserilor. Pentru prima data in ultimii ani echipa Steaua Bucuresti oferea o dubla dezamagire. Nici fotbal, nici rezultate. Suporterii stelisti se obisnuisera deja cu absenta fotbalului spectacol si acest aspect nu mai era o problema. Era o mahnire mocnita. Devenise zgomot de fond aceasta turca odata ce, pe parcursul a sase ani, Piturca si Olaroiu au reusit sa ridice la rang de arta atacul prin intarirea defensivei, posesia prelungita in detrimentul progresiei si verticalizarii. Atata vreme cat au existat rezultate, suporterii au fost dispusi sa faca concesii.

In clipa de fata Oli si-a prelungit contractul. Conteaza mai putin perioada, ci creditul pe care-l primeste. Mesajul acestui act. Practic, sunt acceptate antifotbalul si lipsa rezultatelor la Steaua (unde este mentalitatea "Steaua se bate doar pentru locul 1 an de an"?. Cel mai probabil jucatorii vor fi scosi vinovati. Se va face o evaluare de jos in sus si nu in functie de responsabilitatile fiecaruia conform organigramei. O evaluare becaliana conform cei mici sunt vinovati de micimea lor. In acest fel descoperim ca omul intr-adevar a devenit un politician autentic. Vor pica capurile "soldatilor". Daca in privinta lui Lovin, Coman, Saban si Ovidiu Petre nu ar exista regrete prea mari, ma tem ca vor fi gasiti necorespunzatori tocmai aceea care ar putea face minuni daca ar fi integrati intr-un sistem sanatos care sa urmareasca adevarata performanta: Elton, Thereau, Andrey sau Goian (unde esti tu uriasule din perioada Oleg?). Culmea e, ca aceeasi fotbalisti care acum doi ani faceau spectacol sub baghetele lui Zenga si Protasov sunt in prezent niste bulgari de slana, inerti si cu atitudini de fete mari.

Culpabilitatea i-a determinat pe Mihai Stoica si George Becali sa faca front comun cu antrenorul. Sa accepte compromisul total in numele unei noi "renasteri". Poate fi o prelungire a agoniei sau poate fi momentul unui nou inceput. In clipa de fata nu avem de ales. Continuarea manifestarilor extremiste impotriva conducerii tehnice nu va aduce nimic pozitiv. Suntem condamnati sa-l acceptam pe Oli pentru a asigura un climat de calm in jurul echipei. Analizand rational, jucatorii si antrenorul poarta vina rezultatelor dar nu sunt principalii vinovati intr-un cadru general. Daca e sa combatem cu virulenta ceva, atunci acel ceva e diletantismul, carpeala, ipocrizia si populismul, cultul personalitatii si imensa prostie, groaznicul infantilism "Dumnezeu e cu mine". Suna a dictatura, nu-i asa?

<!--<link exchange zone>-->

<div class="sponsored"><a href="http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2903" target="blank">428873438_2_mereu_alaturi_de_voi_-945.jp

<center>Catalin Asavoaei

(Il Soldatino)

</a></center></div>

<!--</link exchange zone>-->

Auzi Soldatino da titlul sem UEFA , cal CL tot Protasov si Zenga le-a obtinut?

Terminati ma amatorilor odata cu teza asta ce Protasov a obtinut rez astea si nu Oli? Oli afost antrenor si cu asta basta.

Cu Protasov am terminat pe locul 2 turul in spatele cateilor. De ce ? pentru ca era Protasov asa mare antrenor?

souljah19.04.2007 17:33

Terminati ma amatorilor odata cu teza asta ce Protasov a obtinut rez astea si nu Oli? Oli afost antrenor si cu asta basta.

Cu Protasov am terminat pe locul 2 turul in spatele cateilor. De ce ? pentru ca era Protasov asa mare antrenor?

Amice tu te uiti la fotbal sau la niste cifre?Tu esti incantat de jocul nostru de anul asta?Fotbalul nu e un joc de pronosport cu un sec 1x2,mai conteaza si cum se plimba mingea aia pe teren pe-acolo.Si da...la Protasov se plimba tare frumos.

Il Soldatino19.04.2007 17:34

Eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere. Te sfatuiesc sa mi te adresezi cuvincios sau daca nu poti sa te abtii, sa n-o faci deloc. E valabil s-o faci si in cazul celorlalti colegi de pe site. Ia-o ca pe o recomandare prieteneasca. In alta ordine de idei, incearca sa te concentrezi pe ideea textului si nu pe aspecte pe care nu le-am evidentiat deloc in textul meu. Pe vremea lui Protasov chiar daca am ratat o calificare in CL JUCAM FOTBAL si aveam 10-15 ocazii pe meci. Echipa avea personalitate. Acum suntem pe 4 si am ratat tot. Inca o data iti recomand sa-ti adaptezi iesirile fara a decreta tampenii de tipul "amatorilor".

fsoica19.04.2007 17:46

dincolo de faptul ca mi-e teama ca echipa mea de suflet va ajunge

sa se bata pentru evitarea retrogradarii sezonului viitor,

imi exprim speranta ca, totusi, faptul ca Steaua nu va prinde locul 2, ci va termina anul acesta pe 5,

lucru de care sunt aproape sigur de altfel, il va face pe Jiji sa-l demita totusi pe Oli la sfarsitul celui mai inestetic si lipsit de rezultate sezon din istoria Stelei.

rusine epigonilor !

Numai bine !

P.S.

"....pica capurile...."

cacofonie + eroare pentru ca pluralul de la cap e capete.

mariuss_d19.04.2007 17:47

La 1 punct sau 2 in spatele cainilor.... sezonul asta cate puncte erau intre noi si caini in iarna? Daca tot ne referim la situatia din clasament

danielcristian19.04.2007 17:58

Mai pe intelesul tau: suporterii stelisti au fost de-a lungul timpului rasfatati cu un joc de calitate si rezultate pe masura. Este in firea noastra,a stelistilor sa ne dorim aceste doua lucruri.De multe ori am acceptat un joc mai putin stralucitor,dar care da rezultate,sau invers,locul doi si ratarea calificarii in Liga Campionilor ,dar pe fondul unui joc spectaculos cu multe faze de poarta si multe goluri(cazul perioadei Protasov).De o perioada incoace insa,de cand a venit Oli,jocul a inceput sa fie din ce in ce mai urat si nespectaculos;iar daca anul trecut, profitand de impotenta contracandidatelor noastre am castigat campionatul si supercupa,anul asta rezultatul jocului impus de Oli sunt clasarea pe locul 4, pierderea obiectivelor si a sperantelor steliste!De-asta suntem revoltati,nici joc,nici rezultate,nici sperante...

boggie19.04.2007 18:04

Cu marele Oli am terminat "RETURUL" pe locul 3, asa ca sa n-o mai dam asa cu jumatati de sezoane, ca nu da bine pt antrenorul anului:

2005-2006 Divizia A RETUR

1 Rapid Bucuresti 34

2 Sportul Studentesc 34

3 Steaua Bucuresti 33

4 Otelul Galati 30

5 CFR Cluj 24

6 Dinamo Bucuresti 24

7 FC Vaslui 23

SSK19.04.2007 18:10

Asta e o chestie pe care n-o stiam. Deci iata cum o echipa care a terminat turul pe 2 si returul pe 3 a iesit totusi campioana :P Ce ti-e si cu matematica asta...

godfather8619.04.2007 18:30
Eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere. Te sfatuiesc sa mi te adresezi cuvincios sau daca nu poti sa te abtii, sa n-o faci deloc. E valabil s-o faci si in cazul celorlalti colegi de pe site. Ia-o ca pe o recomandare prieteneasca. In alta ordine de idei, incearca sa te concentrezi pe ideea textului si nu pe aspecte pe care nu le-am evidentiat deloc in textul meu. Pe vremea lui Protasov chiar daca am ratat o calificare in CL JUCAM FOTBAL si aveam 10-15 ocazii pe meci. Echipa avea personalitate. Acum suntem pe 4 si am ratat tot. Inca o data iti recomand sa-ti adaptezi iesirile fara a decreta tampenii de tipul "amatorilor".

Imi cer scuze daca am reusit sa te jignesc intr-un fel dar nu asta a fost intentia mea. Reactia mea putin virulenta se datoreaza faptului ca de cand a preluat Steaua Olaroiu a fost facut in toate felurile posibile pe acest site de la Olita, Zerolaroiu s.a.m.d. De la bun inceput el nu a avut sustinerea suporterilor pe care ar fi trebuit s-ao aiba neconditionat.

Ca ar fi fost bine sa demisioneze sunt de acord dar de aici si pana a fi pesimisti pana la extrem este cale lunga. Totusi Olaroiu este un antrenor care si-a demosntrat valoarea nu numai la Steaua(vezi FC National unde practic a castigat un titlu). Nu trebuie sa il jignim chiar asa . Chiar daca tu in articolul tau nu il jignesti in mod deliberat, mesajul este pentru cei care o fac in necunostiinta de cauza. Printre acestia se numara sunt sigur si "ultrasi " din cauza carora am jucat decat cateva meciuri aks si din cauza carora nationala nu se intoarce in Bucuresti.

Forza Steaua.

godfather8619.04.2007 18:33

Si inca ceva. Daca Olaroiu nu a facut altceva decat sa distruga atunic cineva a construit echipa a adus jucatori. Protasov nu, Olaroiu nu, MM sa inteleg ca nu are ce cauta la Steaua, atunic ramane Piturca, antrenor cu care stim ca publicul stelist a avut oaresce probleme intr-un anumit moment al mandatului, reprosandu-i aceeasi treaba.

Il Soldatino19.04.2007 18:44
dincolo de faptul ca mi-e teama ca echipa mea de suflet va ajunge

sa se bata pentru evitarea retrogradarii sezonului viitor,

imi exprim speranta ca, totusi, faptul ca Steaua nu va prinde locul 2, ci va termina anul acesta pe 5,

lucru de care sunt aproape sigur de altfel, il va face pe Jiji sa-l demita totusi pe Oli la sfarsitul celui mai inestetic si lipsit de rezultate sezon din istoria Stelei.

rusine epigonilor !

Numai bine !

P.S.

"....pica capurile...."

cacofonie + eroare pentru ca pluralul de la cap e capete.

salut. am facut corectura de rigoare in textul principal. Din pacate textul de pe forum a memorat doar primul text. Imi asum greseala (nici nu am fost atent).

fsoica19.04.2007 18:49
salut. am facut corectura de rigoare in textul principal. Din pacate textul de pe forum a memorat doar primul text. Imi asum greseala (nici nu am fost atent).

nu trebuie sa iti asumi nimic.

am scris carcotelile alea mai mult de ciuda.

nici nu stii ce sa mai scrii sau sa mai zici...

e uluitor ce se intampla la echipa...

crezi ca poate Olaroiu face echipa asta sa joace fotbal adevarat ?

nu ne-a aratat niciodata asta...

sper in continuare ca Oli va fi demis dupa inca 8 etape lamentabile.

ramane tristetea faptului ca ne-a venit randul sa stam in fata televizorelor...

Il Soldatino19.04.2007 18:57
nu trebuie sa iti asumi nimic.

am scris carcotelile alea mai mult de ciuda.

nici nu stii ce sa mai scrii sau sa mai zici...

e uluitor ce se intampla la echipa...

crezi ca poate Olaroiu face echipa asta sa joace fotbal adevarat ?

nu ne-a aratat niciodata asta...

sper in continuare ca Oli va fi demis dupa inca 8 etape lamentabile.

ramane tristetea faptului ca ne-a venit randul sa stam in fata televizorelor...

Ca sa vedem ce antrenor este Oli cu adevarat trebuie sa fie satisfacute simultan 3 conditii:

1. sa-i dam credit un sezon.

2. sa nu se amestece MM si Becali in deciziile privind jocul echipei si introducerea titularilor in teren.

3. Sa-i fie adusi: un mijlocas dreapta care sa faca la fel de bine si faza ofensiva si cea defensiva(Nicolita nu da randament pe acest post), un mijlocas la inchidere capabil sa culce mingile jos si sa intre in combinatii scurte si in viteza pentru a crea superioritate in partea centrala a terenului, imediat in fata liniei de fundasi centrali (Paraschiv alterneaza meciurile bune cu cele in care joaca absolut sters). Avandu-i in continuare pe Marin, Dica, Nesu, Badea, Elton, Thereau, Ghionea si Ochirosii se poate construi o echipa care sa joace doar pe poarta.

Daca aceste conditii vor fi satisfacute, atunci vom putea sa aflam cine este cu adevarat Olaroiu. Pana atunci, ma tem ca lovim intr-un om care si-a facut datoria doar in limitele in care a fost lasat (a nu se intelege ca mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste necesitatea plecarii lui)

Il Soldatino19.04.2007 19:33
Imi cer scuze daca am reusit sa te jignesc intr-un fel dar nu asta a fost intentia mea. Reactia mea putin virulenta se datoreaza faptului ca de cand a preluat Steaua Olaroiu a fost facut in toate felurile posibile pe acest site de la Olita, Zerolaroiu s.a.m.d. De la bun inceput el nu a avut sustinerea suporterilor pe care ar fi trebuit s-ao aiba neconditionat.

Ca ar fi fost bine sa demisioneze sunt de acord dar de aici si pana a fi pesimisti pana la extrem este cale lunga. Totusi Olaroiu este un antrenor care si-a demosntrat valoarea nu numai la Steaua(vezi FC National unde practic a castigat un titlu). Nu trebuie sa il jignim chiar asa . Chiar daca tu in articolul tau nu il jignesti in mod deliberat, mesajul este pentru cei care o fac in necunostiinta de cauza. Printre acestia se numara sunt sigur si "ultrasi " din cauza carora am jucat decat cateva meciuri aks si din cauza carora nationala nu se intoarce in Bucuresti.

Forza Steaua.

Daca ai sa citesti cu atentie ultimul paragraf al articolului meu ai sa vezi ca am scris "Continuarea manifestarilor extremiste impotriva conducerii tehnice nu va aduce nimic pozitiv. Suntem condamnati sa-l acceptam pe Oli pentru a asigura un climat de calm in jurul echipei. Analizand rational, jucatorii si antrenorul poarta vina rezultatelor dar nu sunt principalii vinovati intr-un cadru general."

Sunt de parere ca Olaroiu poate fi evaluat corect doar daca nu se vor amesteca altii in deciziile sale si daca i se va da credit total. La fel de adevarat este ca nici lui Zenga sau Protasov nu li s-a dat mai multa libertate si au reusit sa faca mai multe in ceea ce priveste jocul echipei, atitudinea jucatorilor.

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Stai linistit ca nu pun eu chiar asa repede la suflet. M-am vazut nevoit sa te atentionez pentru ca s-ar fi putut starni alte reactii din partea colegilor nostri si riscam astfel sa ne departam de text si problemele noastre.

Hai noroc,

Catalin

DICA OUT19.04.2007 22:45

EU UNUL DECAT SA VINA Hagi,MAI BINE Oli.IN MOMENTUL ASTA SUNT MAI MULTI FACTORI CARE AU DUS LA SITUATIA ASTA: SA NU UITAM CA NOI JUCAM CU REAL,Lyon,Kiev SI TOTI ERAU INVIDIOSI SI JUCAU CU NOI LA RUPERE, SA NU UITAM CA Radoi A INTRAT LA JOC IN NOIEMBRIE, IN MECIUL CU cainii NE-AU FURAT 3 PUNCTE ( DACA IL ELIMINA PE tames BATEAM SIGUR ), L-AM AVUT SUSPENDAT PE Thereau 2 ETAPE, ASTA DOAR IN TUR ( NU IMI MAI ADUC AMINTE DAR AU MAI FOST CATEVA CHESTII(DE EXEMPLU CUM A CASTIGAT caini LA Vaslui,CAND NU LE-A DAT 2 LOVITURI IN CAREU PT MOLDOVENI, LA Iasi SAU LA Pandurii, NU IMI MAI ADUC AMINTE, CUM L-A RUPT ALA PE NESU SI NICI MACAR NU A DAT CARTONAS GALBEN SI ALTELE),IN RETUR 2 GOLURI ANULATE CU ARADUL ( CUM I-A RUPT GENUNCHIUL LUI Ghionea SI NICI UN CARTONAS ),LA Vaslui ELIMINAREA GRATUITA A LUI Thereau SI LIPSA LUI PT 2 ETAPE,ACCIDENTARILE LUI Iacob, Dica , Ghionea,Petre Marin,Cristocea,NESU ( JUMATATE DE ECHIPA PLUS Carlos, CARE BATEA PE Kiev,), SUSPENDARILE LUI Goian ( IA GANDITI-VA ,Goian,Ghionea SI Radoi LA MIJLOC IN MECIUL CU cainii ???? ), RATARILE URIASE DIN MECIURILE CU cainii SI LA Bistrita. PESTE TOATE ASTEA "Liga lui mitica". LA MECIUL DIN CUPA , DACA IL ELIMINA PE S.Radoi CAND I-A DAT UN CAP IN FIGURA LUI Ochirosii,SAU LA INTRAREA CRIMINALA A LUI PLESAN???? PLUS CA NE-A FACUT GH. Constantin CA AM VRUT ARBITRII STRAINI( NE-A DAT unguri SA NE RUPA,PLUS CA SE STIA CA SE JOACA FINALA LA Timisoara SI EI TREBUIAU SA FIE ACOLO ). CHIAR DACA NU AM AVUT NICI O OCAZIE,ALTUL ERA JOCUL DACA II ELIMINA PE ASTIA DOI.

EU CRED IN CONTINUARE CA AM AJUNS IN SITUATIA ASTA , DOAR DINTR-O CONJUNCTURA

(A ACCIDENTATILOR SI JOCURILOR DE CULISE FACUTE DE arbitrii SI Liga). NIMENI NU CREDEA CA O SA SUFERIM ATAT. SAL fular-campionii

zipper20.04.2007 04:01

Vad ca nimeni nu scrie nimic de o problema cu adevarat grava: ca s-ar putea sa nu mai prindem nici un meci pe Ghencea! Ca poate si noi avem o mare vina la felul in care joaca echipa! De ce nu zice nici unul dintre voi nimic de asta??? steagcruce2

mikutu20.04.2007 05:37

Printre acestia se numara sunt sigur si "ultrasi " din cauza carora am jucat decat cateva meciuri aks si din cauza carora nationala nu se intoarce in Bucuresti .

Stii de ce nu se intoarce nationala la Bucuresti? Tu care esti toba de fotbal!!!! ultras?! nu are nici o legatura cu nationala. nationala a fost ''mazilita '' din capitala la acel 2-5 ''magnific'' cu danemarca. a fost superb pe stadion! generatia MUCOSILOR a fost huiduita la scena deschisa pentru prestatia jalnica. a fost singurul lucru care m-a uns la inima in seara aia! deci nici o legatura mestere.... pur si simplu nu se pot intoarce in capitala fara niste rezultate pe CV. Cat despre ''3 ani cu Oli''.... cei bolnavi de inima sunt rugati sa nu deschida televizorul!!!!

mikutu20.04.2007 05:46
Printre acestia se numara sunt sigur si "ultrasi " din cauza carora am jucat decat cateva meciuri aks si din cauza carora nationala nu se intoarce in Bucuresti .

Stii de ce nu se intoarce nationala la Bucuresti? Tu care esti toba de fotbal!!!! ultras?! nu are nici o legatura cu nationala. nationala a fost ''mazilita '' din capitala la acel 2-5 ''magnific'' cu danemarca. a fost superb pe stadion! generatia MUCOSILOR a fost huiduita la scena deschisa pentru prestatia jalnica. a fost singurul lucru care m-a uns la inima in seara aia! deci nici o legatura mestere.... pur si simplu nu se pot intoarce in capitala fara niste rezultate pe CV. Cat despre ''3 ani cu Oli''.... cei bolnavi de inima sunt rugati sa nu deschida televizorul!!!!

off- topic : mi se parea mai simplu forumul inainte . de exemplu mai sus am raspuns lui godfather sau cum l-o chema... dar a aparut aiurea ... probabil o sa credeti ca ma contrazic singur. poate mai modificati si voi ceva pe la editul asta ...nu stiu... va rog...

zipper20.04.2007 07:12

Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

stelistu din sm20.04.2007 07:39
EU UNUL DECAT SA VINA Hagi,MAI BINE Oli.IN MOMENTUL ASTA SUNT MAI MULTI FACTORI CARE AU DUS LA SITUATIA ASTA: SA NU UITAM CA NOI JUCAM CU REAL,Lyon,Kiev SI TOTI ERAU INVIDIOSI SI JUCAU CU NOI LA RUPERE, SA NU UITAM CA Radoi A INTRAT LA JOC IN NOIEMBRIE, IN MECIUL CU cainii NE-AU FURAT 3 PUNCTE ( DACA IL ELIMINA PE tames BATEAM SIGUR ), L-AM AVUT SUSPENDAT PE Thereau 2 ETAPE, ASTA DOAR IN TUR ( NU IMI MAI ADUC AMINTE DAR AU MAI FOST CATEVA CHESTII(DE EXEMPLU CUM A CASTIGAT caini LA Vaslui,CAND NU LE-A DAT 2 LOVITURI IN CAREU PT MOLDOVENI, LA Iasi SAU LA Pandurii, NU IMI MAI ADUC AMINTE, CUM L-A RUPT ALA PE NESU SI NICI MACAR NU A DAT CARTONAS GALBEN SI ALTELE),IN RETUR 2 GOLURI ANULATE CU ARADUL ( CUM I-A RUPT GENUNCHIUL LUI Ghionea SI NICI UN CARTONAS ),LA Vaslui ELIMINAREA GRATUITA A LUI Thereau SI LIPSA LUI PT 2 ETAPE,ACCIDENTARILE LUI Iacob, Dica , Ghionea,Petre Marin,Cristocea,NESU ( JUMATATE DE ECHIPA PLUS Carlos, CARE BATEA PE Kiev,), SUSPENDARILE LUI Goian ( IA GANDITI-VA ,Goian,Ghionea SI Radoi LA MIJLOC IN MECIUL CU cainii ???? ), RATARILE URIASE DIN MECIURILE CU cainii SI LA Bistrita. PESTE TOATE ASTEA "Liga lui mitica". LA MECIUL DIN CUPA , DACA IL ELIMINA PE S.Radoi CAND I-A DAT UN CAP IN FIGURA LUI Ochirosii,SAU LA INTRAREA CRIMINALA A LUI PLESAN???? PLUS CA NE-A FACUT GH. Constantin CA AM VRUT ARBITRII STRAINI( NE-A DAT unguri SA NE RUPA,PLUS CA SE STIA CA SE JOACA FINALA LA Timisoara SI EI TREBUIAU SA FIE ACOLO ). CHIAR DACA NU AM AVUT NICI O OCAZIE,ALTUL ERA JOCUL DACA II ELIMINA PE ASTIA DOI.

EU CRED IN CONTINUARE CA AM AJUNS IN SITUATIA ASTA , DOAR DINTR-O CONJUNCTURA

(A ACCIDENTATILOR SI JOCURILOR DE CULISE FACUTE DE arbitrii SI Liga). NIMENI NU CREDEA CA O SA SUFERIM ATAT. SAL fular-campionii

mache20.04.2007 08:09

Se pare ca vor sa se desparta si de Victoras Iacob... dar de Lovin nu ... ce naiba MM asta e chiar dus cu capul ?

heavyduty20.04.2007 09:52

Viktoras are nevoie d timp sa și revina parka vad ka l arunka si l iau dINAMUISTII si isi revine si ne baga mortu in kasa

audiopixel20.04.2007 13:05
Ca sa vedem ce antrenor este Oli cu adevarat trebuie sa fie satisfacute simultan 3 conditii:

1. sa-i dam credit un sezon.

2. sa nu se amestece MM si Becali in deciziile privind jocul echipei si introducerea titularilor in teren.

3. Sa-i fie adusi: un mijlocas dreapta care sa faca la fel de bine si faza ofensiva si cea defensiva(Nicolita nu da randament pe acest post), un mijlocas la inchidere capabil sa culce mingile jos si sa intre in combinatii scurte si in viteza pentru a crea superioritate in partea centrala a terenului, imediat in fata liniei de fundasi centrali (Paraschiv alterneaza meciurile bune cu cele in care joaca absolut sters). Avandu-i in continuare pe Marin, Dica, Nesu, Badea, Elton, Thereau, Ghionea si Ochirosii se poate construi o echipa care sa joace doar pe poarta.

Daca aceste conditii vor fi satisfacute, atunci vom putea sa aflam cine este cu adevarat Olaroiu. Pana atunci, ma tem ca lovim intr-un om care si-a facut datoria doar in limitele in care a fost lasat (a nu se intelege ca mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste necesitatea plecarii lui)

Mi se pare in mare un rationament corect.Dar am cateva nelamuriri(nemultumiri) vizavi de Olaroiu:

1.Cand a venit la Steaua a promis ca nu va schimba stilul echipei,ci doar nu-si vor mai asuma riscuri inutile.Intr-un sezon(asta apropo de creditul acordat) nu ne mai asumam nici macar riscul de a trage la poarta.

2.Stilul pe care vrea sa-l imprime(joc direct pe varfuri) nu are nicio legatura cu jucatorii Stelei.Steaua nu a jucat niciodata astfel,asa ca ii mai adaug o bila neagra pt faptul ca nu a evaluat corect lotul de jucatori si caracteristicile acestora.Dupa parerea mea Steaua actuala(si nu numai) nu se preteaza la un joc din acest tipar.

3.Hocus-pocusul conferintelor de presa:cand ii convine apare,cand nu-i convine dispare.Si inca ceva:eu unul nu inghit explicatiile pe care ni le da legate de accidentari,ghinioare,miscari seismice,etc.Trebuie sa fie barbat si sa-si recunoasca greselile.

steauacornel20.04.2007 13:12

Nu stiu...poate am eu o problema... frate simt ca innebunesc la fiecare meci cand il vad pe Lovin. Cred ca e cel mai slab jucator pe care l-a avut Steaua vreodata. Ma bucurasem ca pleaca in iarna...degeaba. Va rog, urmariti-l atent pe parcursul unui meci - nu da nici macar o pasa buna, pasele care ajung la coechipieri au maximum 10 m lungime, tot meciul are rol de jalon. De Croitoru am inteles ca se interseaza CFR-ul...si noi jucam cu Lovin titular!!! Am ajuns sa ma uit la meciurile echipei iubite din masochism. Macar sa ia Liverpool Liga anul asta, ca sa ne mai revenim.

Capul sus, stelisti! Tot noi vom iesi pe strazi ca sa aplaudam victorii in Europa...nu ca altii.

FORZA Steaua!

«12»