FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aek Timisoara - STEAUA

«123»
il_scorpio18.04.2007 08:25

Si eu am fost printre cei care l-am contestat vehement pe Oli si i-am cerut plecarea, dar cred ca nu era deloc momentul. Ganditi-va ca orice antrenor ar veni in mijlocul sezonului nu ar putea face minuni peste noapte...echipa ar juca tot in stilul Olaroiu ba chiar mai prost. Cat despre meciul din seara asta este vital sa castigam. Daca terminam sezonul cu acest trofeu in vitrina si printr-un miracol cu locul 2, peste ani ne vom aminti de acest sezon ca de unul bun( p.s. -nu se poate obtine titlul in fiecare an.....sunt echipe extraordinare gen Liverpool care nu mai castiga campionatul de peste 10 ani....sau cum era interul....care pana anul trecut nu mai castigase un campionat de foarte foarte mult timp. Hai Steaua!

Matrixone18.04.2007 08:27
Tot ce e posibil.Dar va zic ca daca incepe Olaroiu sa vorbeasca despre cum putea el sa faca echipa o sa va schimbati parerea despre ce a facut la Steaua.Cu totii stim ca Becali se baga, s-a bagat si se va baga in alcatuirea echipei.Daca vine Hagi eu nu prea am incredere ca va face ceva mai mult decat Olaroiu, dar poate ii va da mai multa libertate de miscare la alcatuirea echipei si sa speram ca Hagi o sa il convinga sa angajeze scouteri si un psiholog.

Posibil este ca si MM sa plece pentru ca el nu vrea sa lucreze cu Hagi si mai ales ca cei doi, MM si Becali, au avut o discutie aprinsa .Insa o astfel de discutie aprins a mai avut loc intre cei doi acum cativa ani si MM s-a razgandit atunci.

Olaroiu sa vorbeasca pe teren, sa-i batem pe obositii astia de la Timisoara. Nu inteleg de ce GG a acceptat sa jucam in tiganie!!! iar o sa auzim jegurile alea de colorati cum injura Steaua.

forever_STEAUA18.04.2007 08:32

Face si el economie la banii dati pe elicopter... Ca alt motiv nu vad, din moment ce nu s-au interesat de situatia biletelor decat in ultima zi...

Bundy18.04.2007 09:57

Pe Timisoara ii batem ca asa e regula..:) Totusi daca Oli isi da demisia astazi cine vine in locul lui? Hagi vine abia din vara(si nu e cea mai buna alegere), in etapele ramase cine antreneaza echipa?...lupta totusi nu e pierduta cum spune Gigi. Daca asta-iarna a declarat ca Dinamo e campioana si noua nu ne ramane decat locul 2 iata ca am ajuns pe 4 cu acest tip de gandire. Lupta nu e incheiata si mai avem sanse, asa cum dupa meciul cu rapid pentru noi se intrezarea Liga iar pt rapid locul 3 situatia s-a inversat si sunt sigur ca o sa mai fie astfel de rasturnari de situatie pana la sfarsitul campionatului. Asta daca nu ne dam batuti inainte de a fii invinsi si declaram ca bagam echipa a 2-a la meciul cu CFR numai ca sa nu termine rapid pe 2...

Matrixone18.04.2007 10:57
Pe Timisoara ii batem ca asa e regula..:) Totusi daca Oli isi da demisia astazi cine vine in locul lui? Hagi vine abia din vara(si nu e cea mai buna alegere), in etapele ramase cine antreneaza echipa?...lupta totusi nu e pierduta cum spune Gigi. Daca asta-iarna a declarat ca Dinamo e campioana si noua nu ne ramane decat locul 2 iata ca am ajuns pe 4 cu acest tip de gandire. Lupta nu e incheiata si mai avem sanse, asa cum dupa meciul cu rapid pentru noi se intrezarea Liga iar pt rapid locul 3 situatia s-a inversat si sunt sigur ca o sa mai fie astfel de rasturnari de situatie pana la sfarsitul campionatului. Asta daca nu ne dam batuti inainte de a fii invinsi si declaram ca bagam echipa a 2-a la meciul cu CFR numai ca sa nu termine rapid pe 2...

O stire care m-a amuzat din prosport:) Cops auzind ca GG vrea sa bage rezervele in meciul cu CFR, a dat o fuga la palat si i-a zis lui GG:ce faci le dai meciul la ungurii aia:)) (citez din memorie). E disperat ci savarina asta sa intre in grupe, calca pe cadavre pana la sfarsitul campionatului. O sa vedem numai arbitraje pro-colorati.

ibadarau18.04.2007 11:06

Scuze ca te intreb: lucrezi cumva la gsp? Numai acolo poti citi zilnic articole cu tenta anti-Steaua.

Faptul ca am ajuns aici e vina tuturor si nu numai a lui Oli. Chiar si a ta, chiar si a mea...

Spui ca Oli e o teapa de la Timisoara si doua randuri mai jos tot tu afirmi ca "teparul" a invins Poli cu 3-1. ....

E un moment dificil! Cunoastem cu totii complexul de accidentari, suspendari, rezerve-adormite, patron paranoia... Eu zic ca acum e momentul sa aratam tuturor: gsp-isti, becalisti, MM-isti ca Steaua are sustinatori adevarati, care sunt alaturi de echipa si atunci cand trece printr-o perioada grea.

As fi preferat ca avancronica meciului sa fie un strigat de lupta, de unitate care sa poarte echipa spre victorie. Orice criza incepe cu o infrangere; orice relansare incepe cu o victorie! Iar Steaua in aceasta seara va renaste!

Steaua nu se va preda niciodata!

c.ronaldo1718.04.2007 11:12

Ultimul meci a lui Oli, sper sa fie de bun augur.... FORZA Steaua, si la revedere domnule Olaroiu! In sfarsit!

steaua_mylove18.04.2007 11:36

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 Sper intr-o victorie a Stelei diseara dar totusi daca DOAMNE FERESTE o sa fie din nou un esec, DAR Oli NE LASA eu cred ca ar merita sacrificiul macar 40% Forza Steaua.......As mai avea si eu o intrebare in legatura cu AISS : AM 13 ani nu am buletin dar am pasaport pot sa ma inscriu?

astru18.04.2007 12:34

Daca nu se trezesc jucatori si tot in starea de somnolenta raman,nici Capelo nu face mai multe cu aceasta echipa.Cupa adevenit vitala sper sa castigam steag2 fular-campionii steagsimplu

AU18.04.2007 12:45

am si eu o nelamurire!!!!!!! pana la urma se merge la meci ? spun asta pt ca stiu ca e probabil sa se protesteze iar. din pacate nu s-a exprimat nimeni din galerie asupra acestui aspect.

fiara718.04.2007 13:16

In sfarsit se pare ca scapam de nenorocitul ala, daca nu e doar o dezinformare....

PT ADMINISTRATORI: Lasati comentariile cum erau inainte; asa e naspa rau

c.ronaldo1718.04.2007 13:57

@fiarra

OFF: Asa comentariile sunt mult mai urmarite... :)

inches18.04.2007 15:10
batem, de data asta cu 2-0 ,goluri Badea si Thereau .numai asa ca sa le raspundem iar pe teren asa cum am facut in Ghencea in campionat.ei vorbesc pe la ziare ,pe la TV si noi pe teren .FINALA!!!! CUPA!!!!!!

Bai Gigi vorbeste pe la noi pentru toti, prin ziare, pe la TV, si pe la biserici, asa ca ...

Sper sa joace echipa numai pe teren.

Si cred din pacate ca este foarte posibil ca asa cum zic unii, nu e problema Oli sau ZerOli, si Gigi care se amesteca peste tot. Voi credeti ca Protasov a plecat numai pentru bani ? Eu cred ca a plecat ca nu suporta sa fie "sfatuit" in dreapta si in stinga de Oier.

capone18.04.2007 15:12

Sper sa batem si mai sper ca Oli sa plece. Forzza Steaua!!! steaua_ro

bebe_nord18.04.2007 15:13

FORzza Steaua meci pt UEFA :| steagcruce2 steagsahmic steagcruce2 fularultras fularsteau2

cip18.04.2007 15:13

Pt administratori

Vechiul forum era mai interesant si interactiv.

Pacat.

zloty18.04.2007 15:18
http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...fularsteaua.gif mai marfa era cu comentariile pe articole
maimultdecatstelist18.04.2007 15:34
@fiarra

OFF: Asa comentariile sunt mult mai urmarite... :)

dimpotriva. cand am intrat pe articolul asta m-am dus direct pe pagina 3 la ultimele postari. dureaza pana se incarca toate paginile sa vad toate comentariile

potra18.04.2007 15:42

sa spele rusinea? ohoho cat mai au de muncit ca sa spele rusinea.......cand o sa vad schimbari radicale in jocul Stelei si jucatori mai constienti de sigla pe care o poarta pe tricou atunci o sa zic ca da intradevar Steaua incepe sa-si spele din pacate...pana atunci...nu pot decat sa sper la mai bine

fularsteaua2

potra18.04.2007 15:44
dimpotriva. cand am intrat pe articolul asta m-am dus direct pe pagina 3 la ultimele postari. dureaza pana se incarca toate paginile sa vad toate comentariile

ai dreptate....era mult mai marfa inainte

blood_2_hot18.04.2007 16:32

Tot pentru Admini:

Lasati comentariile articolelor ca inainte. Era mult mai usor de urmarit si facea tot

farmecul site-ului.

inches18.04.2007 16:36

Cica Jiji vrea sa ramana Oli pina la vara ... Vai eu credeam ca o sa plece sigur, acum numai stiu ce sa gindesc

cristinelly18.04.2007 17:02

Eu cred ca o sa se califice Steaua. Dar lucrul care e trist e ca Oli o sa isi dea demisia..:( Sper sa se fi razgandit intre timp. Oli este cel mai bunt antrenor din Romania. El a realizat cele mai mare performante romanesti de dupa revolutie. Oricine o sa vina in locu lu Oli nu o sa mai reuseasca sa faca ce a facut Oli la Steaua. Pacat ca am pierdut un antrenor excelent. Un antrenor pe care unii suporteri nu il merita. Asta e..:((

RESTECT Oli!! RESPECT Oli!! RESPECT Oli!!

47319_99.jpg

Blue_mika18.04.2007 17:06

Cernea - Marin Goian Radoi Nesu - Nicolita (X-((( !!! nici acu nu joaca Croitoru..) Para LOOOOOVIN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FMMMMMM OLITZA MATIIIIIII CU RAHATUL ASTA DE JUCATOR x-( x-( x-( x-( ) Ochirosii - Elton - Badea ........DOOOOOOOOOOOOOOOOMNE NU POT SA CRED CA HANDICAPATUL ASTA JOACA CU 2 INCHIZATORI IN MECI DE CUUUUPA!!!!....PARCA SUNTEM Poli Iasi SA-MI BAG p***!!!!!!!!!!!!!

inches18.04.2007 17:07

@ cristinelly

Ce-a facut Oli este din treaba lui Protasov si Zenga...

«123»