FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aek Timisoara - STEAUA

«123»
fcsteaua.ro17.04.2007 19:20

Miercuri 18 aprilie 2007, in prima semifinala a Cupei Romaniei, editia 2006/2007 se vor intalni pe "darapanatura" de sub pod echipele Poli Aek Timisoara si Regina Cupei (in cautarea gloriei de altadata in aceasta competitie), Steaua.

Meciul va incepe la ora 20.45 pe stadionul "Giulesti" (o stratagema a timisorenilor care au reusit sa-i convinga pe conducatorii Stelei sa mute meciul de la Piatra Neamt).

Numai ca, in ciuda faptului ca este un meci de cupa care se desfasoara pe teren neutru si care in mod normal ar trebui sa aiba in tribune un numar egal de suporteri ai celor 2 combatante, suporterilor Stelei le va fi practic interzis accesul la meci. O noua "teapa" pe care ne-o serveste Timisoara dupa Oli, Gigel (+ Cristea) si Ovidiu.

Insa sa speram ca Steaua va raspunde pe teren, la fel ca si la ultima intalnire din campionat, atunci cand in Ghencea, ros-albastrii s-au impus cu 3-1.

Steaua a ajuns in aceasta faza a competitiei trecand de Forex Brasov (3-0 in 16-zecimi), Apulum Alba Iulia (2-1 in optimi) si Otelul Galati (la loviturile de departajare in sferturi).

De mentionat ca Steaua nu a mai ajuns in semifinalele Cupei Romaniei din anul 2002. Asta in conditiile in care echipa noastra are cele mai multe trofee castigate, 20.

Meciul cu Timisoara o gaseste pe Steaua intr-o criza profunda. In anul 2007 a reusit performanta de a castiga doar 2 meciuri, iar jocul lasa mult de dorit. Insa nici adversarii nostri nu sunt intr-o situatie mai buna. Iar acest lucru coroborat cu faptul ca in Giulesti echipa noastra a obtinut ultima victorie in deplasare din ultimele luni ne face sa fim cat de cat optimisti.

Echipa de start este stiuta numai de Oli, iar foarte probabil, la fel ca la ultimele meciuri va reusi sa enerveze multi suporteri prin prezenta "surprinzatoare" a unui Stancu, Lovin, Gigel, Iacob.

Dar zvonindu-se ca isi joaca in Giulesti una din ultimele carti ale sale la carma Stelei, este de presupus ca va renunta la jucatorii care au dat mai putin randament.

Personal mizez pe un prim 11 cu : Cernea - P. Marin, Goian, Radoi, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Bostina, Ochirosii - Elton - Badea.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Ungaria, care il va avea la centru pe Ferenc Bede, ajutat de la cele doua linii de Zoltan Tompos si Imre Attila Nagy, in timp ce arbitru de rezerva va fi Cristian Balaj.

Cupa Romaniei este trofeul care poate spala cat de cat din rusinea acestui an competitional. De aceea jucatorii lui Oli ar trebui sa dea totul pe teren in meciul de maine seara si sa aduca o bucurie in casele milioanelor de stelisti care asteapta de atata vreme o victorie a campionilor.

HAI Steaua!!!

Catalin Nastase

greco17.04.2007 19:27

Sa zicem ca 20... din punct de vedere afectiv avem 21, si chiar putem spune ca acea Cupa din '88, un palma data spurcatilor cu toata Securitatea lor, reprezinta mai mult decat un simplu trofeu care a fost cedat dupa Revolutie intr-un moment de generozitate indoielnica.

In orice caz, anul acesta Cupa e in Ghencea !

SteauaToronto17.04.2007 19:53

Am emotii cu acest meci, Doamne Ajuta.

aburici17.04.2007 20:16

Doamne ajuta cu acest meci! :???:

Sper sa castigam si sa trecem in finala.... chiar am mai spala putin sezonul asta daca am castiga cupa... :roll:

steagsahmic

Wally17.04.2007 20:19

Nu mi-e teama de acest meci...vom castiga cu siguranta! Si noi suntem slabi, dar Fulgeru' Bragadiru e cu mult sub noi! Hai campionii!

razvan7517.04.2007 20:22

Offtopic putin

Ce s-a intimplat cu transmisia meciurilor pe winamp? daca imi aduc bine aminte a fost o incercare...

Stie cineva alt radio online? steauafc.ro nu mai transmite de mult, dar si cind au transmis a fost execrabil

greco17.04.2007 20:25

A fost transmis doar Sevilla - Steaua, meci care nu a putut fi urmarit la televizor. In acele conditii, site-ul a fost facut KO, avand cel mai mare numar de vizitatori din toate timpurile. Transmisia a fost improvizata, iar la meciurile care au urmat nu s-a repetat manevra. In orice caz, vom studia posibilitatile tehnice pentru asa ceva, dar nu cred ca e tocmai OK nici din punct de vedere legal iar in momentul de fata daca incalcam vreo lege nu vom avea de suferit ca persoane individuale ci ca Asociatie a Suporterilor.

iov17.04.2007 20:31

Ma, tin sa spun ca este cam greoaie noua configuratie a forumului, ma gandesc ca nu era un lucru ce trebuia schimbat, in fine, o sa ne adaptam.

johngotti17.04.2007 20:44

De ce mizezi pe Cernea ??????????????????

Heart_For_Steaua17.04.2007 20:54

Vom castiga meciul cu siguranta , dar dupa prelungiri sau dupa penalty....

Echipa de start ( dupa parerea mea) :

Andrey ; Nesu ; Radoi ; Goian ; Petre Marin ; Bostina (mijlocas stanga) ; Paraschiv (mijlocas defensiv); Nicolita (mijlocas dreapta) ; Elton si Ochirosii (in spatele atacantului) ; Badea (varf impins)

Hassan17.04.2007 20:57

Totusi, cred ca nu am ajuns destul de rau incat sa pierdem calificarea in finala in dauna lui Bragadiru. Mareata echipa cu 10 antrenori pe sezon si infranta de Poli Iasi si Unirea Urziceni ar trebui calcata in picioare, mai ales prin prisma infratirii lor cu imaculatii de supt pod. Sincer insa, la forma noastra din ultimele doua meciuri si la alcatuirile de prim 11 realizate de incredibilul Oli, nu stiu la ce sa ma mai astept. Mizez totusi intr-o victorie a ros-albastrilor, gandindu-ma ca, totusi, atat de rau nu am ajuns incat sa ne scoata clona timisoreana din cupa, si ca discutia "moralizatoare" a lui GG si cele 2 zile de cantonament reusesc sa ii motiveze pe baieti. Formula ideala de echipa, dupa mine, ar fi:

Andrey-Saban, Goian, Ghionea/Radoi, P.Marin-Nicolita, Para/Radoi, Ochirosii-Elton-

Badea, Iacob. Sincer, i-as mai da o sansa lui Iacob, pentru ca, in primul rand, nu avem pe cine altcineva sa punem in cuplul de atac cu Badea, si in al doilea rand poate juca destul de bine rolul de pivot, si da bine cu capul. Poate se va revansa cu un gol! Sper insa sa nu mai vedem petardele Stancu, Lovin sau GIGICA Coman in echipa pana la vara, cand sper din tot sufletul sa fie dati! FORZA Steaua, sa vina cupa in Ghencea!

Astristul17.04.2007 21:06

Sper sa castigam in timpul regulamentar! Nu prea am amintiri frumoase in Giulesti in legatura cu loviturile de departajare, vezi meciul pierdut in fata celor de la Rapid II, acum un an parca.... (noi mai eram si in tricourile alea galben-negre)!

radoi8617.04.2007 21:11
De ce mizezi pe Cernea ??????????????????

Andrey a luat goluri foarte usoare cu Farul si Vaslui. De asemenea a gresit la al doilea gol al Rapidului, in meciul cu Dinamo cel putin iesirea pe centrare la golul anulat cainilor a fost de incepator, iar golul lui Danciulescu l-a admirat in loc sa incerce sa faca ceva.

Ultimul gol primit de la Bistrita este insa graitor despre valoare lui. Totusi, la fel ca si Calos are o tehnica de invidiat pentru un portar. Personal mi-ar placea insa sa apere tot ce e de aparat.

Nici Cernea nu cred ca e un portar de valoarea Stelei, dar pare sa fie mai portar decat Andrey.

roby_spartacus17.04.2007 21:22

Sper sa ii bata Steaua pe calikaturile astea de Poli !!!

bad_joke17.04.2007 21:51

SI eu as vrea sa cred la acest prim 11 macar bucuria asta sa ne-o faca ZerOLI dak de demisie nu vrea sa auda,dar aici sunt pt prima data de caord cu Becali sa-l lasam sa-si joace sansa pana la capat,stiu ca pare penibil ce zic dar oricum sezonu e compromis si avem datoria morala pt vremurile de demult cand jucam si noi in Liga Campionilor si,semifinala de Cupa UEFA,e advarat ca a avut multa sansa ,ca a preluat echipa de la alti dar cum au spus multi,in viatza si in fotbal in general conteaza sa ai si NOROC e decisiv s anul-mi spuneti de ex ca Barca cat e ea de superechipa,si mai ales cat de superechipa era anul trecut ca merita CUPA CAMPIONILOR anul trecut a avut mult NOROC asta a fost,si de aceea vreau sa-l lasam sa isi joace sansa pana la capat

Hai Steaua!!!Hai Armata!!!! steagcruce2

Shabalala17.04.2007 22:19

Vise, copii. Haideti ca va zic io echipa, sa nu va mai chinuiti:

Andrey - Stancu, Goian, Radoi, Marin - Nicolita Lovin Paraschiv Elton - Badea Thereau (Iacob)

Chaos17.04.2007 22:23

nu cre k nu va incepe cu vreunu din cei trei muschetari:Lovin , Coman,Iacob. Oricat de mult l-as vrea out pe Oli,imi doresc enorm sa castigam cupa ca sa mai salvam un sezon oarecum dezastruos. Am citit pe gsp k doar 450 de bilete ne-au dat gratuite prin tribuna 1.Oricum nu fac toti suporterii rapidului care vin sa sustina pe Poli (park ziceau "singuri impotriva tuturor" si ei vin si sustin pe Poli :).sunteti penibili ) si cei ai bragadirului cat fac acei 450.

Forza Steaua.Mereu Superiori steagcruce2

inches18.04.2007 00:13

Copilasi este ultimu meci a lui Oli, sa plece de la Steaua cu fruntea in sus si macar sa ne califice.

Eu cred in victorie, cred ca jucatori care si au batut joc si de echipa si de antrenor (nu discut ca este bun sau nu, pentru mine ramine ZerOli) o sa dau totu pentru plecarea lui in invingator.

Cred ca o sa vina Hagi ca este singurul care este liber, cica Andone a semnat la CFR (n-am inselet de ce schimba antrenor daca tot le merge bine la ei ...) si orichum prefer un fost stelist decit dinamovist.

In sfirsit ce tot vrea prostu ala de Berbecali, bai asta e differentza intre un adevarat conducator care tace si face, si unu ca el care vorbeste in truna. Auziti acum este si antrenor (el ia zis lui Oli sa intre Ochirosii contra Rapid), mai este si scout, ca el lar fi vrut pe Lobont ! (Si ca straini care ia cumparat sunt toti prostii, o zi sunt eroi, alta sunt schuipati ...)

Usor sa vorbesti dupa fapte, parca este Mitica si predicatile lui ...

HAI Steaua NOASTRA !

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

qnzny8118.04.2007 01:08
Vise, copii. Haideti ca va zic io echipa, sa nu va mai chinuiti:

Andrey - Stancu, Goian, Radoi, Marin - Nicolita Lovin Paraschiv Elton - Badea Thereau (Iacob)

daca-l baga iar pe Lovin eu ma impusc.de ce joaca iar cu ala mai fratilor?????? aoleoo Oli

qnzny8118.04.2007 01:14

batem, de data asta cu 2-0 ,goluri Badea si Thereau .numai asa ca sa le raspundem iar pe teren asa cum am facut in Ghencea in campionat.ei vorbesc pe la ziare ,pe la TV si noi pe teren .FINALA!!!! CUPA!!!!!!

c.ronaldo1718.04.2007 03:49

Suntem cam in aceiasi situatie cu cei de la Aek, nici noi, nici ei nu sunt intr-o forma foarte buna. Ambele am pierdut etapa trecuta cu 2-0 in deplasare, noi la Bistrita, ei la Urziceni.

SebaSS18.04.2007 03:58

In gazeta a aparut un articol cum ca Olaroiu ar pleca indiferent de rezultatul partidei de astazi. Oare???

SSK18.04.2007 04:03
In gazeta a aparut un articol cum ca Olaroiu ar pleca indiferent de rezultatul partidei de astazi. Oare???

N-as pune mare pret pe astfel de "stiri".

Kekea18.04.2007 06:55
daca-l baga iar pe Lovin eu ma impusc.de ce joaca iar cu ala mai fratilor?????? aoleoo Oli

Thereau are piciorul in ghips din cate stiu eu

Kekea18.04.2007 07:02

Tot ce e posibil.Dar va zic ca daca incepe Olaroiu sa vorbeasca despre cum putea el sa faca echipa o sa va schimbati parerea despre ce a facut la Steaua.Cu totii stim ca Becali se baga, s-a bagat si se va baga in alcatuirea echipei.Daca vine Hagi eu nu prea am incredere ca va face ceva mai mult decat Olaroiu, dar poate ii va da mai multa libertate de miscare la alcatuirea echipei si sa speram ca Hagi o sa il convinga sa angajeze scouteri si un psiholog.

Posibil este ca si MM sa plece pentru ca el nu vrea sa lucreze cu Hagi si mai ales ca cei doi, MM si Becali, au avut o discutie aprinsa .Insa o astfel de discutie aprins a mai avut loc intre cei doi acum cativa ani si MM s-a razgandit atunci.

«123»