FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr, Rapid Si Dinamo Pe Ghencea?

«12»
BandiT18.04.2007 07:10

Daca rup scaune de pe stadion, tot ei(adica clubul) o sa plateasca stricaciunile..

Daca dau foc la scaune, e de 2 ori mai bine: au sansa sa arda ca sobolanii si 100% UEFA va suspenda terenul sau clubul...

Plus ca vor plati toate pagubele...pentru ca or sa se faca contracte ferme pe chestia asta...nu e Gigi asa de prost..

Rossoblu18.04.2007 08:25

Adica daca fac aia prapad pe stadion si arunca cu torte sau mai stiu io ce, ne suspenda noua terenul?

forever_STEAUA18.04.2007 08:28

Nu mai... Il suspenda pentru ei... Deci ei nu vor mai putea juca meciurile pe "teren propriu" (vorba vine!) Ce treaba are clubul Steaua daca suporterii lor sunt niste idioti?

Rossoblu18.04.2007 08:39

Pai nu stiu dar ar fi ceva strigator la cer sa se intample asa ceva, si cred ca javrele si milogii asta ar si urmari !

forever_STEAUA18.04.2007 08:50

@Rossoblu

Mai, n-ai inteles... Ei suspenda terenul pe care joaca spurcatii, milogii sau CFR-ul... Il suspenda din cauza suporterilor acestor echipe, a organizarii defectuoase etc. Sa incerc sa iti explic: daca un club (Steaua in cazul asta) inchiriaza stadionul altei echipe, nu poate fi trasa la raspundere pentru ce se intampla... Din moment ce nu e club organizator... Deci Steaua va putea sa joace in Ghencea indiferent de cate suspendari primesc intrusii...

PS: mi se pare un topic inutil din moment ce mai e cale lunga pana sa ajunga una din echipele mentionate in titlu in UCL... Sa nu uitam ca s-au mai pregatit unii acum 3 ani, altii chiar anul trecut... cam dupa meciul nostru cu Boro...

Rossoblu18.04.2007 08:53

OK, sunt mai greu de cap ce sa-i faci :smile:

forever_STEAUA18.04.2007 10:21
Deși e aproape campioanã, Dinamo rãmîne concentrat` în meciurile cu Rapid și cu CFR. Explicația

nu ține numai de orgoliu sau de prime. Gigi Becali i-a promis lui Cristi Borcea cã alb-roșiii vor evolua în Ligã pe Ghencea, doar dacã vor trata serios partidele cu rivalele Stelei la poziția secundã. De altfel, acționarii cîinilor au spus mereu cã vor ca roș-albaștrii sã termine pe doi.

sursa: spt

Deci asta era conditia...

Bogdan4Steaua18.04.2007 10:25

Oricum, dinamovistii ar fi jucat acele partide la victorie. Doar nu credea cineva ca vor juca meciul cu Rapid cu echipa a doua, iar in fata celor de la CFR Cluj au de luat o revansa.

c.ronaldo1718.04.2007 10:48

A inceput Dinamo sa capete un joc ciudat. Joaca bine cu echipele mari, si prost cu cele mici. Sper insa din tot sufletul sa nu se duca cainii in Liga.

BandiT18.04.2007 12:09
A inceput Dinamo sa capete un joc ciudat. Joaca bine cu echipele mari, si prost cu cele mici.

Spre deosebire de Steaua care joaca prost indiferent de adversar...

I.N.Money18.04.2007 14:17

Problema este ca Dinamo nu a jucat vreun meci bine in acest retur. Pe Ghencea au avut 6 ocazii au dat 4 goluri. Adevarata Dinamo s-a vazut in meciul cu Benfica, de la Lisabona cand abia reuseau sa respinga mingea din propriul careu.

«12»