FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cfr, Rapid Si Dinamo Pe Ghencea?

«12»
Rossoblu17.04.2007 13:56

In enentualitatea calificarii vreuneia dintre echipe chiar si-n Cupa UEFA acestea vor juca in Ghencea deoarece e singurul stadion apt in momentul de fata (dupa noul regulament UEFA) ce parere aveti de acest lucru?

eu unul nu concep asa ceva..mai ales ciorile si dimanovistii :sad:

korps17.04.2007 14:23

Cu Steaua pana la moarte! Nu cred ca va mai fi doar o simpla vorba daca milogii si cainii ar juca pe Ghencea...

ultras steaua17.04.2007 14:42

:-o Cu Steaua pana la moarte ! Dinamo nu are ce cauta pe Ghencea.

Dragoshel17.04.2007 14:46

Normal ca nu are ce cauta niciuna dintre aceste doua echipe, dar nu stii de la ce sa te mai astepti la Jiji acum. :roll:

bodanelu17.04.2007 15:14

Jijica, in goana dupa adunat voturi, o sa-i lase sa joace la noi...

Dragoshel17.04.2007 15:16

Normal ca o sa ii lase, el a spus clar ca a investit la Steaua doar pentru a "creste" in campaniile electorale. Acuma daca vin caini in Ghencea sunt sigur ca distrug tot acolo..

bodanelu17.04.2007 15:20

Pai daca accepta Jiji sa ii lase.. oricum mai au de trecut un prag.. numit suporterii nostri :)

Dragoshel17.04.2007 15:24

Iti dai seama ca nu or sa accepte suporterii sa joace cainii in TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC.

korynna17.04.2007 15:42

Pentru mine ar fi o umilinta sa joace orice alta echipa pe Ghencea in afara de Steaua. In cazul in care Jiji o sa accepte ca spurcatii sa joace in templu...atunci o sa ajungem de rasul lumii si inseamna ca Ghencea este de vanzare :oops: :cry: nu cred ca il intereseaza pe el ce or sa zica suporterii + ca a zis "ca ce", ei nu sunt tot romani, nu ne reprezinta? S-a vazut cat de romani au fost la episodul cu Boro :-x

alice4steauaBUC17.04.2007 16:02

Decat sa traiesc o asemenea umilinta prefer sinuciderea!!! :grin:

c.ronaldo1717.04.2007 16:03

@alice4steauaBUC

Nu cred ca ai curaj... :D

@korynna

Fii sigura ca Dinamo si Rapid nu vor juca in Ghencea. Poate doar CFR, dar milogii si spurcatii nu vor veni, te asigur.

Gezets17.04.2007 16:14
pai daca accepta Jiji sa ii lase.. oricum mai au de trecut un prag.. numit suporterii nostri :)

Te referi la huligani? Pai...nu ne vroia nimeni, asa imi aduc aminte...

bodanelu17.04.2007 16:20

Nu neaparat...

Referitor la huligani, e problema voastra ce faceti. Ati ales sa faceti asta... continuati, o faceti pe pielea voastra.

Eu nu am criticat niciodata felul fiecaruia de a sustine echipa (fie ultras, fie huligan)... mai putin pe cei care vin la stadion sa injure jucatorii din primul minut pana in ultimul..

alpopa17.04.2007 16:32

Nu intzeleg ce atata umilintza, rasul lumii etc.

Nu noi suntem de rasul lumii ca n-au ashtia stadioane pe care sa joace. Ei sunt ! Lor o sa le crape obrazul daca vor juca pe terenul nostru in CL ! Dar va zic io, nu va juca nici o echipa romaneasca in CL pe Ghencea, alta decat Steaua !

c.ronaldo1717.04.2007 16:33

E de rasul lumii ca noi nu avem echipa care sa joace...

Gezets17.04.2007 16:34
nu neaparat...

referitor la huligani, e problema voastra ce faceti. Ati ales sa faceti asta... continuati, o faceti pe pielea voastra.

Eu nu m-am criticat niciodata felul fiecaruia de a sustine echipa (fie ultras, fie huligan)... mai putin pe cei care vin la stadion sa injure jucatorii din primul minut pana in ultimul..

Era "huligani" am gresit eu...oricum, sa-i vad si eu pe astia care sunt cu gura mare pe site cum apara ei Ghencea de caini...si cum merg maine la meci.

SebaSS17.04.2007 17:58
Nu intzeleg ce atata umilintza, rasul lumii etc.

Nu noi suntem de rasul lumii ca n-au ashtia stadioane pe care sa joace. Ei sunt ! Lor o sa le crape obrazul daca vor juca pe terenul nostru in CL ! Dar va zic io, nu va juca nici o echipa romaneasca in CL pe Ghencea, alta decat Steaua !

CORECT 100%

Ei se fac de ras ca nu au stadion, noi ar trebui sa sa fim mandri ca vine lumea sa joace la noi! Plus ca o sa luam bani pt asta, adica o sa plateasca chirie grasa ca sa joace la noi ;)

Este foarte delicata situatia pt ca Steaua este singurul stadion din Romania pe care se poate juca in CL iar UEFA a afirmat ca nu au voie sa joace in alta tara.

Concluzia...daca Gigi e bulangiu astia pot ramane p-afara...habar nu am ce se intampla exact in acest caz

Rossoblu17.04.2007 18:28

Nu se poate sa joace la noi javrele si nici milogii.... ce dracu ne facem?

Hai sa facem ceva ! Dar ce? :evil:

strezahuzum17.04.2007 18:32

Alta echipa (Javre/Milogi/CFR-isti relativ indiferenti) in Ghencea in CL. Subiect ... sensibil fara discutie.

Totusi as fi de parere sa nu facem mare tragedie din asta. Bun, nici mie nu mi-ar face placere sa-l vad pe redusul mintal de Borcica pe stadion. Dar hai sa fim practici :

1) Nu va mai faceti atatea iluzii in cazul javrelor, cum ca alta solutie nu au. In caz extrem li se va aproba o derogare si vor juca la Piatra Neamt sau in strainatate. UEFA nu va bloca o echipa pentru atata lucru. Daca tot vor reusi sa-si plimbe labele jegoase prin CL, macar sa-i taxam bine pentru privilegiul lor. Mai mult de 2 puncte nu cred ca scot astia nici daca se arunca Borcea de pe cladirea MI sa-l induplece pe Zamolxe. Iar despre visele lui Borcica despre 'jde mii de spartani chelalaitori care sa se inghesuie la meciurile lor din Sampions Lig nici nu merita efortul sa razi de ele. Nu se aduna ei la preturile din groapa de gunoi, daramite sa mai plateasca cat au platit stelistii. Asa ca ni se ofera ocazia de a rade de ei, pe banii lor.

2) Milogii n-au decat sanse minime. Astia sunt loseri prin nastere si definitie. Coeficientul lor e mai prost decat al nostru, asa ca daca nu ma insel nu prea au sanse sa fie capi de serie. Si chiar de-ar fi, sunt 90% convins ca vor rata calificarea. Face parte din "farmecul Rapidului". Chiar si asa, desi sunt enervanti pana la extrem, astia parca ar mai putea fi tolerati. Nu sunt rivalii nostri traditionali, oricat vor croncani ei la luna.

3) CFR-ul nu va pune piciorul in CL. N-am absolut nimic contra lor, admit ca sunt in fata noastra pe merit, dar sansele lor sunt egale cu ale Rapidului. Coeficient - doar ala de tara, experienta europeana aproape inexistenta (sa fim seriosi, Intertoto e o gluma), vor da peste echipe tari cu siguranta. Chiar credeti ca au vreo sansa contra lui Arsenal, Valencia, Ajax, etc ?

Wally17.04.2007 19:04

Strezahuzum are dreptate, in afara de noi nu prea are nimeni sanse sa joace...nici chiar spurcatii, va fi reeditarea finalei din 2005 Milan - Liverpool...asta-i pofta ce-o poftesc! :P

Rossoblu17.04.2007 19:11

Voi n-ati inteles ca si daca vor juca in Cupa UEFA vor trebui sa joace tot aici !? E noua circulara UEFA ...

mircea_zion17.04.2007 19:51

Pana la urma toti suntem romani si ar merita sa joace chiar daca suntem rivali pe viata steagcruce2

danielcristian17.04.2007 20:00
Strezahuzum are dreptate, in afara de noi nu prea are nimeni sanse sa joace...nici chiar spurcatii, va fi reeditarea finalei din 2005 Milan - Liverpool...asta-i pofta ce-o poftesc! :P

Ar fi ideal. Eu sunt de parere ca anul asta nu o sa fim reprezentati in grupele Ligii Campionilor!Daca totusi prin absurd s-ar intampla minunea, atunci n-as avea obiectii impotriva CFR-ului,dar milogii si maidanezii n-au ce cauta acolo! steagcruce2

Hassan17.04.2007 20:25

Subscriu cu parerea lui AlPopa. Este rusinea lui dinam0, CRApid si CFR ca vor cupe europene

si nici cel mai elementar lucru, un stadion competitiv, nu au. Mentionez ca 2 dintre aceste echipe au chiar ajutor de la stat!!! (miliardele bagate de MI in groapa, stadionul "gratis" dat de MT rapid) si tot nu reusesc, de ani buni, sa-si faca un stadion la normele CL, desi viseaza aceasta competitie toti. Se pare ca, obisnuiti sa urmareasca Steaua la televizor, nu s-au gandit ca le-ar trebui si lor stadion. Mie sincer nu ma deranjeaza asa mult daca ii vom vedea in Ghencea. Este, si va fi intotdeauna TEMPLUL nostru. Nu ii va primi niciodata decat cu ostilitate, si vom face bani buni din gazduirea lor. Nu vor realiza nimic, vor pleca cu coada intre picioare, umiliti de 2 ori, si de competitia mult prea grea pentru "spartanii" ligii lui Mitica, si de faptul ca au trebuit sa ne cerseasca NOUA stadionul.

P-E-N-I-B-I-L. Oricum, oricat ne-ar displace noua ideea, GG ii va primi cu bratele deschise, sperand ca de obicei la voturi.

Astristul17.04.2007 21:15

Eu unul nu concep sa vad un meci de al alora (CRApid si dinamu) pe Ghencea fara Steaua! De fapt ceea ce a facut GG e o jignire la adresa noastra! O umilire in public. Mai vin si terminatii aia si ne mai rup scaunele pe stadion, sau mai stiu eu ce fac (striga in timpu meciului m...e Steaua).

Prefer sa-i vad doar pe CFR Cluj. Daca ei se califica in Liga sunt singurii la care m-as duce sa le vad meciurile din CL in Ghencea. In rest acele 2 cluburi sper sa nu se califice in CL.

Sper sa castige Liverpool UEFA Champions League, asa barem pot sa dorm si eu linistit! Dar mai bine ar dormi cei de la dinamu daca ar fi Finala AC Milan-Liverpool! Asa or sa fie si ei siguri ca or sa evolueze in turul 3 preliminar al CL!

«12»