Alta echipa (Javre/Milogi/CFR-isti relativ indiferenti) in Ghencea in CL. Subiect ... sensibil fara discutie.
Totusi as fi de parere sa nu facem mare tragedie din asta. Bun, nici mie nu mi-ar face placere sa-l vad pe redusul mintal de Borcica pe stadion. Dar hai sa fim practici :
1) Nu va mai faceti atatea iluzii in cazul javrelor, cum ca alta solutie nu au. In caz extrem li se va aproba o derogare si vor juca la Piatra Neamt sau in strainatate. UEFA nu va bloca o echipa pentru atata lucru. Daca tot vor reusi sa-si plimbe labele jegoase prin CL, macar sa-i taxam bine pentru privilegiul lor. Mai mult de 2 puncte nu cred ca scot astia nici daca se arunca Borcea de pe cladirea MI sa-l induplece pe Zamolxe. Iar despre visele lui Borcica despre 'jde mii de spartani chelalaitori care sa se inghesuie la meciurile lor din Sampions Lig nici nu merita efortul sa razi de ele. Nu se aduna ei la preturile din groapa de gunoi, daramite sa mai plateasca cat au platit stelistii. Asa ca ni se ofera ocazia de a rade de ei, pe banii lor.
2) Milogii n-au decat sanse minime. Astia sunt loseri prin nastere si definitie. Coeficientul lor e mai prost decat al nostru, asa ca daca nu ma insel nu prea au sanse sa fie capi de serie. Si chiar de-ar fi, sunt 90% convins ca vor rata calificarea. Face parte din "farmecul Rapidului". Chiar si asa, desi sunt enervanti pana la extrem, astia parca ar mai putea fi tolerati. Nu sunt rivalii nostri traditionali, oricat vor croncani ei la luna.
3) CFR-ul nu va pune piciorul in CL. N-am absolut nimic contra lor, admit ca sunt in fata noastra pe merit, dar sansele lor sunt egale cu ale Rapidului. Coeficient - doar ala de tara, experienta europeana aproape inexistenta (sa fim seriosi, Intertoto e o gluma), vor da peste echipe tari cu siguranta. Chiar credeti ca au vreo sansa contra lui Arsenal, Valencia, Ajax, etc ?