FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou Forum

«12»
George Stan17.04.2007 14:31
Un amanunt foarte important este ca de astazi, comentariile articolelor fcsteaua.ro se vor face prin intermediul acestui forum. Fiecare articol va avea un link catre sectiunea speciala a forumului, unde se vor face comentariile. ...

Pe vechiul forum nu se putea face asta ?:) :)

Bineinteles ca se putea insa phpbb era destul de instabil si cu facilitati de moderare mai mici.

korynna17.04.2007 15:47

de ce nu mai primesc notificari pe adresa de mail la topicurile pe care le urmaresc? :oops:

George Stan17.04.2007 17:19
de ce nu mai primesc notificari pe adresa de mail la topicurile pe care le urmaresc? :oops:

Aboneaza-te din nou la topic-urile respective. Forumul nou nu mai stie ce topicuri urmareai.

maimultdecatstelist17.04.2007 19:48
Salut trecerea la noul forum, cat si comentarea articolelor de pe prima pagina aici. Acolo erau mult mai greu de urmarit comentarile :)

sincer mie aici mi se pare ca sunt mai greu de urmarit ... :) sper sa fie o chestie de obisnuinta

greco17.04.2007 19:58

Sunt cateva motive importante care au dus la schimbarea forumului... sa le luam pe rand

* noul forum arata mai bine (parerea noastra !), e mai stabil, are mai putine bug-uri, e mai ... cum vreti voi. poate ca din cauza asta costa bani, spre deosebire de PhpBB

* noul forum e mult mai usor de moderat

* sistemul de comentarii la articole devenise insuportabil. fiecare articol popular avea sute de comentarii si trebuia sa dai scroll-uri interminabile. in plus, un reply la un mesaj vechi aparea foarte sus si era usor de ratat de o persoana care citeste doar cele mai noi posturi. in general, e clar ca vechiul nostru sistem nu se compara ca posibilitati de interactiune cu un forum profesional

* site-ul se va incarca mult mai usor

* punerea accentului pe forum va contribui la dezvoltarea comunitatii virtuale

* presa NU mai poate prelua comentarii ale utilizatorilor cu sintagma "conform FCSTEAUA.RO"

In acelasi timp, vom acorda persoanelor care se arata dispuse si capabile posibilitatea de a modera comentariile articolelor de pe site. S-a ajuns la o situatie dezagreabila, si e mult mai logic ca moderatorii de pe forum sa se ocupe de o sarcina pentru care unii redactori nu gasesc timpul necesar.

Timpul ne va arata daca alegerea facuta e inspirata sau nu... :mrgreen:

mircea_zion17.04.2007 19:59

Cum ne da seama de mesajele noi postate ? :oops:

greco17.04.2007 20:03

In stanga numelui fiecarui topic ai un patratel care te duce la primul mesaj pe care nu l-ai citit inca. Asta se intampla si in vechiul forum.

DOUBLE18.04.2007 07:28

Buna dimineta. In primul rind felicitari pentru noul format. In al doilea rind, cu scuze anticipate daca s-a mai pus aceasta intrebare, dar nu mai fi autentificata automat, ca inainte ?

oop18.04.2007 09:53

Si mie mi se pare ca in vechiul format era mai usor de urmarit o discute intre 2 sau mai multi useri pe acceasi tema...asa e cand se face o schimbare...acordati putin timp poporului sa se obisnuiasca...

O obiectie,in schimb...de ce nu e o delimitare intre posturi?adica o linie ceva,sau un chenar?spun asta ca singurul delimitator e un spatiu alb si eventual in partea stanga nick-ul si avatarul userului...cam asa iti dai seama ca incepe un nou comentariu...cel putin mie mi se pare deranjant...

Bafta!

greco18.04.2007 10:01

De sus puteti schimba la Optiuni -> Mod de afisare -> Schita daca chiar vreti... In orice caz, sa speram ca ne vom obisnui cu totii. :-)

oop18.04.2007 10:31
De sus puteti schimba la Optiuni -> Mod de afisare -> Schita daca chiar vreti... In orice caz, sa speram ca ne vom obisnui cu totii. :-)

da,ai dreptate..dupa ce am trimis postul,m-am jucat putin prin optiunile alea si acum e chiar ok...

bppd18.04.2007 13:07

Era oarecum mai interesant si mai original cum se puteau comenta inainte articolele de pe prima pagina, dar poate e doar chestie de obisnuinta. Felicitari pentru schimbare si tineti-o tot asa :wink:

axl2318.04.2007 14:46

cand am intrat azi dimineata mi s-a parut hidos, incurcat si derutant. dupa cateva ore de forum-at, imi pare usor si elegant. bravo.

mad7918.04.2007 15:07

steagcruce2 steagcruce2

De astazi, site-ul nostru va pune la dispozitie un nou forum. Dupa 4 ani de folosinta am renuntat la vechiul nostru sistem phpbb facand trecerea la ipb.

Un amanunt foarte important este ca de astazi, comentariile articolelor fcsteaua.ro se vor face prin intermediul acestui forum. Fiecare articol va avea un link catre sectiunea speciala a forumului, unde se vor face comentariile.

Autentificarea se va face cu contul dumneavoastra fcsteaua.ro pe care l-ati folosit pana acum.

Acestea fiind spus va invitam pe <a class='lnk6' href='http://www.fcsteaua.ro/forum/'>forumul fcsteaua.ro</a>.

Vechiul forum il veti putea gasi pentru inca ceva timp (max 2 saptamani) la adresa <a class='lnk3' href='http://www.fcsteaua.ro/forum_old/'>'>http://www.fcsteaua.ro/forum_old/'>http://www.fcsteaua.ro/forum_old</a>.

Va sfatuim sa va uitati bine daca nu ati uitat cumva ceva pe acolo.

Atentie: pe noul forum va trebui sa va reincarcati imaginile avatar.

Problemele legate de aceasta trecere si noile mici modificari se dicuta aici:

mad7918.04.2007 15:11

mie unul nu imi place asolut deloc noul format al forumului,acum de exemplu pentru a posta acest mesaj mi-a trebuit 5 min!Ar fi foarte bine dak s-ar reveni la vechiul forum!ati daat-o in bara cu acest forum.poate pentru ca am 2 maini stangi si nu ma pricep cu postatul de mesaje e prima si ultima oara cand va scriu si imi placea asa de mult siteul(vechi cu forum),era original si nou,a o adiere de vant proaspat inr-o zi caniculara de vara!

Dragoshel18.04.2007 15:21

Asta pentru ca ori nu stii sa umblii pe un forum si s apostezi, ori ti-e lene.

axl2318.04.2007 16:44
mie unul nu imi place asolut deloc noul format al forumului,acum de exemplu pentru a posta acest mesaj mi-a trebuit 5 min!Ar fi foarte bine dak s-ar reveni la vechiul forum!ati daat-o in bara cu acest forum.poate pentru ca am 2 maini stangi si nu ma pricep cu postatul de mesaje e prima si ultima oara cand va scriu si imi placea asa de mult siteul(vechi cu forum),era original si nou,a o adiere de vant proaspat inr-o zi caniculara de vara!

e usor mai, apasa pe fast reply.

MALDINI_STEAUA18.04.2007 16:49

E super forumul , si mult mai usor de accesat!! Forza Steaua

Steaua - aek 2-0 fularsteaua2

oop19.04.2007 11:30

daca la inceput,poate din obisnuinta eram impotriva noului forum...acum recunosc ca e dragut,are multe functionalitati

way to go! steagcruce2

«12»