FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un nou Forum

«12»
fcsteaua.ro17.04.2007 02:46

De astazi, site-ul nostru va pune la dispozitie un nou forum. Dupa 4 ani de folosinta am renuntat la vechiul nostru sistem phpbb facand trecerea la ipb.

Un amanunt foarte important este ca de astazi, comentariile articolelor fcsteaua.ro se vor face prin intermediul acestui forum. Fiecare articol va avea un link catre sectiunea speciala a forumului, unde se vor face comentariile.

Autentificarea se va face cu contul dumneavoastra fcsteaua.ro pe care l-ati folosit pana acum.

Acestea fiind spus va invitam pe forumul fcsteaua.ro.

Vechiul forum il veti putea gasi pentru inca ceva timp (max 2 saptamani) la adresa http://www.fcsteaua.ro/forum_old.

Va sfatuim sa va uitati bine daca nu ati uitat cumva ceva pe acolo.

Atentie: pe noul forum va trebui sa va reincarcati imaginile avatar.

Problemele legate de aceasta trecere si noile mici modificari se dicuta aici:

SteauaToronto17.04.2007 02:56

Va fi greu de digerat ideea comentarii articolele aici, dar forumul arata super......felicitari celor care au depus efortul sa-l instaleze.

razvan7517.04.2007 03:23

Intr-adevar un pas important, felicitari "echipei tehnice".

Forumul Fcsteaua.ro ruleaza acum pe o platforma pro!

Spor la comentarii!

Dragoshel17.04.2007 05:11

Mda, aceasta trecere cred ca trebuia facuta de mult timp....oricum e bine si acum, poate se vor gandi mai multi sa se inregistreze pe aces forum si sa posteze.

Si inca ceva, nu prea merge sa integrati forumul in site, pentru ca sunt multe posturi, topicuri si se vede cam urat.

blindica17.04.2007 06:03

Hai ca si cel vechi era perfect :D, oricum felicitari echipei !

Ultras_Fever17.04.2007 06:45

Interesant noul forum...

Heart_For_Steaua17.04.2007 07:04

Un forum nou si interesant.... Articolele ar fi trebuit comentate tot ca inainte dar e bine ca le putem comenta undeva.... :)

SSK17.04.2007 08:58

Sa fie intr-un ceas bun!

Azzido17.04.2007 09:03

Tinand cont ca acest forum costa o caruta de bani, nu pot decat sa va felicit pt efortul depus.

:wink:

bodanelu17.04.2007 09:17

Salut trecerea la noul forum, cat si comentarea articolelor de pe prima pagina aici. Acolo erau mult mai greu de urmarit comentarile :)

AmuntBoy17.04.2007 09:49

Multa bafta cu noul forum

Meth0dMan17.04.2007 10:39

Mare greseala cu forumu asta nou pun pariu ca nu prea o sa mai intre lumea pentru ca e greu de cautat articole vechiul forum era mult mai misto gaseai orice imediat aici pe asta.. slab de tot

Azzido17.04.2007 10:43
Mare greseala cu forumu asta nou pun pariu ca nu prea o sa mai intre lumea pentru ca e greu de cautat articole vechiul forum era mult mai misto gaseai orice imediat aici pe asta.. slab de tot

Prietene, IPB este cel mai bun forum de pe piata.

Este folosit de cele mai "in voga" forumuri de pe net plus ca este si f avansat ca si functii.

zoint17.04.2007 11:04

Felicitari arata chiar bine.Succes in continuare

Tz3pI17.04.2007 11:05

mult mai misto forumul asta decat cel vechi, felicitari! trebuie sa updatati linkurile de pe prima pagina care duc pe forum ca da eroarea 404 - File not found ex la clasament - discutii pe forum, english talk s.a. in rest e OK ;)

Dragoshel17.04.2007 12:12

Modernizarea mane, cum vrei sa evoluezi, daca dai un click si gata iti apar toate mesajele, topicurile, trebuie sa te inceti sa te descurci( greu nu este)

Motanu D17.04.2007 12:18

phpBB era depasit tehnologic. Consider schimbarea binevenita.

Felicitari ;)

steaua_cristian17.04.2007 12:20

UN FORUM MULT MAI BUN CHIAR TREBUIA UNUL

:-o :-D

DE MULT AVEAM NEVOIE DE UN NOU FORUM

Danntes17.04.2007 12:48

bine venit noul forum...puneti si un skin personalizat Stelei

comentarea articolelor pe forum nu este o idee buna...veti vedea o scadere majora a comentariilor

...era mult usor de comentat si vizualizat comentariile si tinut "firul" lor

septi_eu17.04.2007 13:38

Consider ca erau mai usor de citit comentariile direct pe pagina cu articolul, asa imi este foarte greu sa urmaresc toate comentariile si eventual, de ce nu, sa zic si eu ceva :P. Va fi o scadere clara a numarului de comentarii, si se vor distinge greu comentariile facute cu argumentatie de cele de genul "bey *@%#^&$* dute mey si #$%^@*&"

Eu nu prea am timp sa intru pe forumuri, dar daca toata lumea spune ca e mai bun, asa o fi. In cazul asta, va felicit si eu.

cannavaro17.04.2007 13:40

Un amanunt foarte important este ca de astazi, comentariile articolelor fcsteaua.ro se vor face prin intermediul acestui forum. Fiecare articol va avea un link catre sectiunea speciala a forumului, unde se vor face comentariile. ...

Pe vechiul forum nu se putea face asta ?:) :)

Dragoshel17.04.2007 13:44
Pe vechiul forum nu se putea face asta ?:) :)

Din cate stiu eu, nu se putea face asta, comentariile se scriau pe site:), si dadeam de scrool in jos de imi venea rau la unele articole/stiri.

cannavaro17.04.2007 14:10

Mergea pe acelasi principiu ca si aici :grin: Cand dadeai click pe adauga comentariu link-ul te putea duce la topicul respectiv pe forum, unde dadeai reply.

GOD17.04.2007 14:21

Arata foarte bine bv.

bodanelu17.04.2007 14:24

pai de ce sa fie greu de urmarit comentarile la articolele de pe prima pagina?

de ex: intru dimineatza la ora 10, un articol nou, 1 pagina, 10 comentarii

intru pe la ora 14: 2 pagini, 30 de comentarii. incep sa citesc de unde am ramas de dimineatza.

si tot asa...

plus, aici poti sa mai adaugi un quote, sa se vada cui te adresezi cu raspunsul tau.

«12»