Sunt stresat de cei care nu pot sa scrie altceva , decat injuraturi si sunt uimit cum cultul personalitatii da roade , vai de Steaua noastra.
si care e parerea ta despre toate astea?
Sunt stresat de cei care nu pot sa scrie altceva , decat injuraturi si sunt uimit cum cultul personalitatii da roade , vai de Steaua noastra.
si care e parerea ta despre toate astea?
07.05.1986 man eu stiam ca vestul Europei te civilizeaza un pic!In Vest cand o echipa are probleme toate lumea o incurajeaza(Mai ales in Anglia).Cand GG baga bani pentru Steaua voi va bucurati!A pierdut Steaua cu Valencia sariti acum toti!Neam trezit mare echipa peste noapte!(Daca vrem sa batem o echipa din Vest nu trebuie doar sa stim mai mult fotbal decat ei trebuie si sa fim all uniti!
Forza Walter Zenga
Tot respectul pentru MM si GG
07.05.1986 man eu stiam ca vestul Europei te civilizeaza un pic!In Vest cand o echipa are probleme toate lumea o incurajeaza(Mai ales in Anglia).Cand GG baga bani pentru Steaua voi va bucurati!A pierdut Steaua cu Valencia sariti acum toti!Neam trezit mare echipa peste noapte!(Daca vrem sa batem o echipa din Vest nu trebuie doar sa stim mai mult fotbal decat ei trebuie si sa fim all uniti!
Forza Walter Zenga
Tot respectul pentru MM si GG
Ii cam idolatrizezi pe gg si MM,dubios.
oierul asta e terminat rau de tot...
in viata mea nu am vazut asa comportament.Ne-am facut de ras La otv...
El nu isi da seama ca reprezinta cel mai titrat club din Romania:Steaua!!!
pleaca din Ghencea Becali pleaca din Ghencea
Nu intelegem , ca cei care doresc sa protesteze , nu protesteaza impotiva echipei , a jucatorilor , au fost deranjati la culme de modul in care s-a realizat transferul , suntem satui de atatea jigniri , de slugarnicie , de stema Stelei patata cu noroi , de cei care ne conduc , n-avem treaba cu Zenga , ci cu ceilalti doi care ne iubesc asa de mult , cel putin unul dintre ei , incat vom fi da-ti cu capul de asfalt , asa ca sa nu mai protestam in vecii , vecilor , amin.
Eu nu prea inteleg ce vreti voi????????? Eu stiu un singur lucru ca GB trebuie sa plece si aici trebui ajutat de noi .Si mai vreau sa va intreb noi suntem doar 17???????????? Hai sa vada o tara intreaga cati suntem si ce vrem , am citit si eu unele mesaje care scriu ca ar trebui inainte de meci sau in pauza sa incurajam echipa etc TOTAL GRESIT ori o facem sa vada cati suporteri are Steaua ori stam cuyminti si nu spunem nimic , la noi nu tinbe cu batistute cu chesti din astea ori incepem un adevarat protest si o tinem pana isi cere scuze public ori pana pleaca din Ghencea
Eu nu prea inteleg ce vreti voi????????? Eu stiu un singur lucru ca GB trebuie sa plece si aici trebui ajutat de noi .Si mai vreau sa va intreb noi suntem doar 17???????????? Hai sa vada o tara intreaga cati suntem si ce vrem , am citit si eu unele mesaje care scriu ca ar trebui inainte de meci sau in pauza sa incurajam echipa etc TOTAL GRESIT ori o facem sa vada cati suporteri are Steaua ori stam cuyminti si nu spunem nimic , la noi nu tinbe cu batistute cu chesti din astea ori incepem un adevarat protest si o tinem pana isi cere scuze public ori pana pleaca din Ghencea :x :x :x :x
l ati auzit aseara la fanatik pe prima TV?jalnic a mai invatat un cuvint -hahalera- si acum nu mai suntem 17 suntem 18 tot nu i vine a crede ca un stadion intreg il poate contesta eu zic sa se protesteze doar inainte de meci s a speriat nitel s a impACAT CU Hamu SI A ZIS CA PITICU O SA STEA PE VIATA LA Steaua PARCA AM MAI AUZIT O NOI PE ASTA NE VEDEM JOI MA DUC SA MI INCARC BATERIILE HAI Steaua SEMNAT UN FAN MAI PURIU :!:
Lui Becalii ii este frica de reactia ostila a tribunei... Isi cauta aliati printre suporteri deja... Daca suporterii il vor contesta inseamna ca si ziarele au avut dreptate pentru opinia publica si isi sifoneaza rau imaginea... Probabil vor cadea capete de la Steaua dar el nu va pleca... Si cred ca altul acum nu se gaseste... Sau pierdem si anul acesta titlul?
de facut nu putem sa facem mai nimic....Becali nu are cum sa plece decat daca vrea el.....doar aseara la emisiunea nasul a zis ca daca ii da cineva 25 de milioane de dolari o da cu ochii inchisi....la asta ce sa mai zicem
Tot acest scandal de la Steaua a aparut cum nu se putea mai rau.In loc sa fie liniste pentru pregatirea returului cu Valencia,conducerea se tine de show-uri televizate, in care limita bunului simt este depasita flagrant.Ca STELIST ma doare sufletul sa vad cine a ajuns sa conduca CEL MAI IUBIT CLUB DIN Romania, dar nu e momentul sa comentez acum comportamentul personajului cu pricina.Doua chestiuni ma intriga.Mai intai faptul ca echipa nu are liniste, speculandu-se cine joaca titular si cine isi va face bagajele dupa meci(asta nu e o atitudine sanatoasa de patron).S-a tot vorbit in ultimele zile de impunerea lui Cristea ca titular si de faptul ca el va da trei goluri(din partea mea ii doresc sa dea mai mult de trei goluri joi), dar se pune prea multa presiune pentru acest jucator tanar.In al doilea rand, ma sperie gandul la cum va arata terenul din Ghencea la ora meciului.Deja suprafata de joc era moale si cu ploaia care a inceput azi......ma tem ca meciul sa nu fie amanat.In incheiere vreau sa-mi exprim increderea in baietii nostri,ca vor reusi sa faca un joc bun si de ce nu daca nu reusim calificare, macar sa invingem Valencia(de palmares).
Cu oier sau nu, pe ploaie sau lapovita maine seara trebuie sa fim la stadion sa-i incurajam pe baieti si sa-i purtam spre calificare
anti Jiji!!!
Desi mai este 1 ora si 30' pan' la meci, pot spune de pe acum ca Steaua a pierdut calificarea. Gigi, daca vrei vinovti uita-te in oglinda !!!
de facut nu putem sa facem mai nimic....Becali nu are cum sa plece decat daca vrea el.....doar aseara la emisiunea nasul a zis ca daca ii da cineva 25 de milioane de dolari o da cu ochii inchisi....la asta ce sa mai zicem
eu auzisem de 19mil de euro....
Si culmea e ca inca mai continua scandalul.Cat va mai tine ? Care este solutia de al opri ?