FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Protestul împotriva conducerii s-a declansat.

«12»
Virgil19.02.2005 20:39

Suporterii steliști au cerut plecarea lui Ciobanul și a lui Mihai Stoica

Susținãtorii echipei din Bulevardul Ghencea au scandat "Pleacã din Ghencea, Becali pleacã din Ghencea", "Becali, vinde-l pe Zenga" și Pleacã din Ghencea, MM pleacã din Ghencea" ca formã de protest împotriva conducerii FC Steaua, dupã ce atacantul Adrian Neaga nu a fost introdus pe teren în partida Valencia - Steaua, 2-0, din Cupa UEFA. Suporterii și-au declarat nemulțumirea fațã de faptul cã Neaga a fost vîndut atît de ușor. "În loc sã încerce sã-l ținã pe Neaga s-au și grãbit sã-l vîndã. Aici e mîna lui MM care încearcã sã scape de toți jucãtorii care au tupeul sã îl înfrunte. Dacã e așa de tare, de ce nu intrã el sã joace. Cred cã nu știe nici sã-și lege ghetele. Cel mai mult ne doare cã Becali ascultã orbește de MM. Din acest motiv au plecat și Pițurcã, și Aliuțã, și Rãchitã. La Steaua, Becali dã banul și MM conduce", a declarat un suporter stelist.

19 februarie 2005

Preluat din GSP.

Nu e de gluma.Nemultumirea noastra a început sa se manifeste.La meciul cu Valencia sa nu uitam însa sa ne sustinem echipa.Sa nu uitam ca spaniolii au avut intrari de K1,iar arbitrul tocmai suferea cu ochii.Asa ca nu a vazut nici o intrare criminala a acestora.

ADRIAN PACURAR20.02.2005 09:33

Dar sa nu uitam ca Becali vrea sa dezvolte o politica de forta , bazata pe intimidare si indiferenta fata de noi , drept replica el a spus ca va mai pleca cineva din Ghencea pana va incepe returul.

adriana1520.02.2005 10:47

Ar trebui sa ne sustinem in continuare. Imi pare rau ca Neaga a plecat dar faptul e consumat

Virgil20.02.2005 11:18
Dar sa nu uitam ca Becali vrea sa dezvolte o politica de forta , bazata pe intimidare si indiferenta fata de noi , drept replica el a spus ca va mai pleca cineva din Ghencea pana va incepe returul.

Probabil Ciocoiu.

Dar cine stie daca pâna la urma nu va pleca el?Ciobanul.

Minuni s-au întâmplat mereu.

Cine ar fi crezut ca va cadea comunismul?

greco20.02.2005 11:23

Hamutovski! El este pe teava! Cititi Prosportul de astazi... se pare ca si-a pus conducerea in cap cand a afirmat ca regreta plecarea lui Piturca.

Xander20.02.2005 11:24

Am citit si eu azi dimineatza aceasta stire si nu ma surprins deloc... era de astept de la un oier ca el.. Si pt cei care inca nu sunt de acord cu acest protest: FIX DIN CAUZA ACESTOR GEN DE DECLARATII ALE LUI Jiji FACEM NOI PROTESTUL!!!

Si eu cred ca poate fi vorba de Hamu :cry:

Sper sa cada Jiji de la conducere exact cum a cazut si comunismul din lumea asta!

Despre Ciocoiu... nu este vorba despre el, a declarat chiar ciobanu ca nu Ciocoiu e cel vizat

Virgil20.02.2005 11:26
Hamutovski! El este pe teava! Cititi Prosportul de astazi... se pare ca si-a pus conducerea in cap cand a afirmat ca regreta plecarea lui Piturca.

Cine îl va înlatura pe Hamutovski,va dori clar distrugerea Stelei.

Oricum începutul a fost facut cu Neaga.

Sunt vândute piesele de rezistenta.Sau nationalismul nu îi da pace.

E totusi ceva la mijloc.

sorin_77720.02.2005 12:51

Daca este dat afara si Hamu, atunci chiar se alege prafu... Dar nu cred ca Zenga ar fi de acord... Dar ce importantza mai are pentru Becali lucrul asta... de parca ar fi avut vreodata...

Afara cu Becali!

sorin_77720.02.2005 13:00

Ce scriu ziarele!!! La Steaua e cam agitatie si eu zic ca nu e aia buna nu in privintza returului cu Valencia, cat mai ales a debutului de campionat... Scandaluri, certuri... etc... Becali si racoliti lui trebuie sa o dreaga cumva... altfel spre 22 ne va fi foarte greu... Pentru ca in meciul cu Valencia de acasa nu imi pun nici cea mai mica sperantza...

onlySteaua20.02.2005 13:50

va spun eu ca boratu' asta pana nu crapa dracului odata nu o sa lase Steaua.ii o afacere mult prea buna pentru el.si pe langa asta,oier fiind,a mai si preluat o "calitate" specifica regnului animal:probabil incapatanarea.asta ma sperie cel mai mult.

Karina20.02.2005 21:51

Cine îl va înlatura pe Hamutovski,va dori clar distrugerea Stelei.

Oricum începutul a fost facut cu Neaga.

Sunt vândute piesele de rezistenta.Sau nationalismul nu îi da pace.

E totusi ceva la mijloc.

Din pacate,la stiri s-a vehiculat acelasi lucru...Hamutovski este cel nedorit :( Explicatia data de gg..." este un razvratit " :(

ovimax20.02.2005 22:01

...si asa ne intoarcem la epoca de aur, cand nimeni nu clintea in fata unui om care nu avea mai mult de 10 clase... pai da, nu degeaba vroia el Gigi sa ajunga presedinte. Si imi vine in minte o melodie"dac-as fi pentr-o zi presedinte/v-as amaneta pe toti..." Asta e sloganul perfect pentru campania dusa de Becali in fotbalul romanesc.

Vai de ciolanele lui sa se razvrateasca vreodata cei cu sange ros-albastru!

ghostfire21.02.2005 08:24

Forza Steaua, Forza Steaua ne pisam pe voi suporteri de rahat din site-ul asta, Forza Gigi, Forza Zenga, UE MME, handicapatilor.

serban2321.02.2005 09:23

apropo de proteste...va dati seama ca nu vor avea nici un efect si daca-l vrem pe Gigi plecat e nevoie de un fel de revolutie... :(

07.05.198621.02.2005 11:23

In primul si in primul rand bine v-am gasit. Am decis sa vin aici pentru a putea respira aerul libertatii si pentru a putea spune ce ma doare cu adevarat.

Ma doare faptul ca Becali a inceput sa isi dea arama de pe fata. Problema este ca el, in prostia lui, habar nu are ce face.

Din pacate Becali nu va pleca asa de usor de la Steaua si aceasta pentru ca este echipa lui si daca pleaca trebuie sa vina cineva in schimb.

Dar un protest merita mai ales acum cu Valencia cand ne vede toata lumea! EU VOI FI ALATURI DE VOI SI IN TIMPUL MECIULUI CU VALENCIA PE CARE AM SA IL ASCULT PE INTERET AM SA TRIMIT UN MESAJ PRIN EMAIL.

serban2321.02.2005 12:16

vezi ca esti prost ...transferul lui neaga inseamna ca a bagat bani???...si nesimtit scrii Steaua cu litera mica si Gigi cu litera mare...esti dubios...

07.05.198621.02.2005 12:27
...

In primul si in primul rand avem dreptul sa protestam.

In al doilea rand cred ca tu esti acela cu opt clase. Cati bani ai primit de la Becali sau Stoica ca sa scrii ce ai scris?

Marcu^21.02.2005 12:58

Un protest merita facut dar nu in timpul meciului cu Valencia.Poate dupa. Asa cum e prost si incult Gigi a adus Steaua pe locul 1 la 6 pct fata de fraieri, am ajuns dupa 12 ani in UEFA. De ce nu am castigat campionate cu Paunescu? De ce nu am ajuns in UEFA cu Paunescu? Mai ganditi-va putin. A-ti vazut si voi ca Neaga a fost cel mai slab in turneele de pregatire.

07.05.198621.02.2005 13:29

Si asa cum e Becali un prost si un incult s-ar putea sa pierdem titlul si anul acesta.

Sase puncte nu sunt multe mai ales ca Dinamo si Rapid o sa inceapa sa umble cu mijloacele specifice.

SteauaToronto21.02.2005 14:24

Forza Steaua!Forza GG,Forza MM,Forza Walter Zenga.Bai astia cu protestul o sa va faceti de ras daca Steaua o sa se califice.Steaua e prima in Divizia A si in primavara si voi mai spuneti ca e poor management.Neaga sa se duca cat mai repede in Korea ca poate sa o ia de la inceput cu barurile cica e mai ieftin. :lol:

Forza Walter Zenga

07.05.198621.02.2005 14:35
Bah "07.05.1986" si eu te-a da afara de pe orice forum la ce aberatii vorbesti. Tu stai in Marea Britanie asa ca lasa-ne ca nu tu vi la meciuri ...

Hai pa fraiere ...

O singura iubire Steaua ...

Inca un cuvant obscen si trimit un PM la administator sa te baneze. Mai invata si tu limba romana daca tot mergi la meciuri.

Eu sunt cu Steaua de peste 20 de ani. Erai tu nascut pe atunci?

Si ce aberatii vorbesc? Pai tu nu vezi ca mai sunt trei jucatori pe picior de plecare? Cu cine vrei sa luam titlu? Cu Baciu si Lovin?

Marcu^21.02.2005 14:45

Mai bine terminati cu prostiile. Suntem toti stelisti si mai bine am fi uniti si am incuraja echipa

kily21.02.2005 15:18

:P nu cred ca plecarea lui Gigi sa ne avantajeze ca stelisti mai degraba o schimbare totala a atitudinii fata de echipa de fani Steaua nu e si nu va fi un teren din pipera sau png nimeni nu are voie sa i pateze renumele indiferent de bani orientare politica sau functie noi suntem Steaua noi suntem campionii cu Steaua pina la moarte semnat un fan ceva mai puriu

Marcu^21.02.2005 15:28

Nu merita oierul sa-i pomenim numele de atatea ori. Ne-a jignit grav dar acum trebuie sa nu unim si sa sustinem echipa pt ca numai asa o sa putem invinge joi. se poate. poate a-ti vazut meciul valenciei cu racing;s-a vazut ca valencia nu joaca nimic si ca putem sa-i eliminam

ADRIAN PACURAR21.02.2005 15:32

Sunt stresat de cei care nu pot sa scrie altceva , decat injuraturi si sunt uimit cum cultul personalitatii da roade , vai de Steaua noastra.

«12»