FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa-i incurajam!

«12»
ADRIAN PACURAR19.02.2005 15:39

Sa nu uitam , vom face protestul , la care subsriu din toata inima, dar sa nu lasam echipa la greu sa nu uitam sa cantam pentru baieti , sa-i ajutam si sa speram intr-o victorie .Sa umplem stadionul si sa facem un infern pentru jucatorii Valenciei , dar si pentru conducere. Hai baieti , ne este dor de voi , au trecut deja cateva luni si despartirea a fost grea.

SA SE DEZLANTUIE INFERNUL Ghencea!

sorin_77719.02.2005 16:48

Da.... e mai important sa ii incurajam pe baieti. Pentru victorie, Pentru gol in primele 15 minute... Protestul sa il lasam la pauza...

Afara cu Becali!!!

Virgil19.02.2005 18:47
Sa nu uitam , vom face protestul , la care subsriu din toata inima, dar sa nu lasam echipa la greu sa nu uitam sa cantam pentru baieti , sa-i ajutam si sa speram intr-o victorie .Sa umplem stadionul si sa facem un infern pentru jucatorii Valenciei , dar si pentru conducere. Hai baieti , ne este dor de voi , au trecut deja cateva luni si despartirea a fost grea.

SA SE DEZLANTUIE INFERNUL Ghencea!

Bravo frate ! Indemnul tau este perfect logic.La fel ca tine am gândit si eu înainte de a intra la aceasta ora pe net.

Protestul nostru împotriva conducerii este una iar sustinerea echipei împotriva puscariasilor de la Valencia ESTE ALTA.

Sper ca toti cei aflati pe stadion la ora meciului sa procedeze ca atare,pentru a nu periclita sansele,câte mai sunt,de calificare.

Timp pentru proteste este berechet.

Sa ne calificam si sa confirmam prin atasamentul nostru fata de echipa ca :

Steaua ESTE

ovimax19.02.2005 21:47

Cei prezenti pe stadion vor trebui sa dea totul din ei pentru a-i speria pe cei de la Valencia. Sa nu uitam ca ei sunt obisnuiti cu ostilitatea chiar la ei acasa. Asta spune multe. Miza e mare; dorinta de joc a Stelei e iarasi mare. La faza cu renuntatul la proteste m-am cam dezumflat. La ce declaratii tendentioase a facut Gigi la adresa suporterilor nu ar trebui pic de mila. Pentru ca nimeni nu traieste din mila lui Becali si ei ce iubesc Steaua o vor face chit ca ramane sau nu latifundiarul la carma corabiei pe care, se pare, vrea s-o infunde, naiba stie de ce!

LACATUS720.02.2005 00:27
Cei prezenti pe stadion vor trebui sa dea totul din ei pentru a-i speria pe cei de la Valencia. Sa nu uitam ca ei sunt obisnuiti cu ostilitatea chiar la ei acasa. Asta spune multe. Miza e mare; dorinta de joc a Stelei e iarasi mare. La faza cu renuntatul la proteste m-am cam dezumflat. La ce declaratii tendentioase a facut Gigi la adresa suporterilor nu ar trebui pic de mila. Pentru ca nimeni nu traieste din mila lui Becali si ei ce iubesc Steaua o vor face chit ca ramane sau nu latifundiarul la carma corabiei pe care, se pare, vrea s-o infunde, naiba stie de ce!

Se poate si incuraja echipa,precum se pot si afisa niste bannere impotriva conducerii,se poate striga impotriva lor inainte meci,in pauza.

Xander20.02.2005 01:49

Mai bine ar fi sa se afiseze foile A4, sa se cante anti-Gigi si MM Stoica, sa se incurajeze echipa (toata acestea in acelasi timp si pe toata durata meciului si indiferent de scor :!: :!: )

sorin_77720.02.2005 17:11

jucatorii trebuie sa stie ca acum suporterii sunt mai aproape de ei mai mult ca oricand....

Hai baietii!

ioana_steaua20.02.2005 17:17
Mai bine ar fi sa se afiseze foile A4, sa se cante anti-Gigi si MM Stoica, sa se incurajeze echipa (toata acestea in acelasi timp si pe toata durata meciului si indiferent de scor :!:  :!: )

decat sa se cante anti-Gigi si MM mai bine sa se cante pro oprita,pro Cristea,pro Hamu...ca e mai productiv:)

superoaie20.02.2005 18:20

asa e...trebe sa ii incurajam in primu rand..dupa meci se poate protesta fata de conducere...sau la un scor la care putem sa stam fara griji :oops:

sorin_77720.02.2005 19:57

Am vazut cum Valencia a pierdut la Racing Santander cu 1-0 si deci SE POATE... Valencia a facut acelasi joc prost pe care la facut cu Steaua dar acum le-a lipsit norocul... Ba chiar a vrut sa inscrie din aceeasi schema la corner... Si norocul nu s-a mai ivit... NOROCUL a venit in Ghencea... este cazat deja in ghetele jucatorilor nostri...

Lasati protestele la pauza... Sa strigam cu toti

PRO VICTORIE... PRO Steaua... PRO ECHIPA...

fanatica20.02.2005 20:35

chiar dak nu suntem de acord cu ce se intampla la Steaua trebuie sa sustinem echipa,putem protesta dar ii si putem incuraja pt ca spaniolii sa nu uite atmosfera unica de pe Ghencea!asa ca hai sa ii sustinem pt ca cu siguranta asta vrea si Neaga!HAI Steaua!

gianini20.02.2005 21:05

nu cred ca se va umple stadionul, biletele sunt scumpe si ma gandesc ca nici cu besiktas nu a fost plin.

sper sa ma insel.

Virgil21.02.2005 06:28
nu cred ca se va umple stadionul, biletele sunt scumpe si ma gandesc ca nici cu besiktas nu a fost plin.

sper sa ma insel.

Nu cred ca te înseli.Adauga la ce ai spus,si frigul.

sorin_77721.02.2005 07:04

sper sa ma insel.

Nu cred ca te înseli.Adauga la ce ai spus,si frigul.

Tare imi este teama sa nu iasa un fiasco...

Pretul biletelor era corect numai daca Steaua venea de la Valencia cu avantaj.... Dar asa, cand are nevoie de sustinere... trebuia sa fie mai accesibila intrarea... Eu zic ca vor fi maxim 10.000...

Virgil21.02.2005 07:39

Vor veni sigur mai multi.Sa zicem 20.000.Si tot nu o sa fie full stadionul.

ciupi21.02.2005 10:47

Daca se va umple sau nu stadionul, eu cred ca se va umple deorece vom merge sa-i incurajam pe baieti, nu pe nea Gigi sau Meme cat timp mai avem sanse trebuie sa credem in ele mai ales jucatorii iar noi tre sa-i incurajam. Deci joi seara sa facem un adevarat show in Ghencea....FORZA Steaua.

Marcu^21.02.2005 12:40

Nu trebuie sa dam satisfactie dusmanilor. Trebuie sa incurajam echipa cat putem de multe.Nu sunt pro Jiji dar cine a bagat bani in ecgipa, cine l-a tinut pe Radoi la echipa, cine vroia sa dea 1,5 mil de euro pe Plesan. Gigi. Asa ca oricat de rau ar fii tot este mai bune de cat altii stil Borcea

ADRIAN PACURAR21.02.2005 13:19

Vom fi acolo , vom reusi de sus sa imprastiem frica in adversari si sa purtam echipa sre victorie , dar Gigi va triumfa , mama noastra de oi si de lasi.

sorin_77721.02.2005 14:56
Vom fi acolo , vom reusi de sus sa imprastiem frica in adversari si sa purtam echipa sre victorie , dar Gigi va triumfa , mama noastra de oi si de lasi.

Lasa ca bani trec, spiritul de suporter ramane iar bucuria nu o vom uita niciodata... Dar pe GG daca il intrebi ceva de victorie peste un an el isi va aduce aminte doar ca a castigat nu stiu cat din publicitate...

VICTORIE SA FIE!!!

Marcu^21.02.2005 15:04

Lasa ca bani trec, spiritul de suporter ramane iar bucuria nu o vom uita niciodata... Dar pe GG daca il intrebi ceva de victorie peste un an el isi va aduce aminte doar ca a castigat nu stiu cat din publicitate...

VICTORIE SA FIE!!!

de acord cu voi fratilor

john_stelistu22.02.2005 10:54

TOTI STELISTII ADEVARATI SA VINA JOI SA SUSTINEM ECHIPA . APOI AVEM TIMP SI DE PROTESTE .SA FACEM UN IAD PENTRU PANARAMELE ALE DE LA VALENCIA.

john_stelistu22.02.2005 10:58

TREBUIE SA ARATAM CA SUNTEM TRUP SI SUFLET PENRU CULORI.SUNT CONVINS CA VA FII O ALTA NOAPTE MAGICA. FORZA Steaua :twisted: [/img]

john_stelistu22.02.2005 11:11

VENITI LA STADION SA FIM CAT MAI MULTI. INCERCATI SA VA CONVINGETI PRIETENI SA VINA LA STADION. SA FACEM UN IAD PENTRU VALENCIA

Marcu^22.02.2005 14:33

La ora 8 sa se deschida portile iadului si sa-i inghita pe lilieci si pe Gigi.ULTRAS FOREVER

al_led22.02.2005 19:11

Ne-am adunat vreo 50 de stelisti pentru meciul de joi.

Avem si chilotii ros-albastrii.(Pe bune si nevestele)

Haideti pe stadion sa urlam pentru Steaua de sa sara si "aia" din groapa.

Sa fim alaturi de baieti pana ramanem fara voce.

Pana la moarte cu Steaua PANA LA MOARTE.

SI DUPA EA!!!!

«12»