S-au scris multe lucruri la nervi in dupa-amiaza si seara asta. Eu as zice insa ca avem probleme mai grave decat un 0-0 cu UTA.
Se zice ca munca unui antrenor se vede la 1 an dupa ce preia o echipa. Ei bine, la 1 an dupa ce ne-a preluat Olaroiu suntem la probabil 15 puncte de locul 1, am iesit din UEFA dupa 2 meciuri in care ne-a batut o echipa ce-i drept foarte buna, dar ne-a batut fara drept de apel, si n-am rupt gura targului nici in CL.
Si de altfel, motivele pentru care echipa merge prost sunt cu totul altele. Sunt eu suparat pe Oli si vreau sa dispara fiindca el e cel mai usor de criticat.
Daca insa stai si te uiti mai atent, incepe sa se vada ca motivele pentru care mergem din ce in ce mai slab sunt mai adanci :
1) Lotul de jucatori pur si simplu nu este la inaltimea obiectivelor. Avem vreo 7 jucatori seriosi : Radoi (cand isi directioneaza nervii spre meci, nu spre picioarele adversarilor, ca azi), Goian, Nesu, Paraschiv, Petre Marin, Thereau, Iacob. In rest, eterne sperante gen Nicolita sau Badea, ori jucatori mediocri care fac fata doar in campionat (si nici acolo intotdeauna) gen Cristocea, Croitoru, Bostina, Stancu. Basca niste petarde de dimensiuni mari : Ov. Petre si Coman.
2) Onor. conducere este de proasta calitate. Incepand cu "managerul" MMincinosul Stoica. Ce-a realizat ? O gramada de transferuri la plesneala. Amatorism in cel mai inalt grad, plimbari prin tari straine fara rezultate palpabile in afara de un portar ce s-a accidentat la primul antrenament. Tot dovada de amatorism penibil au fost si transferurile realizate cu 2 ore inainte de inchiderea listei jucatorilor pt CL ???
Al doilea si cel mai urata parte a stralucitei activitati a domnului Stoica este modul in care a reusit sa se certe cu absolut toata lumea sub pretextul stupid ca "apara echipa". Ne-am injurat cu Dinamo, cu Rapid, cu Timisoara, cu Bistrita, cu Craiova, cu Argesul, etc, etc, etc. De arbitrii nici nu vreau sa-mi amintesc. Toti sunt hoti, toti sunt niste criminali, dar numai atunci cand au gresit contra noastra. Cand am primit penaltiul ala gratuit cu Nationalul n-a zis nimic MM-ul (ma rog, era 4-0 deja prin minutul 80, deja nu prea mai conta, dar macar din printip).
3) Razboinicul luminii a cam lasat corabia in deriva. Probabil din punctul de vedere al lui GG, Steaua nu prea mai e utila. Pozitia de patron al echipei l-a facut sa apara foarte des la TV (cel mai important lucru in tara asta pentru a deveni cunoscut). Insa de ceva timp incoace a inceput sa mai apara si ca platitor de facturi, si ca fiinta omniscienta coborata din Maybach sa-si dea cu parerea despre tot. Probabil Steaua nu mai e acum necesara - se trece acum la recuperarea investitiilor (care oricum nu cred ca au fost macar jumatate din cat sustine GG), eventual cu profit. De-aia nu transfera Steaua nici un jucator si probabil nici nu o va face. Decat daca e de-ala de 150.000 de $$.
Ce parerea aveti ? Mai avem si alte probleme, in afara de cele care le vad eu ?