FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita Nicolae Dica sa mai joace la Steaua ?

«12»
Motanu D17.02.2005 03:01

Acum un an, Steaua anunta un transfer "de senzatie" : aducerea lui Nicolae Dicã de la FC Arges. In retur, Dica a alternat prestatiile bune cu cele slabe, per total, insa, prestatia sa fiind una buna, lucru ce l-a propulsat in Echipa Nationala.

A urmat insa sezonul 2004 - 2005, iar Dicã a avut o prestatie dezastruoasa. Cu exceptia golului din meciul cu rapid, nu a mai reusit decat sa-si puna suporterii in cap, prin lipsa de forma si de atitudine. Practic, Steaua a ajuns pe primul loc in campionat si in primavara europeana jucand mai mereu in 10.

Orice jucator mai are si perioade mai slabe in cariera, iar Dicã nu trebuie blamat pentru acest lucru; nu lipsa de forma sportiva deranjeaza cat atitudinea sa. Sa joci slab e una, sa nu vrei sa joci bine e alta.Iar cand cele doua aspecte se suprapun efectul e dezastruos. Ca si prestatia lui Dicã in meciul cu Valencia !!!

Daca e doar o eclipsa de forma, atunci e datoria lui Zenga sa-l tina pe banca si sa-l ajute sa-si revina. Daca e lipsa de profesionalism, si mentalitate de "mare vedeta" (si spun mare vedeta in sensul romanesc al expresiei), atunci sa plece si sa lase locul unui alt fotbalist mai bun si mai determinat.

Intrebarea este: Mai merita Dicã sa imbrace tricoul Stelei ?

Virgil17.02.2005 06:37

Singura concluzie care se desprinde din mentinerea lui Dica în primul 11 al Stelei,trebuie aleasa din urmatoarea alternativa:

ori conducerea tehnico-administrativa a Stelei e oarba,ori aceeasi conducere e complet idioata.

Foaie verde de susai,

sorin_77717.02.2005 06:54

NUUUUUUUUUU... Nu si iar NU... de 3 ori NU are ce cauta la Steaua acest "jucator"...

Nu poate fi trimis si pitesteanu la arabi? Poate vine alt om...

kyd17.02.2005 08:47

Ce tot aveti cu Dica?Credeti ca e singurul vinovat pentru esecul de la Valencia?Erau 3 fundasi in preajma lui Di Vaio dar nici unul nu la marcat.

Cand a venit la Steaua si dadea gol meci de meci era foarte bun.Ati uitat cine a dat 3 goluri craiovei in Ghencea?Ati uitat de golul marcat celor de la zeleznik cand eram condusi cu 2-0 in Ghencea?Ati uitat cine a dat golul victoriei in meciul tur cu tska sofia?Ati uitat golul din meciul cu FC Brasov cand am castigat cu 3-2,chiar daca s-a certat cu o parte din galeria.

Cand omu e la greu nu il mai ajuta nimeni.Sa va fie rusine.

vasy m17.02.2005 09:20

Daca pe voi va incantat meciul de aseara pe mine unul ma dezamagit total si in mod special Dica.Daca pana acum credeam ca putem face o figura frumoasa in UEFA m-am inselat.Dica ar trebui sa plece si cu el odata si Ciocoiu,......Ne-am facut de ras,nu mai am cuvinte RUSINE...............RUSINE,cat de multi bani ar da Becali si tot nu ar putea mai mult asta e nivelul fotbalului romanesc si nimic mai mult. :evil:

pashu_boossu17.02.2005 11:00

a seara Dica si Ciocoiu INEXISTENTZI (mai ales ultimul). sa vazut ca fara Neaga Steaua e varza in atac. ce sa faci cu Ciocoiu si oprita in atac, doi melci.pana acum s-a facut zarva mare ca Danciulescu a plecat in china... acum Neaga in coreea... vai Steaua noastra. Gigi dak vrea sa faca echipa de ce-si vinde cel mai bun atacant in coreea???????? si cu doar un milion de dolari! oare plesan valoreaza acum mai mult ca Neaga?! eu zic ca nici pe departe. :cry: :oops: [/b]

pashu_boossu17.02.2005 11:07

aseara s-a vazut fff clar ca Stelei ii lipseste un mislocas de valoare care sa fie in stare sa scoata din joc un adversar si sa poata da o pasa precisa.iar in cazul Neaga, Zenga a facut cea mai mare greseala ca nu l-a bagat in teren. cand vreo data in mintea unui antrenor poate intra Ciocoiu in locul lui Neaga???? rusineeeeeee mai ales lu Zenga care a ales GRESIT tactica. cun sa joci pe contraatac cu MELCUL Ciocoiu???????? :evil:

chris_t17.02.2005 11:20
a seara Dica si Ciocoiu INEXISTENTZI (mai ales ultimul). sa vazut ca fara Neaga Steaua e varza in atac. ce sa faci cu Ciocoiu si oprita in atac, doi melci.pana acum s-a facut zarva mare ca Danciulescu a plecat in china... acum Neaga in coreea... vai Steaua noastra. Gigi dak vrea sa faca echipa de ce-si vinde cel mai bun atacant in coreea???????? si cu doar un milion de dolari! oare plesan valoreaza acum mai mult ca Neaga?! eu zic ca nici pe departe. :cry:  :oops: [/b]

Da-mi voie sa te contrazic in legatura cu Oprita. La faza cu Ciocoiu ai maaaaare dreptate, dar eu cred ca daca nu juca Oprita eram in kkt rau. A fost singurul care a tras dupa el echipa in atac.Fara el stateam draq in careul nostru. El si-a facut datoria si s-a luat de gat cu apararea Valenciei. Ca nici Ciocoiu si nici Cristea(din pacate), nu l-au sustinut, si ca jucatorii de constructie au fost incapabili sa-i furnizeze mingi jucabile, nu cred ca e vina lui. Mie mi s-a parut numarul 1 de pe teren.

Dar probabil il vindem si pe el, sa-i facem loc lui stiu eu cine,asa-i Jiji?

Motanu D17.02.2005 11:51
Ce tot aveti cu Dica?Credeti ca e singurul vinovat pentru esecul de la Valencia?Erau 3 fundasi in preajma lui Di Vaio dar nici unul nu la marcat.

Cand a venit la Steaua si dadea gol meci de meci era foarte bun.Ati uitat cine a dat 3 goluri craiovei in Ghencea?Ati uitat de golul marcat celor de la zeleznik cand eram condusi cu 2-0 in Ghencea?Ati uitat cine a dat golul victoriei in meciul tur cu tska sofia?Ati uitat golul din meciul cu FC Brasov cand am castigat cu 3-2,chiar daca s-a certat cu o parte din galeria.

Nu Dicã a pierdut de unul singur calificarea, si nu Dicã este cel mai mare magar de la Steaua. Dar uita-te la atitudinea lui, problema nu este ca e scos din forma, asa cum bine zici, omul trece printr-o perioada grea si trebuie ajutat, problema e ca el nu arata ca ar vrea sa joace fotbal.

Sa ne fie rusine, ok daca zici tu, dar mai ales sa-i fie lui Dicã rusine. Pt ca aseara, cel putin, si-a batut joc de meci !!!

Motanu D17.02.2005 11:53
Da-mi voie sa te contrazic in legatura cu Oprita. La faza cu Ciocoiu ai maaaaare dreptate, dar eu cred ca daca nu juca Oprita eram in  kkt rau. A fost singurul care a tras dupa el echipa in atac.Fara el stateam draq  in careul nostru. El si-a facut datoria si s-a luat de gat cu apararea Valenciei. Ca nici Ciocoiu si nici Cristea(din pacate), nu l-au sustinut, si ca jucatorii de constructie au fost incapabili sa-i furnizeze mingi jucabile, nu cred ca e vina lui. Mie mi s-a parut numarul 1 de pe teren.

Care jucatori de constructie ???

chris_t17.02.2005 12:05

Da-mi voie sa te contrazic in legatura cu Oprita. La faza cu Ciocoiu ai maaaaare dreptate, dar eu cred ca daca nu juca Oprita eram in  kkt rau. A fost singurul care a tras dupa el echipa in atac.Fara el stateam draq  in careul nostru. El si-a facut datoria si s-a luat de gat cu apararea Valenciei. Ca nici Ciocoiu si nici Cristea(din pacate), nu l-au sustinut, si ca jucatorii de constructie au fost incapabili sa-i furnizeze mingi jucabile, nu cred ca e vina lui. Mie mi s-a parut numarul 1 de pe teren.

Care jucatori de constructie ???

Ma asteptam la 1 pasa de la Dorinel. Nu e el "jucator de constructie", dar e singurul care poate desface apararea adversa dintr-o pasa.

MIREL6RADOI17.02.2005 12:30

Am votat:Da.

Sa ma justific,este un jucator bun,insa-i lipseste viteza si continuitate in joc.

Sa nu uitam de golurile cu u cracraiova,tska sofia,zeleznik.

Lupta Steaua!

reddog17.02.2005 13:44

Voi nu vedeti ca nu numai Dica e slab in teren? Credeti ca Steaua a pierdut doar datorita lui? Au mai fost cativa vinovati. Si, totusi, meciul nu a fost chiar rau.

kyd17.02.2005 17:37

Din punctul suporterilor de vedere poate Dica este iesit din forma,dar poate in schema de joc aplicata de Zenga Dica a jucat bine.La noi un jucator joaca bine numai cand da gol meci de meci dar nu suntem atenti si la jocul tactic al respectivului.

Sunt sigur ca Dica nu a fost cel mai slab jucator al nostru.De ce nu spuneti si de Baciu el a facut faultul din care a inscris Aimar.De ce nu spuneti si de Ghionea care nu la marcat pe Di Vaio la primul gol.Nici Dorinel nu a avut un meci prea bun.Consider ca el este bun mai mult in aparare pecand in faza de atac este destul de lent.Asta e.

Incercatzi sa il scoateti pe Dica tap ispasitor.

mountytoma18.02.2005 07:42

nu cred ca uita cineva cate a facut Dica. problema cu el e ca e de o nesimtire revoltatoare. uiti ca in meciul cu armenia putea sa evite golul lor daca ramanea cu ochii pe minge la cornerul din care ne-au egalat super-valorile alea? l-ar fi lovit mingea in piept, da' se muldarea sareacul. nu deranjeaza ce face sau ce nu face, ci CUM FACE sau CUM NU FACE. cu o altfel de atitudine, amintirile placute despre el ar fi mult mai numeroase. in ce ma priveste, singura mea viitoare placuta amintire despre el este momentul plecarii de la Steaua!

Motanu D18.02.2005 10:21
Din punctul suporterilor de vedere poate Dica este iesit din forma,dar poate in schema de joc aplicata de Zenga Dica a jucat bine.La noi un jucator joaca bine numai cand da gol meci de meci dar nu suntem atenti si la jocul tactic al respectivului.

Sunt sigur ca Dica nu a fost cel mai slab jucator al nostru.De ce nu spuneti si de Baciu el a facut faultul din care a inscris Aimar.De ce nu spuneti si de Ghionea care nu la marcat pe Di Vaio la primul gol.Nici Dorinel nu a avut un meci prea bun.Consider ca el este bun mai mult in aparare pecand in faza de atac este destul de lent.Asta e.

Incercatzi sa il scoateti pe Dica tap ispasitor.

Dicã nu este un "tap ispasitor". Pentru ca Dicã nu este !!! NU este fotbalist!!!

Am mai spus-o, tot pe acest site, ca a fost o prostie din partea lui Zenga sa joace cu doi stoperi lenti, Ghionea si Baciu. Experienta lui Baciu s-a vazut in meciul cu Inter cand a facut un penalti la o faza pe care ar fi rezolvat-o orice stoper cat de cat experimentat. Tot prostie a fost ca Dorinel sa fie nevoit sa-l tina pe Aimar cand acesta s-a mutat pe dreapta (adica in flancul stang a echipei noastre) La golul 2, Dorinel nu l-a faultat din timp pentru ca avea galben. Galben luat pentru ca nu mai are viteza si agilitatea de altadata.

In plus, Zenga a jucat exact ceea ce a vrut Ranieri ca el sa joac. Uitati-va in gazeta si veti intelege...

Dar cele de mai sus n-au nici o legatura cu Dica...

Dica a jucat in bataie de joc, iar daca Baraja ar fi fost cat de cat in forma, n-am fi luat doua goluri ci vreo 4 sau 5 . Iar daca s-ar fi terminat 2-0 ar fi trbuit sa-i ridicam statuie lui Vasili...

Si, ca sa fie clar, EU NU CONTEST FORMA SLABA A LUI Dica !!! CI ATITUDINEA SA DIN TEREN. Poate sa aiba el si calitatile lui Maradona, atata timp cat va juca cu mainele in buzunar si preocupat de orice altceva decat de meci el nu va putea ajuta Steaua !!!

Xander18.02.2005 15:06

Despre tactica aplicata nu am ce sa ii reprosez lui Zenga, chiar il felicit!! A pus bine in teren echipa (si asta o ziceau si comentatorii italieni)... apararea lafel, f.buna, dar au aparut acele mici erori care ne-au costat f.scump!

Si, ca sa fie clar, EU NU CONTEST FORMA SLABA A LUI Dica !!! CI ATITUDINEA SA DIN TEREN. Poate sa aiba el si calitatile lui Maradona, atata timp cat va juca cu mainele in buzunar si preocupat de orice altceva decat de meci el nu va putea ajuta Steaua !!!

Atitudinea asta a avut-o si la meciul cu Inter, si l-am injurat la greu pt ca pur si simplu il durea in cur de Steaua, de cat era scoru, de orice ... Panarama asta de unde a venit, ca am si uitat.. si ce face asta la antrenamente, nu are deloc rezistentza?!

kyd18.02.2005 18:44

Nu ma intereseaza ce cred altii,din punctul meu de vedere Dica a jucat bine.

Asta cred eu,este o parere proprie si personala.

Dar nu ar fi o idee rea sa facem si un topic cu:Mai are Baciu loc la Steaua?

Virgil18.02.2005 19:59

De ce ar trebui sa spui si tu ce cred alti 99%?Te simti mai cool asa.

Motanu D18.02.2005 21:19

Baciu a jucat, si el catastrofal, dar la el problema e ca nu poate, nu ca nu vrea. Dica poate, a demonstrat-o in mai multe randuri, dar daca nu vrea nu se rezolva nimic.

Oricum, dupa cum s-a jucat la Valencia, s-a vazut rezultatul dezastruos al unei campanii ridicole de transferuri. Cand aduci jucatori castigati la carti si/sau zaruri (Cristea - care e totusi un fotbalist valoros -, Lovin, Baciu, Cicoiu ) nu te poti astepta la performanta.

Apropo, mai au oc MM & GG la Steaua ?

Xander18.02.2005 21:37

Sa clarific treburile pt cei care ii tin partea lui Dica: poll-ul nu a fost facut doar pt ca Dica a jucat cum a jucat in meciul cu Valencia si nu sa pus aceasta intrebare pt ca el nu este acum in forma. Intrebarea sa pus deoarece el nu arata respect fatza de noi si de club, pentru CA NU.SI DA SILINTZA PE TEREN!!! Pentru ca nu vrea sa revina inapoi la forma in care era cand l-am cumparat! Pentru ca nici macar cand este injurat nu vrea sa fuga putin dupa minge.. pt ca se crede mai ceva ca figurantul de Mutu!!! Sunt atatea cauzele pt care ar trebui sa plece...

Si drept raspuns, Zenga ce face ?!?! ....il lasa in meciuri 90de minute..... :?

gianini18.02.2005 22:18

din punctul meu de vedere, Dica a dormit pe teren .

nu stiu ce are baiatu' asta dar tre' sa se trezeasca odata ca are cateva meciuri in campionat in care nu se vede.

oricum, am incredere ca-si va reveni.

Xander18.02.2005 22:20
din punctul meu de vedere, Dica a dormit pe teren .

nu stiu ce are baiatu' asta dar tre' sa se trezeasca odata ca are cateva meciuri in campionat in care nu se vede.

oricum, am incredere ca-si va reveni.

unu ca Dica nu are cum sa.si revina..., pt ca asa este el.. :wink: : un lenes si un indolent

gianini18.02.2005 22:32

unu ca Dica nu are cum sa.si revina..., pt ca asa este el.. :wink: : un lenes si un indolent

poate in ultimul ceas.

Xander18.02.2005 22:43

Sa speram! ... (ca oricum vrem - nu vrem, Zenga tot pe mumia aia o baga 90min pe teren)

«12»