au fost si masini personale
au fost si masini personale
sunt curios cum au incaput aproximativ 50 de persoane in 2 microbuze.![]()
Pai am fost mai multi de 50 , au fost 2 microbuze si vreo 10 masini , dar nu toti au participat la incidente, au fost oameni in varsta ce au vazut meciul.
am scris prostii din necunostinta de cauza. scuzele mele suporterilor uta.
esti cam ciudat amice.
..te dai batran dar nu cunosti deloc limba romana si mai ales expresiile specifice fotbalului.cand spui ca e echipa este galonata nu o iei ad litteram,ci o iei in context si in cazul de fatza se refera la istorie si la palmares.dar e greu pt tine.si daca abia pe urma ai vazut primul post,de ce ai mai lasat rationamentul tau de toata jena?
il sterg, ai dreptate.
a te da batran e o expresie specifica fotbalului? ca n-o inteleg.
cat despre cunoasterea limbii romane te rog sa-mi arati unde am gresit, serios. sunt de parere ca o stiu multumitor(a se citi foarte bine).
ma refer ca nu stiai de cliseul folosit de comentatorii sportivi si in general in lumea fotbalului de echipa galonata!
prin "echipa galonata" inteleg o echipa cu palmares. cand am scris ce-am sters apoi nu cunosteam palmaresul uta. acum il stiu. daca stiam dinainte nu mai faceam "al meu mic jocus". desi, daca stau bine si ma gandesc, era destul de nostim, cu toate panglicile alea la palarie. ![]()