Daca stii ceva despre fotbal si joci asa in fata blocului sau alt undeva cu ce jucator te-ai compara!!???? :wink: :wink:
Juninho....doar in unele lovituri libere
Daca stii ceva despre fotbal si joci asa in fata blocului sau alt undeva cu ce jucator te-ai compara!!???? :wink: :wink:
Juninho....doar in unele lovituri libere
Daca esti atat de bun, un hibrid intre Dica si Juninho, de ce nu te propui la Steaua ? Sunt sigur ca o sa fii titular incontestabil.
Nu-i "aja" ?! :lol:
si ce te lauzi ma? :twisted: :twisted: io sigur ma aseman cu Pele
Io cu Ghionea, cred :roll:
8) Eu cu Cernea!
Dupa fentele pe care le fac as fi un fel de Brad Pitt,dupa cum dau cu capul un fel de Bill Gates, dupa cum fug un fel de Forest Gump iar dupa cum ling scuipatul de pe jos ,sigur ma aseman cu Mihaita Plesan
c.Ronaldo :wink:
un coordonator de joc, dar care ajuta si la inchidere... PIRLO ![]()
eu ma aseman cu Albert Duro ![]()
io ma compar cu Ronaldo cand nu stia sajoace fotbal!sunt putin gras si nu stiu prea bn fotbal...S-a deschis un nou site pentru pariori http://www.pariurionline.0x.ro/ sisteme,ponturi zilnice,meciul zilei,etc + CONCURS cu premii in bani si excursii!Intra acum si n-o sa-ti para rau!Iti dorim Sarbatori fercite si un an nou fericit!
Nu stiu daca ma compar dar imi reusesc scarite asemanatoare lui Adi Ilie ![]()
Ceva intre Paraschiv si Radoi... ![]()
...era "vitezist", era extrema de clasa si i se spunea "fiara" :wink: = ghici "Laca" ce-i ? :lol:
cu Radoi...cand joc fotbal si intru dur la adversari cand ma avertizeaza arbitrul nici nu ma uit la el...asa face si Radoi ignora arbitrul si isi vede de treaba ![]()
Care nu credeti ca joc intr-o echipa profesionista de fotbal din Canada (bine daca se numeste asa) mail pe privat si va dau poza sa vedeti jucator roman jucand pentru Toronto :PPP
sincer sa fiu ma aseman cu gianluigi buffon.chiar sunt foarte bun in poarta, si de ce nu, poate o sa ma vedeti pe la Steaua!
sunt un fel de Bostina creez fazele .Insa nu prea alerg pe teren,stiti :lol: .Alerg doar cand am mingia.
pe teren stilul meu aduce cu un tetra hibrid: puiu calinescu, fernandel, lamaia aia din reclama la pepsi twist si Carlos. da' nu ma las.
eu mas compara cu Dica
numai ca eu sunt mai rapid si pot centra excellent :lol:
eu mas compara cu Dicanumai ca eu sunt mai rapid si pot centra excellent :lol:
Pai daca esti mai bun decat Dica de ce nu te propui la Steaua. Ca si-asa avem nevoie de un Dica acum.
Eu unul ma aseman cu mai multi jucatori la anumite capitole :
fizic - Ronaldo (cel de azi)
viteza - Dica in zi proasta
centrari - Nicolita
sut - Lovin
pase - G. Coman
dribling - Beckham
finalizare - Zicu
joc aerian - Fl. Dumitru
disciplina in joc - Nesu
Acum nu mai lipseste decat sa ma duc sa dau probe. In cateva zile il fac uitat pe Dica ![]()
@Motanu D
Daca nu ceri salariu prea mare (de la 500.000 E ) poate te ia MM :twisted: Rar ar gasi un jucator atat de "complet" :twisted:
eu m-as compara cu Thereau pentru "finetzea pe care o am in joc" :lol:
Eu unul ma aseman cu mai multi jucatori la anumite capitole :
fizic - Ronaldo (cel de azi)
viteza - Dica in zi proasta
centrari - Nicolita
sut - Lovin
pase - G. Coman
dribling - Beckham
finalizare - Zicu
joc aerian - Fl. Dumitru
disciplina in joc - Nesu
Acum nu mai lipseste decat sa ma duc sa dau probe. In cateva zile il fac uitat pe Dica
Nu o sa reusesti la probe.Sunt mai bun ca tine.La mine toate(viteza,centrari,etc.) sunt ca a lui Gigel Coman.Doar fizicul nu.Sunt mai inalt cu vreo 10 cm ca jijel Coman.
Eu ma vad o amestecatura de Bumbescu cu Andone :lol: :lol: De vreo 5 ani nu am mai jucat deloc,m-am lasat, ca nu mai faceam fata cheltuielilor pe ciocolati si alte cele... :roll: stiti si voi ,adversari,picioare rupte,spitale... :lol: :lol: :lol:
Cu Mihai Stoica la ironii. :-D