FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Claudiu Raducanu

«1234»
1on08.04.2008 19:04

Respect Claudiu Rãducanu.

Offtopic

Cred cã și Dicã va ajunge ca dacã va pleca de la Steaua. Mai ales dacã va pleca în Anglia.

DelPiero1008.04.2008 21:48

O fi agramat,nu o sti el sa vorbeasca,dar Claudiu Raducanu a avut mereu un caracter de apreciat!Si or ce-ar zice unii,el si-a facut datoria la Steaua!Sa nu uitam ca a marcat cu Southampton sau cu Liverpool!Respect,Claudiu!Prefer caracterul adevarat unei minti geniale,dar perverse...

st_194708.04.2008 22:00

RESPECT CLAU.

Nu voi uita cum dupa fiecare reusita, venea la gardul de la Nord si se bucura alaturi de noi.

.Ax3L.06.05.2008 11:37

Claudiule sper sa le dai un gol celor de al CFR sa ajuti Steaua sa nu uiti de unde ai plecat vreau as ne ajuti sa fim campioni :hooray:

k-steaua06.05.2008 12:44

dar trebuie sa joace mai intai...asta n-a mai prins prima echipa cam de multisor... fular-campionii

.Ax3L.06.05.2008 13:28

il baga in echipa ca mereu a jucat macar 20-30 min

SRamos06.09.2008 16:32

Un atacant de nota 10, nu stiu cum reusea el da dadea mereu goluri, si asta trebuie sa faca un atacant(nu ca arthuro) el si cu Oprita faceau un cuplu f bun in atac Oprita pasa si el dadea golul! :thumbsup:

Lari03.01.2009 15:58

Ce ziceti, mah, de el?

"Cînd am vãzut cã CFR Cluj e campioanã simțeam cã nu mai pot ieși de pe teren. A fost mai mult decît un derby, un meci special care s-a jucat la intensitate maximã. Se exagereazã mult cînd se vorbește de valize și premieri ale adversarelor. Se întîmplã peste tot astfel de lucruri!"

"Steaua are cel mai bun lot și cred cã va cîștiga titlul. Sînt cu sufletul alãturi de ei și am încredere cã o pot depãși pe Dinamo. Mirel Rãdoi a fost din nou cel mai bun jucãtor al echipei, iar în retur mã aștept ca grecul Kapetanos sã explodeze"

redondo03.01.2009 16:12
Ce ziceti, mah, de el?

"Cînd am vãzut cã CFR Cluj e campioanã simțeam cã nu mai pot ieși de pe teren. A fost mai mult decît un derby, un meci special care s-a jucat la intensitate maximã. Se exagereazã mult cînd se vorbește de valize și premieri ale adversarelor. Se întîmplã peste tot astfel de lucruri!"

"Steaua are cel mai bun lot și cred cã va cîștiga titlul. Sînt cu sufletul alãturi de ei și am încredere cã o pot depãși pe Dinamo. Mirel Rãdoi a fost din nou cel mai bun jucãtor al echipei, iar în retur mã aștept ca grecul Kapetanos sã explodeze"

Baiat bun.

mountytoma03.01.2009 20:04
Baiat bun.

baiat bun, dar prost. sica fotbalist, si ca om. ca fotbalist seamana cu Mutu: are doar multa ambitie si determinare. ca om seamana cu Becali: categoria greseli ale naturii!

SteauaB03.01.2009 20:15
baiat bun, dar prost. sica fotbalist, si ca om. ca fotbalist seamana cu Mutu: are doar multa ambitie si determinare. ca om seamana cu Becali: categoria greseli ale naturii!

Mutu are totusi, ceva tehnica...

Insa, Raducanu era anitehnic 100%.

mountytoma03.01.2009 20:17

pe piciorul stang mai avea si el ceva tehnica. pe dreptul era catastrofa

redondo03.01.2009 21:38

Nu tot ce spunea presa este adevarat. L-am cunoscut personal.

mountytoma04.01.2009 18:16

nu m-am luat niciodata dupa ce a zis sau a scris presa. doar dupa ce am vazut si auzit cu urechile mele. si asta e valabil pentru tot ce scriu pe forumul asta.

Claudiu Raducanu era demn de mila, parerea mea!

I.N.Money04.01.2009 18:42

Prost , analfabet sau cum era considerat a reusit sa ne faca fericiti in derby-uri , ca sa nu mai vorbim ca l-a executat pe unde l-a prins pe marele betiv , Lobby .

Cert este ca dupa plecarea sa , Steaua a uitat de termenul de golgeter .

mountytoma04.01.2009 18:52

da, am uitat si de golgeter, si de echipa. ne-au iesit pe ochi, in schimb, vedetele!

Guardian04.01.2009 19:18

câte bucurii ne-a fãcut si Claudiu ..

Lari04.01.2009 19:24

Bah, ca tot vorbim de Raducanu, voi va dati seama ca pana si Piturca obisnuia sa joace cu un varf impins?

redondo04.01.2009 20:13

Da....a fost cam ultimul atacant de rasa al Stelei.

The Game06.01.2009 07:57

O fi fost el mai prostalau,nu prea a trecut pe la scoala,a facut gafele cu bloc-notesul si cu yachtul,dar asta nu mai conteaza atata timp cat Claudiu Raducanu a fost unul dintre cei mai buni atacanti pe care i-a avut Steaua in ultimii 10 ani si care ne-a produs atatea bucurii,si cel mai important,a ramas STELIST si dupa ce a plecat de la echipa,si ne-a fost mereu alaturi,de aceea l-am respectat mereu,indiferent ca a facut gafele care le-a facut.

RESPECT Claudiu!!

redondo06.01.2009 11:49

Nu e ma atat de prost cum l-a facut presa. S-a exagerat cu kestiile alea.

MoWeed06.01.2009 13:45
Da....a fost cam ultimul atacant de rasa al Stelei.

Ultimul golgheter al campionatului de la Steaua...

Helmuth8720.02.2009 15:36

Ce vremuri, cu Raducanu si Dinita,cand tremuram pe mocirla in Ghencea.De-acolo a inceput bucuria Europeana !

gio_stgloria11.03.2009 10:31

omu asta a dat atatea goluri pentru Steaua , am cautat si eu pe youtube sa le revad , dar culmea , pe youtube nu e mai nimic. Nu stim sa ne pretuim gloriile.

si inca ceva: daca il cauti pe wikipedia scrie mai mult in engleza si germana decat in romana. In limba romana suna cam asa: Claudiu Nicu Rãducanu (n. 3 decembrie 1976) este un jucãtor de fotbal român care în sezonul 2007-2008 a evoluat la clubul U Cluj

_yang11.03.2009 22:17
Nu stim sa ne pretuim gloriile.

Sa fim seriosi... care glorii...? Mai avea multe de facut ca sa primeasca aceasta titulatura... Avea noroc mare de Fl. Dumitru dar si de apararile adverse foarte slabe...

«1234»