FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ECHIPE LIGA II

«12»
Jo1n711.12.2006 15:30

baaa...de unde veniti fratilor ?!

testarea nu se face pe criteriul de cat de bun esti la fifa. :|

Bogdan_STRG11.12.2006 15:58

Da Jo1n7 ... asta incerc sa ii explic si eu lui klaus_e89, dar asta e...unii...

Si ca sa ma fac mai clar inteles. Am postat la ora ...8 juma... si eu azi la ora 7 si un sfert eram acasa. Deci am avut mai putin de o ora sa imi testez echipele si sa imi aleg una.

Si discutia e una privata. Formularea mea era menita sa te insulte pe tine si nu pe ceilalti, care desi mi-au spus sa postez o echipa, au vorbit frumos si nu mi-au dat 3, 4 buzz'uri ca sa ma scoata din fifa.

Deci, cand am zis ca pot sa mai astepte...ideea e ca "poti sa mai astepti tu". Si lipsa ta de gandire mi se pare evidenta:

>> testarea nu se face pe criteriul de cat de bun esti la fifa. Neutral

>> nu puteam sa intarzii sau sa imi rezerv macar 2 ore ? Sa ma schimb si eu ca omu (din moment ce am venit din orash), poate sa mananc ceva inainte de a ma pune la PC sa imi aleg echipa...ca sa nu astepti tu....

Deja asta e spam...ai si tu 4-5 mesaje pe forum si alea spam.

klaus_e8911.12.2006 16:12

3-4 buzzuri ... deja deviezi , delirezi ... ti-am spus doar sa alegi ca am vazut ca sunt echipele alese ... ai dato in altele :) Ai o problema amice ... Trateaza-te ;)

SI apropo 50% conteaza si cat de "frumos" joci fifa ;)

mariusz11.12.2006 17:19

dak nu isi aleg echipele la data de scoteti din campionat bagati alti mai seriosi care stau si nu au fost bagati in campionat. :x

mihai141111.12.2006 18:10

si cu conexiune buna :wink: ceea ce nu e cazul tau

i0nutz8312.12.2006 08:41

Locul lui Bogdan_STRG a fost luat de ok_stelist. Prietenii stiu de ce..

«12»