FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ECHIPE LIGA I

«12»
i0nutz8301.12.2006 03:59

Postati pe acest thread echipa cu care doriti sa jucati in urmatoarea editie a Ligii I. Alegerea echipei se face in functie de locul ocupat in clasament.

Isi pastreaza echipele castigatorul campionatului si subsemnatul (in calitate de organizator).

1. danutz12345 - Barcelona

10. i0nutz83 - Real Madrid

Orice post aiurea va atrage restrictionarea accesului respectivului user pe forumul FCSteaua.Ro. Limitati-va posturile la locul ocupat si echipa pe care doriti sa vi-o alegeti.

Exemplu:

2. mihai1411 Manchester

untitledbc1.png

mihai141101.12.2006 04:05

2. mihai1411 - Manchester united

johnny0601.12.2006 04:15

3. alex_filip2003 - Chelsea London

DannY_101.12.2006 04:39

4.Danny1ok-Internazionale Milano

nyku_myhay01.12.2006 12:20

5. jok3r_sarbu - Bayern Munchen

El_nin0_T0rr3s01.12.2006 12:23

6. el_nin0_t0rr3s - Arsenal 8)

ady_4steaua03.12.2006 19:08

7.ady_adinho AC Milan

hurricane_msg04.12.2006 12:50

8. hurricane_msg --> Lyon

ManiaCU04.12.2006 15:06

julica_maniaku - Valencia !

Prodigy_andrey04.12.2006 15:07

andrey_gogo - Liverpool :D

Dani200505.12.2006 15:02

12 marinescu_dani2005 - Newcastle

i0nutz8305.12.2006 16:22

In ordinea aceasta puteti sa va alegeti echipa:

13. power_steaua_6

14. bezmetiqu_alex

15. prvrami

16. savubogdanus

17. adelp1er0

18. blind1ro

PoWeR05.12.2006 16:24

13. power_steaua_6 -> Juventus

Jo1n706.12.2006 04:05

bezmetiqu_alex ---> AS ROMA

niray06.12.2006 07:32

Dupa indelungi sedinte de consfatuire cu membrii CA de la NIRAY, dupa ce am ajuns in finala Cupei si am promovat in Liga I am ajuns la concluzia ca ar trebui sa ne DAM DEMISIA din campionatul de FIFA 07 de la FCSTEAUA :cry: . (ramanem in continuare la Hattrick :) ). Acum nu mai sunt problemele de acum 2 sezoane cand m-am inscris (lipsa de jucatori) si nimeni nu va simti lipsa unui jucator de nivel mediu.

Motivele sunt multe:

1. Conexiunea mea proasta UNEORI. Multumesc RDS Brasov pe aceasta cale, care nu stiu ce modemuri are (IP mi se schimba la fiecare conectare la net) si ce retea si-a facut ca UNEORI merge mai bine pe dial-up. UNEORI... Au fost si meciuri cu conexiune foarte buna, dar si altele cu conexiune foarte proasta de acum era mingea la centru, intepenea acolo cateva secunde bine, apoi era in careu sau chiar in poarta (cu toate ca sigur nu a fost doar de la mine problema). NU vreau sa ma mai enervez din aceasta cauza si nici sa-i enervez pe altii si sa ma injure.

2. Seriozitatea. Poate ca in Liga I e alt nivel, dar 2 sezoane am cam tras de multi sa ne jucam meciurile. Trimiteam multe mesaje off-line ca nu erau pe net, iar cand intrau nu raspundeau macar la mesaje daca nu eram pe YM.

3. UNII jucatori care mai mereu sunt cu plm in gura, altii care se oftica ba pe conexiune, ba ca se intrerupe jocul, etc... oameni cu care nu se prea poate vorbi (gen iny18 care ma enervase pe ym inainte sa inceapa meciul de n-am mai jucat nimic)

Nu ma intelegeti gresit (legat de punctele 2 si 3), sunt si multi oameni de treaba cu care m-am inteles foarte bine (ex. Ionutz si Blindica)

4. Nu in ultimul rand, LIPSA mea de TIMP in viitorul apropiat, tinand cont ca vin sarbatorile, dar si dupa.

5. M-a omorat de nervi Kahn si fundasii centrali cu gafele lor :lol:

6. Va las sa-mi iau Steaua sa joc RLSP 2007 :) cand vreau, cu cine vreau, "conexiune" buna si fara YM :lol:

Bafta in continuare la toti si sa nu se termine niciodata campionatul ca totusi e FRUMOS.

Sarbatori Fericite!!!

xzique06.12.2006 08:47

15. prvrami --> Atletico Madrid

geegee2106.12.2006 08:55

16. savubogdanus--->Werder Bremen

i0nutz8306.12.2006 15:13

blind1ro ramane in Liga I, in locul lui niraymond (retras). Decizia este definitiva si irevocabila.

Ca un exemplu, ganditi-va la licenta Sportului Studentesc..

i0nutz8306.12.2006 15:17

niraymond: decizia ta este, gandind la rece, inexplicabila. Obtii o promovare si te retragi, acuzand niste motive de-a dreptul puerile. Discutii despre conexiune au existat, exista si vor exista. Ce s-ar intampla daca s-are retrage toti dupa cate un mic conflict cu un adversar?

Sincer, nu pot sa spun ca imi pare rau ca te-ai retras. Asemenea decizii sunt absolut bizare. Tragi un sezon pentru promovare si, cand ajungi in sfarsit in frunte, decizi sa te retragi. Pentru mine, niray = Liberty Salonta. Difera doar pretul tranzactiei..

blindica06.12.2006 16:21

@ ionutz : de ce ai sters post-urile alea, macar dak vrei sa facem treaba s-o facem calmi si o sa fie f bine

editat de moderatori

niray07.12.2006 04:23
niraymond: decizia ta este, gandind la rece, inexplicabila. Obtii o promovare si te retragi, acuzand niste motive de-a dreptul puerile. Discutii despre conexiune au existat, exista si vor exista. Ce s-ar intampla daca s-are retrage toti dupa cate un mic conflict cu un adversar?  

Sincer, nu pot sa spun ca imi pare rau ca te-ai retras. Asemenea decizii sunt absolut bizare. Tragi un sezon pentru promovare si, cand ajungi in sfarsit in frunte, decizi sa te retragi. Pentru mine, niray = Liberty Salonta. Difera doar pretul tranzactiei..

Nu am tras sa obtin aceasta promovare... Am jucat normal, ca sezonul trecut si asta a fost. Si nu am ajuns in frunte. Locul 5 cu niste infrangeri usturatoare de la cei din fata...

Poate ca ti se par tie puerile motivele, dar mie mi-au fost de-ajuns. Referitor la conexiune, daca-mi amintesc bine si tu ai avut ceva obiectii la meciul nostru de cupa. Si nu e vorba de conexiunea la un singur meci (cel din semi cu Mihai), ci de mult mai multe in care adversarii au reclamat conexiunea proasta.

Mai e si problema timpului disponibil care mi se va reduce drastic. Daca nici acesta nu e un motiv puternic, atunci revin, dar o sa ma eliminati din cauza amanarilor. Si mai am un motiv personal care nu l-am scris...

Nu ma compara cu Liberty Salonta ca nu e cazul. Ce pret, ce tranzactie? Am "fuzionat" cu cineva? Ti-am impus sa joace altcineva in locul meu? E un simplu joc si am fost foarte serios de-a lungul celor 2 sezoane. Chiar mai serios decat moderatorul care zicea ca etapa expira la data x si posta restul etapelor la data x + 3 sau mai tarziu. Eu vreau sa nu va provoc neplaceri si cu ce ma aleg?!?! :cry: Era mai bine sa ma retrag dupa 3 etape cum ai scris in obiective? Au fost altii care s-au retras mult mai urat decat mine (fara motive, fara sa posteze nimic) si nu au primit un astfel de tratament... Dar asa se trateaza oamenii in Romania...

i0nutz8307.12.2006 05:25

@niray: de fiecare data s-a prelungit termenul de disputare al jocurilor din cauza dezinteresului manifestat de unii sau altii. In fine, este decizia ta, trebuie sa ti-o respectam.

Poate ne mai intalnim in amicale..

PS Comparatia cu Liberty Salonta era o gluma :P

@blind: Decizia in cazul tau a fost luata. Ramai in Liga I.

Prodigy_andrey07.12.2006 07:44

No atuni blindica isi alege echipa in locu lu nyraimond si dupaia is alege delpiero nu ?? :D Hai repede sa incepem ;)

ADelPiero07.12.2006 12:07

l-am intrebat pe ionut... astept sa imi raspunda :) echipa am ales-o

blindica07.12.2006 15:09

Oke boss, LEVERKUSEN aleg, scuze k am postat aici, nu citisem post-ul anterior cu ordinea alegerii echipelor. @ adelp1ero , dak o vrei p'asta sa-mi zici sa schimb :)

«12»