Dupa indelungi sedinte de consfatuire cu membrii CA de la NIRAY, dupa ce am ajuns in finala Cupei si am promovat in Liga I am ajuns la concluzia ca ar trebui sa ne DAM DEMISIA din campionatul de FIFA 07 de la FCSTEAUA :cry: . (ramanem in continuare la Hattrick
). Acum nu mai sunt problemele de acum 2 sezoane cand m-am inscris (lipsa de jucatori) si nimeni nu va simti lipsa unui jucator de nivel mediu.
Motivele sunt multe:
1. Conexiunea mea proasta UNEORI. Multumesc RDS Brasov pe aceasta cale, care nu stiu ce modemuri are (IP mi se schimba la fiecare conectare la net) si ce retea si-a facut ca UNEORI merge mai bine pe dial-up. UNEORI... Au fost si meciuri cu conexiune foarte buna, dar si altele cu conexiune foarte proasta de acum era mingea la centru, intepenea acolo cateva secunde bine, apoi era in careu sau chiar in poarta (cu toate ca sigur nu a fost doar de la mine problema). NU vreau sa ma mai enervez din aceasta cauza si nici sa-i enervez pe altii si sa ma injure.
2. Seriozitatea. Poate ca in Liga I e alt nivel, dar 2 sezoane am cam tras de multi sa ne jucam meciurile. Trimiteam multe mesaje off-line ca nu erau pe net, iar cand intrau nu raspundeau macar la mesaje daca nu eram pe YM.
3. UNII jucatori care mai mereu sunt cu plm in gura, altii care se oftica ba pe conexiune, ba ca se intrerupe jocul, etc... oameni cu care nu se prea poate vorbi (gen iny18 care ma enervase pe ym inainte sa inceapa meciul de n-am mai jucat nimic)
Nu ma intelegeti gresit (legat de punctele 2 si 3), sunt si multi oameni de treaba cu care m-am inteles foarte bine (ex. Ionutz si Blindica)
4. Nu in ultimul rand, LIPSA mea de TIMP in viitorul apropiat, tinand cont ca vin sarbatorile, dar si dupa.
5. M-a omorat de nervi Kahn si fundasii centrali cu gafele lor :lol:
6. Va las sa-mi iau Steaua sa joc RLSP 2007
cand vreau, cu cine vreau, "conexiune" buna si fara YM :lol:
Bafta in continuare la toti si sa nu se termine niciodata campionatul ca totusi e FRUMOS.
Sarbatori Fericite!!!