FC Twente Enschede - Ajax Amsterdam 1 - 0
B.Ruiz 47'
Twente ramane pe primul loc in Eredivisie si dupa etapa a 13-a.
FC Twente Enschede - Ajax Amsterdam 1 - 0
B.Ruiz 47'
Twente ramane pe primul loc in Eredivisie si dupa etapa a 13-a.
Ajax - Heerenveen 5-1 !!! Ajax cand bate,bate la scor !
Dupa un sezon in care a pierdut titlul pentru un punct,returul foarte bun,cu victorii de multe ori la scor,nefiind de ajuns,Ajax a castigat aseara Cupa Olandei,dupa 2-0 si 4-1 cu Feyenoord...Meci in urma caruia atacantul Roy Makaay de la Feyenoord s-a retras din activitate.
Ajax a inscris 106 goluri in 34 de meciuri si a primit 20 . Si a pierdut titlul la un punct.
Asa ceva eu nu am mai auzit.
Suarez e in forma senzationala cred ca de 2 sezoane.
Se pare ca nu va mai sta prea mult pe la Ajax.
Ajax a inscris 106 goluri in 34 de meciuri si a primit 20 . Si a pierdut titlul la un punct.
Asa ceva eu nu am mai auzit.
Am pierdut eu in manager un campionat marcand 120 de goluri si primind vreo 30. Se mai intampla...
Ajax !!!
Ajax Amsterdam a luat titlul in Olanda,dupa sapte ani,invingand in ultima etapa in meci decisiv pe contracandidata Twente,3-1 !
Ma bucur mult ca una dintre cele mai frumoase echipe din istorie a revenit dupa atat timp acolo unde-i e locul.
Si in europa? ciuciu
Si in europa? ciuciu
Tiki-taka ! ![]()
Fara marcatorul Sulejmani, dar cu pustiul Eriksen tot meciul, Ajax a remizat in derby-ul din deplasare cu PSV, 2-2 .
A fost un meci spectaculos dar destul de dur. Ajax a fost nevoita sa schimbe doi fundasi stanga. Boilesen a fost scos la inceputul meciului si s-ar putea sa fie grav. In a doua repriza a fost schimbat si Anita. Cu toate astea, problemele lor au venit pe dreapta, unde Van Der Wiel a jucat incredibil de slab. Nu a fost ziua lui.
Din cauza lui a luat Ajax ambele goluri. Intai eroare de marcaj, apoi penalty. Ajax nu a mai castigat de mult la PSV acasa, dar s-a jucat deschis si au fost ocazii la ambele porti, putea sa mearga oricum meciul.
Daca nu erau cele doua accidentari, poate ca Ajax reusea mai mult, asa, a facut o singura schimbare ofensiva, scotand un marcator, Sigthorsson, si inlocuindu-l cu altul, Bulykin.
Si la PSV portarul s-a accidentat grav. A fost lovit cu genunchiul in cap de un coechipier in prima repriza si a iesit pe targa, meciul fiind intrerupt 15 minute. Inlocuitorul lui a prins o zi excelenta si a reusit sa scoate cateva mingi pe car scria GOL.
Pentru Ajax e un rezultat super, chiar daca coboara pe 3. In olanda, la derbyuri, e bine daca nu iei bataie in deplasare.
Mi-aduc aminte ca acum ceva vreme PSV a batut pe Feyenoord acasa cu 10-0. In retur Feyenoord le-a dat 3-4 goluri. Asa e in Olanda, asa e cand joci fotbal.
Cred ca sezonul asta va fi foarte frumos in Olanda. Granzii sunt pe primele 5 locuri, ceva ce nu s-a mai intamplat de mult timp.
Me happy! Dupa atat amar de vreme, nebagati in seama de prea multa lume, Ajax e noul lider din Eredivisie ! ![]()
Ce revenire au avut,nu m-asteptam!
4 puncte intre locurile 1-6,totusi...n-o vad la titlu pe Heerenveen,in rest poa' sa castige oricine sezonul acesta!
Ajax !
Dupa 2-1 la Twente, Ajax a castigat titlul cu numarul 31 in Eredivisie! ![]()
Teoretic inca nu. Teoretic Feyenoord mai are sanse. Practic e imposibil!
Ajax are golaveraj superior asa ca si daca ar pierde ultimele 2 meciuri iar Feyenoord ar castiga si ar ajunge la egalitate de puncte, e greu de crezut ca ar reusi sa ii intreaca la golaveraj.
Ca sa fie oficial, Ajax mai are nevoie de un egal in ultimele 2 etape.
Urmatorul meci e cu Venlo, acasa. Venlo e echipa de pe locul 16.
L-a romani s-ar sarbatori deja. Astia nu sunt romani. Astia or sa joace serios pana in ultima etapa.
Nu stiu ce i-ar incurca sa nu joace serios. Ei se distreaza pe teren.
Da, teoretic inca nu, dar Ajax are un avantaj de 24 de goluri peste Feyenoord. E imposibil sa bata Feyenoord la asemena diferente in ultimele doua partide.
Oricum, Ajax face cel putin egal cu Venlo, asa ca nu mai conteaza. ![]()
Campionii !!!

Eu simpatizez cu Ajax din Olanda.
Si eu tin cu Ajax din Olanda.
Ajax cea mai buna fabrica de fotbalisti si cea mai buna academie de juniori.Respect Ajax