acest topic este pt George Ogararu...pe aceste blog stiri despre evolutile lui...Forza Ajax!!!
acest topic este pt George Ogararu...pe aceste blog stiri despre evolutile lui...Forza Ajax!!!
Ajax este dupa parerea mea cea mai cinstita echipa din Europa.
Au crescut jucatori proprii si au dat 3 randuri de jucatori de elita si tot mai au de unde.
Ajax, echipa celor doi români, Ogararu si Mitea, s-a calificat în primavara europeana, încheind parcursul din grupele UEFA cu o victorie în Belgia, 3-0 cu Zulte-Waregem.
Si va juca in 16-imi cu Werder... :evil:
II bate pe Werder~!
II bate pe Werder~!
Tare ma tem ca nu vor trece de Werder. Pentru mine Werder este o pretendenta la castigarea trofeului in acest sezon, iar dupa ce Ajax in ultimul este ca o "domnisoara mofturoasa" alternand meciuri f. bune cu unele supersterse si ca joc si ca rezultat nu prea le dau sanse !!
Of , of ... Ajax in continuare da cei mai buni tineri jucatori , insa problema este ca totusi nu reusesc sa castige un titlu de campion . Poate la anul vor reusi sa il castige , pentru ca anul acesta , nici nu se pune problema sa il piarda PSV ... pentru ca este intr-o forma foarte buna . Asa ca ... mult succes Oga , dar aveti cam mult de munca ![]()
Ajax Amsterdam a castigat CUPA OLANDEI
Ajax a castigat cu 9-8 dupa loviturile de departajare(0-1, 1-1, 1-1) in fata echipei AZ Alkmaar. Fostul stelist George Ogararu a inscris pentru Ajax la loviturile de departajare.
LG Amsterdam:Ajax Amsterdam-Atletico Madrid 2:0 (Gabri 46',Sneijder 60')
Ajax Amsterdam-Atletico Madrid 2:0
Si dinamii se roaga sa cada cu Ajax ca cica ii elimina :laugh:
LG Amsterdam:Ajax Amsterdam-Arsenal Londra 0:1 (Van Persie 87')
04.08.2007
Imi spune si mie cineva cand incepe campionatul in Olanda ? ... ca eu nu stiu
... va rog eu mult ![]()
Vineri, 17 august, ora 20:30.
Supercupa Olandei:Ajax Amsterdam-PSV Eindhoven 1:0 (Gabri 43')
George Ogararu s-a accidentat in timpul Supercupei , si a fost schimbat in minutul 25 de Gregory van der Wiel .
Marea echipa structurata de Van Gaal, in perioada 94-97 este cea mai frumoasa echipa pe care eu am vazut-o jucand vreodata. Pe acest site, a postat un tip inteligent o idee de genul: unui super fotbalist ii trebuie tehnica in regim de viteza, rezistenta, sut, recuperari, pressing, inteligenta si zambetul permanent pe buze.
Exact asta vedeai la Litmanen, Finidi, Kluivert, Overmars, fratii De Boer, Davids, Seedorf, Kanu, Blind, Van der Saar, Reiziger, Bogarde, Musampa, Melchiot, Silooy, Scholten, Nordin Wouter, Dani, Babangida.... sa nu mai vorbesc de marele Frank Rijkaard, care, in ultimii doi ani de cariera, reintors la Ajax, si-a redescoperit bucuria pustanului care joaca fotbal, intr-o echipa ce reprezenta o perfecta simbioza intre stilul tehnic 100 % batav (fratii De Boer sau Overmars) si exceptionala grefa africano-surinameza (Kluivert, Finidi, Davids, Kanu, Seedorf).
Pentru eventualii nostalgici ai acelei echipe, voi posta cateva link-uri relevante:
http://www.youtube.com/watch?v=InC4VlhnGME - fazele de la sfarsitul finalei de vis cu Milan, in anul 1995, cu comentariul radio original, fabulos, realizat de 2 legende ale mass-media sportive din Olanda.
http://www.youtube.com/watch?v=jeIgw4AHONA - un gol fabulos reusit de georges finidi in semifinala editiei 94-95, in care au maturat pe jos cu Bayern, 2-2 la Munchen si 5-2 la Amsterdam; este golul de 2-1 de pe vechiul lor stadion "De Meer".
Daca cumva intereseaza pe cineva am si alte link-uri (sigur, acestea pot fi gasite si pe youtube dar v-as scuti de cautare) cu Ajax.
De Graafschap 1-8 Ajax Amsterdam :O:O:O (Huntelaar 36' , 69' , 90' , 90' (pen) ; Suarez 42' ; Maduro 55' , 59' ; Bakircioglu 61' / Groot 73')
La Ajax , Ogararu si Mitea nu au fost inclusi in lot , ambii fiind accidentati .
Dupa inceputul de campionat Ajax este clar favorita la castigarea titlului dar va trebui sa treaca de alkmar-o echipa in forma,ceea ce o sa si faca
Ajax a fost eliminata de Dinamo Zagreb, dupa ce a pierdut meciul retur de acasa cu 2-3 dupa prelungiri. Pentru Ajax a marcat Huntelaar o dubla, in acel moment scorul era de 0-3!!.
Ce se intampla la Ajax?
PAi la Ajax in ultimul timp s-au adus mai multi batrani, am inteles ca nu prea mai au acei jucatori tineri formidabili
In campionat defileaza cu scoruri de 8-1 sau 6-1, dar in cupele europene nu inteleg ce se intampla cu ei.
@**alex**
N-au un antrenor adevarat... S-a vazut si aseara cat de mult conteaza un antrenor care stie sa-si motiveze jucatorii...
nu inteleg cum Ajax nu a reusit sa ajunga in Champions League in ultimii ani.a fost eliminata de echipe mai slabe,precum FC copenhaga si slavia praga.o miscare foarte proasta a fost vanzarea lui wesley sneijder.cred totusi ca Ajax este echipa cu cea mai buna academie de juniori.
Ajax - Feyenoord 5-1 in derby-ul Olandei !!! Anul asta cu Martin Jol pe banca si cu un super atacant ca Luis Suarez,Ajax arata ca are forta pentru a trage iar la titlu.
Luis Suarez chiar ca este intr-o forma senzationala!