FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenamente Steaua

«12»
stelista_pe_viata08.06.2007 11:20

Olaroiu este un antrenor, mult peste ceea ce avem acum in campionat... hai sa nu mai plangem dupa antrenorii straini, cu Oli ne-am calificat dupa 10 ani in CL, cu Oli am ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA... ce atata Protasov... ce am castigat cu el de e asa venerat in Ghencea?

Un antrenor nu se schimba de la campionat la campionat... sa-l lasam sa isi faca treaba in liniste la Steaua, fara sa mai aruncam cu noroi in el!

cris12.06.2007 16:36

stelista_pe _viata

Imi pare rau dar nu sunt deloc de acord cu tine, daca Oli este asa mare antrenor de ce nu face nimic cand atatia jucatori pleaca cu sau fara voia lor? Nu l-am auzit sa zica nimic nici despre cei care au venit si nici despre cei care au plecat, de ce?

Pentru ca stie si el ca parerea lui nu conteaza si ca Becali conduce tot. Un singur exemplu vreau sa iti dau: cand a fost intrebat de reporteri despre Elton, a zis ca trebuie sa il integreze in echipa, ca ii foarte tehnic, ca are viteza iar acum, cand este arucat ca o soseta murdara, de ce nu vine sa zica si el ceva, orice, doar asa sa il vedem noi ca este si el implicat, dar el nu, el sta comod in scaunul de antrenor lipsit de griji si mai ales si de caracter.

laca_712.06.2007 18:40

Pai parca vroiati sa scapati de Coman, Lovin, Saban si alti in afara de Elton si Thereau!

Nici unul nu e vreun jucator de baza si nu Oli e de vina ca ciobanu e tampit!

«12»