FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenamente Steaua

«12»
sergiu_titan19.11.2006 19:56

Imi aduc aminte, chiar dupa venirea lui Olaroiu, se vb despre stilul antrenamentelor la Steaua. Protasov intens dar scurt, multe antrenamente cu mingea, pregatea jocurile in spritul echipei, combinand utilul cu placutul si dand o anumita libertate jucatorilor in ceea ce priveste felul si regimul antrenamentelor.Ma refer aici la antrenamentele fizice, modul in care se construiesc relatiile de joc si nu in ultimul rand felul in care este mentinuta si pregatita forma jucatorilor. Efectiv Protasov ii trezise pe toti parca...: Banel, Bostina, Dica, Goian, Paraschiv avand o crestere vizibila.

Oli prefera antrenamentele mai lungi obositoare si plictisitoare pregatind parca mult mai temeinic maeciul tactic, punand accentul pe forma "pur" fizica a juctorilor dar astfel intervenind si efectele secundare ca supra- solicitarea, plafonare, forma de joc proasta... etc(ce vb presa) Imi aduc aminte ca Protasov nu avea multe rezerve si jucatorii in acel tur au fost cam 11- 14 insa nu s-a vb de o oboseala accentuata, forma proasta iar meciurile in care nu s-au concentrat juc au fost putine. Ramane acel 2 -2 cu ... in care s-a vazut clar o scadere mare mare pe final din cauza unui pressing facut "aiurea" dar in rest Steaua juca parca altfel faza ofensiva iar forma juc era alta...

cisco19.11.2006 20:21

Protasov hai inapoi :( ..

sergiu_titan19.11.2006 20:49

Nu cred ca Protasov este peste Olaroiu pur si simplu a inteles mai bine stilul unor jucatori. A fost vb despre o conjunctura favorabila. Olaroiu stie, vrea, mai multe joaca in functie de adversar isi ia masuri de sigurnta pentru tot, cere multa munca si concentrare.

Daca va gasi un jucator in locul lui Dica de 2 ori mai bun care sa faca legatura dintre mijloc si atac mult mai bine mai precis care sa joace mai constant si care sa il motiveze si pe Dica...Nu vom mai avea probleme zic eu in meciurile cu echipe care se apara cu 9 10 juc.

bebeto19.11.2006 20:54

cisco...asta din pacate nu tine de noi..tine de ,,razboinicul luminii'',jedi-ul mioritic..)))

CosminStelist28.11.2006 15:07

zic ca nu se antreneaza destul echipa noastra pentru meciurile din Liga Campionilor.

care pune la pariloto pe aici?????

steaua-steaua-steaua03.12.2006 18:57

Antrenamentele obisnuite ale echipei snt publice? Le poate urmari oricine vrea de la fata locului? E permisa intrarea in complexul Ghencea? (Nu ma refer la antrenamentele oficiale dinaintea unor meciuri mai titrate precum cele din CL, unde e prezenta toata presa)

mlacatus27.12.2006 22:38
Imi aduc aminte ca Protasov nu avea multe rezerve si jucatorii in acel tur au fost cam 11- 14 insa nu s-a vb de o oboseala accentuata, forma proasta iar meciurile in care nu s-au concentrat juc au fost putine. Ramane acel 2 -2 cu ... in care s-a vazut clar o scadere mare mare pe final din cauza unui pressing facut "aiurea" dar in rest Steaua juca parca altfel faza ofensiva iar forma juc era alta...

Si infrangerile cu 0-1 fiecare mai intai acasa cu Gloria la sfarsitul lui oct.05 iar 1 sapt. mai tarziu la Cluj ce-au fost :?: Dar...Gloria ne-a tras-o si cu Oli in primavara de era sa ne coste si titlul, scenariu dupa care s-a mai intamplat si ce s-a intamplat cu Radoi & Iacob ! :wink:

^Cody13.02.2007 08:32
Protasov hai inapoi :( ..

Lasa-l acuma, sa vedem ce face Oli cu jucatorii astia noi..

lau74dani14.03.2007 11:23
Antrenamentele obisnuite ale echipei snt publice? Le poate urmari oricine vrea de la fata locului? E permisa intrarea in complexul Ghencea? (Nu ma refer la antrenamentele oficiale dinaintea unor meciuri mai titrate precum cele din CL, unde e prezenta toata presa)

Si eu as vrea sa merg... ne spune si noua cineva ? Eventual si programul de desfasurare al acestora.

VaSsY14.03.2007 11:29

@ lau74dani

E voie sa te duci, trebuie sa stii doar orele la care se desfasoara antrenamentele!

SteauaToronto25.03.2007 16:09

As apela la niste stelisti cu tuner TV care au canalul Kanal D... si o conexiune rapida la Internet...

Daca cineva este interesat sa ma contacteze pe privat!

gone17.04.2007 08:41

Kipling vorbea de cei 2 impostori: dezastru si triumf. El spunea ca trebuie sa intalnesti cei doi impostori si sa ii confrunti in acelasi mod. Sau mai bine zis, in limba de lemn a fotbalului, sa fim cu picioarele pe pamant. Cu primul toti ne-am confruntat si am stiu sa trecem peste el. Cu cel de al 2 lea putini au reusit. Primul exemplu care imi vine in minte e Argentina care nu a reusit vara trecuta sa treaca peste victoria (6-1) obtinuta in fata Serbiei. Ce legatura are asta cu Steaua? Eu zic ca are. Noi inca nu reusim sa trecem peste marile victorii. Dupa acel 4-1 de la Kiev a urmat o perioada proasta care inca nu s-a treminat. Meciurile bune au fost putine si au venit mai mult ca exceptii menite sa confirme regula. Meciurile cu Real si Lyon in deplasare a fost mai mult o zvagnire de orgoliu dupa umilintele primite pe Ghencea. La fel au fost si meciurile cu Rapid sau Dinamo de anul asta (meciuri in care am jucat bine). Pentru mine e clar ca Olaroiu nu stie sa gestioneze un rezultat (bun sau rau) iar acel 4-1 de la Kiev inca ne urmareste. Iar psihologul echipei se pare ca nu intelege asta. Sau poate ca Dan Pavel nu a apucat sa ii sublinieze (cu carioca verde) partea asta.

Astristul22.04.2007 09:24
Nu cred ca Protasov este peste Olaroiu

Pai cred ca nici George Bush nu este peste George Becali. Asa ca si chestie... :roll:

Unde ar fi minunea sa se intoarca Oleg! steagcruce2

inches22.04.2007 20:31
Nu cred ca Protasov este peste Olaroiu pur si simplu a inteles mai bine stilul unor jucatori. A fost vb despre o conjunctura favorabila. Olaroiu stie, vrea, mai multe joaca in functie de adversar isi ia masuri de sigurnta pentru tot, cere multa munca si concentrare.

Daca va gasi un jucator in locul lui Dica de 2 ori mai bun care sa faca legatura dintre mijloc si atac mult mai bine mai precis care sa joace mai constant si care sa il motiveze si pe Dica...Nu vom mai avea probleme zic eu in meciurile cu echipe care se apara cu 9 10 juc.

Pentru mine asta este o buna tactica pentru o echipa de locul doi - trei si mai jos. O echipa foarte buna nu joaca in functie de adversar (cel putin tactic) ci in functie de jocul ei. O echipa buna impune ritmul. Numai in meciuri foarte importante muncesti foarte mult la pentru a schimba tactica, pentru a-i surprinde pe adversari.

Nu poti sa ii faci pe jucatori sa invete 20 de tactici, si pe urma sa te astepti ca la toate sa le mearga bine.

tudorloredana18.05.2007 01:15

Nu inteleg de ce toti ati uitat de unde a plecat Olaroiu cu Steaua si unde a adus-o?

De ce mereu uitati de unde ati plecat? Mie imi place Olaroiu... chiar daca e huiduit acum in ultimul hal... el isi conduce echipa cum stie mai bine... bravo Oli... sunt cu tine... toate echipele au si momente critice... dar ce ii fac acum suporterii nu admit...

Renunta la limbajul de IRC. Moderatorii

w3bmaster28.05.2007 20:24

De unde a plecat Oli era in primavara europeana DEJA!

Echipa JUCA si acum ce face? Mimeaza!

Olaroiu vrea dar atat poate, plus ca e sclavul lui Gigi si e un om lipsit de caracter (trebuia sa isi dea demisia de mult)!

In fine... Walter Zenga si Oleg... cand o sa mai avem noi asa antrenori?

Danny02.06.2007 18:22

Nu se mai poate, trebuie alt antrenor la Steaua, sa vina o data Protasov, ca nu mai suport, uitati-va ce lot de exceptie are Steaua, si abia a apucat locul doi in campionat, e revoltator!

cris04.06.2007 05:02

La ce lot are Steaua, sau mai bine zis a avut pentru, ca JJ a distrus sau va distruge tot... orice antrenor care are cat de cat habar si fata de Steaua o sa poata face performanta, dar atata vreme cat esti un 0 ca Oli si nu stii nimic decat sa iei ordine de la altii totul se va duce de rapa!

Prodigy_andrey06.06.2007 04:00

Dar toti facaeau gura cand l-a adus pe Protasov... ca, cine-i asta si ca nu stie sa antreneze si acum toti il vor inapoi...

Multumiti-va cu ce aveti!

anddrei08.06.2007 07:35

Parere mea e ca nu Oli e de vina pentru parcursul chinuit ci faptul ca nu este lasat de Gigi sa-si faca treaba si sa-si asume rezultatele. In plus nici atitudinea unor jucatori nu e conforma cu ceea ce inseamna Steaua si cu ce se asteapta de la ea.

steagcruce2

Wally08.06.2007 07:59

Pai Oli isi asuma rezultatele... dar doar succesele... cand sunt esecuri e un las... gaseste mereu scuze penibile, nu vine la conferintele de presa...

c.ronaldo1708.06.2007 08:35

@Wally

Te-as ruga sa cunosti atunci cand vorbesti! Oli a si declarat ca isi asuma esecurile din sezonul trecut.

Wally08.06.2007 08:54

Daca a declarat asta ar mai fi trebuit sa declare ceva: "Ca urmare a acestor esecuri, imi dau demisia!"... insa el e prea las sa faca asta!

c.ronaldo1708.06.2007 08:59

Daca se luau dupa asta, cred ca toate, dar absolut toate echipele din Europa si-ar fi schimbat antrenorul o data la 2 luni.

Wally08.06.2007 09:08

NU toate echipele din Europa fac blat in ultimele 6 etape! :happy:

«12»