so, cand si unde?
de azi vine iarna dar o bere sigur nu are sa ne inghete instalatiile. eu astept propuneri din partea voastra.
uite fixez si un loc de intalnire, mallul deschis in fata stadionului.
hai sa bem dar cu cap.
so, cand si unde?
de azi vine iarna dar o bere sigur nu are sa ne inghete instalatiile. eu astept propuneri din partea voastra.
uite fixez si un loc de intalnire, mallul deschis in fata stadionului.
hai sa bem dar cu cap.
Vorbim cu patima,dar refuzam sa spunem esentialul.
Daca aceste doua echipe nu ar fi existat,daca nu s-ar fi concentrat în aceste doua grupari majoritatea valorilor tarii si ar fi ramas risipite pe te miri unde,fotbalul românesc ar fi fost o simpla flegma pe asfaltul strazii.Care ar fi disparut la prima ploaie.
Asa încât propun onoratilor participanti cu gândirea la acest topic sa faca uitata încrâncenarea de care au dat dovada.Sa constate ca aceste doua echipe trebuiau sa existe si ca ele au facut fala,nu numai lor,dar si întreg fotbalului românesc.Si mai ales ca daca nu ar fi fost ele,ar fi fost altele.
cu.e.d.
Total de acord.
pai nici nu incape indoiala virgile! pe motivul asta am si spus chestia cu "jucaria mea" intr-un comentariu anterior. si cu toate acestea fiind suporterul unei echipe ori care ar fi el nu poate fi obiectiv. e un procent in plus pe care-l duci la ai tai.
dar pt ca toti santem de acord cu ceea ce spui tu, am facut o invitatie la o berica. insa incep sa constat ca nu prea va da inima ghes la asa ceva. aproape nimeni nu a venit cu o contrapropunere sau ...
ne cunoastem facem un fel de team building.
respect tuturor stelistilor
spune in ce zi vrei sa mergem si ne intalnim acolo, eu vreau.
marti in jurul orelor 20-20.15. ma gandeam sa schimbam locul de intalnire si sa-l facem central mai precis la romana langa prajiturile lui Copos, la coloane.
hai cine se inscrie...astept!?
ramane pe marti?
din punctul meu de vedere da! categoric da!
daca nimeni nu doreste , asta e pe alta data , mai incercam cu iesitu in oras.
stiu eu dac-o fi asa de frig incat doar doi sa vrea sa se intalneasca?
asta e.