FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un articol cat o lectie de viata

«12»
korynna07.11.2006 20:47

nimic din autogolul lui Nicolita nu a tinut de fatalism,ci se pare ca ii este acum fatal!

ok,sa zicem ca tine,ca incerca sa ne arate cat de patetici sunt oamenii in unele situatii.in cazul asta nu mi s-a parut exemplul bun de dat autogolul lui,pentru ca nu a dat nimeni dovada de patetism,Banel nu a inceput sa se tanguie pe la TV ca vai vai ce greseala a facut si k isi cere mii de scuze,nimeni nu l-a ridicat la cer in ciuda a ceea ce a facut.poate daca articolul se referea la oricine altcineva(din afara lumii fotbalului) era poate mai bine inteles de mine.asta m-a deranjat si faptul ca a mentionat de romanii din spania care si-au dat banii cu greu castigati pentru a o vedea pe Steaua si uite ce face Nicolita...face oamenii sa arunce banii,adica meciul ala nu merita vazut in ciuda acelei intamplari mult regretate?nu stiu...pur si simplu nu imi place,de la exemple alese prost pana la faptul ca ce ne trebuie un articol pt a ne da seama cat de patetici sunt oamenii?vedem asta in fiecare zi si nu o sa ne schimbe viatza cu nimik,dar ma rog asta poate ca nu are nicio legatura.este un articol bine scris,dar care nu imi place din cauza apropourilor pe care le induce.poate ca nu inteleg eu nici acum dupa 100 de ani,dar l-am citit de multe ori si de fiecare data am avut aceeasi senzatie si nu imi pot schimba parerea.nu imi indrept patosul catre Nicolita in mod special,dar poate ca el s-a nimerit a fi nedreptatit si poate ca el e si cel mai usor de atacat pt k mie mi se pare ca e foarte vulnerabil.

Captain RedBlue07.11.2006 21:40

Maria Andries nu ne da nici o lectie. Cu riscul de a fi considerat misogin, Maria Andries ne arata ca femeia romana are libertatea de a-si refula toate frustarile pe care le are in viata personala. Maria Andries reia o veche ``placa``, deja uzata si mult prea tocita, privind patetismul ancestral si cat de penibili suntem noi, chipurile, romanii.

Daca vrem sa nu ne mai plangem unii pe umerii altora sau sa vedem ``conspiratii` acolo unde nu este cazul, ar trebui sa luam faptele asa cum sant, in simplitatea lor, si sa nu mai vedem ``umilinte``, ``patetism``, ``penibil``, in orice gest venit din suferinta lui Banel, sau compasiunea lui Beckam. Numai un adevarat suporter poate simti, ceea ce a simtit Nicolita, atunci cand si-a dat seama ca a ingropat sperantele tuturor, facand aceea fatala greseala, sau ceea ce a dorit sa-i spuna Beckam lui Banel, atunci cand a facut acel gest de incurajare, gratuit si pentru care nu a avut nici o obligatie, nici pentru reclame, nici pentru imagine. Nu cred ca la asta s-a gandit atunci.

Am sa termin caracterizand articolul Mariei Andries prin cele trei cuvinte atat de sugestive: umilitor, patetic, penibil.

cu.E.D.

forever_STEAUA08.11.2006 13:04
s-au mai vazut auogoluri si la case mai mari si nu a fost executat nimeni.

Aminteste-ti ce s-a intamplat dupa CM din 94...

korynna08.11.2006 13:32

da,am uitat de acel incident :cry: oricum a fost un caz izolat si acolo era vb de un psihopat,nu stiu daca a fost omorat pt autogol sau daca erau si probleme de alta natura,in orice caz omu' ala nu avea toata tigla pe casa.imi cer scuze k m-am exprimat gresit si pt off topic

lorry1009.11.2006 11:21

daca iti denigrezi echipa inseamna ca nu tii cu ea!!!pt ca fata asta nu a criticat-o ci a denigrat-o a denigrat munca unui om care a gresit o singura data da nu s-a gandit de cate ori a gresit ea....tot articolul pare scris de un jurnalist englez rigid si frustrat!!!!!

forever_STEAUA09.11.2006 11:50

@lorry10

Faci aceeasi greseala de care o acuzi pe Andries... Daca ai citit si alte articole scrise de ea, intelegi la ce ma refer...

lorry1009.11.2006 14:42

de ce zici ca fac aceeasi greseala????eu am credinta ca echipa asta e cu mult mai valoroasa decat a aratat in ultima vreme.e o echipa care trebuie laudata nu criticata, trebuie incurajata nu scuipata cum face domnisoara care a scris acest mirific articol demn de o carte de filosofie antica.....hai sa fim seriosi si sa traim cu picioarele pe pamant ca fotbalul se joaca cu mingea nu cu stiloul si cu mintea lucida nu cu abureli de 2 lei care se vad la colt de stada drept filosofii geniale stil articolul asta!!!!!asa ca inca odata repet bravo echipei bravo noua si rusine celor care acuza o scapare de moment si ii dau o amploare demna de mit!As avea o singura intrebare pt fata asta draga mea ai auzit vreodata pe la scoala de hiperbola????Daca da fff bine daca nu tin sa te anunt ca asta ai facut tu din autogolul lui Banel!!!!!Si ca sa-ti explic mai pe romaneste si cu termeni populari (nu cu filosofii expirate) ai facut din tantar armasar si nu e deloc bine incearca sa nu mai fii asa de fatalista ca n-ai sa ajungi prea departe daca te mentii asa!!!!!FORTA Steaua!!!!FORTA Banel!!!!!!!!!!

_yang09.01.2007 22:31

Nimeni nu a zis ca e o gloaba de fotbalist!

O zic eu :

Banel Nicolita e o gloaba de fotbalist!!!

Nu e in stare sa faca o preluare, nu are viteza cu mingea la picior, se incurca in balon mai ceva un copil de 6 ani s.a.m.d.!

Bravo lui ca a ajuns unde a ajuns plecand de jos... Dar asta nu inseamna ca e un fotbalist bun.

Ca sa nu-l mai compatimiti atat ar trebui sa vedeti cum a ajuns el fotbalist. Cu ajutorul unui om de afaceri din Braila in timp ce tineri ca Litu,Simion si Tudose sunt imprumutati la alte echipe ca n-au loc la Steaua...!

Ar fi cazul sa fie lasat sa-si continue cariera in alta parte. Fac pariu cu oricine ca in 3 ani nu mai joaca nici in divizia C sau Liga III.

«12»