nimic din autogolul lui Nicolita nu a tinut de fatalism,ci se pare ca ii este acum fatal!
ok,sa zicem ca tine,ca incerca sa ne arate cat de patetici sunt oamenii in unele situatii.in cazul asta nu mi s-a parut exemplul bun de dat autogolul lui,pentru ca nu a dat nimeni dovada de patetism,Banel nu a inceput sa se tanguie pe la TV ca vai vai ce greseala a facut si k isi cere mii de scuze,nimeni nu l-a ridicat la cer in ciuda a ceea ce a facut.poate daca articolul se referea la oricine altcineva(din afara lumii fotbalului) era poate mai bine inteles de mine.asta m-a deranjat si faptul ca a mentionat de romanii din spania care si-au dat banii cu greu castigati pentru a o vedea pe Steaua si uite ce face Nicolita...face oamenii sa arunce banii,adica meciul ala nu merita vazut in ciuda acelei intamplari mult regretate?nu stiu...pur si simplu nu imi place,de la exemple alese prost pana la faptul ca ce ne trebuie un articol pt a ne da seama cat de patetici sunt oamenii?vedem asta in fiecare zi si nu o sa ne schimbe viatza cu nimik,dar ma rog asta poate ca nu are nicio legatura.este un articol bine scris,dar care nu imi place din cauza apropourilor pe care le induce.poate ca nu inteleg eu nici acum dupa 100 de ani,dar l-am citit de multe ori si de fiecare data am avut aceeasi senzatie si nu imi pot schimba parerea.nu imi indrept patosul catre Nicolita in mod special,dar poate ca el s-a nimerit a fi nedreptatit si poate ca el e si cel mai usor de atacat pt k mie mi se pare ca e foarte vulnerabil.