FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Capul sus Banel!

«12»
sorin_77702.11.2006 06:21

Minutul 70 al partidei de pe Bernabeu, minut fatidic, rupt din povestiri de groaza, ramanem cu totii inmurmuriti si simtim parca cum am fi muscat cu sete dintr-o lamaie... Dar cel mai tare simte asta Banel Nicolita... Soarta e cruda cu cei care pot sa duca greutatile si Banel e unul dintre acestia... Banel e un luptator si trebuie sustinut in munca lui. Vor mai veni meciuri importante pentru Steaua si sunt sigur ca Banel se va revansa, poate va ingenuchea Barcelona, Arsenal sau Milan chiar pe stadioanele lor. Avem nevoie de Banel, avem nevoie de acest jucator cu suflet fantastic...

Capul sus Banel! Maine vei aduce victoria!

DTP-Ludacris02.11.2006 06:51

Ai perfecta dreptate ... Fruntea sus Banele nu mai fi trist asta e fotbalu` ,contam pe tine sa ne aduci din nou accolo unde ne dorim atat de mult: UEFA Champions League !

Teoctist02.11.2006 07:07

Da,intr-adevar,capul sus.Daca avea capul sus si pivirea de ansamblu,ar fi trimis-o în aut sau în corner.

Nu înteleg de ce sa-i dedicam un nou topic,când are unul deschis aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=94839#94839

si a fost 100% oaia neagra a echipei.Nu e în stare sa faca un dribling,centrarile le trimite aiurea,ca sa nu mai vorbesc ca nu exceleaza nici la pase.Singura lui calitate e ca are viteza si alearga ca un bezmetic.Sa se duca la atletism,aia cred ca e vocatia lui.

Noroc ca e un forum civilizat,ca altfel i-as fi tras niste înjuraturi de-l treceam Dambovita direct în satul lui natal.La origine.

Adevarata-i vorba aia : "Tiganu-i tigan si-n ziua de Pasti.

sorin_77702.11.2006 08:41

Teoctist, maine poate vei avea tu o zi neagra asa cum a avut Banel... Esti prea acid, ca sa te opresti la acea faza de meci si sa vezi meciul prin prisma acelui autogol... Capul sus si tie, incearca sa vezi mai mult!

I.N.Money02.11.2006 13:36

Aseara cred ca Banel a fost blamat de toti cei ce iubim Steaua,e greu de reprodus ce i-am spus !

Insa azi la rece,parca supararea ne-a mai trecut,mi-am amintit de ce a patit Escobar in 1994,la Cupa Mondiala din cauza unui autogol.

Din pacate pentru Nicolita ,aceasta a fost cireasa de pe tort,dupa evolutii slabe de la inceputul sezonului pana acum.

Insa pentru prima data dupa mult timp trebuie sa felicit presa romana,pentru solidaritatea pe care au aratat-o dupa greseala stelistului nostru.

loricica02.11.2006 17:14

Am vazut meciul alaturi de vreo 20 de prieteni! Toti am ajuns la concluzia ca asta este fotbalul cu noroc si ghinion! Se putea intampla oricui sa aiba un moment de ratacire! Suntem alaturi de Banel si suntem convinsi ca valoarea Stelei nu consta intr-o secunda de nesansa! HAI BANELEEEE!!!! Suntem alaturi de tine!!!

cisco02.11.2006 20:50

Nu`i nimic Banele..te revanshezi tu in meciul cu Lyon ..si cu Kiev !

officina9902.11.2006 21:58

Se revanseaza pe dracu....nu v-ati saturat sa visati,sa sperati?Realizati o data:Ne trebuie jucatori buni cu un pshic desavarsit si o mentalitate sanatoasa.

Pana una alta..da.A gresi e omenesc,dar atunci cand viata ta se rezuma la fotbal,cand viata ta inseamna fotbal si castigi sute de mii de euro pe an,cand joci la un astfel de nivel este impardonabil sa te pierzi cu firea si sa comiti o astfel de greseala.

Asa ca..nu il mai compatimiti atata pe Banel...el tot cu masina lui este,cu vila lui,contul lui este...poate doar putin ofticat pe el ca s-a facut de ras.

P.S:m-am saturat de amagiri...sa se hotarasca o data:devenim ecchipa de top temuta sau ne zbatem in mediocritate?nu de alta,dar sa stim si noi cum stam

Evita postarile consecutive.

Foloseste butonul edit

daca vrei sa adaugi ceva

unui mesaj anterior.

Moderatorii

cisco02.11.2006 22:06

Pana o sa avem jucatori cu care sa facem o echipa temuta..ne multumim cu ce avem ..

FanSteaua4Life02.11.2006 22:50

@officina99

du-te frate si posteaza pe alt forum...

Teoctist03.11.2006 03:59

MISTOCAREALA. Pe site-ul www.marca.es, Banel Nicolita este luat peste picior intr-un cantec de 53 de secunde, in care este transmisa in direct faza autogolului. Radio Marca nu ezita sa-l atace in termeni duri pe jucatorul român, apreciindu-l, la finalul comentariului, ca fiind un "animal de companie". De asemenea, autorii comentariului folosesc termeni reci si la adresa lui Gigi Becali, despre care spun,imediat dupa gol, ca a rupt fratia de sange cu presedintele Realului, Calderon. (S.G.M.)

FortuneTeller03.11.2006 05:31

Mai lasati chestile astea de domnisoare, Banel e doar un jucator la Steaua, nu un retardat la sanatoriu. Partida cu Real s-a terminat, e cazul sa uitam de timpenia aia (caci timpenie a fost!) si sa ne concentram la ce urmeaza. Banel stie ca a gresit, probabil ca nu mai face asta nici daca il preseaza toata echipa Lyonului, deci lectia e invatata, let's move on. Banel si Steaua au avut o atitudine mult mai buna in Spania, asta e ce trebuie retinut din acest meci. IN Steaua WE TRUST.

Fl0r1nsteaua03.11.2006 08:12

Asta e Banele..se mai intampla oricarui fotbalist..oricum..ai jucat destul de bine in meciul cu Real...Forza Banel!!!

radooku_steaua03.11.2006 16:59

Si Nicolita va intra pe acest topic si va raspunde : Multumesc fanilor ca imi sunteti alaturi ! nu prea inteleg ideea sa deschizi un topic de incurajare atata timp cat nici un jucator nu intra pe acest site. Trebuie sa recunoastem ca pentru multi dintre ei noi suntem doar decorul, niste oameni care vin la meci si canta ca prostii , ca in rest ii doare undeva . Banu' sa iasa si suporterii sa planga !

Virgil04.11.2006 08:51
@officina99  

du-te frate si posteaza pe alt forum...

Atâta vreme cât vorbeste civilizat,nu are voie nimeni sa-i interzica sa-si spuna opiniile,punctele de vedere,conceptiile,ideile.Tu de ce o faci?Nu ti se pare ca încerci sa-i pui pumnul în gura ?Nu suntem o turma de oi,suntem oameni cu educatie diferita,cu trairi,comportamente,optici diferite...

4 Real05.11.2006 14:00

Banel este un tigan. Un tigan care a ajuns la un nivel pe care multi viseaza sa-l atinga. A contribuit decisiv la calificarea Stelei de anul trecut... atunci era bun si toata lumea-l iubea. Acem il urasc multi. A dat cu piciorul calificarii. Nu inteleg care calificare? In Champion's League? In fine... sa zicem. Batea Steaua pe Bernabeu (sincer, ma indoiesc, la cate ocazii importante au avut baietii in repriza a doua), batea si Dinamo Kiev... dar hai sa nu ne imbatam cu apa rece si sa zicem ca batea si in Franta cu Lyon. Asta nu conteaza. Realismul nu ne mai intereseaza, conteaza ca Nicolita a reusit un autogol dupa zeci de meciuri in care a alergat de si-a scuipat plamanii. Conteaza ca e un "tigan borat, urat ca un monstru"(Liviu Mihaiu).

Din perspectiva mea, conteaza ca e un tigan care a plecat de jos. A ajuns sa aiba succes, dar nu si-a pierdut capul. N-am auzit ca si-a pierdut noptile cu lautari si bautura. E fiinta aia mica, neagra si inimoasa care recupereaza mingi, repara ce-au gresit coechipierii, se ridica repede dupa faulturile dure ale adversarilor. Totusi, Banel e rareori prezent in fata camerei, ca sa dea declaratii. N-are nevoie de publicitate. Stie ce are de facut: intra, joaca, iese de pe teren. Modestia nu l-a parasit.

Pana la urma, cand aud de Banel, ma gandesc automat la Steaua. Cand aud de milogi, ma gandesc, printre altele, la Banel.

Sincer, as vrea sa vad mai multi Banel pe strada.

Andreea stelista05.11.2006 16:07

Capu sus Banel! Suntem alaturi de tine! nu trebuie sa bagi in seama comentariile unor ziaristi care nu stiu c fel de om esti tu, cel fel de oameni sunt la Steaua. Steaua cu tot c contine ea (jucatori,conducatori,suporteri...) sunt uniti la bine si la greu. astfel de lucruri s-au intamplat si la alti jucatori de valoare. nimeni nu este perfect asa k nu mai fi suparat. apropo nu trebuie sa bagi in seama comentariile ziaristilor care nu mai stiu ce sa scrie ca sa isi castige si ei painea.

Hai Banel!! avem incredere in tine

uZy | @nDr3i05.11.2006 23:08

e ok Banel ...se mai intampla ..fruntea sus :)

radooku_steaua06.11.2006 06:17

E okei Banel... Nu mai joaca nimic .. Da in minge si fuge dupa ea.. Haide baneeeelll !!

Stoineac06.11.2006 18:40

Poate ca asta il va trezi putin la realitate. Adevarul e ca in ultima vreme a avut prestatii destul de slabute, mai precis dupa momentul acela in care a fost profund mediatizat.Parca parca parea mai incisiv dupa ce a facut greseala asta.Sa speram ca in viitoarele partide va juca cu mai multa ambitie si daruire si va reusi sa-si rascumpere greseala.

PS:capu sus(si la propriu si la figurat)

Stoineac06.11.2006 18:55

Cred ca tu nu intelegi ca nu toti fotbalisti pot avea valoarea lui Ronaldinho.In Romania Banel e un fotbalist si inca unu valoros.Nu spun asta pt ca e parerea mea ci o spun pt ca a dovedit-o de nenumarate ori.

Stoineac06.11.2006 19:14

Ai si tu dreptatea ta dar in acelasi timp cine din echipa fuge cat el si cati au sprintul si determinarea lui?

Daca lucrurile ar fi asa cum spui tu nu crezi ca sunt oameni avizati acolo care ar fi spus lucrul asta? El face foarte mult in angrenajul echipei, echipa ce nu e formata din individualitati. Cred ca fara el Steaua ar merge mai rau, ar avea un "handicap".

byby07.11.2006 06:11

Banel este un baiat foarte bun pote de mult ori a demnonstra asta!!Nu cred ca nici odata ati auzit la de el ca sta noapte in baruiri cu fac alti jucatori!!

Chesty asta pute sa-i se intample sy lui Robinho sau Backem!!

Asa a vreu Dumnezeu sa se intample!!!

Oricum sunt 100% singur ca Banel o sa isi i-a revansa in meciul cu Lyon sau Dinamo Kiev!!

Forzaaaa Banel!!

Forzzzaaaa Steaua!! steag2 steagcruce2

Evita limbajul gen mIRC. Moderatorii

radooku_steaua07.11.2006 06:14
Chesty asta pute sa-i se intample sy lui Robinho sau Backem!!

[...........................] Nu trebuie sa isi mai ia revansa Nicolita, deja ne-a aratat ca e prea bun si este un mingicar unic.

Nu-si au rost anumite argumente

folosite ca rationament de superioritate

al baietilor asupra fetelor in privinta

cunostintelor în fotbal.Fetele care iubesc

fotbalul sunt la fel de pricepute.

Moderatorii

lorry1009.11.2006 15:01

Banel a plecat de jos si a ajuns ffff sus in putin timp si asta e important!Insa cel mai important nu e sa ajungi sus ci sa ramai acolo si eu am incredere ca Banel nu ne va dezamagi si nu va mai varsa niciodata pe teren decat lacrimi de fericire!!!!!Esti noul nostru erou de la Sevillia chiar daca din prea multa modestie nu ai vrut sa recunosti asta!!!!Bravo ridica-te, scutura-te de praf si mergi mai departe cu capul sus pt ca ai de ce esti bun, esti cel mai bun daca vrei si noi toti suporterii adevarati te vom sustine si alaturi de noi vei trece peste acest moment nenorocit!!!!!Tine minte ca ROS-ALBASTRII au fost sunt si vor ramane pt totdeauna invingatori!!!!!!! fular-campionii

«12»