FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine va fi urmatorul titular în poarta Stelei?

«12»
I.N.Money27.10.2006 14:01

Cum deja patronul Stelei a declarat ca se va dispensa de Carlos,in pauza competitionala Steaua se pare ca va aduce un nou portar!

Cine v-ar placea sa fie urmatorul portar al Stelei?

Bogdan4Steaua27.10.2006 14:10

Am avea nevoie de doi portari. Unul din ei ar fi Martin Tudor. Si revenirea lui Hamu ar fi de bun augur. Din stainatate, portarul Lopes despre care s-a vorbit mi-a placut(am vizionat cateva rezumate si mi-a lasat o impresie buna).

Lavy_*_27.10.2006 14:11

de la ce echipa vine acest Lopes?

Bogdan4Steaua27.10.2006 14:19

De la Cruzeiro.

Alessandro27.10.2006 14:32

Sa vedem...preferabil ar fi sa revina Martin Tudor...e cea mai buna solutie!Desi nu prea cred ca vor dori cei de la CFR sa se dispenseze de el! :?

stelistu9423.12.2006 14:19

Mah ce dreaq e si cu Martin Tudor asta ? Mai bine ar veni hamuu ca Martin Tudor nu mi se pare asa bun ! mai bine ar aduce unu de la o echipa straina ! da macar dak il aduce safie bun dreaq 8) steag1 fular-campionii steag1

OTAKU23.12.2006 14:50

Cernea si a castigat locu de titular

punct

MadFroG23.12.2006 16:25

Voi nu intelegi ca MM e impotriva revenirilor ? nu o sa revina la echipa nici Hamu,nici Tudor nici Neaga ;)

Treziti-va oameni buni !

@bogdane ,vezi ca vine de la FIGUEIRENSE

mlacatus28.12.2006 11:28

Acum ca toti stim ca a fost luat Andrey, cel mai bine ar fi sa fie ceva concurenta pe post. Daca ramane Cernea, si asa se pare, ar fi bine sa nu fie Andrey pus pur si simplu titular cum s-a facut cu Carlos odinioara si sa prinda cel mai bun echipa, dar la atatia bani, renume, brazilian tare mi-e ca Andrey ai va fi pus lui Cernea pur si simplu in fata nasului si atunci riscul pentru brazilian de a deveni un nou "caz Carlos" este destul de mare!!

mlacatus30.12.2006 23:25

tot eu...daca permiteti :lol:

Uitati cam ce zice M.Tudor in aceste zile pe site-ul oficial al lui CFR :

Titlu: Martin Tudor, tinut în loc de CFR Cluj

Portarul ar dori sa plece gratis în aceasta iarna la Steaua, dar sefii sai nici nu vor sa auda de asa ceva.

Clujenii sunt dispusi însa sa se aseze la masa tratativelor.

Dupa plecarea lui Dorinel Munteanu de la Cluj si pierderea locului de titular, Martin Tudor ar vrea sa apere poarta Stelei si cauta o modalitate de a scapa de contractul ce se întinde pâna în vara lui 2008.

Aflat la Bologna, la clinica Isokinetic, unde urmeaza un program de recuperare împreuna cu stelistul Mihaita Nesu, goalkeeperul lui CFR Cluj se gândeste tot mai mult la o despartire de actuala sa echipa.

Dorit de Steaua, dar si de FC Arges, Tudor cauta o solutie pentru a scapa de angajamentul cu "feroviarii" pentru a ajunge gratis la una din cele doua grupari, prima sa optiune fiind fosta sa echipa. Acesta le-a marturisit unor apropiati ca ia în calcul inclusiv varianta depunerii unui memoriu, lasând de înteles ca clubul i-ar fi dator cu o rata de contract.

Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, îl contrazice pe Tudor. "Nu este adevarat ca am avea restante la el, sa-si verifice mai bine conturile. Probabil ca cineva se gândeste ca Tudor ar putea pleca de la noi pe modelul Dorinel Munteanu, însa asa ceva nu se va întâmpla", a punctat Muresan.

"Pe mine nu m-a contactat nimeni sa-mi ceara transferul lui Martin Tudor. Am citit doar de interesul unora sau al altora prin ziare. Concret, acum nu avem nicio oferta pentru el", a adaugat seful din Gruia, care a admis totusi ca Martin ar putea pleca de la CFR. "Am spus mai demult ca e netransferabil si ca va ramâne la noi sa se bata pentru titularizare cu Stancioiu si Turcas, însa nu se stie niciodata ce se poate întâmpla. In anumite conditii, Tudor ar putea primi dezlegarea", a mai spus Iuliu Muresan, dispus sa negocieze cu Steaua.

Ros-albastrii, care l-au pierdut gratis pe Tudor, nu vor sa ofere prea mult pe portar, mai ales ca l-au transferat pe Nazario si îl mai au si pe Cernea. Daca totusi se înteleg cu clujenii, Cornel Cernea va fi pus pe liber.

Dorinel ar da 50.000 £ pentru el

Fostul antrenor al lui CFR, acum pe banca tehnica a lui FC Arges, s-a aratat dispus sa ofere 50.000 de euro pentru transferul lui Martin Tudor în Trivale, suma fiind egala cu prima de instalare pe care a încasat-o portarul când a semnat cu CFR, din postura de jucator liber. Oficialii din Gruia considera însa suma derizorie.

"Oferta asta, despre care aud de la dumneavoastra, este o gluma. Tudor nu va fi cedat niciodata pe acesti bani!", a precizat finantatorul Arpad Paszkany.

Autor: Pro Sport

Data / Ora : 2006-12-29 09:31:48

alexynho05.01.2007 07:56

1. Mircea Bornescu (Universitatea Craiova)

2. Adrian Vlas (Farul Constanta)

3. George Curca (Farul Constanta)

4. Cosmin Vatca (Otelul Galati)

5. Cristian Haisan (FC Vaslui)

6. Marius Popa (Politehnica Timisoara)

7. Eduard Stancioiu (CFR Cluj)

8. Martin Tudor (CFR Cluj)

9. Cristian Branet (Politehnica Iasi)

- nu sunt portari ?

Virgil05.01.2007 08:42

Sigur ca sunt portari,dar nu sunt de vânzare.Presupunând ca s-ar dori vinderea unora dintre ei,preturile nu ar fi mai mici de 1 milion euro.In aceasta situatie e cat se poate de normal sa cauti portari afara,asa cum a facut Steaua.

Coman a fost ofertat de Auxerre.Stii cat a cerut Copos pe el ? 3,5 milioane euro.Francezii oferisera cel mult 2 milioane.Mesajul e cat se poate de clar : Coman nu e de vanzare sau daca îl vând,cel putin sa dau tunul.

SSK05.01.2007 13:02

Sincer, Coman chiar face 3,5 milioane de euro. Si asta in conditiile in care joaca la Rapid.

latrau05.01.2007 15:29

Cu siguranta titular va fi Andrey.El deja are un avantaj moral fata de Cernea si Carlos(daca va mai ramane la Steaua).Pe langa asta Steaua nu aducea un portar din Brazilia pt un post de rezerva, cumpara un portar din Romania (ex. Curca-Farul Constanta).Cu siguranta Andrey va fi titularul postului de portar la Steaua.

Alin_H05.01.2007 15:57

Care e avantajul moral ? Faptul ca e din Brazilia ? Mare lucru ... Brazilienii sunt recunoscuti, in special, pentru jucatorii de camp. La capitolul portari ... mai slabut. Personal, mi-l doresc pe Cernea titular. Cum lui Carlos i s-au dat atatea sanse si n-a confirmat, de ce sa nu avem incredere in Cernea care, la prima serie de meciuri ca titular, nu ne-a dezamagit. As spune chiar ca a fost peste media echipei la destule meciuri. Amintiti-va doar prestatia de pe Bernabeu si multele meciuri consecutive din Liga I in care nu a fost invins.

***alex***06.01.2007 12:22

Deși Steaua a plãtit o jumãtate de milion de euro în schimbul lui Andrey, managerul general al campioanei, Mihai Stoica, a explicat cã numãrul 1 în acest moment e Cornel Cernea. "A avut o foarte bunã evoluție în finalul anului 2006 și evoluțiile lui ne-au convins sã-l pãstrãm în lot. Cu siguranțã, el este portarul numãrul 1 al Stelei acum", a spus MM Stoica.

sursa: G.Sp.

S-a mai postat aceasta stire.

La topicul despre Cernea.Mai multa atentie !

Moderatorii

OK Virgil

mlacatus06.01.2007 16:06

Mi se pare corecta replica lui Meme, doar Cernea a fost cu mult peste prestatiile lui Carlos (nici nu era f. greu :) ) si s-a achitat f. bine de sarcinile trasate. A dat incredere si apararii primind f. greu gol si cel mult unul pe meci in conditiile in care a jucat si la Madrid si la Lyon! Dar asta nu inseamna nimic (ma refer la ce-a zis Meme!). Cartile vor fi cu Andrey din nou "amestecate" concurenta fiind cat se poate de benefica.

In ceea ce-l priveste pe Coman, care este realmente un portar bun, nu stiu daca ar valora chiar 3,5 milioane!

Ramane sa confirme si el un tur f. bun...

Virgil06.01.2007 20:42

Declaratia lui MM e fara noima.Cum sa aduci un portar tocmai din Brazilia,doar ca sa fie rezerva.

Cand a spus ca Cernea va fi numarul 1 acum,s-a gândit probabil la numarul de pe tricou.Sau acum,cand Andrey inca nu a venit la lot.

focus06.01.2007 21:29
Declaratia lui MM e fara noima.Cum sa aduci un portar tocmai din Brazilia,doar ca sa fie rezerva.

Plus ca atunci cand a incercat sa-l convinga sa vina in Romania, probabil MM i-a promis si ca va juca constant si ca va avea sansa sa se remarce in jocurile din Cupa UEFA.

Virgil06.01.2007 21:39

Exact.

I.N.Money06.01.2007 21:52

Sa nu ne grabim,nu stim aproape nimic despre acest Andrey,nu putem sa spunem daca este peste Cernea sau sub el.

Cuvintele impresarului acestui jucator sunt normale,da nu cunoastem daca sunt si adevarate.Cernea este numarul unu si brazilianul trebuie sa dovedeasca ca este peste Cornel.

SteauaToronto06.01.2007 22:17

Declaratia lui MM este fara sens, ce profesionilitate e aia bahHH???

Auzi tu atunci un portar si ii zici ca celalalt portar din lot este numarul 1 =)))

ulivius06.01.2007 22:22

Declaratiile lui MM mi se par O.K. Noul venit va trebui sa demonstreze ca are valoare mai mare decat ceilalti doi: Cernea si Carlos.

Poate ca-si revine Carlos ...

Piece of Mind06.01.2007 22:32

Da, Carlos o sa-si revina...in baruri!

Pacat ca MM nu are barbatia necesara sa recunoasca ca aducerea portughezului a fost o mare eroare manageriala. Cat despre explicatia potrivit careia la momentul transferului lui Carlos acesta era cel mai bun portar lusitan, e o poveste la auzul careia nici copiii nu mai adorm. Ca au auzit si ei de Quim, de Ricardo... :lol: :lol:

mlacatus07.01.2007 09:58

@Piece of Mind : da, iti dau dreptate, Carlos a trecut (chiar daca va reveni - parca vad cum se intoarce cu coada-ntre picioare :roll: ) iar Meme s-a "patat" deja cu greseala facuta cu el. Ce facem insa daca si Andrey va gafa imediat ce vine ? Lasa-l sa faca 2 greseli si ce vom face cu...Meme ? :wink: :lol:

«12»