Ioane, cateva lucruri trebuie lamurite. In primul rand eu nu mi-am pierdut demnitatea, si n-am de ce s-o recapat de la tine. Prestatiile lui Vlad sunt cateodata penibile, iar altminteri mediocre. Dar calificarea cu Karagandy a fost pierduta DUPA ce gafa lui Vlad a fost acoperita de golul lui Coman. In acel moment Steaua era calificata. Dar toata echipa a continuat sa joace prost si consecinta a fost inca un gol (fara vina lui Vlad), iar apoi la penalty-uri s-a ratat. Nu e vina lui Vlad singur, ci toti sunt de vina, mai ales Todoran. In al doilea rand, Steaua e la multe puncte in spatele CFR-ului, si asta mai ales din cauza ca (din nou!) echipa nu juca NIMIC in perioada Todoran. Da, Vlad a facut multe gafe si in campionat, dar ce exact a jucat restul echipei? Efectiv o rusine de joc, motiv pt care i-am etichetat "lot de jucatori", in loc de "echipa". Ti-am si spus atunci, macar sa ajungem la punctul in care portarul e singura problema. Si ultima opinie, nu e treaba mea sau a ta daca familia lui Vlad face susanele cu camatari. A, daca il prinzi cu pariuri si mai ales ca si greseste flagrant, atunci arde-l! Pana atunci insa, e treaba familiei lui. Si nu mai fac pariuri cu tine, pt ca rezolutia finala pare sa fie intotdeauna obscura pt tine.