FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fulare de vanzare pe fcsteaua.ro

«12»
George Stan05.01.2005 02:49

model12.JPG

Incepand de astazi, prin intermediul siteului nostru puteti comanda fulare ros-albastre. Speram ca prin cei ce vor purta aceste fulare sa aratam ca suporterii Stelei au intotdeauna bun gust.

Fularele sunt identice cu cel din fotografie. Sunt fulare 'in dungi', foarte apreciate in comunitatea ultra'. Ele va vor da un aer de 'seriozitate' in comparatie cu ceilalti suporteri care au fulare in toate culorile.

Pentru precomenzi, completati formularul de pe site. Fularele sunt disponibile in stoc limitat incepand cu jumatatea lunii ianuarie 2005.

Pretul unui fular este de 250 000 lei

Dupa completarea formularului de pe site va trebui sa achitati suma de 250 000 lei in urmatorul cont:

George Stan - cont: RO25 RZBR 0000 0600 0294 4572 deschis la Raiffeisen Bank Bucuresti, sucursala Pipera  

Plata se face la orice unitate bancara Raiffeisen, pentru o lista a unitatilor din tara intrati pe http://www.raiffeisen.ro/rom/unitati.asp

Plata trebuie sa o faceti cu numele cu care ati completat formularul de pe site, pentru ca astfel noi sa stim cu exactitate care plati sunt confirmate sau nu.

Dupa ce avem confirmarea platii dumneavoastra, va vom expedia fularele. Plata serviciilor postale intra in pretul fularului.

Fularele vor fi expediate prin posta indiferent de adresa cumparatorului(deci si pentru cei din Bucresti) preferam aceasta metoda pentru ca este mai sigura pentru noi, cealalta varianta fiind sa ne intalnim cu cumparatorii prin diverse colturi ale Bucurestiului.

Asteptam intrebari legate de acest subiect.

Xander08.01.2005 16:22

se pot trimite fulare si in italia? si pe fular nu e trecut numele Stelei sau al galeriei?

George Stan09.01.2005 00:47

Modelul este simplu, nu scrie nimic pe el. Daca platesti tu taxele postale, ti-l trimitem si-n Congo :)

coabe13.01.2005 11:57

m-ar interesa o locatie in Bucuresti de unde se pot achizitiona,pt ca parte cu banca mi se pare prea lunga.

Xander13.01.2005 23:42
Modelul este simplu, nu scrie nimic pe el. Daca platesti tu taxele postale, ti-l trimitem si-n Congo :)

ok.. totusi nu chiar in congo :wink: .., am sa vad cat costa taxele.. dar pacat ca nu are un insemn ca sa se stie ca este de-al Stelei :cry:

CNCT16.01.2005 18:18

Buna initiativa voastra insa cred ca ar trebui un pic personalizate...nu ar strica o broderie jos cu emblema Stelei sau cel putin ceva de genul U#S (Ultras Steaua).Nu inteleg cum un club asa ca Steaua nu poate sa ofere fanilor nici un fel de materiale de acest gen (esarfe, fulare) in timp de javrele detin zeci de sortimente!!!

kyd16.01.2005 19:40
Buna initiativa voastra insa cred ca ar trebui un pic personalizate...nu ar strica o broderie jos cu emblema Stelei sau cel putin ceva de genul U#S (Ultras Steaua).Nu inteleg cum un club asa ca Steaua nu poate sa ofere fanilor nici un fel de materiale de acest gen (esarfe, fulare) in timp de javrele detin zeci de sortimente!!!

Intra si tu pe www.steauafc.ro si vezi ca este un link catre magazinul virtual al Stelei si o sa vezi ca acolo gasesati detoate asa ca sa nu te mai plangi.

reddog17.01.2005 14:14
Fara javre, nu iti sta bine sa vorbesti asa. Avem mai multe sortimente ca ne tine. Dar si voi aveti destule, nu stiu de ce te plangi atat, campionule. (din partea unei "javre")
superoaie18.01.2005 15:09
m-ar interesa o locatie in Bucuresti de unde se pot achizitiona,pt ca parte cu banca mi se pare prea lunga.

ii dau dreptate! nu se poate stabili un punct de intalnire...totusi...e prea mare hartogaraie cu banca

Pedro18.01.2005 15:43

pe cine intereseaza o intalnire in buc pt achizitionarea de fulare un pm la mine si ne vom intalni.

astept pm voastre

CNCT18.01.2005 22:19

Intra si tu pe www.steauafc.ro si vezi ca este un link catre magazinul virtual al Stelei si o sa vezi ca acolo gasesati detoate asa ca sa nu te mai plangi.

Alea de pe steauafc.com sa le porti tu! Ce esarfe avem ma noi? Ce fulare? Termina cu prostiile!Singurele fulare adevarate cu Steaua sunt cele de brigazi (vezi grupuri ca Stil Ostil,Titan B, Ultras,etc) in rest avem numai porcarii.Cel putin la capitolul esarfe stam VARZA, dupa cate stiu eu avem una singura dintr-un material de nici nu poti sa o prinzi la gat.Eu cred ca s-ar vinde ca painea calda la un magazin mobil inainte de meci daca ar fi de bun gust.

George Stan20.01.2005 21:10

STOC EPUIZAT

Cei care au platit pana la data de 20 Ianuarie 2005 au primit sau vor primi curand fularul prin posta. Acceptam in continuare precomenzi si plati, cu mentiunea ca livrarea nu se va face decat cand avem 10 comenzi confirmate(platite)

Xander21.01.2005 14:49
STOC EPUIZAT

Cei care au platit pana la data de 20 Ianuarie 2005 au primit sau vor primi curand fularul prin posta. Acceptam in continuare precomenzi si plati, cu mentiunea ca livrarea nu se va face decat cand avem 10 comenzi confirmate(platite)

cand reinoitzi stocul nu puteti sa modificatzi putin modelul la fular? sa scrie A.U. sau U.S. ... ca sa ne reprezinte..

Kustino27.01.2005 08:37

A.U nu mai exista de mult, deci nu vad cum ne-ar reprezenta....

Pedro27.01.2005 10:05

A.U intradevar nu mai exista de mult

insa daca vor mai fi cereri de fulare vom incerca sa facem o broderie, si aceasta probabil va fi cu "ULTRAS FCSTEAUARO" adica sa reprezinte si Steaua si site-ul

astept si o parere de la George

kyd27.01.2005 19:22

insa daca vor mai fi cereri de fulare vom incerca sa facem o broderie, si aceasta probabil va fi cu "ULTRAS FCSTEAUARO" adica sa reprezinte si Steaua si site-ul

Nu ar fi o idee rea,asa le-ar putea reprezenta pe amndoua.

kyd27.01.2005 19:26

Alea de pe steauafc.com sa le porti tu! Ce esarfe avem ma noi? Ce fulare? Termina cu prostiile!Singurele fulare adevarate cu Steaua sunt cele de brigazi (vezi grupuri ca Stil Ostil,Titan B, Ultras,etc) in rest avem numai porcarii.Cel putin la capitolul esarfe stam VARZA, dupa cate stiu eu avem una singura dintr-un material de nici nu poti sa o prinzi la gat.Eu cred ca s-ar vinde ca painea calda la un magazin mobil inainte de meci daca ar fi de bun gust.

Da ce au mha alea au purici??Daca astea sunt astea le purtam nu?

Tu ce vrei sa aiba si numele tau pe ele??

Nu mai face mofturi daca astea ni se ofera.

Pedro27.01.2005 22:13

cel putin cele doua fulare in dungi sunt f reusite

era frumos sa puna o broderie cu emblema Stelei in loc sa o lucreze direct pe fular

CNCT29.01.2005 13:03

Kyd sa iei tu ma ce ti se ofera!!!! Eu am si tricouri si fulare pesonalizate.Pentru ca nu vreau sa fac parte din "turma".Cat despre broderie cu fcsteauaro personal nu sunt de acord,fularele in sine nu arata rau insa cred ca un simplu ULTRAS sau Ultras Steaua ar ajunge.Nu am vazut pe nicaieri fulare gen milanit sau laziocom , etc.Si revenind la Kyd : afla ca eu sunt unu din aia care pe ruta Barcelona Reus - Valencia voi fi acolo pe 16 langa echipa deci mai ai multa fasole de mancat pana sa te "contrezi" cu mine!

Pedro29.01.2005 15:28

o broderie cu ULTRAS nu are rost sa facem ca deja exista o grupare dar una cu ULTRAS Steaua da.

totuleste sa vb cu George si sa vedem ce decidem

George Stan29.01.2005 15:57

Prea multi "daca". O broderie costa destul de mult, ar trebui sa fie cerere mare ceea ce nu e cazul. Mie mi-ar placea asa ca idee sa fie niste fulare cu broderie.

CNCT29.01.2005 21:13

[

Prea multi "daca". O broderie costa destul de mult, ar trebui sa fie cerere mare ceea ce nu e cazul. Mie mi-ar placea asa ca idee sa fie niste fulare cu broderie.

Pai cererea va fi pe masura daca fularele s-ar diferentia putin de restul.Se stie ca Steaua are cei mai multi fani, chiar si pe net si cred ca daca voi ati veni cu un tip de fular modern ati avea un succes destul de mare.

George Stan29.01.2005 21:43

Corect tot ce spui, insa, daca vrem sa facem asta, trebuie ca cineva sa investeasca initial niste bani. O broderie costa, din cate am auzit, tot de la pedro, cam 1 000 000 lei matritza. Mai discutam daca se mai inhama cineva la chestia asta.

dbd27.02.2005 05:48

Eu as vrea unul numai ca sunt in alta tara...

Vin in August in concediu o luna...daca fac comanda acum va trimit banii tot acum prin posta in dolari cam cand ar sosi fularul.Ar fi bine daca soseste si mai devreme de august ca la adresa pe care v-as dao sta cineva.

stelistul^14.03.2005 16:21

As dori si eu un fular dar nu modelul acesta...am vazut unele noi dar la magazin nu se gasesc....ati putea sa ma lamuriti unde gasesc unul si cat costa vreau neaparat unul este cel cu auriu care este acum aici pe site intr-o poza la gatul unui sef de galerie(poza de la subiectul:VOM FI CEL PUTIN LA FEL MIERCURI).Va multumesc!

«12»