Mai frustrant decat atat cred ca e sa nu stii sa citesti forumul. De o saptamana cred ca e afisat ca danutz are Barcelona iar desteptul vine si posteaza c-o vrea el..
Mai frustrant decat atat cred ca e sa nu stii sa citesti forumul. De o saptamana cred ca e afisat ca danutz are Barcelona iar desteptul vine si posteaza c-o vrea el..
hurricane_msg = AS Roma :!:
@hurricane: Roma a zis ca vrea bolohan. Mi-a comunicat omul pe privat, nu mai poate posta pentru care ban. Acum voiam sa editez un post de al lui. Alege si tu altceva.. Mi-a zis cum i-am pus banul:)
nu prea e corect...dar in fine...
hurricane_msg = Villareal :!:
andrey_gogo,echipa Ajax
Of
am fost plecat si nu am avut timp
.De putea si locu 2 sa pastreze echipa ...... :roll:
naspha de tine gogo
aku se vede adevarata valoare ![]()
oricum nu mi se pare o diferenta foarte mare intre echipele de patru stele si jumatate si cele de doar patru stele... daca se va obisnui, va putea si gogo sa puna probleme tuturor ![]()
chiar nu e diferenta
, da` nici sa fi jucat cu Ajax nu cred k ne convenea
oricum is cam praf la jocu asta
da portaru ii mai praf k mine..... respinge 3 sferturi din suturi la adversar ia goluri stupide si chiar si jucatorii chiar dak eu dau sa mearga dupa minge ei stau pe loc, fac preluari de 3 m, si paseaza dupa 3 sec dupa ce am dat eu S.. Da nu-i nik ma pun si yo sa mai joc din cand in cand si ma obisnuiesc ;)Care se risca una cu mine??
m-am bagat yo sa joc cu tine si ai plekt dupa prima repriza , si mai zici sa nu ma supar pe tine
, cu care Dani ai jucat
?
danutz123
mi-o dat 6-2 filip 8-4 tu ma conduceai cu 1-0....Deci is praf la jocu asta
portaru ala ma omoara si bine k nu am jucat k cine stie cat se termina :roll:
anul asta am prins si eu o echipa cu pretentii 8) anul trecut numai ciurucuri mi-au ramas :lol:
danutz123mi-o dat 6-2 filip 8-4 tu ma conduceai cu 1-0....Deci is praf la jocu asta
portaru ala ma omoara si bine ca nu am jucat ca cine stie cat se termina :roll:
ce gogo nu mai merge sa dai gol din diagonala =))?