FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Apel catre galerie!

«12»
horse3705.10.2006 17:00

in urma celor declarate de gg becalii va propun ca la meciul cu Real Madrid sa nu incurajam echipa timp de 10'. nu putem accepta o asemenea blasfemie!

Sabbra05.10.2006 18:32

ce declaratie??? aia cum ca el sustine orice echipa care joaca in Liga?pt ca el tine cu Romania??

Alessandro05.10.2006 19:37

Nu cred ca e o solutie!Echipa trebuie incurajata...asat nu inseamna totusi ca Gigi Becali nu este un mare IDIOT! :)

Gica Chioru05.10.2006 19:50

Ba eu cred ca trebuie sa incercam sa-i bagam mintile-n cap.

El Nino_905.10.2006 19:58

acum ceva timp spunea ca pe el nu-l intereseaza nationala si nu se uita la meciuri daca nu sunt stelisti la lot...acum s-a facut mare nationalist si tine cu toate echipele romanesti din cupele europene...pe zi ce trece devine tot mai prost...mai are putin si-l ajunge pe Cl. Raducanu, daca nu l-a depasit deja :twisted:

Kreator05.10.2006 20:36

Prin declaratia facuta referitor la dinamu, ca sa joace dinamu in CL pe stadionul Ghencea, George Becali a dovedit ca este un mare [...].

Nu s-au jucat dacat cateva etape din acest campionat, dinamu a furat cat s-a putut in meciul direct cu Steaua... iar acum [...] de Becali da o asemenea declaratie.

[...]

Nu mai este nimic de adaugat la asta.

Editat. Supararea este justificata, dar controleaza-ti limbajul. Moderatorii

toxic310005.10.2006 20:53

Din pacate nu multi isi dau seama ca Gigi face politica si nu performata cu Steaua...asa se explica toate deciziile si afirmatiile lui din ultima vreme.Nu e de mirare ca nu ne-a tinut partea dupa incidentele din groapa ba chiar a afirmat ca nu il sustine pe Meme si ca acesta a gresit cand a spus ca jandarmii ne-au tocat si ca sunt niste asasini..ma tem ca Gigi a spus despre jandarmi ceva de genul <<Au facut foarte bine>> (Sper sa ma contrazica cineva,dar nu pot sa uit emisiunea in care s-a dezis de noi,emisiune de la realitatea TV..televiziune foarte urmarita de altfel de cetateni cu "capul pe umeri" care rar au fost pe stadion dar care totusi VOTEAZA) ca de...sunt mai multi cetateni cu drept de vot decat "huligani".Iar acum referitor la decizia ca Dinamo sa joace in Ghencea...pfff. si-a dat singur cu spitu in ****...pacat ca nu isi da seama ca devine penibil...si daca doamne fereste ajunge Gigi sa ocupe vreun post importnat de politiocian nu m-as mira sa renunte la Steaua si sa ne trezim iar cu Paunescu...ca prea da pe la meciuri in ultima vreme...

Ce sa mai spunem...cioban trebuie tarii,ca oi sunt destule.

Kristy_Cj05.10.2006 23:54
in urma celor declarate de gg becalii va propun ca la meciul cu Real Madrid sa nu incurajam echipa timp de 10'. nu putem accepta o asemenea blasfemie!

Clar 100% nu ai dreptate,ce are echipa sa nu fie incurajata,ce naiba cand are mai multa nevoie noi ne comportam ca niste femeiusti ranite in orgoliu...Meciul cu Real este capital si echipa are nevoie de tot sprijinul,eu unul daca ajung pe stadion nu o sa tin cont de indemnul tau.

GG face ce vrea cu banii lui,acum ce ati vrea sa joace in ungaria sau bulgaria,ce naiba sunt romani si ei...oricum e o mandrie sa avem asemenea bijuterie si ei se vor simti mult mai prost

Danntes06.10.2006 01:13

Absolut CORECT!

M-AM SATURAT DE Becali, VISEAZA VOTURI!

SA VA FIE CLAR NU CAUTA GLORIE SPORTIVA, INTRETINE ECHIPA CAT SA ISI IA VOTURILE SI SA FIM IN ZONA DECENTEI SPORTIVE.

RATATI SI IMBECILI SUNT AIA CARE VOR SA-L VOTEZE!

Radu mic06.10.2006 06:08
Ba eu cred ca trebuie sa incercam sa-i bagam mintile-n cap.

Imposibil!!!! ar fi a 8 minune daca am reusi asta! totusi nu cred ca au cainii curaj sa vina pe Ghencea, nu sunt chiar asa de camicaze.

Sabbra06.10.2006 07:32

eu cred ca a fost o declaratie de complezenta, ca sa dea bine in presa...

oricum nu cred ca se va ajunge sa se joace pe Ghencea...

e problema lui ce declaratii face, atata timp cat nu le pune in practica...lasati-l sa abereze...

Juventu$06.10.2006 07:44

daca nu il cunoasteti pe Gigi trebuie sa stiti ca este un mare "strateg" inainte a afirmat ca e imposibil sa joace cainii pe Ghencea.. cand a auzit ca Borcea nu o sa accepte a zis ca el ii lasa stiind oricum ca aia refuza.... :lol: Trebuie sa va obisnuiti cu GIgerone

STARforce06.10.2006 07:55

SUNT BATUT IN CAP>>>si sincer ma doare in fund de ce zice Becali,eu nu trebuie sa fiu de acord cu el sau sa fac ce zice el.Eu nu vad decat Steaua ca asa vreau eu!

Sabbra06.10.2006 08:31

am impresia ca e chiar pervers Jiji :)

vroia el musai sa arate cat de "pacifist" e "razboinicul luminii" stiind ca asta ar fi o umilinta maxima pt catzei, sa stea la mila celor din Ghencea :)

dak stau sa o gandesc...parca parca nu mi se mai pare atat de nebun :)

ultras_3006.10.2006 08:36

nu asta este solutia ,trebuie sa incurajam echipa indiferent ce spune Becali,oricum pana intra Dinamo in Liga mai este si cum ne-am obisnuit Becali se mai suceste de cateva ori pana atunci,si daca se va intampla sa joace Dinamo in Ghencea aunci sa ne organizam in brigazi si sa le rupem capul ca dupa primul meci sa nu mai vina in Ghencea cat or trai ei,oricum viata de maidanez nu este lunga.

Virgil06.10.2006 08:58

Nu,in mod sigur nu asta e solutia.

Solutia ar fi sa protestam împotriva tradatorului si a deciziilor lui traznite.Verbal,printr-un slogan scandat în timpul meciului si în scris prin bannere care sa-l determine sa retracteze ceea ce a afirmat.

I.N.Money06.10.2006 09:28

Orice am face nu o sa fim luati in seama de el,daca nu l-a interesat genocidul din Groapa si ce au patit suporterii,credeti ca ii fi va pasa vreun eventual protest din partea noastra?

Singurii care pot in momentul de fata sa il suceasca si sunt sigur ca daca nu vor fi de acord vor reactiona,sunt Meme si jucatorii!

Sabbra06.10.2006 09:59

io zic sa nu va mai impacientati...sunt absolut sigura ca nu or sa joace javrele in Ghencea!

Jiji abereaza, si aia n-or sa aiba tupeul jegos de a profita de aberatiile lui Becali.

si daca or sa aiba tupeu in mod sigur n-o sa iasa bine...

souljah06.10.2006 11:42

Gigi Becali trebuie ignorat complet.daca presa doar atat stie, sa se uite in gura lui mereu, nu asta trebuie sa facem si noi.

Sabbra06.10.2006 12:46

in principiu nu prea ai cum sa-l ignori, pentru ca toate deciziile lui afecteaza (sau nu) echipa.

trebuie doar inteles, ca uneori ii place sa se auda(vada) la TV, si atunci abereaza :D

sorin_77706.10.2006 14:53

Chiar daca vor fi 10 minute de liniste totala la debutul meciului cu Real (nu cred asta... e cam imposibil) GG tot nu va intelege mesajul si va merge pe aceeasi idee idioata de a primii cainii in Ghencea...

Ce blasfemie!!!!

stelista_pe_viata06.10.2006 16:57

nu nu..asa ceva nu se poate..asta ar insemna sa ne coborm la mintea lu'Gigi Becali...chiar nu vreau asta!!!!mai bine din contra sa incurajam echipa pe tot parcursul meciului..sa-i aratam ca noi suntem adevaratzii stelisti!!!in niciun caz nu trebuie sa protestam..cel putzin nu acum..sa asteptam mai intai sa se si intample ceea ce el a declarat...ceea ce nu cred ca se va intampal vreodata..sincer...niciodata

Juventu$06.10.2006 19:20

@Virgil -Solutia ar fi sa protestam împotriva tradatorului si a deciziilor lui traznite.Verbal,printr-un slogan scandat în timpul meciului si în scris prin bannere care sa-l determine sa retracteze ceea ce a afirmat.-

pentru un .... sariti 100

Danntes07.10.2006 00:39

Potaile paduchioase sa joace pe amaratul lor de stadion. Daca si potaile din conducerea lor accepta sa joace la noi sunt vai de capul lor nu mai au pic de mandrie, decat sa scoate cateva milioane sa faca stadionul prefera sa joace la noi...jalnic.

Sa joace pe stadionul nostru e o solutie cu 2 taisuri..odata ii umilim pe potai pe de alta parte suntem escrocati de c.ioban si umiliti in acelasi timp.

ktalyn07.10.2006 09:03

ar fi ceva de neconceput pt noi ca potaile sa joace in CL pe Ghencea, eu tot mai sper ca o sa'i ajungem ...nu e o idee buna sa nu sustinem echipa cu real 10',ar fi mai bn sa prostestam poate printr-un banner !

«12»