FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lista note / BARAJE PROMOVARE

«12»
i0nutz8305.10.2006 08:59

LISTA INSCRIERI FCSTEAUA.RO

1. razvy_alexx 10

2. bezmetiqu_alex 10

3. filipsebastian 9

4. stroevali 9

5. big_aly_for_ever 9

6. alexandru_buia 9

7. adrienn186 9

8. dragutzu_89 9

9. prvrami 8,5

10. cshipid 8,5

11. fifanatik 8

12. fallenangell002000 8

13. blue_fish_fifa 7,5

14. kristti86 6

15. Andutzel 5

16. boitos_florin2000 2 (lipsa joc)

17. b4you_bogdan 2 (c i o a r a)

18. lde2100 2 (clona)

19. bunea_daniel 2 (lipsa joc)

20. parscoveanu_adrian 2 (lipsa joc)

21. cristivip10r 2 (praf)

22. mrjuice04 0

23. gxg_an 0

24. f_plety 0

25. fili30 0

26. dragos882002 0

27. catalanul07 0

28. van_persie_07 0

* Cei notati cu 0 nu au putut fi contactati in perioada marti - joi, perioada in care s-au desfasurat testele pentru inscrieri.

Inscrisi direct in Liga II :

1. razvy_alexx

2. bezmetiqu_alex

3. filipsebastian

4. stroe_vali

5. big_aly_for_ever

Baraje pentru ocuparea celorlalte 4 locuri:

1. alexandru_buia - blue_fish_fifa

2. adrienn186 - fallenangell002000

3. dragutzu_89 - fifanatik

4. prvrami - cshipid

Barajele se desfasoara intr-o singura mansa, gazda urmand sa fie primul jucator. Invingatorii se califica in Liga II.

Meciurile de baraj se joaca pana sambata, 7 octombrie, ora 8.00, rezultatele urmand sa fie postate pe acest thread.

Bogdan_STRG05.10.2006 10:46
17. b4you_bogdan 2 (c i o a r a)

Wtf ? Reply ionut

Prodigy_andrey05.10.2006 11:57

iti zic yo !! toata ziua massuri cu inscrieri in alte campionate !! si hai rapidu si alea alea !! asa k lasa-ne :P:P:P

Bogdan_STRG05.10.2006 12:14

A da ? Mass'urile care le dau grupului cu jucatori de fifa contin ( 95 %) >> "fifa?" ; "cine joaca un fifa? (mass)" (consider normale astfel de mesaje de grup...din moment ce v-am pus si m-ati pus in lista pt a juca fifa...)

Cam asta e tot. Vreau dovada clara cu sectiuni din arhiva de la msg. Cei care sustin ceva sa si argumenteze. Si ca sa spun totul frumos...cred ca ai incurcat persoanele.

Si cred ca am spus clar sus reply ionutz. Stii ce e ala spam? Asta inseamna ca daca nu ai treaba nu te bagi....pe scurt.

Prodigy_andrey05.10.2006 12:24

omule !! din moment ce eu trebuia sa te verific !! cred k eu trebuia sa-tzi si raspund !! si cand am vrut sa-tzi dau add! erai la ignore si mi-am amintit de tine !! si credema k nu dau ignore chiar la oricine asa k repet lasa-ne!! :P

Bogdan_STRG05.10.2006 12:42

Aha. Am inteles. Deci tu trebuia sa ma verifici. Dupa cum am zis. Vreau sa vad dovada cum ca dau mass cu "hai Dinamo" ori sa intri in nush ce camp, pentru ca nu mi-am facut niciodata proriul campionat si sunt stelist. Pot garata ca se gasesc jucatori de fifa si sustinatori Steaua de pe acest forum care sa te contrazica si sa afirme ce am zis eu.

Daca ai dovezi clare pentru afirmatia ta vreau sa le vad (cred ca si ceilalti vor). Si ...inca o kestie. Daca e mass atunci logic ar trebui sa apara si in lista celorlalti nu ? (ideea e ca daca ai incerca acum sa "produci" niste dovezi ...)

i0nutz8305.10.2006 12:59

@bogdan_strg: Gogo a fost desemnat sa te testeze, alaturi de alti 5-6 jucatori care s-au inscris acum. Omul mi-a zis din start ca te are in lista, te stie de mult, si, la fel de bine, stie ca esti rapidist. In conditiile de fata eu am fost cel care i-a spus ca nu are rost sa iti testeze conexiunea. Nu umblam cu loguri, mergem pe incredere..

Prodigy_andrey05.10.2006 13:08

*Bogdane !! din moment ce te am la ignore nu pot sa-tzi arat arhiva si nu-tzi fa griji k nu inventez yo ceva numa k sa nu fii tu primit k nu ma intereseaza pe mine ,numa este scris k in acest campionat sunt primtzi doar sustinatorii celei mai bune echipe din tara care este logic Steaua !! poate tzi-ai dat acuma si tu seama k Steaua este mai buna si nu mai tzii cu crapidu , lucru care il vad k pe ceva normal, insa garantez k eu am primit de la tine mass cu hai rapidu!!! Dupa cum ziceam nu dau la oricine ignore !si cred k ar trebui sa punem punct discutziei..........

i0nutz8305.10.2006 13:10

Subscriu. Ce interes ar avea gogo, sau altcineva dintre noi, sa nu fii tu inscris in campionat?

big_aly_for_ever05.10.2006 13:13

Ionutz eu garantez pentru Bogdan_strg. E prieten cu mine si GaRANTEZ ca nu e rapidist. Nici vorba. Gogo probabil il confunda. Deci dovezi concrete nu sunt, iar dak sunt, dupa cum a zis Gogo, sa iti dea pe prv sau sa posteze pe forum, din arhiva lui de mess niste paragrafe care sa ateste ca Bogdan e rapidist. Mersi.

Bogdan_STRG05.10.2006 13:16
din moment ce te am la ignore nu pot sa-tzi arat arhiva

Am verificat si daca dai ignore cuiva arhiva ramane. Si ciudat. Chiar la asta m-am gandit si eu. Pt ca ar fi fost prea multi oameni trebuiau gasite motive. Totusi nu are rost sa continuui cu presupunerea...din moment ce e doar o presupunere.

Si ca sa inteleg. Vreti sa dau mesaje cu "mu*e rapid", "mu*e Dinamo", "mu*e xxx" si "GOOOO Steaua!!!" ca sa fiti convinsi ca sunt stelist?

Eu sunt impotriva mesajelor de acest gen. Ar fi trebuit sa ii dau IGNORE lui Ionut de zeci de ori daca era vb sa dau ignore la toti care dau mu*e diferitelor echipe, ori care dau mass cu "GOOOOOLLLLL" si ca*aturi de genu.

i0nutz8305.10.2006 13:19

Listele sunt deja finalizate, s-au afisat si barajele, etc. Pentru moment nu se mai poate face nimic in ceea ce priveste o eventuala testare sau inscriere.

Pentru a lamuri totusi situatia, il asteptam pe gogo cu dovezi, in cazul in care se va afla in imposibilitate de a le prezenta urmand sa fie penalizat.

@ Bogdan: In cazul in care se va dovedi ca omul desemnat sa te testeze nu a avut dreptate, vei fi primit cu cea mai mare placere la urmatoarea editie.

Pt ca ar fi fost prea multi oameni trebuiau gasite motive. Totusi nu are rost sa continuui cu presupunerea...din moment ce e doar o presupunere.

Nimic mai fals. Pastreaza-ti presupunerile pentru acasa.. Au fost peste 40 inscrisi pentru testari, am cooptat inca 3 insi tocmai pentru ca operatiunea sa decurga cum nu se poate mai bine..

PS Sa-mi dai ignore? Stai ca nu am inteles.. Ignore pentru **** Rapid? Ah, incep sa inteleg.. Te deranjeaza injuriile la adresa favoritilor ;)

Prodigy_andrey05.10.2006 13:58

Am vorbit cu omu si i-am explicat k eu dau ignore numa la c i o r i, j a v r e ,sau oameni inculti, insa se pare k el tzine cu Steaua !! dupa o discutzie de vreo jumate de ora m-a convins si a zis k e si prieten cu anonimu si atunci mi-am dat seama k spune adevaru ! deci se pare k eu am gresit chiar dak nu a fost cu itentie...... faptul k era la ignore mi s-a parut indeajuns insa se pare k nu era ! i-am cerut scuze omului si propun k in caz ca cineva se retrage sa fie prima rezerva !!

Sonic05.10.2006 14:07

Hai sa ma bag si eu un pic in seama :lol:

1. Treaba cu Ignore n-are nicio legatura, si eu cand m-am inscris in campionat, il aveam pe ionutz la lista "ignore" asa ca... :P

2. Pot garanta ca Bogdan e 101 % Stelist, am mers cu el de brat la meciu Poli Iasi - Steaua, si chiar daca eram din Iasi, am stat la galeria Stelei

3. Bogdan se zbate atata, pentru ca el chiar este un jucator bun de fifa si vrea sa se afirme...nu pentru altceva :!:

na, acuma a gresi e omeneste... dar, sincer eroarea lui andrey_gogo a fost cam mare si a privat un jucator de fifa serios sa nu fie in campionat ( este? )

i0nutz8305.10.2006 14:24

Daca intr-adevar este vorba de o greseala, este una inexplicabila avand in vedere datele problemei. Voi fi obligat sa iau masuri in cazul lui gogo..

RobYnho05.10.2006 14:38

Il am demult timp in lista pe Bogdan si pot confirma si yo ca el nu a trimis nicodata mass'uri cu campionate sau sa injure CEA MAI BUNA ECHIPA DIN Romania.(Steaua normal)

l1o_l1am305.10.2006 15:32

"Pe mine de ce nu m-a cautat nimeni sa ma testeze, am fost printre primii inscrisi si acu vad ca nici pe lista nu apar ... as vrea sa am si eu sansa sa fiu testat"

bugsyy05.10.2006 16:37

de ce se discuta chestiile astea pe thread-ul asta?eu crek ar trebui sa se discute despre campionat aici ...nu ?

laca_705.10.2006 19:05

alexandru_buia- blue fish4-3 greu de tot :D:D:D dar am reushit

fifanatik05.10.2006 19:21

dragutzu -fifanatik 3 -4( din 2 prime reprize

dragutzu8905.10.2006 19:43

m-a batut! bravo lui, crek e cel mai bun de la barajele astea ale voastre! bravo lui si bafta tuturor in campioant. pacata ca eu nu o sa joc :cry: sunt f trist ! :cry: oricum, dak se retrage cineva... bafta

Prodigy_andrey05.10.2006 19:53

dap !! astept repercusiunile !! repet eu am gresit si imi recunosc greseala k si sa nu zica lumea k se face discriminare imi astept pedeapsa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

xzique07.10.2006 07:54

prvrami - cshipid 3-2 steagcruce2

P.S: Scuze ca am postat rezultatul asa tarziu dar au fost mici probleme tehnice la internet.

mihai141107.10.2006 08:04
2. adrienn186 - fallenangell002000

voi ce asteptati?

i0nutz8307.10.2006 08:34

Am inteles ca sunt ceva probleme, ii asteptam si pe ei pana maine seara. In cazul in care meciul nu se disputa, niciunul dintre ei nu va juca in Liga II.

«12»