da, Romania in orice caz va trece in sfertuti in turneul final
da, Romania in orice caz va trece in sfertuti in turneul final
Nu sunt asa sigur ca trecem de grupe la EURO. Tocmai de aceea trebuie sa castigam cat mai multe meciuri, pentru a urca in clasamentul FIFA si pentru a fi cap de serie la tragerea grupelor ca altfel am putea avea parte de o grupa asemanatoare celei de la EURO 2000 cu Germania, Anglia si Portugalia. Si de data asta nu stiu daca ne mai calificam dintr-o grupa ca aceea pentru ca s-au schimbat multe de atunci.
@Wally
Am impresia ca la extragerea grupelor la EURO/MONDIAL nu se tine cont de coeficient. E "tragere" libera. Cred, nu sunt sigur...
Ba da, se tine cont din cate stiu eu. E cu capi de serie. Cum ar fi sa vezi o grupa: Argentina, Brazilia, Italia si Germania de exemplu? NU este posibil acest lucru.
Da' a fost in 2004 Germania, Cehia, Olanda si... Letonia. Ma gandesc ca cele 3 au avut coeficienti apropiati.
@Alexynho - Si Cehia ratase Mondialul din 2002.
Cred ca totul tine de performantele recente ale echipelor nationale ... Olanda si Letonia in 2004 reprezentau doua echipe care ratasera WC 2002 ... o sa ma interesez , pentru ca deja mi-a starnit un interes acest subiect :>
Se formeaza ca si la Champions League, 4 urne. Insa coeficientul nu se mai calculeaza pe ultimii 10 ani, ci pe ultimii 5 ani. Si de aceea sunt posibile grupe asa puternice
oricum, Romania e nationala de primele 8 in lume
Sper sa invingem astazi la 3-4 goluri diferenta ! ![]()
Hai Romania !!!!!!!
Stelistii la Nationala :
Prima repriza
- Petre Marin: extrem de slab, golul vine de la partea lui
- Ovidiu Petre : la fel, absent la gol, si complet inutil la mijloc, incapabil sa taie atacurile B-Rusiilori...
- Nicolita : bravo pentru pasa de gol numarul doi, si daca nu mai eficient la jocul de presing decit cu mingea
- Dica : gol, altfel putea mai bine
- Goian bine
Altfel:
- Codrea extem de slab, nare ce cauta
- Chivu cam nesigur dar este ok
- Mutu: fara el sintem praf
@ inches....total de acord la tine mai putin la codrea....mi s-a parut bunicel jocul lui....oricum mult peste Ov. Petre, rat, chiar si Petre Marin(varsta se vede)
Si eu sunt de acord cu tine la ce ai spus despre Mutu tre sa ne rugam sa nu se accidenteze pana bupa meciul cu bulgaria ca o sa fie jale, in rest p mine Chivu ma cam enervat la meciul asta, Petre Marin era cu gandul la petrecerea de dupa pentru ca era ziua lui ![]()
Pacat baieti pentru nationala tarii mele:9 a dominat jocul cu Norvegia, insa am pierdut dupa un gol prostesc, pe Frunza trebuie sa il ajutam sa ii indreptam picioarele ca sa mai shuteze pe poarta din cand in cand, in rest jucatorii au dominat Norvegia, chiar au fost momente cand ai nostri atacau pozitional
E oficial. FRF a anuntat UEFA si Federatia de Fotbal din Albania ca meciul dintre cele doua selectionate se va disputa pe stadionul Ghencea. Ora partidei ce se va disputa in 21 noiembrie urmeaza sa fie anuntata pana la data de 21 octombrie (cu minim 30 de zile inaintea meciului).
Comentariu: parerea mea e ca e o bataie de joc. Ne iau meciul cu Olanda, si ne dau Albania?? Mai bine nu. Nationala trebuie sa joace pe Ghencea, si au zis-o si altii, nu numai stelistii. Iar daca NU JOACA pe Ghencea, atunci foarte bine, sa joace in alta parte si punct, nu in locul unde ar putea fi impinsa cel mai tare de la spate, ei sa aduca Albania.
o sa luam rau de la olandezi si bulgari, si pac pac ratam si 2008. Fotbalul nostru e tot de ****
Comentariu: parerea mea e ca e o bataie de joc. Ne iau meciul cu Olanda, si ne dau Albania?? Mai bine nu. Nationala trebuie sa joace pe Ghencea, si au zis-o si altii, nu numai stelistii. Iar daca NU JOACA pe Ghencea, atunci foarte bine, sa joace in alta parte si punct, nu in locul unde ar putea fi impinsa cel mai tare de la spate, ei sa aduca Albania.
Tu crezi cã de dor ce li s-a fãcut de Ghencea au ales acest loc de disputare al partidei cu Albania? Nici pe departe. Meciul se joacã în 21 noiembrie, adicã la iarnã... Când au nevoie de un gazon încãlzit, sã nu riște un strat de 15 cm de zãpadã etc.
Tu crezi cã de dor ce li s-a fãcut de Ghencea au ales acest loc de disputare al partidei cu Albania? Nici pe departe. Meciul se joacã în 21 noiembrie, adicã la iarnã... Când au nevoie de un gazon încãlzit, sã nu riște un strat de 15 cm de zãpadã etc.
e posibil cumva ca ciobanu sa cumpere Ghencea ca sa fie a Stelei ???
Nu cred ca e posibil. N-ar face "generalii" o asemenea greseala...
Nu cred ca e posibil. N-ar face "generalii" o asemenea greseala...
Pacat, Steaua are tot dreptul sa fie stapina stadionului Ghencea
@stelist24/24
Steaua da, Jiji NU!
Stadionul e al Stelei și al Steliștilor. E ultimul lucru pe care nu l-a cumpãrat Jiji...
Nu sunteti offtopic? ![]()
Si sa revin, nici un comentariu despre marea victorie de aseara?
Ma bucur, un meci fantastic, la fel tin sa felicit nationala tarii mele Republica MOldova, care dominind jocul a reusit un egal intr-un moment cand echipa este pe val, pacat, conduceam si aveam sanse sa castigam la scor
Si sa revin, nici un comentariu despre marea victorie de aseara?
NO Comment! :tongue:
Da, felicitari si voua, nici Turcia nu mai e ce-a fost in urma cu 5 ani...
Oricum e un rezultat foarte bun pentru Moldova acest egal cu Turcia.