io ma refeream la transferuri la Valencia in principal ca aia ma doare pe mine...acu am si io doi atacanti nu decat unu...nu-mi spuneti ca nu va convin transferurile care sunt facute ca nu va cred ![]()
io ma refeream la transferuri la Valencia in principal ca aia ma doare pe mine...acu am si io doi atacanti nu decat unu...nu-mi spuneti ca nu va convin transferurile care sunt facute ca nu va cred ![]()
2007 !! trecem si noi mai departe !! ![]()
bai astia, voua vi se intampla atunci cand jucati in multiplayer sa se piarda conexiunea absolut degeaba? Cineva mi-a spus ca se intampla acest lucru cand apesi de multe ori pe un buton, pt ca face lag. Altcineva mi-a spus ca multora li se intampla sa se piarda conexiunea degeaba...nush c sa zic...Mihai patchul ala rezolva si problema asta? :roll:
nu
v-am zis eu patesc cand joc cu danutz,daca la inceput schimb jucatorii sau asezarea,trebuie sa inceapa jocul,apoi sa dam esc si sa schimbam asezarea etc
oricum e bun,poti sa-l instalezi,el modifica doar filmuletele din timpul jocului (nu mai se misca sacadat)
Man nu zic sa incurajam patchurile
dar .. e o mica problema ... de 7 ani de la Fifa '99 Steaua nu a mai aparut in fifa ... e ceva ciudat sincer ... de ce nu .. nea baga si pe noi acolo ... au aparut .. turci ... pui mey sunt ruptzi ... nu mai au echipe de multtt.... am ajuns in semi-finale ... avea echipa acum in Champions ... pui mey chiar asa de ... DEPARTE SUNTEM De lumea civilizata ?
[/b]
Sunt de acord cu Clark
acest subiect a fost intors pe toate fetzele pe acest forum...se stie de ce nu sunt echipe romanesti in fifa
Man nu zic sa incurajam patchurile
dar .. e o mica problema ... de 7 ani de la Fifa '99 Steaua nu a mai aparut in fifa ... e ceva ciudat sincer ... de ce nu .. nea baga si pe noi acolo ... au aparut .. turci ... pui mey sunt ruptzi ... nu mai au echipe de multtt.... am ajuns in semi-finale ... avea echipa acum in Champions ... pui mey chiar asa de ... DEPARTE SUNTEM De lumea civilizata ?
[/b]
esti dus rau
in primul rand turcii participa mereu in cupele europene pe cand noi abia de 1 an am intrat
in al 2 lea rand tu ai jocul piratat,nu?
eh lask e clar k are jocu` piratat ...[ k si mine ] oricum dak era Steaua nu era mare diferenta, decat un om o prindea la joc
, doar nu era sa bage campionatu` Romaniei pentru o echipa, n-au aia timp sa caute date despre Purica de la Ceahlaul, plus k e clara faza cu jocurile originale si interesele EA
Fifa 07, e o noua provocare :wink:
Cate aberatii intr-o singura zi!
Nu ati inteles nimic din ceea ce inseamna politica EA.
Oamenii introduc ligi noi pentru natiunile de unde EA obtine profit. Adica, pe romaneste, in joc apar ligi ale tarilor unde EA VINDE jocul.
Sa fim seriosi, in Romania nu stiu daca procentul celor care detin LEGAL jocul (cumparat din magazine de specialitate sau comandat de pe site-uri si platit din fonduri proprii, nu cu carduri ciordite) sare de 5%. Si atunci de ce ne surprinde absenta echipelor romanesti?
Putem castiga linistiti UCL, participa cu juma' de Divizie A in Cupa UEFA. Nu asta va schimba jocurile FIFA. Atunci cand tu, x sau y vei avea licenta la windowsul pe care il posezi, iti vei cumpara cd audio din magazin si apoi vei copia trackul in calculator, etc, ne vom putea astepta sa gasim Steaua, Dinamo, etc in joc.
Sa fim seriosi, in Romania nu stiu daca procentul celor care detin LEGAL jocul (cumparat din magazine de specialitate sau comandat de pe site-uri si platit din fonduri proprii, nu cu carduri ciordite) sare de 5%. Si atunci de ce ne surprinde absenta echipelor romanesti?
Putem castiga linistiti UCL, participa cu juma' de Divizie A in Cupa UEFA. Nu asta va schimba jocurile FIFA. Atunci cand tu, x sau y vei avea licenta la windowsul pe care il posezi, iti vei cumpara cd audio din magazin si apoi vei copia trackul in calculator, etc, ne vom putea astepta sa gasim Steaua, Dinamo, etc in joc.
steagro trist...dar adevarat :wink:
am jucat un meci pe direct ip cu blindica si a mers destul de bine. deci un motiv bun pentru mine sa imi sustin pledoaria: fifa 2007 ![]()
ce tactica jucati?
4-4-2 e marfa,dar nu ai nici unu la inchidere
4-2-2-2 e greu ca nu se demarca decat fundasii pe benzi
4-1-2-1-2 construiesti cam greu si anevoios
eu folosesc 4-4-2... e aiurea sa ma arunc cu 4 jucatori in atac (asta pentru 4-2-2-2)... e greu sa las un singur mijlocas la recuperare (asta pentru 4-1-2-1-2)... si cam la fel merge si pentru sistemele cu 3 atacanti. mai ramane sa incerc 4-3-1-2, iar daca nu da randament raman la clasicul 4-4-2 ![]()
m-am` filipe destul de bine :lol: , cel putzin la al 2 lea ma dureau ochii de la sacadare
si mie imi place 4-4-2,dar nu e nici 1 la inchidere si are loc adversarul sa combine mai mult,eu acu o incerc pe 4-2-2-1-1
pentru cunoscatori, nu vi se pare ca fifa 2007 seamana foarte mult cu pro evolution soccer 6??
yo zic k din ce in ce mai mult seamana cu proevolution !!
fifa 2007 e mai marfa sa trecem la el parerea mea:D
Sper sa reusesc sa creez cu baietii de la Microsoft un asa numit "patch de autobaza" , k baietii cu vechime se plang da` parca vad iar fifa jucata precum robotii
, un Mercedes cu tuning , praguri frumoase si geamuri din Titan, si nu mai imi da niciun gol Andrey gogo :twisted:, cred k o sa fie indelungate discutii despre conexiuni pe durata campionatului
Topic inchis!
E clar, jucam 07 !
Rezultat vot: 30-7 .