FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita sa nu vand biletul de la meciul cu Real Madrid ?

«12»
MadFroG29.09.2006 15:45
Nici o problema..cred ca cei din provincie pot veni lejer fara bilet in ziua meciului pt ca il vor lua cu vreo 10 minute inaintea inceperii partidei cu pretz de casa sau chair mai ieftin... :roll: au cumparat bilete ca disperatii sa le vanda la suprapretz..iar in ziua meciului cu Lyon..ne rugau cu disperare sa le luam la juma de pretz!!!

ce pot sa spun...si io m-am rugat de unu sa mi-l dea cu un milion :lol: :lol: :lol:

KKt...si vedeti ca mai trebuia pusa o optiune:

inclin spre a nu-l vinde...vreau sa vad Steaua! ;)

M@rmota29.09.2006 15:50

madfrog iti zic eu..cu 10 min inaintea meciului se roaga ei de tine :? !!

P.S.:Nici eu nu mi-as vinde pachetul pt nimic in lume..

MadFroG29.09.2006 16:14
madfrog iti zic eu..cu 10 min inaintea meciului se roaga ei de tine :? !!

P.S.:Nici eu nu mi-as vinde pachetul pt nimic in lume..

Bine ca mi-ai spus...de acum incolo nu ma mai grabesc :)

crx29.09.2006 21:44

si mie mi s-a intamplat sa gasesc bilet mai ieftin decat la casa cu cateva minute inainte sa inceapa meciul.

nu sti niciodata, mai bine sa fi sigur cu biletul in mana, decat sa te astepti ca gasesti bilet la stadion, exista riscul sa vezi meciul la TV pana la urma, eu unul nu regret ca am cumparat pachetul, si nu l-as da pentru nimic in lume.

MANDRU CA SUNT STELIST

Alessandro29.09.2006 23:09

Eu am bilet la meciul cu Real si nu l-as vinde pentru nimic in lume...vreau sa vad Realul batuta de catre Steaua pe viu... :twisted:

I.N.Money30.09.2006 01:44

Cred ca ar fi interesant sa vedem parerile dupa toate cele 3 meciuri pe care le avem in Liga,sa vedem cam pentru cati a meritat sa isi pastreze biletele indiferent de rezultatele ce vor urma.

MadFroG30.09.2006 08:05

Multumesc moderatorilor pentru ca au acceptat ideea si au pus varianta...NU HOTARAT! VREAU SA VAD Steaua! :wink: Am si votat :)

crx30.09.2006 20:29
Cred ca ar fi interesant sa vedem parerile dupa toate cele 3 meciuri pe care le avem in Liga,sa vedem cam pentru cati a meritat sa isi pastreze biletele indiferent de rezultatele ce vor urma.

indiferent de rezultatele celor trei meciuri jucate acasa, nu-mi va parea rau ca am cumparat pachetu.

nici dupa meciu cu Lyon nu mi-a parut rau ca am mers la meci, chiar daca am pierdut, asta-i viata, singurul lucru care pot spune ca m-a deranjat a fost ca n-am avut mai mult tupeu in joc. Lyon e una din cele mai bune echipe din Europa, asa ca noi nu aveam nimic de pierdut. Trebuia sa jucam fara emotii, dar poate ca revenirea acasa a dat ceva emotii jucatorilor.

Oricum indiferent de rezultat eu voi fi pe stadion

MANDRU CA SUNT STELIST

crx30.09.2006 20:36

Ai fost la meciul cu Dinamo?????

EU AM FOST si dupa macelul care a fost la sfarsitul meciului, TOT VOI SUSTINE PE Steaua SI ACASA SI IN DEPLASARE

Asa ca nu cred ca daca Steaua va pierde un meci sau doua va ramane fara suporteri sau le va parea rau suporterilor ca au mers la meci

La meciul cu Villareal, cand s-a amanat datorita ninsorii, tot nu mi-a parut rau ca am fost la stadion

La urma urmei Steaua nu obliga pe nimeni sa cumpere bilete.

FORZA Steaua

I.N.Money30.09.2006 21:34

@Crx

Poate tie sau mie nu ne va parea,dar threadul acesta a fost deschis pentru ca multi deja regreta ca au cumparat biletele.

Motanu D30.09.2006 21:45

Daca cineva regreta ca a cumparat bilete sa se duca in groapa. Sau sub pod.

Daca ai cumparat un bilet inseamna ca te-ai dus sa vezi Steaua jucand. Ca o face bine sau prost, castiga sau pierde, etc. asta e altceva.

La stadion te duci sa vezi echipa jucand si sa o incurajezi indiferent ce se intampla. Sau sa protestezi atunci cand este cazul (dar nu injurand fotbalistii). Daca nu vrei/nu esti in stare sa faci asta stai acasa. Si nu mai irosi banii pe bilete.

bodanelu01.10.2006 04:16

@Motane subscriu!

Celtic01.10.2006 06:23

Sa ai in buzunar un bilet pt Steaua - Real Madrid in CL si sa iti pui intrebarea asta cred ca te descalifici ca suporter stelist.

Gandeste-te doar cati ar vrea sa fie pe Ghencea la un asemenea meci... poate o ocazie unica (sa speram ca nu). Pastreaza biletul, mergi la meci si bucura-te pt ca esti norocos ca ai tichet de intrare.

Gaby01.10.2006 18:32

Dupa meciul cu Iasi, cred ca ar trebui sa fie tare prost cine si-ar vinde biletul de Liga Campionilor de anul acesta, pe langa multe altele si din simplul motiv ca la anul s-ar putea sa nu mai intre Steaua in aceasta competitie exclusivista.

deyu` grl`02.10.2006 07:51

ppl`....am doar o intrebare`..se mai pun bilete invanzare` pt Steaua-real?sau ce s-a dat au fost pachetele pt toate meciurile sh atat?...merci anticipat:P

Gaby02.10.2006 12:15

Se vor pune in vanzare in saptamana de dinainte de meci in jur de 3000 de bilete, pentru ca mi se pare normal ca situatia sa fie identica cu cea de la primul meci, iar atunci cam atatea s-au anuntat.

***alex***02.10.2006 12:42

Se mai pun bilete in vanzare doar daca spaniolii renunta la o parte din cele 2200 rezervate !!!

«12»