Sunt curios cate bilete pentru meciul cu Real or sa inceapa sa apara pe piata dupa acest meci. N-ar fi de mirare ca oamenii sa se gandeasca de exemplu "am dat 1 milion si jumatate sa ii vad pe astia in genunchi, mai bine imi scot cele 3 milioane de la meciul cu Real inapoi si stau linistit la televizor". Personal, nu voi face asta. Dar n-ar strica un sondaj despre cati regreta in acest moment banii dati pe meciurile din Champions League.
Poate fi o discutie mai ampla. Nu cumva aceasta maniera de a face bani se va intoarce ca un bumetrang impotriva echipei. Va fi a doua sita care va cerne suporterii care n-au bani. Intai au facut un efort, dar s-ar putea sa-l regrete. S-ar putea sa vedem in continuare atmosfera de dupa golul 2 al Lyon-ului, cand stadionul, cu exceptia unei parti mari din Peluza 1, a tacut. Nu e usor sa fii umilit si mai ales, nu e placut deloc cand dai si bani multi.
Obs: Nu consider acesta a fi un topic care se incadreaza la "Preturile biletelor in Champions League". De aceea am propus un topic nou. Daca nu se considera ca am procedat corect, np pentru mutare la vechiul topic.