FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita sa nu vand biletul de la meciul cu Real Madrid ?

«12»
Gaby27.09.2006 06:29

Sunt curios cate bilete pentru meciul cu Real or sa inceapa sa apara pe piata dupa acest meci. N-ar fi de mirare ca oamenii sa se gandeasca de exemplu "am dat 1 milion si jumatate sa ii vad pe astia in genunchi, mai bine imi scot cele 3 milioane de la meciul cu Real inapoi si stau linistit la televizor". Personal, nu voi face asta. Dar n-ar strica un sondaj despre cati regreta in acest moment banii dati pe meciurile din Champions League.

Poate fi o discutie mai ampla. Nu cumva aceasta maniera de a face bani se va intoarce ca un bumetrang impotriva echipei. Va fi a doua sita care va cerne suporterii care n-au bani. Intai au facut un efort, dar s-ar putea sa-l regrete. S-ar putea sa vedem in continuare atmosfera de dupa golul 2 al Lyon-ului, cand stadionul, cu exceptia unei parti mari din Peluza 1, a tacut. Nu e usor sa fii umilit si mai ales, nu e placut deloc cand dai si bani multi.

Obs: Nu consider acesta a fi un topic care se incadreaza la "Preturile biletelor in Champions League". De aceea am propus un topic nou. Daca nu se considera ca am procedat corect, np pentru mutare la vechiul topic.

bodanelu27.09.2006 07:31

cine isi vinde biletul NU E SUPORTER!

aseara nu s-a putut. Lyon a fost cu mult mai buna! Atat! dar ca sa vinzi biletul e cea mai mare prostie!

MANDRU CA SUNT STELIST!

flo220327.09.2006 07:40

nu l-as da nici pe 5 mil :wink:

STARforce27.09.2006 08:08

Am pachetu la peluza 1 si aseara am stat in ultimul rand cu picioarele pe gard dar nu dau nici un bilet.Lyonezi au combinat mai bine,au avut un joc de atac mai bun cu finalizari.Daca prindem realu intr-o pasa proasta poate ne calificam,cu toate ca tot in UEFA cred ca am face furori.

Ce frumos ar fi sa prindem FINALA UEFA....

alexxxul27.09.2006 09:55

Frate tu ai inebunit????cum sa dai biletul?? TU te numesti suporter??nici nu stiu cum poti sa te gandesti la asemenea prostie..aseara.. Lyonul a fost prea bun pt noi.. ata ete. c sa facem.. mergem inainte... fularsteau2

Gaby27.09.2006 11:52

Alex, nu te ambala asa. Am vazut aseara, pe drum spre stadion, o groaza de oameni care isi vindeau biletul. Sunt convins ca printre ei erau si abonati. De ce faceau asta ? pentru bani. Daca inainte de meciul cu Lyon erau multi, nu-i normal sa te gandesti ca la urmatorul meci, unde biletele sunt si mai scumpe si unde se vine dupa o infrangere, va fi situatia si mai amara ?

Ma bucur ca pana acum nu a votat nimeni altceva decat "NU hotarat".

Citeste, te rog, mai cu atentie ce spune cineva inainte de a-l ataca. Eu am spus ca personal nu-mi voi vinde biletul. Dar erau destui in tribuna pe langa mine care spuneau "pai, decat sa vin sa vad cum vine realul si ne bate, mai bine vand biletul". Asa ca ar fi interesant de aflat de la unii dintre acestia daca intr-adevar vor sa faca asta. Dar poate ca pe acest site nu intra decat super-stelistii...

alexxxul27.09.2006 13:21

Gaby, imi cer scuze dak te-am jignit cu seva sau te-am suparat.. dar parerea mea e ca nu conteaza dak luam sau nu bataie.. noi mergem sa vedem pe Steaua cum joaca in Champions League si sa ii sustinem indiferent dak pierdem sau castigam.. acum serios vorbin, nu ne putem compara cu Lyon, iar dak am luat bataie de la ei asta nu inseamna ca vom lua bataie si de la Real, nu se stie niciodata, iar cei care isi vand biletele pt ca Steaua a pierdut impotriva lui Lyon (probabil cea mai buna echipa din Europa la ora actuala)parerea mea e ca aia nu sunt suporteri adevarati..mai bine nu isi cumparau de la inceput si stateau acasa la TV cu semintele langa ei si se rezolva problema.. ca sunt destui suporteri adevarati care nu au reusit sa isi cumpere bilete la meciuri. Cu Steaua la bine si la rau. FORZZA Steaua fularsteau2

sorin_77727.09.2006 14:51

parerea mea cu unul care nu e Stelist nu l-ar vinde pentru ca oricum l-a luat sa vada Realul... Trebuie sa recunoastem ca sunt si din astia prin tribune si mai ales peluze din pacate la aceste meciuri din CL.

Cunosc totusi asa zisi stelisti, suporteri de carton le spun eu, care se gandesc la aceasta manevra IDIOATA si mai cunosc unul care deja l-a vandut...

Nu as face asta iar daca ar zice cineva ca trebuie sa mai platesc o diferenta sa intru la meci as plati-o... Pentru Steaua as face orice...

i0nutz8327.09.2006 14:53

Discutia se poarta in jurul celor care au deja biletele cumparate. Daca tot au facut un sacrificiu, achizitionandu-si toate biletele odata, ce i-ar determina sa le vanda?

alexxxul27.09.2006 15:09

Corect!!! De ce si l-a mai luat???Voi c ati vrea acu.. sa ii batem pe toti cu 4-1?? nu toti sunt Dinamo Kiev...Trebuia sa se gandeasca inainte sa isi ia biletele.. nu sa se planga acum ca ia Steaua bataie si nu mai vine la meciuri.Ata ete .. riscul d a fi suporter..

forever_STEAUA27.09.2006 15:09

Totul depinde de motivul pentru care il vand:

- daca il vand la un pret mai mare decat cel de achizitie, e clar ca o fac pentru bani si acesti oameni nu vor fi STELISTI adevarati niciodata...

Sa ne gandim ca in cazul acesta un Stelist adevarat va putea fi pe stadion, un stelist care a facut un efort suplimentar doar ca sa isi incurajeze echipa...

- daca il vand doar pentru ca Steaua a pierdut cu OL si se gandesc ca ar putea sa piarda si cu Real Madrid, atunci acesti oameni sunt "Stelisti" doar la victorii... Cu putin "noroc" biletele vor ajunge in mana unor STELISTI...

i0nutz8327.09.2006 15:50

Indiferent cum am privi lucrurile, e clar: odata cumparate, nu au niciun motiv serios sa le vanda.

Bogdan4Steaua27.09.2006 20:32

Am facut cate 11 ore de mers cu trenul dus si intors pentru a vedea acest meci dar nu regret si nu voi regreta nici o secunda ca am fost la meci. Scorul il stim cu totii dar Steaua merita orice sacrificiu indiferent de rezultat. Voi veni cu cel putin acelasi entuziasm si la meciul cu Real Madrid si la cel cu Dinamo Kiev. Daca dezarmezi acum dupa o infrangere ba mai mult, esti in stare sa iti vinzi biletul la urmatorul meci, nu te poti numi un suporter adevarat in opinia mea. E normal sa fim putin dezamagiti, dar un suporter este alaturi de echipa atat la bine cat si la rau. Neconditionat.

trance_tactics27.09.2006 21:55

Eu il vand, defapt il dau unui prieten, pentru ca in data meciului trebuie sa fiu undeva la ceva distanta de buc prezent :( suparare ? da , din plin, dar parca nu stiu, mai mult astept meciu cu Dinamo Kiev decat cel cu Real. este pacat ca si aseara in peluza erau oamenii care doar venisera sa vada meciul.

Bogdan4Steaua27.09.2006 22:00

Da, din pacate si eu m-am trezit in multe randuri cantand singur. Si asta s-a intamplat la Peluza din pacate.

trance_tactics27.09.2006 22:39

da pai tot la Peluza I ma refeream. aveam in stanga pe doi ce isi purtau cu fala noile sepci Ford ..si nu faceam decat sa se uite la meci pana cand am inceput sa ne luam de ei. unu mai sus incepuse ca ce puneti ma panza asta ca nu pot sa fac poze cand intra echipele, si pe sfarsit pot sa ma jur ca am auzit de sus celebrul lasa ma steagul ca nu vad. ce sa mai zici de cei care chiar cautau locul si randul scrise pe bilet :?:

greco28.09.2006 00:01

Ma bucur sa vad ca toata lumea a votat "NU hotarat". Argumentul cu lipsa de bani nu tine, pur si simplu ! Daca nu ai bani de intretinere, nu-ti mai cumperi biletul de loc. Adica ai bani sa vezi Steaua atata timp cat exista sanse de calificare, dar trebuie sa-ti recuperezi banii dupa prima infrangere ? Sa fim seriosi... cine nu si-a permis, nu si-a cumparat deloc.

Din pacate, exista o categorie de pseudo-suporteri care vin sa vada Realul. Acestia imi sunt cei mai antipatici; sper ca stelistii adevarati sa ii capaceasca pe toti cei care vor avea cu tricou sau fular cu RM in ziua meciului. De asemenea, sper ca atmosfera sa fie cel putin la fel de ostila ca la inceputul meciului cu OL !

Gaby28.09.2006 06:35
De asemenea, sper ca atmosfera sa fie cel putin la fel de ostila ca la inceputul meciului cu OL !

Eu m-as bucura ca atmosfera sa fie ostila adversarilor IN TIMPUL meciului cu Real Madrid, ca atunci ar conta mai mult.

Da, din pacate si eu m-am trezit in multe randuri cantand singur. Si asta s-a intamplat la Peluza din pacate.

daca si la peluza s-a intamplat asa, inchipuie-ti cam cum era treaba la tribuna, unde se uitau urat la tine si daca strigai mai tare, nu mai vorbesc de ridicat in picioare... In tribuna sta lumea si doar comenteaza fazele, ca la box. Spectatori in adevaratul sens al cuvantului !

crx28.09.2006 15:56

eu am abonament la tribuna 2, am incurajat echipa de cate ori am putut(la toate meciurile de acasa + cateva deplasari, inclusiv meciul din Stefan cel mare)iar dupa 10 ani de asteptare sa vand biletul din Champions League?

NU HOTARAT,NU-L VOI VINDE nici pentru 10milioane (am avut oferta de 6milioane pentru pachet, dar am refuzat-o)

Din pacate eu tin cu Steaua nu sunt bisnitar, iar cel care-si vinde biletul dupa meciul cu Lyon, nu se poate numi suporter,este un simplu spectator, care vine la stadion nu sa sustina Steaua ci sa manance si el niste seminte.

odata cumparate biletele nu se mai vand, decat daca suntem bisnitari, cu toate ca unii ar trebui sa-si vand pachetu ca la tribuna 2 erau numai tarani care n-aveau nici-o treaba cu fotbalul, au auzit si ei de Champions League si au zis sa vina si ei ca simpli spectatori.SA VA FIE RUSINE DOMNILOR SEMINTARI

RESPECT PE CEI CE-AU SUSTINUT ECHIPA

FORZA Steaua

flo220328.09.2006 18:14
Din pacate eu tin cu Steaua nu sunt bisnitar,

de ce "din pacate?"

ala care ai votat "cu siguranta", ai bilet?

forever_STEAUA29.09.2006 10:13

@flo2203

Probabil e un catelus securisto-comunist infiltrat :twisted:

crx29.09.2006 11:57
Din pacate eu tin cu Steaua nu sunt bisnitar,

de ce "din pacate?"

ala care ai votat "cu siguranta", ai bilet?

sorry, m-am exprimat gresit.EU NU VAND PENTRU NIMIC BILETELE la cele doua meciuri, am asteptat prea mult ca sa le vand.

FanSteaua4Life29.09.2006 15:21

cine vrea sa vanda biletele sa spuna...sunt destui stelisti adevarati din provincie care doresc sa vada acest meci...

M@rmota29.09.2006 15:40

Nici o problema..cred ca cei din provincie pot veni lejer fara bilet in ziua meciului pt ca il vor lua cu vreo 10 minute inaintea inceperii partidei cu pretz de casa sau chair mai ieftin... :roll: au cumparat bilete ca disperatii sa le vanda la suprapretz..iar in ziua meciului cu Lyon..ne rugau cu disperare sa le luam la juma de pretz!!!

FanSteaua4Life29.09.2006 15:44

Poate o fi asa, insa nu cred ca se risca multi sa vina pana in Bucuresti la meci fara sa stie sigur daca vor avea bilet...eu unul ash faceo daca nu ash avea bilet...insa spre bucuria mea am :D

«12»